Het Complot

Foto’s maanlandingen zijn in een studio gemaakt. Kijk wat deze wetenschapper heeft ontdekt

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Oekraïense wetenschapper heeft de foto’s van de Apollo-maanlandingen uitgebreid bestudeerd en is tot een opzienbarende conclusie gekomen.

Dr. Oleg Olejnik, voorheen verbonden aan de Universiteit van Charkov, richtte zich vooral op foto’s die zouden zijn gemaakt door de bemanningsleden van Apollo 15, de vierde Apollo-missie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Olejnik citeert professor G. Schiller van de Universiteit van Californië: “Om succesvol te zijn moet manipulatie onzichtbaar blijven. Voor manipulatie is een neprealiteit nodig waarin diens aanwezigheid niet wordt gevoeld.”

Projectiescherm

Deze neprealiteit wordt vaak versterkt door de media, merkt dr. Olejnik op.

Na een uitgebreide en gedetailleerde analyse komt hij tot de conclusie dat verschillende Apollo 15-foto’s zijn gemaakt met behulp van een projectiescherm, dat op 100 tot 120 meter afstand is geplaatst.

Het maanlandschap wordt op de foto’s geprojecteerd op een gebogen achtergrondscherm, aldus Olejnik, toevoegende dat de ‘astronauten’ de foto’s hebben gemaakt in een studio.

Scheidingslijnen

Hij ontdekte tijdens zijn analyse dat de afstand tussen verre objecten zoals bergen niet tientallen kilometers, maar hooguit enkele honderden meters bedraagt.

Het landschap is niet ononderbroken, maar er zijn duidelijk scheidingslijnen te zien, stelt de wetenschapper.

“Deze studie concludeert dat de Apollo 15-foto’s geen echt maanlandschap weergeven,” benadrukt Olejnik. “Deze foto’s zijn zonder twijfel in een studio gemaakt.”

Vervalst

Hij schat dat deze studio ongeveer 300 meter groot moet zijn geweest.

Tot besluit wijst Olejnik op het werk van emeritus hoogleraar Colin Rourke van de Universiteit van Warwick, die vier officiële foto’s van de Apollo 15-missie bestudeerde.

Rourke concludeerde dat de beelden tegenstrijdige data bevatten en dat tenminste twee van deze foto’s zijn vervalst.

[Aulis Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Foto’s maanlandingen zijn in een studio gemaakt. Kijk wat deze wetenschapper heeft ontdekt | Nine ForNews
6 jaren geleden

[…] artikel Foto’s maanlandingen zijn in een studio gemaakt. Kijk wat deze wetenschapper heeft ontdekt is geplaatst op […]

Patricia Müller
Patricia Müller
6 jaren geleden

Dezelfde nep zo als ze dat met de Mars foto’s doen – en de kuddediertjes slikken dat als echt. Toch zie je het, want ze krijgen de overgang van vordergrond naar achtergrond nooit zuiver gedaan, er is altijd een kleine grijze bereik. En op echte foto’s van een landschap heb je dat niet.

Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Dat de maanlandingen nep zijn is voor mij een feit, men beweert zelfs dat we de ruimte (NOG) niet in kunnen maar aan de andere kant hackers die beweren bewijs te hebben voor een ruimtevloot!!!
Hoe bedoel je tegenstrijdig….. waar of niet waar. Wachten maar tot er ooit een keer echt bewijs komt waarvan wij kunnen zeggen yip nu geloof ik het. Toch blijft het wel of niet een intrigrerend spel

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Nee joh, zou het echt?!

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x