Buitenland

Media melden triomfantelijk dat er nergens zoveel kindgevangenen zijn als in Amerika (schuld Trump). Kijk wat er gebeurt als blijkt dat Obama dit heeft veroorzaakt

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mainstream media schreven onlangs dat uit VN-cijfers was gebleken dat er nergens in de wereld zoveel kindgevangenen zijn als in de Verenigde Staten.

De Democratic National Committee, het hoogste bestuursorgaan van de Democratische Partij, dook er bovenop en gaf Trump de schuld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Persbureaus AFP en Reuters berichtten erover en hadden geen goed woord over voor de Amerikaanse president.

Obama

Reuters kopte: ‘VS hebben meeste kindgevangenen ter wereld’.

En AFP: ‘Meer dan 100.000 kinderen in migratie-gerelateerde detentie in VS’.

Er was alleen één probleem: de cijfers dateerden van 2015, toen Barack Obama nog president was.

Verwijderd

Wat gebeurde er vervolgens? Je zou verwachten dat ze het artikel lieten staan om te laten zien hoe groot dit probleem was onder Obama.

Niets van dat alles. De artikelen en alle verwijzingen ernaar werden verwijderd van het internet.

Ironisch genoeg

De DNC schreef ironisch genoeg op Twitter: “Dit is het vreselijke gevolg van Trumps beleid. […] Het is blijkbaar ook in strijd met het Verdrag inzake de Rechten van het Kind van de VN.”

Dat terwijl het ging om beleid van Trumps voorganger, Obama, een Democraat.

Ook AFP en Reuters verwijderden hun artikelen.

Zo begaan zijn de media en de Democratische Partij met kindgevangenen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
4 jaren geleden

Beter bewijs dat de hele m.s.m. onder controle staat van de linkse kliek is nauwelijks te bedenken. Wat een afgang…en wat een schandelijk beleid.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Barack Hussein Obama, het lieverdje van vele dromers, zalvers en kortzichtigen en de puppet van de Rothschilds. Niets anders dan een aardige, maar doorspekte valse acteur. Het beeld van een zogenaamde black Kennedy, een man voor vrede van de onderdrukten, die zielige massa, moet vooral overeind blijven tot aan de volgende verkiezingen in de VS.

Obama en zijn transgender, Soros met zijn transgender, het is een mooi bij elkaar zootje wereldverbeteraars. Niet dat een transgender als partner erg is, maar waarom niet openkaart spelen. Waarom wel spelen dat je een oprecht en vredig en open persoon bent die correct is? Eigenlijk typisch de psychopaten die de charmeur en vermoorde onschuldig spelen. Precies als Macron, Merkel en Rutte en Boris en al hun voorgangers. Psychopaten regeren de wereld, vandaar de wereld op z’n kop, waarbij goed bestraft en slecht gedrag beloond wordt.

Maar slecht, bloed aan de handen en een Nobelprijs voor de vrede, hoe corrupt en doorspekt zijn al de organisties die oordelen over landen en misdadigers en daarbij ook nog een prijs van de vrede furven uitreiken aan moordenaars en criminelen. Hoeveel bewijs is er nodig om te vertellen hoe dergelijke clubs zijn geënterd door de zio VS? De wereld is een speeltuin van satanisten geworden, dat mag duidelijk zijn.

Alle afgewerkte VS preside….acteurs hebben in ieder geval hun plekje in de hel voor eeuwig verdient en gereserveerd. De wereld is daarbij klaargestoomd om eens en voor altijd afgerekend te worden op z’n daden en niet alleen op z’n leiders.

Vind wel heel bijzonder dat éne adviseur, nep jood, Kissinger het nog steeds rekt om niet naar zijn lieve hogere te gaan.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Barack Hussein Obama, het lieverdje van vele dromers, zalvers en kortzichtigen en de puppet van de Rothschilds. Niets anders dan een ogenschijnlijk aardige, maar doorspekte valse acteur. Het beeld van een zogenaamde black Kennedy, een man voor vrede van de onderdrukten, die zielige massa, dat beeld moet vooral overeind blijven tot aan de volgende verkiezingen in de VS om de demoncraten overeind te houden.

Obama en zijn transgender en neem daarbij puppet Soros met zijn transgender, het is een mooi bij elkaar geraapt zootje wereldverbeteraars. Niet dat een transgender als partner te kiezen erg is, zal eel apart zijn zoiets extra’s, maar waarom niet open kaart spelen? Waarom wel spelen dat je een oprecht en vredig en open persoon bent die correct is? Wat je dus niet bent, maar wel de clown en joker uithangen? Eigenlijk typisch de psychopaten die de charmeur en vermoorde onschuldig spelen. Precies als Macron, Merkel en Rutte en Boris en al hun voorgangers. Psychopaten regeren de wereld, vandaar de wereld op z’n kop, waarbij goed bestraft en slecht gedrag beloond wordt.

Maar slecht, bloed aan de handen en een Nobelprijs voor de vrede krijgen? Hoe corrupt en doorspekt zijn al de organisties en leden van de vele zio gecontroleerde clubs, die oordelen over landen en mensen en glashard een prijs voor de vrede durven uit te reiken aan moordenaars en criminelen. En hoe gestoord zijn de vele burgers die dit oké vinden en zelf erbij staan te janken en te applaudisseren?

Hoeveel bewijs is er nog meer nodig om te vertellen hoe dergelijke clubs zijn geënterd door de zio VS? De wereld is duidelijk een speeltuin van satanisten geworden.

Alle afgewerkte VS preside….acteurs hebben daarbij hun plekje in de hel voor eeuwig verdiend en gereserveerd. De wereld is dankzij hen automatisch klaargestoomd om eens en voor altijd afgerekend te worden op daden en niet langer alleen voor z’n leiders, masr ook voor het tuig boven en onder in de machts-piramide.

Vind wel heel bijzonder dat éne adviseur, nep jood, Kissinger het nog steeds rekt om niet naar zijn lieve hogere te gaan.

Sorry, voor het eventueel dubbel posten. Misschien wil de redactie de eerdere verwijderen?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Obama was de man van de privacywetgeving totaal overboord kieperen.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x