Spiritueel

Meisje (8) geneest na bijna-doodervaring van chronische aandoening: “Je hebt nog werk te doen”

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de meesten van ons is het een mysterie wat er gebeurt als we sterven. Uit een peiling blijkt dat meer dan de helft van de mensen zeker weet dat er een hiernamaals is.

“Ik denk dat ik ben gestorven, ja. Dat ik in het hiernamaals ben geweest en weer terug ben gekomen,” zei Anita Moorjani, toevoegende dat het in het hiernamaals net is alsof je in een soort onbeperkte ruimte en tijd bent.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Ze werd in 2002 gediagnosticeerd met kanker. Ze verloor de strijd tegen de ziekte en raakte in februari 2006 in coma. “Het voelde alsof ik boven mijn lichaam was,” zei ze. “Het was alsof ik 360 graden zicht had. Niet alleen in de ruimte waar mijn lichaam was, maar verder dan die ruimte.”

Moorjani, die haar bijna-doodervaring over de hele wereld deelt, werd naar eigen zeggen herenigd met haar overleden vader, die haar vertelde dat ze moest terugkeren. “Hij zei dat ik niet verder kon omdat ik anders niet meer kon terugkeren,” zei ze. “Ik wilde niet terug omdat het daar zo mooi was. Het was ongelooflijk, voor het eerst was alle pijn weg. Ik baadde in een gevoel van liefde. Onvoorwaardelijke liefde.”

Ze besloot terug te keren naar haar lichaam omdat ze geloofde dat ze zeer snel zou genezen. En dat gebeurde ook. Binnen vier dagen werden haar tumoren tot grote verbazing van haar artsen 70 procent kleiner.

De 8-jarige Annabel Beam werd toen ze vier jaar oud was gediagnosticeerd met een chronische spijsverteringsstoornis. Ze had veel pijn, slikte 10 soorten medicijnen en moest vaak naar het ziekenhuis. Ze viel uit een 10 meter hoge boom waar ze met haar zus Abbie in was geklommen. Ze zei dat ze haar hoofd drie keer stootte, stierf en naar de hemel ging.

“Ik zat bij Jezus op schoot en hij vertelde me: “Als de brandweermannen je uit de boom halen, zul je niets mankeren.” Annabel vroeg hem of ze mocht blijven. Hij zei dat ze nog werk te doen had op aarde. De chronische aandoening was verdwenen en Annabel hoeft nu geen medicijnen meer te nemen.

“Ze viel 10 meter naar beneden en had geen verwondingen of insectenbeten,” zei haar moeder. “Drie uur later kwam ze onder de modder en met een paar schrammen uit de boom.” Ze heeft over Annabel een boek geschreven getiteld Miracles from Heaven.

[Today]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robbedoes
Robbedoes
9 jaren geleden

Ik wordt oud, het gaat over twee meisjes. Ik wordt oud, dat is het vast.
(Misschien moet de kop luiden:

Meisjes komen terug van bijna doodervaring,
i.p.v.: Meisje (8) geneest na bijna-doodervaring van chronische aandoening: “Je hebt nog werk te doen”)

eNdEmiOn
eNdEmiOn
9 jaren geleden

Jammer dat veel van die bijna dood ervaringen vanuit een religieus perspectief beleefd worden. Zo kun je er niet echt van op aan wat ze terug brengen. Aangezien er doorgaans voor gezorgd wordt dat aan het verwachtingspatroon vh individu voldaan wordt.

weg met ons
weg met ons
9 jaren geleden

Even los van de bijna dood ervaringen die velen zeggen te hebben gehad, maar doen dergelijke verhalen en vele andere zoetsappige verhalen in deze niet meer dan bevestigen dat het geloof of de religie gelijk heeft? En probeert het zo op deze manier met dergelijke aller aardigste verhalen de sturende religie overeind te houden die al jaren aan het afbrokkelen is en betwist wordt? Het is weer een zoveelste verhaal wat komt uit de meest fascistische, sturende wereldmacht die zijn gelijk moet halen door te veronderstellen dat ze het werk van een goddelijke macht doen? “Want kijk, god en Jezus bestaan en wij van de VS zijn een door god geroepen natie die mogen en kunnen doen wat ze willen, want we leven met god de almachtige aan onze zijde”…..”we doen het werk van god” riepen de bankiers, de machtigen, het alom geprezen en uitverkoren van volk van -hun- god en -hun- hemelse hiernamaals. Wat een vermaak die niet voor iedereen is weggelegd, want niet iedereen kan uitverkoren zijn en niet iedereen kan het werk van god doen, wel kunnen of moeten de makke slaven en schapen de machtigen volgen en zich aan hun macht, de macht gegeven door god en zijn hemelse bevel, onderwerpen.

Waarom stuurt de goddelijke en het hemelse hiernamaals wel dergelijke, zeg maar, onschuldige ziek gemaakte (want gaat maakt ziek en geneest ook, zoals het uitkomt) mensen terug met boodschappen, maar maakt ze niet mensen ziek die het verdienen en geeft deze ervaringen aan ze mee die ze meer dan nodig hebben, zoals corrupte wereldleiders en elitaire fascistische kopstukken die de wereld onderdrukken en kapot maken. Waarom is de goddelijke en hemelse macht zo incompetent en selectief dat ze niet degene aanpakt die zeker aangepakt moeten worden om een einde te maken aan oorlog, geweld, ziekte en ellende die de fascistische macht onophoudelijk voor eigen gewin de wereld instuurt. Is de goddelijke en de hemelse macht heel zieke spelletjes aan het spelen of zelf wel helemaal zuiver en fris op de graat?

Frans Bohlander
Frans Bohlander
9 jaren geleden

Mijn BDE was vrij kort. Er verscheen een wit licht, dat de vorm aannam van een eenhoorn.
De eenhoorn zei: “Ik kom je halen” – mijn antwoord (telepatisch) was: “Dat wil ik niet.”
Daarna leek het alsof er een veer in mijn hoofd afliep. Ik ben er nog steeds van overtuigd, als ik
had gezegd: “Ja prima” ik nu niet dit stukje had geschreven.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x