Homepagina » Buitenland » Media melden triomfantelijk dat er nergens zoveel kindgevangenen zijn als in Amerika (schuld Trump). Kijk wat er gebeurt als blijkt dat Obama dit heeft veroorzaakt
In 2013 werden onder Obama 72.410 kinderen van hun migrantenouders gescheiden. Waarom bleef de ophef toen uit?

Media melden triomfantelijk dat er nergens zoveel kindgevangenen zijn als in Amerika (schuld Trump). Kijk wat er gebeurt als blijkt dat Obama dit heeft veroorzaakt

De mainstream media schreven onlangs dat uit VN-cijfers was gebleken dat er nergens in de wereld zoveel kindgevangenen zijn als in de Verenigde Staten.

De Democratic National Committee, het hoogste bestuursorgaan van de Democratische Partij, dook er bovenop en gaf Trump de schuld.

Persbureaus AFP en Reuters berichtten erover en hadden geen goed woord over voor de Amerikaanse president.

Obama

Reuters kopte: ‘VS hebben meeste kindgevangenen ter wereld’.

En AFP: ‘Meer dan 100.000 kinderen in migratie-gerelateerde detentie in VS’.

Er was alleen één probleem: de cijfers dateerden van 2015, toen Barack Obama nog president was.

Verwijderd

Wat gebeurde er vervolgens? Je zou verwachten dat ze het artikel lieten staan om te laten zien hoe groot dit probleem was onder Obama.

Niets van dat alles. De artikelen en alle verwijzingen ernaar werden verwijderd van het internet.

Ironisch genoeg

De DNC schreef ironisch genoeg op Twitter: “Dit is het vreselijke gevolg van Trumps beleid. […] Het is blijkbaar ook in strijd met het Verdrag inzake de Rechten van het Kind van de VN.”

Dat terwijl het ging om beleid van Trumps voorganger, Obama, een Democraat.

Ook AFP en Reuters verwijderden hun artikelen.

Zo begaan zijn de media en de Democratische Partij met kindgevangenen.Vind je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Barack Hussein Obama, het lieverdje van vele dromers, zalvers en kortzichtigen en de puppet van de Rothschilds. Niets anders dan een ogenschijnlijk aardige, maar doorspekte valse acteur. Het beeld van een zogenaamde black Kennedy, een man voor vrede van de onderdrukten, die zielige massa, dat beeld moet vooral overeind blijven tot aan de volgende verkiezingen in de VS om de demoncraten overeind te houden.

  Obama en zijn transgender en neem daarbij puppet Soros met zijn transgender, het is een mooi bij elkaar geraapt zootje wereldverbeteraars. Niet dat een transgender als partner te kiezen erg is, zal eel apart zijn zoiets extra’s, maar waarom niet open kaart spelen? Waarom wel spelen dat je een oprecht en vredig en open persoon bent die correct is? Wat je dus niet bent, maar wel de clown en joker uithangen? Eigenlijk typisch de psychopaten die de charmeur en vermoorde onschuldig spelen. Precies als Macron, Merkel en Rutte en Boris en al hun voorgangers. Psychopaten regeren de wereld, vandaar de wereld op z’n kop, waarbij goed bestraft en slecht gedrag beloond wordt.

  Maar slecht, bloed aan de handen en een Nobelprijs voor de vrede krijgen? Hoe corrupt en doorspekt zijn al de organisties en leden van de vele zio gecontroleerde clubs, die oordelen over landen en mensen en glashard een prijs voor de vrede durven uit te reiken aan moordenaars en criminelen. En hoe gestoord zijn de vele burgers die dit oké vinden en zelf erbij staan te janken en te applaudisseren?

  Hoeveel bewijs is er nog meer nodig om te vertellen hoe dergelijke clubs zijn geënterd door de zio VS? De wereld is duidelijk een speeltuin van satanisten geworden.

  Alle afgewerkte VS preside….acteurs hebben daarbij hun plekje in de hel voor eeuwig verdiend en gereserveerd. De wereld is dankzij hen automatisch klaargestoomd om eens en voor altijd afgerekend te worden op daden en niet langer alleen voor z’n leiders, masr ook voor het tuig boven en onder in de machts-piramide.

  Vind wel heel bijzonder dat éne adviseur, nep jood, Kissinger het nog steeds rekt om niet naar zijn lieve hogere te gaan.

  Sorry, voor het eventueel dubbel posten. Misschien wil de redactie de eerdere verwijderen?

  24 likes
 2. Nu praat iedereen over Kindgevangenen in Amerika, wie in andermans tuintje wiedt, ziet zijn eigen onkruid niet.
  Kijk op mijn twitter account, het you tube filmpje over de A.S.E. dat heet officicieel Assistance Sociale Educative. In April dit jaar zaten daar al meer als 90.000 kinderen ,onterecht uit huis geplaatst vast.
  Ze hebben minder rechten als zware criminelen, Ik ervaar het aan den lijve, aangezien 2 van hen Nederlandse kinderen zijn mijn kinderen, tijdens de zomervakantie op 30/7 weggesleurd ,alsof het een razzia was 13 gendarmes, ‘ brandweerlieden 2 a.sociales. 4 “Stoere Kerels, Wets dienaren?” sleurden 2 kinderen 7 en 11 weg,en sinds die datum hebben we ze niet meer mogen zien, en al 6 weken niks meer van hen gehoord .mogen niet bellen of schrijven noch bezoek, slechts 20% gaat naar school. 5 van de 10 meisjes worden er misbruikt…..en ga maar door, het klinkt raar maar het is naar en waar, om in sint sfeer te blijven.
  En dat zijn alleen de kinderen die ONTERECHT vast zitten,Maar Frankrijk is toch “liberté, egalité,fraternité?”
  En wat zijn de “Valeurs du Republique”, de wetten worden niet nageleefd, maar dit is niet ver weg, dus die kinderen hebben vette pech, het internationaal strafhof heeft de beschuldigingen van het franse volk tegen haar président niet aangenomen in Juni dit jaar.

  13 likes
  • klopt precies @Neeltje, als wereldwijd precies in kaart gebracht zou worden hoe, hoeveel en waar er verschrikkelijk leed zeer jonge kinderen wordt aangedaan zou iedereen ervan walgen. Beseffende dat het in ieders directe omgeving plaats vindt, meer dan eens door mensen waar je het absoluut niet van verwacht zou je meer dan misselijk maken. Wetende dat machtige mensen mede door een politiek stem van het volk zich schuldig maken aan satanische verkrachtings rituelen en moord is werkelijk ten hemel schreiend. We worden wereldwijd geregeerd door een satanische club die alleen aan de bak komen als ze chantabel zijn door aan dat soort afgrijselijke taferelen mee te hebben gedaan. Dat is waar we met z’n allen beland zijn, helaas maar waar !

   2 likes
 3. Beter bewijs dat de hele m.s.m. onder controle staat van de linkse kliek is nauwelijks te bedenken. Wat een afgang…en wat een schandelijk beleid.

  12 likes
 4. Obama was de man van de privacywetgeving totaal overboord kieperen.

  11 likes
 5. Barack Hussein Obama, het lieverdje van vele dromers, zalvers en kortzichtigen en de puppet van de Rothschilds. Niets anders dan een aardige, maar doorspekte valse acteur. Het beeld van een zogenaamde black Kennedy, een man voor vrede van de onderdrukten, die zielige massa, moet vooral overeind blijven tot aan de volgende verkiezingen in de VS.

  Obama en zijn transgender, Soros met zijn transgender, het is een mooi bij elkaar zootje wereldverbeteraars. Niet dat een transgender als partner erg is, maar waarom niet openkaart spelen. Waarom wel spelen dat je een oprecht en vredig en open persoon bent die correct is? Eigenlijk typisch de psychopaten die de charmeur en vermoorde onschuldig spelen. Precies als Macron, Merkel en Rutte en Boris en al hun voorgangers. Psychopaten regeren de wereld, vandaar de wereld op z’n kop, waarbij goed bestraft en slecht gedrag beloond wordt.

  Maar slecht, bloed aan de handen en een Nobelprijs voor de vrede, hoe corrupt en doorspekt zijn al de organisties die oordelen over landen en misdadigers en daarbij ook nog een prijs van de vrede furven uitreiken aan moordenaars en criminelen. Hoeveel bewijs is er nodig om te vertellen hoe dergelijke clubs zijn geënterd door de zio VS? De wereld is een speeltuin van satanisten geworden, dat mag duidelijk zijn.

  Alle afgewerkte VS preside….acteurs hebben in ieder geval hun plekje in de hel voor eeuwig verdient en gereserveerd. De wereld is daarbij klaargestoomd om eens en voor altijd afgerekend te worden op z’n daden en niet alleen op z’n leiders.

  Vind wel heel bijzonder dat éne adviseur, nep jood, Kissinger het nog steeds rekt om niet naar zijn lieve hogere te gaan.

  7 likes
  • Soros is een nep jood maar wel een pedofiele NAMBLA nazi die eugenetica projectjes sponsord, zoals bv lbtq , nazijongentje gretta, omvolking, islam aanbidder zoals hitler etcetc

   1 likes
 6. Kinderen zij wereldwijd slachtoffers van systemen die zelf merendeels door corruptelingen en criminelen zelf worden aangestuurd.

  3 likes
 7. Moet je even heeeeeel goed kijken én luisteren wat er in nederland gebeurd in de praktijken van jeugd”bescherming”. Of wees zoals altijd onverschillig ziellos walgelijke buurman/buurvrouw/verader/addersgebroed

  0 likes
 8. De rattenvanger van Hamelen. Ook al jaren geleden “voorspelt” door “the economist”.
  Hoe werkt het systeem? Je hebt allerlei projecten/instanties en die moeten blijven draaien. Om hetzelfde geld te vangen van een overheid/elk jaar. Dus worden er bewust kinderen/mensen uit een blik getrokken om die projecten op te vullen. Dus als er maar iets is om mee te bemoeien, dan ben je de klos.
  Hoe kun je dit voorkomen? Help elkaar, zonder dat je er iets voor terug vraagt. Pas een keer op je buurkinderen enz. Overal gebeurt wel eens wat, ga niet meteen een instantie bellen!
  Het systeem zelf zorgt ook voor veel ellende.
  Dit valt ook onder totale controle!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

bill gates

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates ...