Buitenaards

Britse vrouw zag vliegende schotel met bemanning (video)

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de jaren vijftig kreeg een aantal Europeanen contact met de zogeheten Nordics, lange buitenaardse wezens met blond haar en blauwe ogen.

Jessie Roestenburg uit de Engelse plaats Ranton zag in oktober 1954 samen met haar twee kinderen een vliegende schotel met twee mensachtige wezens in ruimtepakken. De gebeurtenis werd later uitgezonden op de Britse televisie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Roestenburg zei dat de enorme schotel in haar tuin landde. Het toestel was voorzien van een deels transparante koepel. In de ‘cockpit’ bevonden zich volgens haar twee lange wezens met een smal gezicht en lang goudkleurig haar. Ze was bang en rende weg. Het object vloog vervolgens over de woning, bleef enkele seconden hangen en schoot daarna weg.

Moeder en twee zoontjes zien buitenaards schip met bemanningMoeder en twee zoontjes zien buitenaards schip met bemanning

De schotel ‘leek op een gigantische verlichte spin’ en had een doorsnee van circa 7,5 meter. De twee wezens droegen een blauw skipak en een doorzichtige helm.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
11 jaren geleden

Vanuit onze toekomst.of vanuit geheime bases noordpool? :-)Jammer dat ze niet ff uitgestapt zijn en een praatje hebben gemaakt of een stukje mee hadden laten vliegen misschien ff naar hun thuisplaneet, áls ze daar vandaan kwamen tenminste..

FFHK
FFHK
11 jaren geleden

ik geloof echt dat ze bestaan en dit maakt het alleen maar leuker

mirakel
mirakel
11 jaren geleden
Jonathan Archer
Jonathan Archer
11 jaren geleden

[quote name=”kim”]Vanuit onze toekomst.of vanuit geheime bases noordpool? :-)Jammer dat ze niet ff uitgestapt zijn en een praatje hebben gemaakt of een stukje mee hadden laten vliegen misschien ff naar hun thuisplaneet, áls ze daar vandaan kwamen tenminste..[/quote]

Gaat ook een beetje moeilijk he… In het artikel staat toch dat de drie wegrenden…

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x