Binnenland

Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis: het aandeel gevaccineerden stijgt naar meer dan 60%

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts-microbioloog Bert Mulder van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen heeft een update gepubliceerd over het aantal wel- en niet-gevaccineerde opgenomen patiënten in de maand oktober. Het aandeel gevaccineerden stijgt verder naar meer dan 60 procent, laat Mulder weten. Het betreft mensen die positief zijn getest op corona en die zuurstof nodig hadden.

Ten opzichte van september is het aandeel gevaccineerden met bijna 30 procent toegenomen. Mulder wijst erop dat de vaccinatiegraad sinds september ‘zeker niet’ met 30 procent is gestegen, wat betekent dat er sprake is van een afname van de bescherming tegen ziekenhuisopname.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Snelle toename van het percentage gevaccineerden

Zijn collega Jona Walk duidt: “Exacte percentages zijn minder belangrijk. Dit is één ziekenhuis en het zal per regio verschillen. Het gaat om de snelle toename van het percentage gevaccineerden terwijl de vaccinatiegraad onder risicogroepen bijna gelijk bleef. De effectiviteit lijkt dus af te nemen.”

De bescherming is (gedeeltelijk) van korte duur, benadrukt ze. “We moeten serieus werken aan langetermijnoplossingen voor onze huisartsenpraktijken en ziekenhuizen. Op naar een pandemiebestendige zorg!” schrijft Walk, recent gepromoveerd op vaccin-immunologie.

Hier zijn cijfers, Hugo de Jonge

Artiest en ex-verpleegkundige Marga Bult reageert: “Hier zijn cijfers, Hugo de Jonge. Het zijn niet alleen de ongevaccineerden die door u als zondebokken gezien worden.”

“And there you are. ‘Pandemie der ongevaccineerden’. De Tweede Slaapkamer al op de hoogte? Aangezien zij net de motie heeft verworpen waarin gevraagd werd naar deze data?” vraagt neuroloog Jan Bonte.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
2 jaren geleden

“We moeten serieus werken aan langetermijnoplossingen voor onze huisartsenpraktijken en ziekenhuizen”. Dat is niet zo moeilijk: begin met ivermectine + zink behandeling, probleem opgelost.

Planeet Aarde
Planeet Aarde
2 jaren geleden

En de meeste mensen blijven braaf geloven wat die twee “Trutte en de duivel “ons vertellen…….GRrrrrrrrr

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha….Linksom of Rechtsom die ziekenhuizen gaan Vanzelf VOLSTROMEN met “VOLLEDIG” GEVACCINEERDEN….Dat kunnen ze echt NIET MEER IN DE DOOFPOT STOPPEN…paste er allemaal niet meer bij…die zat immers al tot het randje vol…..

Kries
Kries
2 jaren geleden

Dat was al te verwachten waar is de belofte; ben je gevaccineerd beland je niet in het ziekenhuis, alleen maar leugens…..Het is een kwestie van tijd dat ook andere bijwerkingen van de gen vaccinatie boven water komt.

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x