Binnenland

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis: het aandeel gevaccineerden stijgt naar meer dan 60%

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts-microbioloog Bert Mulder van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen heeft een update gepubliceerd over het aantal wel- en niet-gevaccineerde opgenomen patiënten in de maand oktober. Het aandeel gevaccineerden stijgt verder naar meer dan 60 procent, laat Mulder weten. Het betreft mensen die positief zijn getest op corona en die zuurstof nodig hadden.

Ten opzichte van september is het aandeel gevaccineerden met bijna 30 procent toegenomen. Mulder wijst erop dat de vaccinatiegraad sinds september ‘zeker niet’ met 30 procent is gestegen, wat betekent dat er sprake is van een afname van de bescherming tegen ziekenhuisopname.

Snelle toename van het percentage gevaccineerden

Zijn collega Jona Walk duidt: “Exacte percentages zijn minder belangrijk. Dit is één ziekenhuis en het zal per regio verschillen. Het gaat om de snelle toename van het percentage gevaccineerden terwijl de vaccinatiegraad onder risicogroepen bijna gelijk bleef. De effectiviteit lijkt dus af te nemen.”

De bescherming is (gedeeltelijk) van korte duur, benadrukt ze. “We moeten serieus werken aan langetermijnoplossingen voor onze huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. Op naar een pandemiebestendige zorg!” schrijft Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie.

Hier zijn cijfers, Hugo de Jonge

Artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult reageert: “Hier zijn cijfers, Hugo de Jonge. Het zijn niet alleen de ongevaccineerden die door u als zondebokken gezien worden.”

“And there you are. ‘Pandemie der ongevaccineerden’. De Tweede Slaapkamer al op de hoogte? Aangezien zij net de motie heeft verworpen waarin gevraagd werd naar deze data?” vraagt neuroloog Jan Bonte.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
9 maanden geleden

“We moeten serieus werken aan langetermijnoplossingen voor onze huisartsenpraktijken en ziekenhuizen”. Dat is niet zo moeilijk: begin met ivermectine + zink behandeling, probleem opgelost.

Planeet Aarde
Planeet Aarde
9 maanden geleden

En de meeste mensen blijven braaf geloven wat die twee “Trutte en de duivel “ons vertellen…….GRrrrrrrrr

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Hahahaha….Linksom of Rechtsom die ziekenhuizen gaan Vanzelf VOLSTROMEN met “VOLLEDIG” GEVACCINEERDEN….Dat kunnen ze echt NIET MEER IN DE DOOFPOT STOPPEN…paste er allemaal niet meer bij…die zat immers al tot het randje vol…..

Kries
Kries
9 maanden geleden

Dat was al te verwachten waar is de belofte; ben je gevaccineerd beland je niet in het ziekenhuis, alleen maar leugens…..Het is een kwestie van tijd dat ook andere bijwerkingen van de gen vaccinatie boven water komt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x