UFO

UFO verschijnt boven grootste olieraffinaderij ter wereld

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ruim twee weken geleden verscheen boven de grootste olieraffinaderij ter wereld een mysterieus oplichtend object.

Het object cirkelde een aantal keren rond het complex in Jamnagar in de Indiase deelstaat Gujarat en verdween plotseling in het niets.

Enkele dagen later keerde het object terug. Dit maal wist een bewakingscamera van de raffinaderij van Reliance Industries enkele foto’s van het bolvormige object te maken.

Waarnemingen

De oliemaatschappij heeft de overheid op de hoogte gebracht van de waarnemingen en de foto’s overhandigd. De Indiase luchtmacht, marine en kustwacht houden de lucht nauwlettend in de gaten en het ministerie van Defensie heeft de bewaking van de raffinaderij opgevoerd.

Informatie over de incidenten wordt achter slot en grendel bewaard. Over de herkomst van het object is nog niets bekend. De raffinaderij bevindt zich in de Golf van Kutch, nabij de grens met Pakistan.

Op 30 januari schreef algemeen directeur van Reliance Industries P.M.S. Prasad aan de Indiase minister van Olie M. Veerappa Moily:

Op 24 januari 2013 werd rond 20.30 uur een ongeïdentificeerd vliegend object boven de raffinaderij gezien. Het object leek de omvang van een volleybal te hebben. Het cirkelde vier keer rond de raffinaderij en verdween vervolgens.

Commando’s

De raffinaderij van Jamnagar kan 62 miljoen ton ruwe olie per jaar verwerken en staat daarmee garant voor 27 procent van de totale Indiase productiecapaciteit. Een incident op het complex zou grote invloed hebben op de productie van olie en gas.

De olieraffinaderij wordt bewaakt door 250 commando’s van de Central Industrial Security Force (CISF) van het Indiase ministerie van Binnenlandse Zaken.

Bron: Indianexpress.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waterman
Waterman
9 jaren geleden

Ja, die buitenaardsen zijn nogal geïnteresseerd in olieraffinaderijen.
Zo zijn ze ’n tijdje geleden óók boven het botlekgebied verschenen.

lauke
lauke
9 jaren geleden

ja de buitenaardse zullen wel toekijken hoe we masaal onze planeet vervuilen!! kom maar op met vrije energie,, anti zwaartekracht middelen,, while you at it, gooi ook ff het geld systeem er uit!! ben benieuwd de komende jaren ,, ben benieuwd of er echt een discloser komt,, heb er een hard hoofd in!! we shall see!!

Peter
Peter
9 jaren geleden

Wat daar door de lucht vloog, was dus een OLIEBOL.

J.C
J.C
9 jaren geleden

Heb dit ook in Nederland gezien mijn menig is dat ze zich in de hete lucht uitstoot kunnen verbergen. de trilling van de lucht is hoger omdat die verschilt met omgeving is een ideale plek je om te verstoppen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x