CoronaBuitenland

Zo probeert Trudeau vrijheidstruckers weg te jagen uit Ottawa: ‘Ze spelen smerige spelletjes’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De politie van Ottawa dreigt vrijheidstruckers te arresteren of hun trucks in beslag te nemen. Vandaag kregen ze een laatste waarschuwing. De autoriteiten dreigen ook met boetes of het intrekken van rijbewijzen.

De chauffeurs protesteren al 20 dagen bij het Canadees parlement tegen de vaccinatieplicht en andere coronaregels. Ze worden met open armen ontvangen door de lokale bewoners en voorzien van voedsel, brandstof en onderdak.

Premier Trudeau heeft een nog nooit eerder gebruikte noodwet ingevoerd om zijn regering en de politie meer bevoegdheden te geven. Door deze wet is het verboden om in Ottawa mee te doen met het vrijheidskonvooi.

Zonder inkomen

Eén van de boegbeelden van het protest, Erik Mueller, heeft Ottawa zojuist verlaten. Hij wilde tot het eind blijven en standhouden, maar de regering van Trudeau besloot achter zijn voormalige werkgever aan te gaan.

Mueller werkte tot voor kort voor het bedrijf Load Safe. De autoriteiten dreigden alle bankrekeningen van het bedrijf en de verzekeringen van de vrachtwagens te bevriezen, ook al werkt Erik niet langer voor het bedrijf. Dat zou betekenen dat 55 gezinnen zonder inkomen zouden komen te zitten.

Bovendien zouden de medewerkers van het bedrijf, die zich momenteel voornamelijk in de Verenigde Staten bevinden, hun vrachtwagen meteen aan de kant van de weg moeten zetten. Ze zouden niet naar huis mogen rijden. Dat was het moment waarop Erik besloot om te vertrekken.

Het zijn criminelen

“Ze spelen smerige spelletjes,” zei hij tegen livestreamers die zich bij zijn truck hadden verzameld. “Het zijn criminelen.” De vrijheidstrucker, die pas over vier dagen thuis is, voegde toe dat hij zal juichen als premier Trudeau is afgetreden.

Onder luid gejuich en applaus werd Erik van het parlement weggeleid. Mensen scandeerden ‘vrijheid’ en ‘held’. In meerdere Canadese provincies worden binnenkort alle coronaregels afgeschaft.

4.9 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
iam
iam
5 maanden geleden

erik heeft wel zijn steentje bijgedragen , deep respect!!

FFW
FFW
5 maanden geleden

Trudeau moet echt gaan nu…

Wappie01
Wappie01
5 maanden geleden

Maffia is het en allemaal lid van het Swaab clubje

Marie
Marie
5 maanden geleden

Dit is toch werkelijk niet te geloven. Het zogenaamde Vrije Westen en de collaborerende media zwijgen in alle talen over deze misdaad.
Mijn hart breekt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x