Homepagina » Mens en Dier » Menselijk DNA bevat genen die niet afkomstig zijn van onze voorouders
Menselijk DNA bevat genen die niet afkomstig zijn van onze voorouders

Menselijk DNA bevat genen die niet afkomstig zijn van onze voorouders

Mensen bezitten genen die niet zijn doorgegeven door onze voorouders, zo hebben wetenschappers ontdekt. Onderzoekers van de Universiteit van Cambridge hebben 145 genen in het menselijk DNA aangetroffen die geen menselijke oorsprong hebben.

Gedacht wordt dat deze genen in de loop van de evolutie vanuit andere organismen zijn overgesprongen naar mensen. De bevindingen staan in het wetenschappelijke tijdschrift Genome Biology en hebben betrekking op de zogeheten horizontale genentransfer.

“Dit is de eerste studie die laat zien hoe wijdverbreid horizontale genentransfer voorkomt bij dieren en mensen,” zei hoofdonderzoeker Alastair Crisp van de Universiteit van Cambridge. Het is al langer bekend dat micro-organismen op deze manier genen uitwisselen. Dit verklaart hoe bacteriën snel kunnen evolueren en bijvoorbeeld resistent kunnen worden tegen antibiotica.

De Britse wetenschappers analyseerden het DNA van 40 soorten: van rondwormen en fruitvliegjes tot mensen en gorilla’s. Elk gen van de diersoorten werd vergeleken met genen in een database van een groot aantal planten en micro-organismen. De onderzoekers vonden honderden genen die zijn overgesprongen van planten en organismen naar mensen en andere dieren.

Mensen blijken 17 genen te hebben verkregen middels horizontale genentransfer en ons DNA bevat daarnaast 128 onbekende genen die niet afkomstig zijn van onze voorouders. De onderzoekers kunnen nog niet verklaren hoe en wanneer de genen zijn overgesprongen.

Algemeen wordt aangenomen dat horizontale genentransfer zich beperkt tot micro-organismen, maar uit het onderzoek van Crisp en zijn collega’s blijkt dat het een grote rol speelt bij veel dieren en zelfs mensen.

Studie: Some genes ‘foreign’ in origin and not from our ancestors

[MailOnline]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijd gerelateerde nieuwsfeiten verzameld door Arie Goedhart
5 jaren geleden
Silber eye
Silber eye
5 jaren geleden

Oude Afrikaanse overleveringen zeggen een en ander over Sterrenmensen cq buitenaardse inmengingen speciaal om een ras te scheppen wat sterk en geschikt was om in mijnen te werken cq zwaar arbeid te verrichten.
Genesis verteld dat God de mens schiep naar zijn evenbeeld daarna/daarvoor? ergens een melding (apocriefen) over reuzen welke de aarde bevolkten daarop een oorlog met engelen (buitenaardsen) dus is de stelling dat ons genoom niet menselijk DNA bevat mijn inziens aannemelijk.

Kalki
Kalki
Reactie op  Silber eye
5 jaren geleden

Inmenning van buitenaards DNA is dus niet uitgesloten. En zijn er aardse wetenschappers geweest die dit hebben bevestigd.

nexus
nexus
5 jaren geleden

ik heb altijd al gezegt dat we een ras zijn die hier uit gezet is op deze bol
daar om heb je ook zo een diver,s aan mensen
maar goed dat ik al vroeg wakker was.

Krfstk
Krfstk
Reactie op  nexus
5 jaren geleden

Vroeg wakker?? Volgens mij heeft u op school bij het vak Nederlands alleen maar liggen slapen.

Frans
Frans
Reactie op  nexus
5 jaren geleden

wat een gel*l! over die genen.
worden we weer verder gehersenspoeld, en we weer meer geloven dat we dieren zijn.
Misselijk wordt ik ervan.
Op deze site komt zoveel nieuws dat in de afgelopen tijd nog verwarrender is geworden dat er maar 1 weg is, en dat is die van jezelf, bewust, zelfbewust, als iets niet goed voelt om te lezen doe het dan niet.
En dat overkomt me steeds vaker dat gevoel. Ik neig enorm in dat platte rationele dat ‘de kant en de wal’ niet meer raakt in ons te verzuipen. Ik wordt er raar van van binnen . Het spoelt maar door je heen. Het is echt de weg van de Liefde en van het mededogen die we hebben te volgen. En heeeeel veel uit deze wereld niet tot je te nemen.

atifrissart
atifrissart
Reactie op  nexus
5 jaren geleden

dat gelooft je zelf toch niet he…lol

saharah
saharah
Reactie op  nexus
4 jaren geleden

het is geen bol de aarde is plat

Ferry
Ferry
5 jaren geleden

Ja lap ontdekt men nog DNA sporen van Monsanto gemanipuleerde gewassen in ons lichaam dan kunnen die ons ook nog doen betalen zoals destijds de boeren in Duitsland die hiertegen dan protesteerden.

Ferry
Ferry
Reactie op  Ferry
5 jaren geleden

Oops “straks” vergeten achter lap

Lyra
Lyra
5 jaren geleden

Laat je niet misleiden door dat wetenschappers nu ineens beginnen te suggereren dat mensen niet van de planeet komen. Wij mensen komen ABSOLUUT van deze planeet en wij zijn de rechtmatige bewoners van deze planeet.

Het waren buitenaardse indringers die met onze menselijke genen hebben zitten rommelen om ons onderdanig aan hen te maken. Maar ze hebben nooit onze spirituele afkomst kunnen wegpoetsen.
De aarde en de mens zat in het begin in een hogere dimensie maar door een kosmische gebeurtenis is de aard gezakt naar de derde dimensie waar we ten prooi vielen aan 3 dimensionale buitenaardsen die ons vanaf dat moment hebben uitgebuit en gemanipuleerd.

Echter gaat de aarde weer terug naar haar hogere en oorspronkelijke dimensie inclusief de mensen en dieren. Alle buitenaardse indringers kunnen NIET mee want ze hebben niet de DNA om naar een hogere dimensie te gaan. De buitenaardse indringers (die zich ook tussen ons begeven) zijn ondergeschikt aan de mens, ondanks hun geknoei met ons DNA. Want wij mensen zijn van oorsprong Lichtwezens.

En daar gaan we weer naar terug, iedereen. En dat negatieve ondergeschikte buitenaardse zooitje heeft het nakijken. Zeg maar dag tegen die onbenullige buitenaardse reptieltjes en insectjes. Daaaaag.

Frans
Frans
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Heel mooi Lyra!! Dankje wel

JohnSmith
JohnSmith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Bewijs???

nee dacht ik al misschien minder vage youtube filmpjes kijken. (die gemaakt zijn om geld te verdienen via de advertenties omdat zoveel goed gelovigen willen geloven dat alles in groot complot is)

en ik zou toch rustig aan doen met drugs en medicijnen want jou fantasie verhaal slaat nog kant nog wal.

Lyra
Lyra
Reactie op  JohnSmith
5 jaren geleden

@ JohnSssssmith
Inderdaad staat youtube aardig vol met disinformatie. Belangrijk is dus om de informatie uit de ether te halen, daar kan iedereen bij en haal je de kennis uit jezelf.
Wat betreft medicijnen is het niet handig om te nemen want ten eerste geef je jouw eigen krachten weg en ten tweede zitten de medicijnen juist met nog meer chemische rommel waar je alleen nog maar zieker van wordt en ze ons zo in een lage frequentie zetten. En dat doen ze met alles zoals koffie, sigaretten, vlees, suiker, zuivel, alcohol enz. enz.. Beste is dus om nuchter te blijven en al die rommel heb je ook niet nodig joh, alles aan liefde en warmte en genegenheid zit allemaal al in jezelf.
Dat is toch mooi, mensen komen weer terug in hun eigen (spirituele) krachten.

Dus het negatieve clubje, of het nou mensen of buitenaardsen zijn hebben het nakijken. Wij ‘gewone’ mensen zijn nu superieur. Wees blij en geniet 🙂

JohnSmith
JohnSmith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Ik ben ook blij en geniet zeker van het leven. echter heeft u nog steeds niet gereageerd op mijn vrij waar is het bewijs ? want al het waar is dat er een buitenaards ras zou zijn dat is het wereld nieuws en de wereld zou nooit meer het zelfde zijn. Ik weet zeker dat ze bestaan daar is het universum simpel weg te groot voor. Echter wil ik bewijs zijn voordat iemand zo claim maakt en als het bewijs sterk is dan geloof ik het.

Lyra
Lyra
Reactie op  JohnSmith
5 jaren geleden

@JohnSmith
Jij hebt het natuurlijk over het bewijs dat er een buitenaardse zich geheel blootstelt aan de mensheid zodat iedereen het live op TV kan zien. Eigenlijk zijn ze elke dag al op TV te zien, ze vermommen zich namelijk als mensen en doen dit dmv hun holografische technieken. Ik heb een tijd in de productie van TV porgramma’s gewerkt en weet dat ze er zijn en dat ze elkaar indekken en beschermen. Jij zij dat je niks aanneemt van Youtube, dat is ook goed want je weet niet wat waar is en niet. Toch is er veel te vinden over buitenaardsen die zich voordoen als mensen op Youtube. Tot nu toe hebben ze zich nog niet LIVE op TV ontmaskerd maar wat er wel gebeurt is dat er geheel nieuwe energieën de aarde binnen komen die zorgen dat ze hun holografische vorm niet meer kunnen vasthouden. Je ziet dus steeds meer mensen/buitenaardsen krampachtig proberen hun menselijke vorm te behouden. Kijk voor de gein toch maar eens Youtube. Ik vindt het kanaal van 2Circles wel erg boeiend. Hij brengt het wat spectaculair en wat overdreven maar hij komt wel met feitelijke dingen.

Dus het bewijs dat ze zich bloot gaan stellen is er nog niet, maar het zit er wel aan te komen. En iedereen is vrij om het aan te nemen of niet. Ik zou zeggen hou het in gedachten dus op het moment dat ze echt te voorschijn komen dan is de schrik wat minder groot 😉

JohnSmith
JohnSmith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Nou ik heb die channel bekeken en stel het zou waar zijn. dan vind ik dat ze heel veel moeite doen voor wat? ze komen uit de ruimte kunnen van gedaante verwisselen hebben de schepen om hier te komen. waarom zoude ze stiekem in tv shows zitten? de politiek ? ze kunnen ons weg vagen met alles en nog wat ze hoeven maar 1 virus dat wij allemaal niet resistent voor zijn en ze hebben de planeet. of ze schieten ons na de kloten. het is gewoon niet echt geloofwaardig in mijn optiek. daarnaaast zegt die in de filmpjes het is een feit dat reptilians 100 keer blinken. waar heeft die dat vandaag wel eens gezien?

weet je wat het met samenzwering theorieën ze worden gemaakt om complexe situatie makelijk te kunnen begrijpen. want als er 1`badguys is dat makkelijker en spannender dan dat het gewoon ontzettend complex is wat in de wereld gebeurd met 7 miljard mensen

Lyra
Lyra
Reactie op  JohnSmith
5 jaren geleden

@JohnSmith
Het heeft alles te maken met Vrije Wil. Ze mogen en kunnen ons niet zo maar aanvallen zonder dat het consequenties voor ze heeft. Bovendien is een aanval waarbij je de mensheid in de kern pakt veel efficienter. Zo pakken ze hele planeten zonder dat er maar een schot door hen gelost is. In plaats daarvan laten ze de mensen zelf elkaar uitmoorden. Het is heel sluw zoals ze dat doen. En blijkbaar hebben ze niks beters te doen inderdaad. Het is hun hele manier van bestaan. Ze vinden zich zelf superieur aan het universum en dit is de manier zoals ze hun dominatie uiten.. Uiteindelijk willen ze graag op houden met verstoppertje spelen, ze willen graag te voorschijn komen want ze willen de planeet voor zichzelf. Daarom doen ze er alles aan om de mensen nu tegen elkaar uit te spelen. Het is hun enige kans om de planeet te pakken met goedkeuring van onze eigen Vrije Wil. Op die manier mogen goede ETs zich niet inmengen. Maar er is veel meer aan de hand, dit is nog maar tipje van de ijsberg.
Uiteindelijk gaat het dus om de verantwoordelijkheid van de mensen zelf, die buitenaardsen maken gewoon gebruik van onze onwetendheid. Dat is hun truc.
En het is wat je zegt heel complex wat er allemaal gebeurt en het is daarom niet al te raar als hier buitenaardse intelligentie achter zit, ook omdat ze dit al duizenden jaren geleden hebben geplant. Hoe dan ook, denk ik dat het goed gaat aflopen voor de meerderheid van de mensen. Ik ben best optimistisch, al lijkt het soms niet zo 😉

JevWeazle
JevWeazle
5 jaren geleden

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/time_travel/esp_ciencia_timetravel08c.htm

link waarin allerlei voorbeelden staan van voorwerpen die in gesteentes gevonden zijn die daar helemaal niet horen te liggen. metalen objecten in grond van miljoenen jaren oud, sieraden in gesteentes uit een tijd ver voordat er uberhaupt mensen bestonden etc.

er staan allerlei voorbeelden op die aangeven dat de mens of een andere vorm van intellligent leven miljoenen jaren geleden al op de aarde heeft gelopen of dat er beschavingen zijn met geadvanceerde tijdreis-technologie want de gevonden voorwerpen zijn op z’n minst uitzonderlijk te noemen en het introduceert de mogelijkheid de menselijke historie zoals ons verteld in twijfel te trekken.

aantal voorbeelden:

– een vijzel en stamper van 55 miljoen jaar oud. gevonden in Californie

– metalen buizen ouder dan 65 miljoen jaar, gevonden in Frankrijk

– gouden ketting van 260 tot 320 jaar oud, gevonden in Illinois

dit is maar 1 link van de vele die er bestaan die OOPARTS (Out Of Place Artifacts) beschrijven en de historie van de mens in een ander daglicht zet en ons ons verleden doet overwegen.

Frans
Frans
Reactie op  JevWeazle
5 jaren geleden

De aarde in zijn huidige vorm heeft nog geen 25 miljoen jaar bestaan en zal niet nog eens 25 miljoen jaar bestaan in deze vorm.
Ze is een levend wezen dat bezield is. ze heeft haar eigen karma samen met de mensen verbonden.
Als de mensheid klaar is met deze ‘missie’ gaat ze naar een lichaamsloze staat, De aarde zal dan ook verheven worden. Ze zal niet meer de vaste vorm hebben, maar meer vloeibaar.
De weg van haar was; warmte-element, luchtvormig-element , vloeibaar-element, naar de nu in vaste vorm
Vaster kan Ze niet worden de verdichting is voor ons bestaan maximaal en daarvan is ze nu al aan het terug gaan naar weer die vloeibare vorm, maar dan verhevener en vergeestelijkter.
Toen het grote rijk Lemurie nog bestond was de huidige maan nog in de aarde. Zaken die gevonden worden zijn nooit ouder dan enkele miljoenen jaren.

EllenB
EllenB
5 jaren geleden

We hebben niet alleen achtergebleven genen van de Nephilims, maar ook ongeactiveerde genen van een hogere dimensie, die wachten om gebruikt te worden.
Hoe verder je komt op je spirituele pad, hoe meer ervan in werking gezet worden.
Dit zijn de zogenaamde ‘junkgenen’, waar de wetenschap geen verklaring voor heeft.

Tim
Tim
5 jaren geleden

Hoe springen die genen van de ene naar de andere soort?

EllenB
EllenB
Reactie op  Tim
5 jaren geleden

De genen springen niet van de ene naar de andere soort.
Je activeert ze zelf, door je gedachten, gevoelens en gedragingen.
Als je leven geconcentreerd is op overleven, concurreren en strijd, dan activeer je voornamelijk de Nephilim-genen.
Je lagere chakra’s, zal ik maar zeggen.
Leef je echter vanuit je hart, en je intuitie, dan activeer je je spirituele genen.
Om het anders uit te drukken: leef je vooral vanuit je emoties, en tijdelijke bevrediging van je (aardse) verlangens, dan gebruik je de genen die met deze verlangens te maken hebben.
Leef je echter een leven die voortkomt uit de de behoefte om (spiritueel) te groeien, je kennis te verrijken en je medemens onvoorwaardelijke liefde te schenken, dan worden de genen die daar mee te maken hebben, geactiveerd.
Kortom: genen kunnen AAN of UIT gezet worden.
Denk niet dat de wetenschap dit al begrepen heeft.

Faith
Faith
Reactie op  EllenB
5 jaren geleden

Niet alleen heeft de wetenschap er niets van begrepen, hoe zouden ze het ooit kunnen begrijpen als ze alleen met rationele zaken bezig zijn, ook de elite snapt er geen jota van. Duidelijk is dat ze steeds meer moeite hebben om hun negatieve op de onderbuik genomen egoistische beslissingen zoals oa WW3 starten, er door te drukken. Dat komt omdat we de dualiteit uitgaan. Aquarius Tijdperk.

Danielle
Danielle
5 jaren geleden

Ik lees: “De onderzoekers vonden honderden genen die zijn overgesprongen van planten en organismen naar mensen en andere dieren.”

Als je wilt meten of er genen not-menselijk zijn, zal je 1st de genen van de 1ste mens dienen te kennen.

Nu is het net zoiets als: de auto heeft buiten-autolijke genen, bij de auto wordt ook een wiel aangetroffen wat duidelijk een over gesprongen geen is van de fiets.

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Onder dieren heb je veel verschillende rassen, waarbij 1 soort meestal afkomstig is van een ander soort(evolutie/aanpassing aan de omgeving). Onder mensen heb je dit ook. Ik denk dat mensen een bepaalde verbinding hebben met bepaalde dieren rassen. Een levend wezen past zich aan, aan de omgeving. Deze genen zijn dus nieuw. Wanneer wisten we precies wat menselijk DNA is? Nooit, want de genen veranderen voortdurend door allerlei omstandigheden.
De huidige pc programma’s makers werken precies hetzelfde. Men zoekt steeds naar nieuwe codes. Men verbindt/deelt of komen er toevallig op. Foutjes worden opgeslagen in een afvalbakje. Misschien dat men die ooit nog kan gebruiken. Met nieuwe technieken kan men weer verder delen enz. Mens en nieuwe technologie verbinden met elkaar.(transhumanisme)
Nog steeds geloof ik dat er voor onze beschaving, grotere beschavingen zijn geweest. En dat alles daar mee te maken heeft. Maar het zijn mensen. Dus dat vorige beschavingen zo hoog waren geëvolueerd met alles en dat is verdwenen door een natuurramp.

x

Check Also

moleculair bioloog

Moleculair bioloog waarschuwt: ‘Zo kan het coronavaccin je DNA veranderen’

In de afgelopen weken slingerden farmaceuten het ...

moleculair bioloog

Moleculair bioloog Peter Borger getuigt over coronatest. ‘Ik dacht: dit kan niet waar zijn’

Afgelopen weekend mocht moleculair bioloog Peter Borger ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x