Homepagina » Gezondheid » De overheid geeft vrouwen een vaccin dat onvruchtbaar maakt. Ex-premier ontmaskert geheim sterilisatieprogramma
De overheid geeft vrouwen een vaccin dat onvruchtbaar maakt. Ex-premier ontmaskert geheim sterilisatieprogramma

De overheid geeft vrouwen een vaccin dat onvruchtbaar maakt. Ex-premier ontmaskert geheim sterilisatieprogramma

De overheid heeft een tetanusvaccin verstrekt dat in het geheim is voorzien van een hormoon dat vrouwen onvruchtbaar maakt. Dat heeft de Keniaanse politicus en oud-premier Raila Odinga recentelijk op tv gezegd.

Odinga beweerde dat de overheid doelbewust duizenden vrouwen en meisjes heeft gesteriliseerd.

Vier instituten hebben het vaccin onafhankelijk van elkaar getest en aangetoond dat het een hoog gehalte hCG bevatte, wat ervoor zorgde dat vrouwen en meisjes onvruchtbaar werden.

Bewijs

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Unicef zeiden in een reactie dat ‘deze beschuldigingen niet worden ondersteund door bewijs’.

Dat bewijs is er wel, aldus Odinga. Hij verwees naar onderzoek van gerenommeerde instituten zoals de Nairobi Hospital Laboratories en de Universiteit van Nairobi.

“Duizenden van onze meisjes en vrouwen tussen de 14 en 49 jaar kunnen geen kinderen krijgen vanwege een door de overheid gefinancierd sterilisatieprogramma dat aan het land is verkocht als tetanusvaccin,” zei Odinga.

Hij riep de overheid op zich te verontschuldigen aan alle gevaccineerden.

Een stuk hoger

Volgens hem kunnen naar schatting 500.000 vrouwen geen kinderen meer krijgen vanwege de vaccinatie.

Het aantal ligt mogelijk nog een stuk hoger, aangezien de overheid geen officiële cijfers naar buiten heeft gebracht over het aantal mensen dat is gevaccineerd.

Enkele jaren geleden claimde de katholieke kerk voor het eerst dat het vaccin een hormoon bevatte dat onvruchtbaarheid veroorzaakt.

Westen

Minister van Gezondheid James Macharia weerlegde de claims en zei tegen de BBC dat het vaccin veilig was.

De vraag is nu of dit hormoon in het Westen ook in het geheim in vaccins wordt gestopt.

Bekijk het filmpje van KTN News Kenya hieronder:Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Dat is de reden dat ze alles in het werk stellen om vaccinatie verplicht te stellen. Het geeft dan toegang tot elk lichaam om er mee te doen wat ze willen middels de rotzooi die ze er in stoppen. We moeten massaal het recht op zelfbeschikking opeisen en zo mogelijk, indien gewenst iedereen te weren van het eigen lijf. Niemand heeft het recht om jouw eigen lijf en leden ongevraagd op welke manier dan ook te beïnvloeden. Handen thuis voor het gespuis !

  55 likes
  • Ik vraag het me af… HCG verdwijnt weer uit het lichaam. Tijdens de zwnangerschap-vooral in het begin- piekt de HCG. En verdwijnt dan weer. Toch? Iemand?

   1 likes
 2. helemaal niet zo een raar plan, maar sla zoveel mogelijk bronwater op, want dat is hun 2e plan
  mijn buuf heeft de ziekte van lyme en heeft wel 100 pakken bar le duc in de schuur
  ik heb er altijd 8 in huis, per week. drink al 30 jaar niet meer uit de kraan .. ik kijk wel uit
  water is het enige waar we niet zonder kunnen, eten is een tweede
  waaruit we bestaan is merendeels water, dus de grootste behoefte om te overleven
  nu is er de ” orgaanwet ” uitgevoerd door die enge 666 club met die enge nos mevrouw die het helemaal denkt gemaakt te hebben mt die achterlijke wet ( dictoriale kutwet !!) en let o.. straks is er in dit land ook een vaccin wet ! Nou.. dan neem ik een grote rode pil in en schiet me zelf af naar Jupiter want dat gaat mijn ziel te boven!
  Eng land aan het worden hier

  16 likes
  • Je hebt een punt. Ik ben alleen ‘bang’
   dat ze met alle toevoegingen die ze in eten toevoegen, ook net zo makkelijk iets aan fleswater kunnen toevoegen. Het blijft een fabriek. En bewerkt water is ook dood water.. sowieso al door de leidingen waar het doorheen gaat voordat het in flessen of je glas komt.

   8 likes
 3. Om kindersterfte door armoe ondervoeding of ziektes te voorkomen is het beter om geen kinderen meer op deze wereld neer te zetten in dat soort landen om pijn en leed die je daar als kind kan ondervinden in het beter dat men niet bestaat en kan het op deze manier worden voorkomen..

  5 likes
  • O, dus men mag ons stiekem lichamelijk verminken omdat het de machts-wellustige graaiers te heet onder de voeten word? Er is genoeg voor iedereen, ruimte en middelen het ligt helaas op een kleine stinkende hoop. Niemand hoeft in armoede te leven.

   Kijk eens wat een industrie er achter armoede ziekte oorlog en ondervoeding zit. Zogenaamde hulpverlenings organisaties met miljoenen salarissen en schandalen. Het verdriet van ongewenste kinderloosheid, waarbij K.I en IVF heel wat poen in het laatje brengen tot de legale kinderhandel die adoptie heet. Net als met zoveel in de wereld worden ook dit soort zaken kunstmatig in stand gehouden en worden enkelen er schandalig rijk van.

   9 likes
  • Ja @rob, en dan vindt jij dit een ethisch verantwoorde manier om totaal zonder medeweten en onder valse voorwendselen toe te passen ? Hoe zou jij het vinden als je in minder florissante omstandigheden zou moeten leven en een ander vindt voortplanten niet zo’n goed idee, dat je op zeker moment ontwaakt uit een ongevraagd coma en je bent ongevraagd gecastreerd, nog voor je ooit een kind hebt kunnen verwekken ?
   Wie zijn die lui die denken hier zeggenschap over te hebben ? Wie zijn die lui die denken dat ze God zijn ? Wie zijn die lui die baas denken te zijn over andermans leven ? Of je helpt ze uit de misère door te zorgen dat ze zich zelf kunnen bedruipen of je blijft overal met je tengels vanaf.

   7 likes
 4. tja.. stem vooral d666 …
  die club heeft jouw, hun, mijn lichaam al opgeeist zonder dat ik dat wil !
  niks vaccins !! niets , geen speldenprik komt er in mijn lijer als ik dat niet wil !
  behalve de spuit van de tandarts want die zorgt goed voor de ontsnapping van de pijn, laat ze zich zelf maar lekker inspuiten met een mix van allerlei griepprik klooizooi en ja.. het is niet voor niks dat er nu al 4 maanden een griepepidemie heerst.. bewust gedaan, de variant moet nog sneller uitroeien.. vooral de ouderen leggen het loodje die hier in geloven dat die spuit hun weerstand zal redden.. geloof je het zelf ??
  er kis over nagedacht om de mens te kunnen te vernietigen, maar het gaat ” ze ” niet snel genoeg en er worden steeds meer en meer mensen gelukkig bewuster, maar dat zit ” ze ” niet lekker en komt er opeens een zenwuwgasaffaire uit de lucht vallen.. kom op .. ! we worden toch niet helemaal dom hey

  14 likes
 5. Dit jaar heb ik (64) weer geen griepprik gehad. Ik heb ooit 40 jaar geleden een keer een griepje gehad. Dit jaar is weer een groot aantal griepvaccins aan de mensen verstrekt en wat schets mijn verbazing, een maandenlange griepepidemie. Ja, weer duizenden mensen hebben allerlei chemicaliën in het lichaam gespoten gekregen……

  9 likes
  • nooit meer doen Shadow ! mijn moeder is na de griepprik voor dit jaar doodziek geweest ( nu beetje opgeknapt ) en het leek wel alsof ze de veteranenziekte had, ik had haar nog gewaarschuwd dat de variant die er nu wordt toegepast met de vaccinatie een hele duivelse coktail is, die BEWUST zo is ontwikkeld om op een snellere manier veel ouderen hier door bezwijken .. ( het gaat ” ze ” niet snel genoeg.. ) vreemd is wel dat er ook heel veel jonge kinderen die klotegriep hebben ( en die krijgen niet zo snel een griepprik.. dus enigszins r a a r !)
   ik heb dat ding 1 keer gehad, NOOIT MEER , de huisarts krijgt per injectie die hij ” verkoopt ” € 10,00 per patient bonus… kassa…. tringelingeling ( heb ik wel eens gehoord van iemand uit het medisch circuit )

   2 likes
 6. Rob,

  “….. is het beter om geen kinderen meer op deze wereld neer te zetten in dat soort landen….”

  En ‘Met dat soort landen’ bedoel je dus de landen die leeggeroofd worden door het Westen waardoor ze daar in armoede leven? Dus omdat wij hen beroven (grondstoffen) mogen ze van jou geen kinderen maken om hun kinderen te beschermen tegen armoede???? Nou jouw redenering raakt kant noch wal… Afrika zit vol grondstoffen en zouden rijke landen kunnen zijn, ware het niet dat ze door onze heersers worden leeggemolken. Moesten de grondstoffen hier zitten, dan zouden de wereldheersers daar wonen en wij hier in derdewereldlanden die worden leeggezogen…

  De elite wil niet wonen waar de grondstoffen geëxtraheerd worden uit de Aarde.

  5 likes
 7. Er mag best wat gedaan worden om het geboorte cijfer in balans te houden. Dit is natuurlijk niet de beste manier om dat te doen.

  3 likes
 8. Ik laat me zelfs bij de tandarts niet inspuiten met weet ik veel wat er in die “pijnstiller”zit. Die pijn is maar even, en goed uit te houden.

  2 likes
  • nou.. niet als je gebit getrokken wordt toch ?? dan ben je wel heel erg dapper Arthur
   maar het klopt .. er zit in dat spul ook genoeg zooi, klopt

   sommige tandartsen hebben ook ” biologische ” verdovingsmiddelen, maar in het algemeen krijg je de goedkoopste variant, genaamd articaine / lidocaine die vol met methyl zit

   hoop dat je je eigen tanden nog hebt

   1 likes
 9. Raila Odinga beweerde de neef van Barack Obama te zijn en dagelijks contact met hem te hebben.
  Niet een echt betrouwbare man dus.

  2 likes
 10. Verplicht medicineren is ook onderdeel van het programma ..

  2 likes
 11. Raila Odinga vond in 2010 ook dat homo’s moesten worden gearresteerd om ze te heropvoeden. Geen enkele reden dus om deze malloot ook maar een seconde serieus te nemen.

  1 likes
 12. Zal wel iets te maken hebben met die Bill Gates, die letterlijk zonder schroom zei tijdens een presentatie dat vaccinaties moeten helpen om de bevolkingsgroei te remmen.

  https://www.youtube.com/watch?v=_fh3NsxeS7M

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...

de jonge

De Jonge bombardeert Kamerbrief over coronavaccin tot STAATSGEHEIM: ‘Informatie kan ernstige schade toebrengen’

Het kabinet zet maar liefst 700 miljoen ...