Homepagina » Het Complot » Mensen beginnen wakker te worden en in te zien hoe de schaduwmacht werkt. Bekijk deze populaire video over de diepe staat
Mensen beginnen wakker te worden en in te zien hoe de schaduwmacht werkt. Bekijk deze populaire video over de diepe staat

Mensen beginnen wakker te worden en in te zien hoe de schaduwmacht werkt. Bekijk deze populaire video over de diepe staat

Liefst een kwart van de Democratische kandidaten die meededen aan de Amerikaanse verkiezingen kwam uit de inlichtingenwereld, zo claimt internetondernemer Kim Dotcom, die bekend werd als oprichter van Megaupload.

Volgens hem was dit een wanhoopsdaad van de diepe staat omdat ze hun marionetten niet langer kunnen vertrouwen.

Die beginnen namelijk wakker te worden en in te zien dat ze worden gebruikt door een corrupt bolwerk dat slechts één doel heeft: geld verdienen aan oorlogen.

Ze zijn nu zo wanhopig dat ze hun eigen mensen naar voren beginnen te schuiven.

Liegen

De CIA en NSA zijn altijd uit op oorlog en proberen via hun politici en hun media steun te vergaren voor hun projecten, legt Kim Dotcom uit.

Organisaties zoals WikiLeaks laten zien hoe de inlichtingendiensten en de media werken en mensen beginnen dat nu ook te zien, zegt hij.

Door de eindeloze berichtenstroom over Rusland zien mensen in dat de media volledig in dienst staan van de diepe staat.

“Mensen komen erachter dat ze de media niet kunnen vertrouwen,” zegt hij. “Ze liegen dag in dag uit tegen je.”

Vijand

De media werken nauw samen met de mensen die oorlogen willen beginnen, die hun wapens willen verkopen en die ieder jaar honderden miljarden aan belastinggeld in hun eigen zak steken.

Daarom doen de media precies wat de diepe staat wil en berichten ze niet meer over wat er nu werkelijk gebeurt.

“De waarheid is de vijand van de diepe staat,” klinkt het.

Propaganda

Om te voorkomen dat de waarheid naar buiten komt heeft de diepe staat het volk decennialang op een zeer ingrijpende manier gemanipuleerd met behulp van propaganda, stelt hij.

Kim Dotcom zegt blij te zijn dat Hillary Clinton geen president is geworden. “Zij is een crimineel, uitschot en een gestoorde b*tch,” zegt hij.

Bekijk de video hieronder:

Foto: Hannolans Wikimedia Commons

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. En wie houd de schaduwmacht in stand dat is de gewone burger wat zij houden de geldindustrie stromend die als belasting word afgedragen zij is het die de schaduwmacht of regering in stand houd met verdiensten kopen en verkopen daar gaan regeringen heel slim mee om .. de burger zelf is de verantwoordelijke die dit onderhoud ..en als men het veranderd wil zien zal men uit de wereld van geld moeten stappen om deze macht te vernietigen..

  19 likes
  • Ja @rob, één ding tegelijk. Laat mensen eerst maar eens goed beseffen wat er gaande is. De rest volgt dan vanzelf. Ik begin er nu langzaam in te geloven dat het gaat gebeuren. Het is niet meer te keren.

   19 likes
 2. mensen worden wakker? ik zie nog steeds dezelfde zombies op straat en op het werk

  20 likes
 3. De Deep State, Brussel maar ook veel van onze politici en mainstream media gaan vol op het orgel om alles en iedereen wat niet welgevallig is voor hun duivelse agenda te muilkorven. Truth is the new hatespeech. Wat er nu in China gaande is helemaal gruwelijk, maar is slechts een voorzet voor wat ons staat te wachten. De folterjacht van grote technoreuzen als Google Gestapo, Twitter, Youtube, Facebook (geloof me – die Mark Zuckerberg is een slang en ligt in bed met de CIA) is om alle altmedia kapotstuk te maken. Dit gajes voelt aan alles dat het volk steeds meer begint te ontwaken. Ze raken in paniek. We zullen ze exposeren.

  25 likes
 4. Wat gek dat Rutte op de foto wordt getoond hem verwacht ik niet bij zo’n onderwerp.

  3 likes
  • die gast is voor alle karretjes te spannen.. behalve als het op de diepe onderste steen aankomt
   woensdag een hele grote nederlaag voor de vee vee dee .. weg er mee!! ook die enge orgaanclub 666 met hun vieze bovenlipvlek ollon-grens-trol
   als die sleepwet er komt en we weer worden genegeerd met een NEE is NEE en het dan toch tot een JA zal komen is nederland echt totaal, voorgoed DOOD , dan is er echt niks meer te redden in dit, ooit prachtige landje
   ook zo iets toevalligs : a.s. woendag, tijdens de verkiezingen der gemeentes komt opeens meneer macaroni uit frankrijk op bezoek.. heel raar.. en ook de koning van jordanie met zijn bloedmooie pop op bezoek.. allemaal in deze week.. waar zijn ze allemaal mee bezig daar joh

   10 likes
 5. Mooi, dit begint ergens op te lijken.

  10 likes
 6. oh ja.. die tulpenvaas wil ik ook wel hebben ! als nagedachtenis aan mijn land waar ik ooit trots op was
  het delfts blauw is allang niet mer van de nederlander, het is een illusie

  4 likes
  • de tulpenvaas lijkt meer op de pyramidevaas de laagjes..pff

   1 likes
   • hoi liesa, nu je het zegt .. verscholen symboliek? zo ook de bloedrode kerststruiken op de achtergrond van de laatste kersttoespraak van williewortel .. dat viel toen ook al op, zo ook die rare kunsstukjes aan de muur.. rare gedrochten die lui
    maar goed.. het is een apart ding die vaas.

    groet

    0 likes
 7. Steeds wordt dat duidelijker, dAt de deepstate, de NWO, achter het wereldplan staat de wereld te vernietigen!

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...