CoronaBuitenland

Veruit de meeste ‘coronadoden’ waren geboosterd en nu werken overheden de cijfers niet meer bij

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

Onlangs zijn de gegevens over het aantal ‘coronabesmettingen’ en overlijdens na de boosterprik in twee Canadese provincies verwijderd.

Halverwege april had de helft van de inwoners van de provincie Brits-Columbia de eerste booster gehaald. Tussen 20 maart en 16 april was 63 procent van de mensen die corona kregen geboosterd. Nog opmerkelijker: maar liefst 73 procent van de ‘coronadoden’ had een boosterprik genomen.

Dat percentage bleef stijgen, totdat de autoriteiten aankondigden dat de gegevens over de vaccinatiestatus van de website van het British Columbia Centre for Disease Control, het RIVM van de provincie, zouden worden verwijderd.

Allerminst overtuigend

CTV News Vancouver vroeg het ministerie van Volksgezondheid in Brits-Columbia naar een verklaring. Het ministerie gaf aan dat veel van de coronapatiënten al onderliggende aandoeningen hadden en dat de ziekenhuisopname niet gerelateerd was aan corona, en dat de link tussen hun vaccinatie en besmetting ‘niet duidelijk’ was.

Deze officiële verklaring is allerminst overtuigend, schrijft professor Xiaoxu Sean Lin voor The Epoch Times. Volgens hem zijn het smoesjes.

Manitoba

In de provincie Manitoba gebeurt hetzelfde. In mei had 43,8 procent van de bevolking een booster gehaald. Maar liefst 70 procent van de coronadoden was geboosterd.

De gegevens zijn nog beschikbaar op de website van de overheid, maar worden sinds 31 juli niet meer geüpdatet.

Engeland

In maart bleek dat 73 procent van de Engelse coronadoden drie keer geprikt was en op 7 april kondigde de gezondheidsdienst UKHSA aan dat de cijfers niet meer bijgewerkt worden.

Immunoloog Theo Schetters heeft ontdekt dat pieken in oversterfte samenvallen met vaccinatiecampagnes. Uit een artikel dat vorig jaar in The BMJ is gepubliceerd, blijkt daarnaast dat het Pfizer-vaccin ‘waarschijnlijk’ verantwoordelijk is voor de dood van sommige kwetsbare ouderen.

Neuroloog Jan Bonte vraagt aan zorgminister Kuipers: “Dóórprikken dus? Zomaar een vraagje: moet er straks in het crematorium of op de begraafplaats ook een coronapas worden getoond?”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
4 maanden geleden

De waarheid druipt ervan af en toch wil niemand van die huurmoordenaars toegeven dat het aan die verdomde spuiten ligt!

Paperclip
Paperclip
4 maanden geleden

…. tsja …. alles moet onder het tapijt ….

voor
voor
4 maanden geleden

Ja hoor, gewoon doorprikken. Het aantal doden is nog niet bereikt. Stel moordenaars. Dacht dat er op moorden een gevangenisstraf staat, maar waarschijnlijk is er een nieuwe wet getekend, dat moorden nu mag. Gezien het aantal moordenaars die er op deze planeet vrij rondlopen. Zo o.a. ook die de jonge en kuipers.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

CoronaVaccines = ChinaBiowapen !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

78
0
We lezen graag je reactie!x