Gezondheid

Gezonde jonge mensen sterven ‘plotseling en onverwachts’ aan mysterieus ‘syndroom’, artsen zoeken antwoorden

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!

Mensen jonger dan 40 jaar krijgen het advies om hun hart te laten controleren. Ze lopen namelijk het risico op Sudden Adult Death Syndrome. Het syndroom, beter bekend als SADS, is dodelijk voor allerlei soorten mensen, ongeacht of ze al dan niet gezond en fit zijn.

Jonge gezonde mensen die plotseling en onverwachts sterven, krijgen het label SADS opgeplakt als de doodsoorzaak niet duidelijk is. Vorig jaar overleed de 31-jarige Catherine Keane uit Dublin in haar slaap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Haar moeder Margherita Cummins zei tegen de Irish Mirror dat ze haar om 11.20 uur een sms’je had gestuurd en dat ze geen antwoord kreeg. Toen ze naar de kamer van haar dochter ging, bleek ze te zijn overleden.

Topje van de ijsberg

Cummins zei dat haar dochter elke dag naar de sportschool ging en 10.000 stappen zette.

Cardioloog en onderzoeker Elizabeth Paratz zei dat 90 procent van de SADS-gevallen zich voordoet buiten het ziekenhuis en dat deze mensen het niet redden. Het zijn dus voornamelijk ambulancebroeders en forensisch onderzoekers die te maken krijgen met deze patiënten, aldus Paratz.

“Ik denk dat zelfs artsen dit onderschatten,” benadrukte ze. “We zien alleen de 10 procent die het overleeft en daadwerkelijk het ziekenhuis bereikt. We zien zelf alleen het topje van de ijsberg.”

Een diagnose van niets

Voor familie en vrienden van de slachtoffers is SADS erg moeilijk te begrijpen omdat het ‘een diagnose van niets is’, zei Paratz.

Ze zei ook dat je SADS niet kunt bestrijden door iedereen genetisch te laten testen omdat wetenschappers niet precies weten ‘welke genen dit veroorzaken’. Het beste wat je kunt doen: als iemand in je naaste omgeving – een ouder, broer, zus of kind – plotseling is overleden, raadpleeg dan een cardioloog, zei ze.

[Daily Mail]

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat antwoord is héél erg simpel:

Die Experimentele Operatie-Depopulatie mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-RVS-Parasieten-Vulinisbak-Nood-VaxxiNazis

Maar het duurt gewoon eventjes voordat de Rest van de van de Wereld met de Herseninhoud van een Pantoffeldiertje dat ook door heeft….geduld is een schone zaak…

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Als de mensen zomaar gaan omvallen rond die jonge leeftijd zonder die gifspuit te hebben gehad zou ik toch maar is gaan kijken wat er zoal uit die vliegtuigen word gechemtraild en de watervoorzieningen plus horecagelegenheden gaan onderzoeken. Vergeet niet dat een heleboel grote bierbrouwers ook bij die elite en w.e.f club horen. Als je de artsen en doktoren niet meer kan vertrouwen waarom dat soort lieden dan wel.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 jaar geleden

Ze gaan wel echt heel erg ver om de echte oorzaak te ontkennen. Zo doorzichtig dit.

Daniël
Daniël
1 jaar geleden

Hoef er geen arts voor te zijn, artsen hier het antwoord: “ komt door het vaccineren “

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x