Buitenland

Mensen doorzien massaal de leugens over Rusland. David Icke reageert in dit interview op spierballentaal MI5-baas

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

MI5-baas Andrew Parker heeft gezegd dat Rusland schuldig is aan flagrante schendingen van internationale wetten.

Volgens het hoofd van de Britse binnenlandse inlichtingendienst dreigt het land ‘een paria’ te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij benadrukte in zijn toespraak in Berlijn dat er nood is aan een strijd tegen ‘de leugens, halve waarheden en verdoezelingen’ van ‘propagandamachines’.

Manipulatietechniek

Het Russische persbureau Sputnik sprak met spreker David Icke over wat er achter deze spierballentaal schuilt.

Hij sprak van ‘een klassieke manipulatietechniek’. “Ik heb gevolgd hoe de gewone mensen hierop reageerden en moet constateren dat het volk het niet meer gelooft,” zei hij.

Mensen willen bewijs zien, aldus Icke. “Hoe meer ze liegen over de Salisbury-zaak, hoe meer ze liegen over nep-gifgasaanvallen in Syrië, hoe cynischer het volk wordt.”

Nooit eerder

Hij stelt dat de uitspraken van de MI5-baas alleen maar averechts werken. “Ik heb net door Engeland getourd en mensen prikken hier massaal doorheen.”

De uitspraken van Parker zijn volgens hem gericht op het demoniseren van Rusland, iets wat onderdeel is van een veel grotere campagne rond geopolitiek.

Hij wijst op het Project for a New American Century, een Amerikaanse neoconservatieve denktank die in september 2000 een lijstje heeft gemaakt van landen in het Midden-Oosten die rijp zijn voor regimeverandering.

Troepenopbouw

“Onderdeel van dit geopolitieke spel is de demonisering van Rusland; dat is de reden van de troepenopbouw langs de grens met Rusland,” zei hij.

“Voordat je een conflict kunt rechtvaardigen, moet je het volk er psychologisch op voorbereiden door dat land te demoniseren,” voegde hij toe.

Keer op keer

“We hebben dat keer op keer gezien in het Midden-Oosten – het demoniseren van Saddam Hoessein, van Gaddafi en van Assad,” aldus Icke.

Het is nu allemaal zo ontzettend voorspelbaar dat mensen er niet meer intrappen, besloot hij.

Foto: SlimVirgin Wikimedia Commons

[Sputniknews]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
droogtrommel
droogtrommel
6 jaren geleden

Ik denk dat er nog veel ouderen in de propaganda van het westen geloven. Ik had gisteren nog een felle discusie met mijn vader, die denkt dat Assad, ISIS heeft opgericht. En de VS is de verdediger van de vrije wereld 🙁

charlud
charlud
6 jaren geleden

@droogtrommel
Daar kan je gelijk in hebben. Maar ik denk niet alleen de ouderen maar ook mensen die kijken naar , een paar voorbeelden, utopia,eiland robinson e.d.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Volgens mijn opinie zijn de oude fossielen uit Amerika altijd van plan geweest om Rusland te confisceren, zeker in de tijd na de oorlog toen Rusland nog zwak en communistisch was, communisten was hell voor Oude garde …….heeft iemand ooit de Russen geholpen na de oorlog en werden ze ook maar ergens bij betrokken,nog niet trouwens want Rusland heeft zn eigen herdenkings parade…. 9 Mei geloof ik. Maar goed, we weten inmiddels allemaal wat demoniseren is en bedenk dat we alleen radio, krant en tv hadden….. Gaande de tijd verandert de wereld en Amerika bleef landen aanvallen, dat noemen ze soms democratiseren ….. Dus een andere natte droom ,, een groot Europa, dat was toch al blij met hun sterke grote broer, was een gerustelling voor de Amerikanen.. ( zij hebben zich nooit gerealiseerd dat we van die lapzwansen waren). Maar er zijn vele wegen naar Rome, dus gaan we via midden – oosten, gaan we eerst daar democratiseren ,,landje pik en olie voor onderweg…. ook hier een probleem ,moslims en Arabieren zijn volstrekt onbetrouwbaar, studeren allemaal in Engeland en Amerika maar liggen met de billen omhoog satan( Saturnus ) te aanbidden, barsten van het geld , maar weinig sociale vaardigheden ….. Inmiddels is er een man opgestaan in Rusland Putin en tja die had wel een zesde zintuig en had deze grootheids waanzin wel door, hoezo een grote wereld orde Amerika………Gelukkig voor Rusland want die gaan als een trein, zeker met China.. En de oude fossielen zijn zo’n beetje uitgerangeerd op een kleine club na…… Jammer voor hun maar we hebben internet,we kunnen mee kijken en dat is niet leuk…. Inmiddels hebben de Amerikanen een President die redelijk authentiek is en het zeker op zn eigen manier wil doen, maar die zeker op de hoogte is van wat er om hem heen gebeurd, een steenrijke zaken man, waar kom je dan uit, nou zaken doen met de Arabieren , maar ook de Russen en nou zeg China nu in opkomst, misschien niet in het openbaar maar het gaat nu over geld en laat Amerika dat nu net nodig hebben, achter stalling onderhoud ……..Putin is in deze tijd een stabiele factor…….en mensen zijn niet gek , er zijn er genoeg die nu het spel wel door hebben, voordelen en nadelen dat internet…….

PIETJE
PIETJE
6 jaren geleden

Volgens de “‘ slapende profeet’ Edgar Cayce komt de redding van de wereld uit Rusland dus…. zou Poetin heel goed kunnen zijn !

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x