Buitenaards

“Buitenaardsen willen juist contact met ons maken”

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het NOS Radio 1 Journaal zei Coen Vermeeren, wetenschapper en lucht- en ruimtevaartdeskundige aan de TU Delft, dat buitenaardsen onze planeet niet willen overnemen of vernietigen. Ze willen juist contact met ons maken.

Vermeeren gelooft in het bestaan van UFO’s. Mensen die in onderzoeken over UFO’s hun verhaal doen, zijn geen mensen die hun verstand zijn kwijtraakt maar professionals, zegt Vermeeren. Het zijn vaak luchtverkeersleiders, piloten en astronauten; mensen die voor hun vak veel naar de lucht kijken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vermeeren pleit ervoor dat we meer met elkaar gaan praten over UFO’s. “Het taboe moet verdwijnen,” zegt hij. “Als meer wetenschappers openstaan voor buitenaards bestaan, dan kunnen we daarvan profiteren. Er is kennelijk technologie op aarde aanwezig op het gebied van transport en energie waarmee we een deel van onze problemen zouden kunnen oplossen.”

De meeste wetenschappers geloven niet dat buitenaardse wezens de aarde bezoeken. Dat komt volgens Vermeeren omdat in de Verenigde Staten ooit een onderzoek van 1000 pagina’s is gepubliceerd waarin wordt geconcludeerd dat UFO’s en buitenaards leven voor de wetenschap niet interessant zijn om te bestuderen.

Vermeeren merkt op dat in dat rapport ook veel verhalen staan van mensen die interessante en geloofwaardige dingen hebben gezien. Dat merk je pas als je je erin verdiept, maar de meeste wetenschappers willen dat niet en geven toch hun mening, zegt Vermeeren. Ook worden we volgens hem collectief bang gemaakt door Hollywood.

[NOS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
little rascal
little rascal
9 jaren geleden

Zoals een boer z’n veestapel wilt bekijken. Nee dank je.

Frank Domen
Frank Domen
9 jaren geleden

Als ze zo graag contact met ons willen maken, waarom komen ze dan niet zichtbaar voor iedereen? Als ik contact met iemand wil maken, ga ik er gewoon naar toe. Vele mensen zien ze vliegen, maar ik niet.

redice
redice
9 jaren geleden

en nog zijn er mensen die beweren dat wij de enigen zijn in het hele universum..de achterlijkheid van het mensdom..de mens is gedoemd om te mislukken en we zijn heel goed op weg, een zwarte pagina in het bestaan van alles

Peter
Peter
9 jaren geleden

Wat Vermeeren nu uitdraagt, daar vond ik het in 1975 al tijd voor.
Dus hoe lang moet iets duren. Daaraan zie je maar weer hoe lang de media de mensheid bij
hetzelfde paradigma kan houden. Eeeeeeindeloos…

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x