Homepagina » UFO » UFO verschijnt boven grootste olieraffinaderij ter wereld
UFO verschijnt boven grootste olieraffinaderij ter wereld

UFO verschijnt boven grootste olieraffinaderij ter wereld

Ruim twee weken geleden verscheen boven de grootste olieraffinaderij ter wereld een mysterieus oplichtend object.

Het object cirkelde een aantal keren rond het complex in Jamnagar in de Indiase deelstaat Gujarat en verdween plotseling in het niets.

Enkele dagen later keerde het object terug. Dit maal wist een bewakingscamera van de raffinaderij van Reliance Industries enkele foto’s van het bolvormige object te maken.

Waarnemingen

De oliemaatschappij heeft de overheid op de hoogte gebracht van de waarnemingen en de foto’s overhandigd. De Indiase luchtmacht, marine en kustwacht houden de lucht nauwlettend in de gaten en het ministerie van Defensie heeft de bewaking van de raffinaderij opgevoerd.

Informatie over de incidenten wordt achter slot en grendel bewaard. Over de herkomst van het object is nog niets bekend. De raffinaderij bevindt zich in de Golf van Kutch, nabij de grens met Pakistan.

Op 30 januari schreef algemeen directeur van Reliance Industries P.M.S. Prasad aan de Indiase minister van Olie M. Veerappa Moily:

Op 24 januari 2013 werd rond 20.30 uur een ongeïdentificeerd vliegend object boven de raffinaderij gezien. Het object leek de omvang van een volleybal te hebben. Het cirkelde vier keer rond de raffinaderij en verdween vervolgens.

Commando’s

De raffinaderij van Jamnagar kan 62 miljoen ton ruwe olie per jaar verwerken en staat daarmee garant voor 27 procent van de totale Indiase productiecapaciteit. Een incident op het complex zou grote invloed hebben op de productie van olie en gas.

De olieraffinaderij wordt bewaakt door 250 commando’s van de Central Industrial Security Force (CISF) van het Indiase ministerie van Binnenlandse Zaken.

Bron: Indianexpress.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Waterman schreef:

  Ja, die buitenaardsen zijn nogal geïnteresseerd in olieraffinaderijen.
  Zo zijn ze ‘n tijdje geleden óók boven het botlekgebied verschenen.

  0 likes
 • lauke schreef:

  ja de buitenaardse zullen wel toekijken hoe we masaal onze planeet vervuilen!! kom maar op met vrije energie,, anti zwaartekracht middelen,, while you at it, gooi ook ff het geld systeem er uit!! ben benieuwd de komende jaren ,, ben benieuwd of er echt een discloser komt,, heb er een hard hoofd in!! we shall see!!

  0 likes
 • Peter schreef:

  Wat daar door de lucht vloog, was dus een OLIEBOL.

  0 likes
 • J.C schreef:

  Heb dit ook in Nederland gezien mijn menig is dat ze zich in de hete lucht uitstoot kunnen verbergen. de trilling van de lucht is hoger omdat die verschilt met omgeving is een ideale plek je om te verstoppen

  0 likes
 • Marco schreef:

  Zeker olie aan het downloaden?

  0 likes
 • Waterman schreef:

  [quote name=”lauke”]ja de buitenaardse zullen wel toekijken hoe we masaal onze planeet vervuilen!! kom maar op met vrije energie,, anti zwaartekracht middelen,, while you at it, gooi ook ff het geld systeem er uit!! ben benieuwd de komende jaren ,, ben benieuwd of er echt een discloser komt,, heb er een hard hoofd in!! we shall see!![/quote]
  Die UFO’s worden al zoveel jaren gezien, van ‘n discloser zal het voorlopig niet komen, denk ik. Anders hadden zij zich allang bekend gemaakt. Alhoewel, je weet maar nooit. Ik ben ook maar ‘n eenvoudige ……..juist !

  0 likes
 • Alaay schreef:

  Zeer waarschijnlijk een Chinees spionagetoestel. De Chinezen opereren vanuit Pakistan (er zijn tienduizenden Chinese soldaten in burger in Pakistan, zgn om de Chinese arbeiders van de nucleaire industrie en andere te beschermen) en zien in India de vijand die hun economische concurrent kan worden. De Chinezen gebruiken (misbruiken) alle buurlanden van India om dat land militair te omsingelen.

  0 likes
 • lauke schreef:

  ja idd heb er ook een hard hoofd in, maar goed gij wit het nie he,, zou wel raar zijn ,, al die ufo believers jaren lang de spot mee gedreven en in 2013 zeker toegeven,, denk dat ze al 10 tal jaar nodig hebben hoe ze dit rustig en zonder paniek moeten brengen, aangezien illuminatie de geheime elite toch veel regelt achter de schermen zou dit alleen maar in hun nadeel kunnen werken,, mensen zijn nou eenmaal vrij egoistisch en helemaal als het om geld draait

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ook die oorlog in Mali heeft te maken met olie waarvan velen de benzinetank vullen (ik ook). Olie is er zat (overal op aarde) echter het zou snuggerder en beter wezen dat die magneetmotoren en andere vormen van wat meer vrije energie hier op deze planeet meer toepassingen zouden kunnen vinden. Dat zal onze “olieverslaving” meer en meer teniet doen. Zo kunnen we als beschaving naar niveau 0 naar niveau 1 gaan !

  0 likes
 • Patricia schreef:

  Daarom schermutselingen bij Pakistan,Aardbevingen aan/in die landen,Ze doen het zelf.We kunnen ook op een andere manier aan energie komen maar daar is helaas niet zoveel geld ,macht,rijkdom aan verdient. Hopelijk komen ze ons snel helpen en tonen ze zich vaker.

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  [quote name=”Peter”]Wat daar door de lucht vloog, was dus een OLIEBOL.[/quote]

  Hahaha goeie :-)!

  0 likes
 • Staatslot schreef:

  Misschien willen ze weer terug naar vroegere tijden qua brandstof. Wie weet zijn zij erachter dat hun energiewinning slechte uitwerking heeft 🙂 De haren begonnen uit te vallen en hun huid werd grijs van kleur…

  0 likes
 • Staatslot schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”]Olie is er zat (overal op aarde) echter het zou snuggerder en beter wezen dat die magneetmotoren en andere vormen van wat meer vrije energie hier op deze planeet meer toepassingen zouden kunnen vinden.[/quote]

  Ik denk dat een andere vorm van energie wel zal gebeuren maar dat kost tijd. De batterijen voor elektrische auto’s zijn nog niet perfect. Andere energiebronnen moeten 100% veilig en goed werkend zijn.
  Is dit niet het geval dan krijg je klagende boze mensen want daar zijn we goed in.

  0 likes
 • Alex Donkers schreef:

  Kan ook een drone zijn geweest.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  >