Mens en Dier

Ab Osterhaus wil totale lockdown: ‘Die man deugt niet’

Help mee door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Ab Osterhaus maakt zich grote zorgen over het aantal coronabesmettingen in Nederland. Volgens hem nemen de aantallen niet sterk genoeg af en is het tijd voor een totale lockdown, zei hij dinsdagavond in de talkshow Op1.

“Ik denk dat het zo niet verder kan. We ziens enigszins een afvlakking, maar we moeten een daling zien. Daarvoor moeten andere dingen gebeuren,” zei Osterhaus. Hij waarschuwde dat er ‘hoe dan ook’ een lockdown komt. “Hoe eerder we die krijgen, hoe beter. Ik maak me grote zorgen. Ik voorspel: als we niks doen, dan zien we de lijn verder omhoog gaan.”

Volgens Ab Osterhaus heeft Nederland ‘een eindstrategie’ nodig. “Die hebben we nu niet. Op een gegeven moment, met de mentaliteit die de mensen hebben, komt het virus weer omhoog.”

Aan alle kanten is duidelijk dat de man niet deugt

De meeste mensen hebben onderhand hun buik vol van deze tv-viroloog. “Als zelfs mijn extreem gezagstrouwe schoonmoeder al naar me appt om haar irritatie te uiten over de angstzaaierij van dit drietal vanavond, dan maak je het wel erg bont. En dan krijg ik hoop,” schrijft Annelies.

Criticaster1960 voegt toe: “Ik heb iets tegen die man. Ab dreigt zelfs dat er ‘Italiaanse en Braziliaanse toestanden komen’ als we geen strenge lockdown doen. Wat een nare man.” Ze vindt dat hij berecht moet worden.

“Een crimineel van de bovenste plank en hij mag al jaren ongehinderd zijn gevaarlijke nonsens spuien op de kijkbuis,” reageert architect Wico Valk.

Eddie Rieswijk stelt: “Aan alle kanten is duidelijk dat de man niet deugt, belangen heeft in de farmaceutische industrie, er faliekant naast zat 11 jaar geleden ten tijde van de Mexicaanse griep, maar wat doet de NPO? ‘Gewoon’ uitnodigen.”

4 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michel Roofthooft
Michel Roofthooft
1 jaar geleden

Waar blijven de juristen in Nederland om dit aan te pakken?

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Ab (waar is de whiskeyfles) Osterhaus groot aandeelhouder big-farma !

sjef smeets
sjef smeets
1 jaar geleden

Kunnen we die man niet voor een half jaar in een totale Lockdown zetten en dat wel in volledige afzondering zonder contact met de buitenwereld. Dat is toch wat hij graag met ons wil doen. Kijk nog eens terug naar de Mexicaanse griep in 2009 waar dit heerschap er ook mijlenver naast zat.

Ziekmakend manneke is het.

Frans
Frans
1 jaar geleden

Ab O-haus. Is een Judas.
Hij leent zich prima voor de SPIN-doctors en de 30 Zilverlingen.
En… die lockdown zal er wel komen.
Huisarrest voor allen.
Het was al voorgesmeed
door Rutte die de Hamer wil gebruiken.
Het script wordt uitgevoerd en wij moeten er blijkbaar in passen.
De Amerikaanse (internet)Lockdown komt ook.
Het duister komt in het licht te staan en zijn daarmee zichtbaar met hun gruwelijkheden.
Dus tijdens de komende lockdown binnen zitten en radio aan . Ook tv?
Om de komst vd bevrijders af te luisteren met ons oor tegen de luidspreker.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x