UFO

Technologisch voorbijgestreefd of buitenaardse objecten? We voelen ons er niet gemakkelijk bij, maar we moeten kijken naar de feiten

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot voor kort werden piloten en militairen die onverklaarbare objecten in het luchtruim zagen voor gek verklaard door de autoriteiten. Daar is nu verandering in gekomen, aangezien de Amerikaanse marine heeft aangekondigd UFO-meldingen serieus te gaan onderzoeken.

Volgens Christopher Mellon, een voormalige hoge functionaris van het Pentagon, is deze ommekeer het gevolg van de bemoeienis van beleidsmakers die zich hierin zijn gaan verdiepen.

Er worden zo ontzettend veel UFO’s waargenomen in het luchtruim, dat de autoriteiten er niet langer omheen kunnen.

Schadelijk

Mellon kan niet precies zeggen hoeveel UFO’s er worden waargenomen, maar hij weet wel dat piloten in ongeveer negen van de 10 gevallen hun mond houden en geen melding maken van de waarneming.

Dat de meeste piloten en militairen, getrainde waarnemers, er niet over praten komt volgens Mellon omdat het schadelijk is voor hun carrière.

“Deze individuen werden vaak belachelijk gemaakt,” zei hij tegen Fox News.

Buitenaardse beschaving

Legerpiloten hebben melding gemaakt van objecten die zich veel sneller voortbewogen dan hun eigen straaljager.

Mellon noemt drie verschillende theorieën: de Verenigde Staten zijn technologisch voorbijgestreefd door een ander land, het zijn Amerikaanse testvliegtuigen (wat volgens hem onwaarschijnlijk is), of ze zijn afkomstig van een buitenaardse beschaving.

Bij geen van deze drie theorieën voelen we ons gemakkelijk, maar we moeten naar de feiten kijken, benadrukte Mellon.

Bekijk het filmpje hieronder:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Overheidsdiensten maken mensen al 50 jaar belachelijk en demoniseren mensen die alleen voor hun mening uitkomen. Mensen die zeggen dat zij iets hebben gezien in de lucht worden kapot gemaakt in hun carrière.
Er is volgens de overheid niets. Dus waarom moet je je dan druk maken?
Nee overheid is minder betrouwbaar dan de maffia dus daar moet je niet zijn.

elisabethje
elisabethje
3 jaren geleden

‘Er worden zo ontzettend veel UFO’s waargenomen in het luchtruim, dat de autoriteiten er niet langer omheen kunnen’. Dat zal zeker niet de reden zijn om dit eindelijk eens te erkennen dat het bestaat! Het is gewoon de tactiek van de politiek: eerst decennia ontkennen, om dan op een zeker punt er voordeel uit te kunnen halen. Net zoals met de klimaatverandering!
Dus er staat ons iets te wachten. We weten dat er ufo’s zijn. Maar of ze wel degelijk allemaal buitenaards zijn, dat weten we toch niet zeker? Ze zijn iets van plan. Een aliëninvasie lijkt me een goed idee om het mensdom nog sneller uit te dunnen. Dit in combinatie met gemaakte klimaatverandering zou op heel korte tijd de wereld in een mum van tijd kunnen transformeren naar een verwoeste planeet, laat ons dit de reset noemen. Vanaf dat punt zou de NWO wel eens de globale controle kunnen bezitten. En daar draait het toch allemaal om: controle en macht over al wat bestaat, en ten koste van al wat er is!?

Wil
Wil
3 jaren geleden

Ik denk dat in het verleden op Mars al eens is gebeurd en dat we toen naar de Aarde zijn uitgeweken.
Welke planeet gaan we straks weer naar de mallemoer helpen?

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

De waarheid is dat Ufo’s met hun inzittende de Aliens en onder het Almachtig licht de scheppers van de mensheid zijn, maar dreigt deze mensheid wel krankzinnig te worden, deze scheppers aan te vallen en zouden ze ook deze scheppers nog ook het liefst vernietigen; mensheid stop hierrmee want dit leidt alleen maar tot zelfvernietigingen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x