Homepagina » Spiritueel » Meisje (8) geneest na bijna-doodervaring van chronische aandoening: “Je hebt nog werk te doen”
Meisje (8) geneest na bijna-doodervaring van chronische aandoening: "Je hebt nog werk te doen"

Meisje (8) geneest na bijna-doodervaring van chronische aandoening: “Je hebt nog werk te doen”

Voor de meesten van ons is het een mysterie wat er gebeurt als we sterven. Uit een peiling blijkt dat meer dan de helft van de mensen zeker weet dat er een hiernamaals is.

“Ik denk dat ik ben gestorven, ja. Dat ik in het hiernamaals ben geweest en weer terug ben gekomen,” zei Anita Moorjani, toevoegende dat het in het hiernamaals net is alsof je in een soort onbeperkte ruimte en tijd bent.

Ze werd in 2002 gediagnosticeerd met kanker. Ze verloor de strijd tegen de ziekte en raakte in februari 2006 in coma. “Het voelde alsof ik boven mijn lichaam was,” zei ze. “Het was alsof ik 360 graden zicht had. Niet alleen in de ruimte waar mijn lichaam was, maar verder dan die ruimte.”

Moorjani, die haar bijna-doodervaring over de hele wereld deelt, werd naar eigen zeggen herenigd met haar overleden vader, die haar vertelde dat ze moest terugkeren. “Hij zei dat ik niet verder kon omdat ik anders niet meer kon terugkeren,” zei ze. “Ik wilde niet terug omdat het daar zo mooi was. Het was ongelooflijk, voor het eerst was alle pijn weg. Ik baadde in een gevoel van liefde. Onvoorwaardelijke liefde.”

Ze besloot terug te keren naar haar lichaam omdat ze geloofde dat ze zeer snel zou genezen. En dat gebeurde ook. Binnen vier dagen werden haar tumoren tot grote verbazing van haar artsen 70 procent kleiner.

De 8-jarige Annabel Beam werd toen ze vier jaar oud was gediagnosticeerd met een chronische spijsverteringsstoornis. Ze had veel pijn, slikte 10 soorten medicijnen en moest vaak naar het ziekenhuis. Ze viel uit een 10 meter hoge boom waar ze met haar zus Abbie in was geklommen. Ze zei dat ze haar hoofd drie keer stootte, stierf en naar de hemel ging.

“Ik zat bij Jezus op schoot en hij vertelde me: “Als de brandweermannen je uit de boom halen, zul je niets mankeren.” Annabel vroeg hem of ze mocht blijven. Hij zei dat ze nog werk te doen had op aarde. De chronische aandoening was verdwenen en Annabel hoeft nu geen medicijnen meer te nemen.

“Ze viel 10 meter naar beneden en had geen verwondingen of insectenbeten,” zei haar moeder. “Drie uur later kwam ze onder de modder en met een paar schrammen uit de boom.” Ze heeft over Annabel een boek geschreven getiteld Miracles from Heaven.

[Today]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eNdEmiOn schreef:

  Jammer dat veel van die bijna dood ervaringen vanuit een religieus perspectief beleefd worden. Zo kun je er niet echt van op aan wat ze terug brengen. Aangezien er doorgaans voor gezorgd wordt dat aan het verwachtingspatroon vh individu voldaan wordt.

  5 likes
  • Loki schreef:

   eNdEmiOn

   Denkt u soms dat alleen religieuze mensen BDE hebben. Je hoeft toch helemaal geen geloofsovertuiging te hebben om zoiets mee te maken, dus waarom zou dit nu aan een verwachtingspatroon voldoen. Ik ben helemaal niet religieus en mijn tijd was het ook nog niet. In een visioen werd mij al medegedeeld “je gaat dood, maar je komt terug”. En zo gebeurde het ook, ik stierf op een verwarmde operatietafel door onderkoeling. 2 weken later heb ik de chirurg gevraagd wat er in de operatiekamer ik gebeurd.
   Dat wou hij niet vertellen en ik moest mij geen zorgen maken. Toen heb ik het hem maar verteld, waardoor zijn mond open viel en het hij het uiteindelijk toe gaf.

   Dus kunt u zich enige voorstelling maken van het werkelijke van het leven?
   Je lichaam is niets meer dan een huis met een opslagmedium waar een ziel in verblijft en als die opgebrand is vertrekt de ziel met opslagmedium om te wachten op een nieuw “huis”.
   Dat heet “reïncarnatie”.

   11 likes
   • Gezinusk schreef:

    eNdEmiOn

    Absoluut waar. Iedereen heeft de mogelijkheid om contact te maken met andere dimensies of gene zijde. Niemand is in dat opzicht bijzonder of speciaal. Binnen de metafysische wereld word wel onderscheid gemaakt. Zo word gedacht dat bij een bijna doodervaring de energetische materie zo goed als word afgestoten, en bij een Out of Body Experience, of Astrale Projectie (deze twee zijn nauw met elkaar verbonden) gebeurd dit in mindere mate waardoor een bijna doodervaring in het algemeen als heftiger word ervaren.

    Met een Out of Body Experience word in principe een kopie van je energetische lichaam/bewustzijn losgekoppeld van het biologische lichaam en kan op eigen houtje opereren. Zelf heb ik dit op vrij jeugdige leeftijd vele malen mogen ervaren. Zo observeerde ik wel eens dat mijn slaapkamer er niet geheel het zelfde uitzag. Stonden de vier muren van de kamer wat holler of boller dan normaal, of ondervond ik dat de kleur van het tapijt niet grijs was zoals het zou moeten zijn, maar leek er meer een blauwe mistlaag, of dauw overheen te hangen waarbij ik het gevoel kreeg alsof ik op een wolk zat en er dwars doorheen naar beneden kon kijken. Vele jaren later begreep ik dat de sterkte van een dergelijke ervaring afhankelijk is van het bewustzijn die nadien door het geheugen word opgeslagen.

    Het is in ieder geval duidelijk dat vanuit metafysisch oogpunt men gelooft dat het energetische lichaam tijdens de slaap buiten zijn lichaam treed en dat geld ook voor dieren. Normaliter merken we hier niks van, dromen we soms, en soms kunnen we een droom na vertellen. Er bestaat ook zoiets als een lucide droom waar het net lijkt of je bewust bezig bent een droom te sturen, hetzij gedeeltelijk. Het is niet het zelfde als astrale projectie zoals sommige vermoeden. Hiervoor is de download van het bewustzijn te vaag aanwezig om een astrale projectie te ervaren waarbij het energetische lichaam een te kleine factor speelt.

    Een ander verschijnsel, slaap apneu, kan onder andere de vervelende bijwerking hebben dat mensen na hun slaap wakker worden met het gevoel dat ze opgesloten zitten in hun lichaam, althans het biologische lichaam lijkt nog te slapen alsof ze voor even verlamd zijn. Dit kan iedereen wel eens overkomen maar als er continue sprake is van, heeft dit na mijn idee merendeels te maken met het energetische lichaam die een signaal afgeeft aan het biologische lichaam. De medische wetenschap wijdt dit probleem aan een aantal afwijkingen in het biologische systeem en waar ze na jaren van onderzoek ook tal van geschikte medicijnen voor hebben ontwikkeld. In het algemeen denken zij dat het zuurstofgehalte hier een belangrijke rol in speelt.

    Zelf kan ik dit alleen maar bevestigen vanuit mijn ervaringen en waar duidelijk is dat lichaam en geest beter samen opereren in een gezond lichaam. In de wereld van astrale projectie was dit al langer bekent omdat een gezond lichaam stimulerend werkt op het bewustzijn waarbij het energetische lichaam sneller word geactiveerd. Dus de algemene conditie van ons lichaam speelt hier een zeer belangrijke rol waarbij het duidelijk word dat slechte voeding, stress, alcohol of drugs een negatieve uitwerking op dit proces hebben.

    Voordat ik verder afdwaal van het onderwerp bijna dood ervaringen. Wil ik nog even kwijt dat de metafysische wereld een gelijke deler kent met een heleboel lotgenoten van bijvoorbeeld een bijna dood ervaring. De personen die in contact kwamen met andere werelden of dimensies hebben meestal van alles uit te leggen, maar worden niet altijd begrepen. Ook dat is begrijpelijk en verklaarbaar want niet iedereen wenst er mee geconfronteerd te worden, of wil het weten. Echter kon het wel eens de beste les zijn om meer over ons zelf te weten te komen.

    15 likes
   • mike schreef:

    loki ouwe trekvogel !

    nou heb je al allerlei marsfoto’s, en nou ben je ook al gestorven op de operatietafel…

    jij hebt echt een bewogen leven gast !

    wanneer kwam je nou eens met foto’s !!!!!!!!!!!!!!!!

    5 likes
   • eNdEmiOn schreef:

    Loki, er staat toch echt “jammer dat veel…” dus je hoort mij niet zeggen dat het alleen maar vanuit religieus oogpunt wordt beleefd. Sterker nog mijn punt is juist dat wanneer dit niet het geval is zo’n beleving van grotere waarde is c.q. niet gelimiteerd is door religieuze opvattingen en daarbij behorende verwachtingspatroon.

    3 likes
  • Chris schreef:

   Het wringt ook een beetje bij mij, maar valt in principe makkelijk te verklaren vanuit haar beperkt referentiekader en woordenschat.

   Wat wel interessant blijkt is feitelijkheid van de geneeskracht van wat er is gebeurd. Mocht men kunnen vinden wat proces er in het brein afspeelt zouden we dit misschien kunnen induceren en op die manier een compleet ‘andere’ medische wetenschap uitbouwen…

   1 likes
 • weg met ons schreef:

  Even los van de bijna dood ervaringen die velen zeggen te hebben gehad, maar doen dergelijke verhalen en vele andere zoetsappige verhalen in deze niet meer dan bevestigen dat het geloof of de religie gelijk heeft? En probeert het zo op deze manier met dergelijke aller aardigste verhalen de sturende religie overeind te houden die al jaren aan het afbrokkelen is en betwist wordt? Het is weer een zoveelste verhaal wat komt uit de meest fascistische, sturende wereldmacht die zijn gelijk moet halen door te veronderstellen dat ze het werk van een goddelijke macht doen? “Want kijk, god en Jezus bestaan en wij van de VS zijn een door god geroepen natie die mogen en kunnen doen wat ze willen, want we leven met god de almachtige aan onze zijde”…..”we doen het werk van god” riepen de bankiers, de machtigen, het alom geprezen en uitverkoren van volk van -hun- god en -hun- hemelse hiernamaals. Wat een vermaak die niet voor iedereen is weggelegd, want niet iedereen kan uitverkoren zijn en niet iedereen kan het werk van god doen, wel kunnen of moeten de makke slaven en schapen de machtigen volgen en zich aan hun macht, de macht gegeven door god en zijn hemelse bevel, onderwerpen.

  Waarom stuurt de goddelijke en het hemelse hiernamaals wel dergelijke, zeg maar, onschuldige ziek gemaakte (want gaat maakt ziek en geneest ook, zoals het uitkomt) mensen terug met boodschappen, maar maakt ze niet mensen ziek die het verdienen en geeft deze ervaringen aan ze mee die ze meer dan nodig hebben, zoals corrupte wereldleiders en elitaire fascistische kopstukken die de wereld onderdrukken en kapot maken. Waarom is de goddelijke en hemelse macht zo incompetent en selectief dat ze niet degene aanpakt die zeker aangepakt moeten worden om een einde te maken aan oorlog, geweld, ziekte en ellende die de fascistische macht onophoudelijk voor eigen gewin de wereld instuurt. Is de goddelijke en de hemelse macht heel zieke spelletjes aan het spelen of zelf wel helemaal zuiver en fris op de graat?

  2 likes
  • wolfj schreef:

   hetzelfde met dat zieke spelletje van reïncarnatie. blijkbaar schept iets/iemand daar genoegen in. sommigen zeggen dat je het pas ziet als je het door hebt. anderen denken dat je zelf moet denken. succes ermee

   1 likes
   • Boris schreef:

    @wolfj
    Hoe kunnen 7 miljard mensen zijn gereïncarneerd? Er zijn niet eerder 7 miljard mensen op deze planeet geweest, dus waar komen de zielen dan vandaan? Laten we dan maar bedenken dat ze van een andere planeet komen of dat zielen ergens in de kast hebben liggen wachten op een fysiek lichaam? Begin eens bij het gegeven dat er bijvoorbeeld 1 miljard mensen waren op deze planeet en de mens groeit naar 2 miljard, dan kom je toch echt 1 miljard zielen te kort.

    0 likes
    • eNdEmiOn schreef:

     Met dit soort logica kom je nergens.

     – Hoe kun je weten hoeveel mensen er op de aarde zijn geweest? De geschiedenis is nu niet bepaald betrouwbaar.
     – Wie zegt dat een ziel / bewustzijn zich niet in oneindig veel delen kan opsplitsen (en ook weer kan fuseren)?
     – zo zijn er vast nog tal van argumenten te verzinnen…

     3 likes
    • hader schreef:

     Die zielen zitten in een “pool” Wie zegt dat je terug komt als mens? Voor het zelfde geld wordt je geboren als een Alien.

     2 likes
  • weg met ons schreef:

   …(want god maakt ziek en geneest ook, zoals het uitkomt)…

   0 likes
   • AtomNics schreef:

    het is ook nog eens een god die aanbidding nodig heeft en zielen die hem de hemel in prijzen anders gaat ie huilen. het is dan ook bij deze mensen die in deze god geloven simpelweg saturnes aanbidden en ik kan je zeggen dat is god niet! de naam zegt al genoeg wie het is een valse god van het licht satan.

    het werk van satan gaat dus zo in zijn werk en technologie dat ie gebruikt man man de 7 ringen bijvoorbeeld van saturnes staan verbonden met onze 7 chakra`s dus ook op die manieren kunnen we worden beïnvloed of gecontroleerd worden tenzij je gewoon later zegt tegen je chakra systeem het was leuk voor de ervaring maar ik persoonlijk heb het al lang uit mn systeem gehaald omdat het geen waarde meer heeft voor mij ben er dankbaar voor dat wel

    1 likes
 • Hawks schreef:

  Sorry hoor, maar bijna zwanger IS NIET hetzelfde als zwanger zijn. Net niet door rood rijden IS NIET door rood rijden. En bijna dood IS NIET hetzelfde als niet meer levend. Ik vind het listig om conclusies te te trekken over hoe (fijn het wel niet) moet zijn wanneer je dood bent op basis van net niet dood ervaringen. Teveel boeken schrijven mij daarvoor en daar over te veel (tegenstrijdigheden) voor, waar ik dan weer blij van zou moeten worden.

  Geef mij een ECHT dood iemand die mij verteld hoe het ‘daar’ is, en ik ben om; tot op heden heeft nog geen van alle miljarden overgeganers ooit iets van zich laten horen. Ben ik dan gek als ik het moeilijk te geloven vindt dat ‘gene zijde’ een hersenspinsel is?

  1 likes
 • Robbedoes schreef:

  Ik wordt oud, het gaat over twee meisjes. Ik wordt oud, dat is het vast.
  (Misschien moet de kop luiden:

  Meisjes komen terug van bijna doodervaring,
  i.p.v.: Meisje (8) geneest na bijna-doodervaring van chronische aandoening: “Je hebt nog werk te doen”)

  5 likes
 • Frans Bohlander schreef:

  Mijn BDE was vrij kort. Er verscheen een wit licht, dat de vorm aannam van een eenhoorn.
  De eenhoorn zei: “Ik kom je halen” – mijn antwoord (telepatisch) was: “Dat wil ik niet.”
  Daarna leek het alsof er een veer in mijn hoofd afliep. Ik ben er nog steeds van overtuigd, als ik
  had gezegd: “Ja prima” ik nu niet dit stukje had geschreven.

  3 likes
 • ea1 schreef:

  Zouden mensen anders leven als men iedere dag wist, dat die terug gaat komen?

  0 likes
  • ptr schreef:

   ja dat denk ik wel, kijk naar India, dat komt het volgende leven wel goed, of Japan, maakt niet uit of je in stukken wordt gehakt, dan maar wraak in je volgende leven.
   wat te denken van de Tibetanen, die gereincarneerde leraren kunnen terugvinden in een nieuw lichaam.
   kinderen die weten te vertellen wie ze waren in een vorig leven.

   etc etc.
   technocratisch opgeleide zielen wordt maar een klein gedeeldte van de waarheid verteld. ongeveer zover als de frecquenties van onze zintuigen reiken.
   daarnaast wordt binnen ons educatief systeem alle analyse en debat hierover gereligioniseerd, en dus bij zgn wetenschappers of farizeers gelegd.
   niemand is verantwoordelijk….haha

   gelukkig hebben we de wet van karma.
   noone here gets out alive

   0 likes
 • jeroen schreef:

  ea1
  7 april 2015 17:59 at 17:59
  Zouden mensen anders leven als men iedere dag wist, dat die terug gaat komen?

  Denk dat je bedoeld, als men wist dat je niet dood gaat dus terugkomt dmv reïncarnatie, natuurlijk zou je anders leven als mensen dit zeker wisten en zeg maar dat het niet waar is .
  Daarom houden ze deze waarheid ook voor ons verborgen want dan is het Houdoe met de controle!!
  We zijn slaven dat kun je zien door middel van het aantal vakantie dagen dat je hebt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  ziekenhuis

  Burgerjournalisten bellen ziekenhuis dat ‘volloopt met coronapatiënten’. Worden we in de maling genomen?

  Ziekenhuizen bereiden zich voor op ‘helse herfst’. ...

  corona

  Jaimy kreeg de diagnose corona, maar werd NIET getest: ‘Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen’

  Afgelopen maand lieten de Engelse gezondheidsautoriteiten weten ...

  >