Het Complot

Mensen beginnen wakker te worden en in te zien hoe de schaduwmacht werkt. Bekijk deze populaire video over de diepe staat

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Liefst een kwart van de Democratische kandidaten die meededen aan de Amerikaanse verkiezingen kwam uit de inlichtingenwereld, zo claimt internetondernemer Kim Dotcom, die bekend werd als oprichter van Megaupload.

Volgens hem was dit een wanhoopsdaad van de diepe staat omdat ze hun marionetten niet langer kunnen vertrouwen.

Die beginnen namelijk wakker te worden en in te zien dat ze worden gebruikt door een corrupt bolwerk dat slechts één doel heeft: geld verdienen aan oorlogen.

Ze zijn nu zo wanhopig dat ze hun eigen mensen naar voren beginnen te schuiven.

Liegen

De CIA en NSA zijn altijd uit op oorlog en proberen via hun politici en hun media steun te vergaren voor hun projecten, legt Kim Dotcom uit.

Organisaties zoals WikiLeaks laten zien hoe de inlichtingendiensten en de media werken en mensen beginnen dat nu ook te zien, zegt hij.

Door de eindeloze berichtenstroom over Rusland zien mensen in dat de media volledig in dienst staan van de diepe staat.

“Mensen komen erachter dat ze de media niet kunnen vertrouwen,” zegt hij. “Ze liegen dag in dag uit tegen je.”

Vijand

De media werken nauw samen met de mensen die oorlogen willen beginnen, die hun wapens willen verkopen en die ieder jaar honderden miljarden aan belastinggeld in hun eigen zak steken.

Daarom doen de media precies wat de diepe staat wil en berichten ze niet meer over wat er nu werkelijk gebeurt.

“De waarheid is de vijand van de diepe staat,” klinkt het.

Propaganda

Om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt heeft de diepe staat het volk decennialang op een zeer ingrijpende manier gemanipuleerd met behulp van propaganda, stelt hij.

Kim Dotcom zegt blij te zijn dat Hillary Clinton geen president is geworden. “Zij is een crimineel, uitschot en een gestoorde b*tch,” zegt hij.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Hannolans Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Wat gek dat Rutte op de foto wordt getoond hem verwacht ik niet bij zo’n onderwerp.

Nehemia
Nehemia
5 jaren geleden

De Deep State, Brussel maar ook veel van onze politici en mainstream media gaan vol op het orgel om alles en iedereen wat niet welgevallig is voor hun duivelse agenda te muilkorven. Truth is the new hatespeech. Wat er nu in China gaande is helemaal gruwelijk, maar is slechts een voorzet voor wat ons staat te wachten. De folterjacht van grote technoreuzen als Google Gestapo, Twitter, Youtube, Facebook (geloof me – die Mark Zuckerberg is een slang en ligt in bed met de CIA) is om alle altmedia kapotstuk te maken. Dit gajes voelt aan alles dat het volk steeds meer begint te ontwaken. Ze raken in paniek. We zullen ze exposeren.

eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Mooi, dit begint ergens op te lijken.

rob
rob
5 jaren geleden

En wie houd de schaduwmacht in stand dat is de gewone burger wat zij houden de geldindustrie stromend die als belasting word afgedragen zij is het die de schaduwmacht of regering in stand houd met verdiensten kopen en verkopen daar gaan regeringen heel slim mee om .. de burger zelf is de verantwoordelijke die dit onderhoud ..en als men het veranderd wil zien zal men uit de wereld van geld moeten stappen om deze macht te vernietigen..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x