UFO

Leider Nation of Islam: ‘Stel Area 51 open en geef UFO-geheimen vrij’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Leider van de Nation of Islam Louis Farrakhan heeft de Amerikaanse president Barack Obama tijdens een preek gevraagd wetenschappers toegang te geven tot Area 51, een militaire basis van de Amerikaanse luchtmacht in de Nevadawoestijn waar lichamen van buitenaardse wezens zouden liggen.

Farrakhan zei ook dat Obama riskeert de schaduwregering – een samenwerkingsverband dat wordt aangestuurd door de wereldelite – te ontmaskeren als hij gehoor geeft aan zijn oproep. Farrakhan meent dat deze schaduwregering de aanwezigheid van UFO’s al decennialang stilhoudt.

De religieus leider zegt dat rond de aarde een ‘Moederwiel’ draait, een enorm ruimteschip dat de boel nauwlettend in de gaten houdt. In 2011 vergeleek hij dit ruimteschip met de UFO’s die Ezechiël zag. De profeet beschreef een gevaarte ‘dat eruitzag als blinkend metaal’ met wielen ‘alsof er een rad was midden in een rad’. Oprichter van de Nation of Islam Elijah Muhammad stelde dat het wiel was gebouwd op het eiland Nippon, wat nu Japan is. De bouw zou 15 miljard dollar aan goud hebben gekost en het schip zou zijn gemaakt van het sterkste staal. Hij zei dat zich in het Moederwiel, dat lijkt op een kleine planeet, 1500 kleinere wielen bevinden.

Farrakhan heeft ook gezegd dat de Amerikaanse regering al sinds de jaren ’40 weet van het bestaan van het Moederwiel, maar er alles aan heeft gedaan om de informatie geheim te houden.

25-2-2014 bron: The Blaze

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liquid
Liquid
8 jaren geleden

Tja, en de persoonlijke mening van de leider van de Nation of Islam is uiteraard zeer geloofwaardig…

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Tijdens een preek heeft hij Obama gevraagd voor ‘ ‘Alien’/UFO-disclosure ‘; die preek heeft Obama zelf niet gehoord, natuurlijk.

pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

de beste broeder praat alsof hij een borrel te veel op heeft.

Danny
Danny
8 jaren geleden

Beste mensen let op Louis Farrakhan is een onderdeel van de NWO dit volgens zeggen van de mensen met de zelfde huidskleur!!Onder ander de bekende Dr.Kwame Toure ,Bobby Hemmit,Dick Gregory en vele andere!!
En wie zou dat beter kunnen beoordelen dan mensen van dezelfde afkomst.
Als je het niet met mij eens bent zou ik zeggen bekijk de filmpjes op youtube van de eerste en laatste genoemde persoon!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x