Homepagina » Binnenland » “Boven de koning der Nederlanden staan de criminelen”
"Boven de koning der Nederlanden staan de criminelen"

“Boven de koning der Nederlanden staan de criminelen”

Met het indienen van hun ontslag door de minister van Justitie en zijn staatssecretaris zijn we weer in het traditionele circuit van de algemeen aanvaarde hypocrisie beland. Dat schrijft Trouw-columnist Sylvain Ephimenco.

“In de loop der jaren heb ik geleerd om gapend over nietige details en ambtelijke rituelen heen te stappen. Enkel het grote verband boeit me nog,” aldus Ephimenco. “Alleen de schande en de vlekken die onze democratische rechtsstaat ondoorzichtig in plaats van transparant maken, kunnen me woedend maken.”

Hij merkt op dat er sinds 1994 weinig veranderd is. Toen handelden de Nederlandse staat en de IRT in verdovende middelen door tienduizenden kilo’s drugs in het criminele circuit te pompen. Teeven gebruikt volgens Ephimenco nu een NSB-formule: hij belazerde ethiek en moraal voor ‘volk en vaderland’. “Tot zijn volk wil ik niet behoren en zijn vaderland is het mijne niet,” schrijft hij.

Er heeft zich een elite aan de top van overheidsinstanties genesteld, die van alles beslist dat krom is en stinkt, zonder daarvoor politieke verantwoordelijkheid af te hoeven leggen, aldus Ephimenco. Hij schrijft: “Dat een officier van justitie (Fred Teeven nu, maar ze zijn talrijk) met instemming van zijn superieuren bij het OM de kans krijgt in het geheim het adagium ‘misdaad loont’ kracht bij te zetten, doet me kokhalzen.”

Zijn maag draait om bij de gedachte dat de handlangers van drugsbaron Cees H., die hoge posten bij het justitiële apparaat bekleden, miljoenen crimineel geld aan die crimineel teruggaven. Dat dit gebeurt met een bonus door die miljoenen buiten het zicht van de belastingdienst te houden, maakt hem als belastingbetaler misselijk.

“Kennelijk is er boven de koning der Nederlanden een andere categorie die enorme belastingvrije uitkeringen krijgt geschonken: het gilde der criminelen,” stelt Ephimenco vast.

[Trouw]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerrit
Gerrit
6 jaren geleden

Dit is geen nieuws…. dit is een totaal onbelangrijke mening…

is het weer komkommertijd is complotland?

eNdEmiOn
eNdEmiOn
6 jaren geleden

Bij dit soort zaken vind ik het altijd zo krom dat de kous af is met een ontslag/aftreden. Teeven en soortgelijke waarschijnlijk psychopaten moeten gewoon in het gevang verdwijnen.

ptr
ptr
6 jaren geleden

jaja, wat rutte ook draait en keert,die onderste steen komt wel boven. duurt even, maar ze gaan het krijgen.

bilderberg…tss
you better run

zon op je pad
ptr

Bert
Bert
6 jaren geleden

Joris Luyendijk, die net een boek heeft geschreven over het verziekte bankwezen, zei onlangs nog dat burgers bij verkiezingen feitelijk alleen nog maar bepalen welke politieke lakeien er namens ons mogen knippen en buigen voor het grootkapitaal. Na het lezen van bovenstaand artikel kun je concluderen dat het daarbij kennelijk ook niet meer uitmaakt dat dit kapitaal langs criminele weg is verkregen.

x

Check Also

van meijeren

Gideon van Meijeren bijt zich vast in sadistisch ritueel kindermisbruik door hoge ambtenaren: ‘Dit is krankzinnig’

Er zijn harde feiten aan het licht ...

justitie

Justitie: belangrijk dat er ‘justitieel wordt opgetreden tegen complotverspreiders’

Dinsdag verscheen er een alarmerend bericht in ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

37
0
We lezen graag je reactie!x