Mens en Dier

Megarijken bereiden zich voor op Armageddon door peperdure bunkers te bouwen

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Megarijken laten steeds vaker ondergrondse bunkers of schuilkelders bouwen. Waar bereiden ze zich op voor?

Even ten noordwesten van Dallas worden 400 huizen gebouwd voor de megarijken die ondergrondse bunkers bevatten. Het project kost naar schatting 300 miljoen dollar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Daily Mirror schrijft dat een Amerikaans bedrijf schuilkelders bouwt die 1,5 miljoen dollar per stuk kosten en beschermen tegen straling of dodelijke virussen.

Natuurrampen en sociale onrust

Het blijkt dat rijke mensen overal ter wereld stilletjes wegverhuizen uit de grote steden uit angst voor sociale instabiliteit.

Leden van de beweging American Redoubt tellen 150.000 dollar neer voor blokhutten die helemaal ‘off the grid’ zijn.

Carl Gallups, voormalig agent en pastoor, roept christenen in zijn boek Be Thou Prepared op zich voor te bereiden op natuurrampen en sociale onrust.

Waarschuwingssignaal

Hij zegt dat de uitvoerige voorbereidingen die de rijken en machtigen treffen moeten worden gezien als een waarschuwingssignaal.

Gallups denkt dat de rijken en de elite zich steeds meer bewust worden van de instabiele wereld waarin we nu leven.

“Terreuraanslagen, de toestroom van islamitische vluchtelingen, protesten die neergeslagen worden, de corrupte politieke elite en het totale gebrek aan vertrouwen in de mainstream media,” zei hij. “Dit heeft allemaal geleid tot wijdverspreid cynisme en wantrouwen onder de bevolking.”

Extreem

Gallups merkte op dat de rijken meestal meer connecties hebben en toegang hebben tot betrouwbare informatie. De meesten van hen kunnen om die reden gelijk actie ondernemen.

“Veel van hen nemen voorzorgsmaatregelen die je zou kunnen zien als extreem,” zei hij.

We zien hoe nationale grenzen vervagen, hoe het Midden-Oosten in brand staat en hoe steeds meer mensen aan satanische en occulte rituelen doen.

Dit alles gebeurt tegen de achtergrond van een grotendeels vijandige wereldelite die een ongekende technologische voorsprong heeft, besloot Gallups.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Hoe meer je te verliezen hebt (wat je gestolen hebt) hoe banger je bent !
Ik ga fluitend naar mijn werk, fluitend naar mijn bed en zo nodig fluitend naar de filistijnen. Angst en paniek is voor hen met een onzuiver geweten !

Augustien P
Augustien P
7 jaren geleden

Als we gaan , gaan we met z’n allen de gehele mensheid . Je kan je wel gek maken maar daar word je niks wijzer van . Dus maw we zien wel en laten het gewoon op ons afkomen , en trouwens ik ben de 60 al gepasseerd dus waarom zou ik me gek maken . Heb de langste tijd toch al achter de rug .

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

Als het toch moet gebeuren hoef ik er niet meer bij te zijn. Ik heb liever de bom in mijn tuin als dat ik in een bunker zit en al de rijken en hun ellende wil meemaken en zien.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

Laat ze hun eigen gouden broden maar zien te verteren. Of hun eigen broek proberen te wassen en zelf te koken. Haha. Opgedirkte kwezels die hun eigen afkomst verloochenen.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x