CoronaBuitenland

Veruit de meeste ‘coronadoden’ waren geboosterd en nu werken overheden de cijfers niet meer bij

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Onlangs zijn de gegevens over het aantal ‘coronabesmettingen’ en overlijdens na de boosterprik in twee Canadese provincies verwijderd.

Halverwege april had de helft van de inwoners van de provincie Brits-Columbia de eerste booster gehaald. Tussen 20 maart en 16 april was 63 procent van de mensen die corona kregen geboosterd. Nog opmerkelijker: maar liefst 73 procent van de ‘coronadoden’ had een boosterprik genomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat percentage bleef stijgen, totdat de autoriteiten aankondigden dat de gegevens over de vaccinatiestatus van de website van het British Columbia Centre for Disease Control, het RIVM van de provincie, zouden worden verwijderd.

Allerminst overtuigend

CTV News Vancouver vroeg het ministerie van Volksgezondheid in Brits-Columbia naar een verklaring. Het ministerie gaf aan dat veel van de coronapatiënten al onderliggende aandoeningen hadden en dat de ziekenhuisopname niet gerelateerd was aan corona, en dat de link tussen hun vaccinatie en besmetting ‘niet duidelijk’ was.

Deze officiële verklaring is allerminst overtuigend, schrijft professor Xiaoxu Sean Lin voor The Epoch Times. Volgens hem zijn het smoesjes.

Manitoba

In de provincie Manitoba gebeurt hetzelfde. In mei had 43,8 procent van de bevolking een booster gehaald. Maar liefst 70 procent van de coronadoden was geboosterd.

De gegevens zijn nog beschikbaar op de website van de overheid, maar worden sinds 31 juli niet meer geüpdatet.

Engeland

In maart bleek dat 73 procent van de Engelse coronadoden drie keer geprikt was en op 7 april kondigde de gezondheidsdienst UKHSA aan dat de cijfers niet meer bijgewerkt worden.

Immunoloog Theo Schetters heeft ontdekt dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes. Uit een artikel dat vorig jaar in The BMJ is gepubliceerd, blijkt daarnaast dat het Pfizer-vaccin ‘waarschijnlijk’ verantwoordelijk is voor de dood van sommige kwetsbare ouderen.

Neuroloog Jan Bonte vraagt aan zorgminister Kuipers: “Dóórprikken dus? Zomaar een vraagje: moet er straks in het crematorium of op de begraafplaats ook een coronapas worden getoond?”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

De waarheid druipt ervan af en toch wil niemand van die huurmoordenaars toegeven dat het aan die verdomde spuiten ligt!

Paperclip
Paperclip
1 jaar geleden

…. tsja …. alles moet onder het tapijt ….

voor
voor
1 jaar geleden

Ja hoor, gewoon doorprikken. Het aantal doden is nog niet bereikt. Stel moordenaars. Dacht dat er op moorden een gevangenisstraf staat, maar waarschijnlijk is er een nieuwe wet getekend, dat moorden nu mag. Gezien het aantal moordenaars die er op deze planeet vrij rondlopen. Zo o.a. ook die de jonge en kuipers.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

CoronaVaccines = ChinaBiowapen !!

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x