Homepagina » Natuur en Milieu » De mensen in Nederland moeten niet 1000 miljard aan onzindoelstellingen hoeven ophoesten. Baudet verbrijzelt absurde klimaatbeleid
De mensen in Nederland moeten niet 1000 miljard aan onzindoelstellingen hoeven ophoesten. Baudet verbrijzelt absurde klimaatbeleid

De mensen in Nederland moeten niet 1000 miljard aan onzindoelstellingen hoeven ophoesten. Baudet verbrijzelt absurde klimaatbeleid

Als straks het absurde klimaatakkoord in werking treedt gaan Nederlandse belastingbetalers nog eens honderden miljarden extra betalen. Dat zei Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet in de Tweede Kamer tijdens het begrotingsdebat over het klimaat.

Ingenieur Frans Rooijers, directeur van onderzoeksbureau CE Delft, schatte dat de voorgenomen energietransitie minstens 50 miljard euro per jaar gaat kosten.

Dat is dus ruim 1000 miljard, alleen al voor de komende 20 jaar, aldus Baudet.

Sektarische apocalyps-fantasie

Als Nederland niet onmiddellijk stopt met het uitstoten van CO2, dan leidt dit wereldwijd tot catastrofale opwarming en extreem weer, extreme droogte, extreme neerslag en orkanen en overstromingen zullen ons wachten, zo roepen de klimaatalarmisten steeds.

“Deze mensen geloven dit echt,” zei Baudet. “De klimaatreligie is springlevend. Deze sektarische apocalyps-fantasie.”

“In werkelijkheid vinden we niets terug van deze angstaanjagende doemscenario’s,” vervolgde hij.

De FvD-voorman liet vervolgens een grafiek zien waaruit blijkt dat er geen toename van droogte is in de wereld (NASA, MERRA-Land).

Geen relevante CO2-uitstoot

Hij toonde ook grafieken die aantoonden dat er geen enkel waarneembaar verschil is in neerslag (Nguyen et al., 2018).

Het aantal orkanen blijkt daarnaast gestaag te zijn afgenomen in de afgelopen 100 jaar (Klotzbach et al., 2018).

De snelste opwarming was tussen 1910 en 1925, aldus Baudet, een periode waarin er nog helemaal geen relevante CO2-uitstoot van de mens was.

Hij merkte op dat in het klimaatdebat steeds weer de stelling ingebracht wordt dat maar liefst 97 procent van de wetenschappers het erover eens zou zijn dat klimaatverandering vooral door de mens wordt veroorzaakt en ook nog eens ontzettend gevaarlijk is.

100 procent onjuist

“Ik heb nieuws voor u: die stelling over die 97 procent is 100 procent onjuist,” zei Baudet.

De stelling werd in 2013 geponeerd door de bekende klimaatalarmist John Cook. Hij bekeek 11.944 klimaatstudies, en slechts 65 (0,5 procent) van die papers vermelden dat de mens een dominante invloed heeft op het klimaat.

De consensus is dus eigenlijk niet 97 procent, maar 0,5 procent, benadrukte Baudet.

Hoe kwam Cook dan aan die 97 procent? Hij gooide 8000 van de bijna 12.000 studies weg omdat die niets zeiden over de rol van de mens bij het klimaat.

Onzindoelstellingen

Van de overige 4000 die hij overhield, viel het merendeel in de categorie ‘impliciete ondersteuning’ van door de mens veroorzaakte opwarming.

Dit is absoluut geen weerspiegeling van een reële wetenschappelijke consensus, zei Baudet.

“Toch bijt het kabinet zich vast in een radicale, alarmistische hypothese waarin absurde klimaatdoelen worden gesteld,” klonk het.

“De mensen in Nederland moeten niet 1000 miljard aan onzindoelstellingen hoeven ophoesten,” besloot hij.

Bekijk de video hieronder:

[Forum Democratie]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

36 reacties

 1. De vloer in de tweede kamer is weer brandschoon, Baudet veegde hem zojuist aan met zijn geweldige betoog over de totale klimaatgekte van zijn collega’s. Verveeld en geërgerd kijken de kamerleden om zich heen, terwijl zij noodgedwongen de heldere uitleg moesten aanhoren die hun smerige leugens en doemscenario’s ontmaskerden. Ik vind het meer dan geweldig !

  71 likes
  • Als je de waarheid niet wil zien is hij er ook niet. Dit is FvD en PVV denken.

   Wat zijn jullie ongeloofelijk kortzichtig. Gelukkig kan Thierry wel Latijn.

   6 likes
   • @Alexander Eijsink,

    Beste,

    Ik weet bij God niet in welke wereld u leeft echter wat zou u zich nog meer door de “geleerden” door uw strot willen laten drukken!!??

    Dit vuile Gore Ali klimaatsprookje is puur uit het grote BELASTINGBOEK om ons mensen nog meer geld af te troggelen en het met spoed door te sluizen naar onze zionistische gladjakkers waarvoor ze werken!!

    Ze weten anders niet hoe ze het aan de massa moeten verkopen en “milieu en klimaat” werkt altijd wel, toch!!

    Ik kan u laten zien wat milieu is én klimaat echter denk dat u daar geen zin in zult hebben want dan komt wat veel waarheid boven tafel welke niet gewenst is!!

    Maar hier verder op ingaan heeft absoluut geen doel, wordt dan een welles nietes spelletje.

    Eenvoudig googelen brengt al snel de oplossingen, ook voor u maar vertrouw liever op “onze regeringen” (nogmaals NIET de mijne meer!!)

    En voor iedereen die 1 uurtje verschrikkelijk kostbare tijd kan missen kijk eens naar dit filmpje, (ben ik nog mee bezig trouwens maar vond het meer dan belangrijk én interessant)!!

    Graag helemaal bekijken aub anders beter niet!!

    https://www.youtube.com/watch?v=HJBU-iJccoM&ab_channel=FlatEarthUniverse

    2020 – NEW CLEAR SOLAR EVENT – NEW AGE – NEW WORLD ORDER – NEW EARTH

    Heeft trouwens NIETS met platte aarde te maken hoewel de titel in de link anders doet vermoeden!!

    Dit is NU aan de gang en wij lopen met zijn allen de FUIK IN!!

    Welterusten en sweet dreams….uw regering WAAKT OVER U,

    Gladiator

    14 likes
   • @Alexander,
    Baudet, de man die het volk zou vertegenwoordigen sprak inderdaad Latijn in ons Parlement,juist hij noemt anderen elitair,grappig en blijf de klimaatveranderingen lekker ontkennen,we weten wel beter,pas nog gehoord hoeveel wilde dieren aan het uitsterven zijn,komt echt maar door de mensheid hoor,wij eisen gewoonweg alle ruimte op en daarvoor moet alles wijken, Baudet,ik moet erom huilen en lachen tegelijk!!!

    3 likes
 2. Wr zijn allemaal gek behalve baudet, de alwetende! Lol. Het is meer waarschijnlijk dat we al decennia te laat zijn. Alleen maar uitgaan van nederland is bullsh*t want heel de wereld moet het zelfde doen anders is het effect inderdaad te verwaarlozen! Helaas de wereld zit vol met dit soort leuterprinsjes dus dat kunnen we wel vergeten net als een leefbare toekomst voor de volgende generaties

  17 likes
  • @Marco schreef : Alleen maar uitgaan van nederland is bullsh*t

   Beweren dat hij alleen uit gaat van Nederland is totale bullsh*it op zich. Als je het filmpje goed bekeken zou hebben zou je weten dat hij beweert dat door wetenschappers berekend is : als alle gestelde doelstellingen in de wereld, wat natuurlijk nooit of te nimmer gaat gebeuren, en alle klimaatmodellen, die in het verleden nooit en te nimmer klopten, als wel alle metingen, die nooit als 100 procent kloppend zijn te aanvaarden, nu wel zouden kloppen er mondiaal maximaal een temperatuur verschil uit komt rollen van 0,05 graden Celsius. Kortom niet meetbaar, niet merkbaar gewoon totale bullsh*it met een gigantische kostenplaatje betaald door de belastingbetaler in de zak gestoken door klimaatbedriegers. Dat is wat je met recht totale bullsh*t mag noemen, belachelijk dure bullsh*t ook.

   21 likes
   • [ er mondiaal maximaal een temperatuur verschil uit komt rollen van 0,05 graden Celsius.]

    Mijn belasting vormt een bijdrage van 0,000008824% aan de Nederlandse totale belastinginkomsten. Kortom niet meetbaar, niet merkbaar en ik mag dus wel stoppen, net als miljoenen anderen Nederlanders die maar een fractie bijdragen.

    10 likes
  • Beste Marco,

   Je onwetendheid en je satiren jegens Baudet zeer triest. Zkr VVD of d66 stemmer lol…
   Hij probeert het met argumenten en gedegen feiten te onderbouwen als je dat niet wil horen aannemen?!
   En er van uit gaat dat wij als een van de kleinste landen verschil kunnen maken naast grootmachten als Duitsland en Frankrijk spanje allemaal min 15 x groter wat helpt het dan om 1000 miljard te spenderen daarnaast is het zo dat die warmtepompen in de meeste woningen niet geplaatst kunnen worden en dus meer als 20.000 gaan kosten bekostigd Marco dit dan hahaha

   9 likes
 3. Als er geen co2 meer in de lucht zit, dan verdwijnt ook alle vegetatie. Dat had voorop moeten staan in zijn betoog.

  36 likes
  • Vandaar het vele kappen van gezonde bomen overal in Nederland? Men doet aan selffulfilling prophesie?

   12 likes
   • Diedwaas, iphoonebacle op de weg ,van schulz wordt wederom door zo’n natuurverdelver als nijenhuis, waar alle bomen langs provinciale wegen moeten verdwijnen, dan kan de iphoon autobestuurder zonder tegen boom botsen de weg op?

    2 likes
 4. Deze klimaatalarmisten moeten voor het gerecht worden gedaagd.

  Gewoon simpel een vuist maken en een proces aanspannen.

  Doe je best Baudet, mijn steun heb je.

  34 likes
 5. Helemaal eens met Baudet, nu nog even de leugens en praktijken van de sektarische zionisten aan de kaak stellen en de mensheid kan een 180 graden draaien, weg van de afgrond.

  Maar, ook Baudet kan Nederland niet meer redden, bij de crisis 2.0 zal men begrijpen waar de zionisten de EU-wereld-fanfare naar toe wil hebben.

  Het milieu is een giga melkkoe, maar wat valt er nog te melken in Nederland nu de Europese schuldenberg bewust door de zionisten is opgeblazen tot onbeheersbare grote.

  Weet niet of de mensen het doorhebben, maar het hele monetaire systeem verkeert in een grote en laatste fase van de ondergang.

  …..”Nederland is kapot. Nederland is kapot. Nederland is kapot. Nederland is kapot!!”….

  Nederland is financieel en maatschappelijk de weg kwijkt en kapot. Het landje is niet meer baas over zichzelf, het klimaat redden is een farce, een geldroof van de bovenste plank en zinloze laatste weg.

  Men gelooft werkelijk dat het klimaat, de temperatuur van deze idiote planeet, zich naar beneden laat draaien als een thermostaat en wil tenkoste van alles daar een laatste poging voor doen?

  En hoe wil een kapot land het milieu redden? Hoe wil Nederland “iets” redden als binnenkort bij een crisis 2.0 voor de zuidelijke landen de EU noodfondsen moeten worden aangesproken? Als dan ook nog het milieu gered moet worden dan kan het land niet eens de gaarkeukens, die geopend moeten worden, financieren. Het lijkt nu alles hosanna, met al het geld is GRATIS VOOR IEDEREEN, maar dit is een oneindig feest met altijd maar gratis geld? Dit is Zimbabwe??

  Nederland is knotsknettergek geworden en wordt het land door de zionisten over de afgrond getild. En dan moet men het milieu redden in een land waar de Nederlanders eerdaags niet meer kunnen leven en zelfs niet meer te vreten hebben??

  Mooi NL, vol landverraders, waar allochtonen de baas zijn en kopschoppen, verkrachten en moorden bij wet wordt gestimuleerd en Nederlanders van alle kanten worden afgemaakt, wil dat land van idioten het klimaat redden????? Jolig, een land is finaal kapot en wil de wereld redden???? Zodra de crisis 2.0 er is, zal Nederland ruw wakker worden geschud uit de natte droom. Dit is geen 2008 meer, 2008 was slechts een aanloop en was Nederland nog niet zo door godvergeten druk en ellendig aan het eind van een cyclus als nu. Met de drukte en het einde van de cyclus (goochel maar ff bulltrap) van nu wordt het een klapper van de eeuw.

  Het milieu is slechts een afleidingsmanoeuvre en geeft de indruk dat we nog zijn te redden.

  12 likes
  • Corr….door de zionisten over de rand getild, de afgrond in!

   Baudet klinkt vaak heel plausibel, maar hij is geen Pim Fortuyn, is geen redder van Nederland. Hij is te braaf, te nederig nog, te politiek correct. Forruyn was veel directer en speelde daarbij sterk onderbouwd op het persoonlijke tuig. Fortuyn was een van binnen een vuurbal en dat missen al de balletjes in Den Haag. Watjes, soft vlees zijn het, landverraders waar de voormalige NSB nog wat van had kunnen leren. Ik wil een politicus die NIET politiek correct is, die geen verlengstuk is en die eens en voor altijd het politieke tuig en hun satansmeesters bij naam noemt en met de vuist op tafel slaat en zegt: ” het is afgelopen met jullie en het land is niet van de zii maffia!”…Het land moet terug naar “ONS!!”.

   FvD en zoveel partijen, of beter gesteld, ALLE partijen in politiek verrot-tot-op-het-bot Den Haag zijn vazallen van de zionisten, de Rothschild’s, de club Bilderberg!!. Zo liggen de kaarten en niet anders!!

   ‘k Lach mensen, die werkelijk nog in het politieke circus (aldaar) geloven, recht in hun smoelwerk uit. Goedgelovige sukkels die voor zichzelf en anderen een graf graven!

   8 likes
   • @weg met ons,

    Ook dit keer weer geheel eens met je betoog.

    Ik heb hier al eens gewaarschuwd voor Baudet die rechtstreeks afkomstig cq opgeleid is door Instituut Clingendael (opgericht door Beatrix middels een apart KB, en wel om het zooitje ezels als ze te wakker worden weer in slaap te sukkelen!!!!)!!

    Hij is net als Wilders (zionist 1e klasse want nl rechtstreeks IN ISRAHEL opgeleid door de mossad!! en elke maand te vinden in de Ambassade van IsraHel en wordt zwaar gesponsord door IsraHel, kan het NÓG duidelijker!!) , die eerst ook nog wel eens wilde scoren en de tokkie massa bediende, niets anders dan een BLIKSEMAFLEIDER!!!

    Zou dit nu niemand willen begrijpen!!

    En ja, het hele bullshitverhaal over het klimaat is niets anders dan een giga HOAX annex MELKKOE om nog wat meer centjes uit jullie aller beurzen te TOVEREN, want we hebben toch meer dan genoeg, of niet soms!!

    Dat die vuile rattenbende in de Haagse Metropool nog steeds door kan gaan vind ik nu toch echt wel ongelooflijk.

    Ze houden ons recht in ons gezicht voor de gek!!

    Maar hoe lang nog, word er nu langzaam behoorlijk ziek van!!

    Gegroet amice,

    Gladiator

    8 likes
    • Beste @Gladiator

     En dit alles net zolang dit in de hersenpan van iedereen rammen tot het net die éne hersencel binnendringt die nodig is om de geest tot vuur en te zwaard aan te zetten tot een opstand of boycot die z’n weerga niet kent. Let op, zodra de druppel die de emmer doet overlopen zal het raak zijn.

     Tot die tijd zoveel mogelijk en waar het kan niet meer deelnemen aan zaken waarmee het cabal gezwel zich voedt.

     Allerbeste groet, amice!

     2 likes
     • @weg met ons, hetgeen waar het cabal gezwel zich noodzakelijkerwijs en hoofdzakelijk mee moet voeden zijn leugens. En bij tal van die leugens verliezen ze keer op keer terrein, veel terrein, zoals op gebied van milieu, op gebied van terreur, op gebied van vaccinaties, op gebied van geneeskunde in het algemeen, de derde wereldoorlog die maar niet wil beginnen enz. En wie die leugens doorprikt maakt mij voor het moment niets uit, of het iemand is aan hun zijde in een poging de geloofwaardigheid terug te winnen of het is iemand van de echte oppositie. We moeten leren van de slimmigheid van hen die zich tegen ons richten zoals de Islam, zij stappen op de trein die democratie heet en als ze zijn waar ze wezen moeten springen zij eraf. Zo moeten wij het ook gaan doen, opstappen als het richting waarheid gaat en eraf springen als het weer omdraait en steeds de winst in de zak stoppen. Zij zijn volledig afhankelijk van onze medewerking dat moeten meer mensen gaan beseffen, dan is het spelletje zo uit.

      2 likes
 6. De Hr.Baudet is een geweldenaar dit is gewoon de waarheid maar zolang de mensheid niet weet wat er aan de hand is geloven ze uitlatingen van deze onnozele wetenschappers , die worden gedtuurd door het kapitaal, u moet goed begrijpen dat deze financiële verplichting die ons en de wereld wordt opgelegd om de. Landen die met elkaar door de islaam in oorlog zijn te bekostigen want daar schijnt gee overmatig co2 gehalte zijn er zijn zomers en winters de een is mooier of slechter als de ander aan de eene kant van de aarde is tekort aan water en aan de andere kant te veel aan wster dat zal zich compenseren zo gaat dat nu eenmaal , wij laten on manipuleren. Door get geld waar gaat dat geld dan allemaal naar toe , kan iemand dit ons laten zien , ze praten altijd over de problemen in de westerse wereld de droogte de opwarming maar hoe zit het dan met het midden oosten daar zijn temperaturen van 50° tot 60° overdags normaal en kan het ook zeer streng vriezen dan zou dat ook biet normaal zijn nee mensen dit is gewoon een natuurlijke cyclus die zo wordt opgeblazen laten ze maar naar de steeds meer voorkomende uitbarstingen en aardbevingen kijken dat lijkt mij groter gevaar voor de mensheid te zijn , de zg geleerden maken de mensen gewoon bang stop maar eens met get maken van oorlogs tuig daar zit zoveel rommel in wat je niet voor mogelijk houd., de vliegtuig industrie de scheepvaart de olie indusstrie laten ze maar naar kijken lijkt mij veel cerstandiger de groeten en last je niet leiden door kapitaal daar gaat de mensheid aan kapot.gegroet en pas goed op he zelf.

  25 likes
 7. @louise
  je haal me woorden uit de mond dat hij een roepende is in de woestijn.
  kamerleden willen eigenlijk niet luisteren schijnt een soort trend te worden ,,niet luisteren maar met je mobiel spelen,,.
  wilde eerst iets anders zeggen maat oke.
  baudet geeft een boodschap naar ons,als we niets doen gebeurt er ook niets.

  kijk naar zwarte piet.
  misschien voelen we het nog niet in onze platvink?

  geen houtkachel pas op CO2
  niet roken pas op CO2
  auto,s eruit moet vooral diesels pas op CO2
  geen vulkanen meer pas op CO2
  geen bosbranden meer pas op CO2
  geen verbrandingsovens meer pas op CO2
  geen gas meer pas op CO2 (onzin)
  geen drank meer pas op CO2

  wat mogen we nog wel?
  werken slapen,werken slapen, werken slapen, gaaaaaaaaaaaaaaaaaap.
  o,sorry geld uitgeven we moeten ten slotte ook eten.

  vaarwel wereld.

  alles moet elektrisch en wel zxo snel mogelijk.
  de wereld is krankzinnig aan het worden.

  10 likes
  • Hallo salvar…….Ik krijg steeds meer het gevoel dat de kleine groep mensen die het grote spel door hebben ook de verliezende minderheid is, waarschijnlijk overal in het Westen…… De grote graai huichelaars verblikken of verblozen niet meer…..Het is een tijdsperiode die we uit moeten zitten….Of het nu de hypocriete wereldleiders zijn, jawel gezellig zaken doen onder het mom van herdenken WO 1… Of de klimaat hysterie…..Energie tekorten, of de zorg maffia , Of de schijn elite Rechts spraak…. Het is allemaal treurig , maar kennelijk vindt de grootste groep mensen het allemaal ok…….Ik hoop dat deze mensen nog kunnen leven met zichzelf als ze op een dag wakker geschud worden… In die tussentijd goed voor jezelf zorgen met een beetje humor……….

   5 likes
   • @louise

    onder het mom herdenking WO 1.
    mijn mond viel open toen ik macron zag staan.
    als er op de wereld geen oorlog meer zal zijn en de honger niet meer aanwezig zal zijn dan ja dan zal ik herdenken.
    ik zie de huichelaars alweer staan herdenken en ondertussen landen bombarderen en onschuldige burgers doden, het kan niet anders of ze zijn krankzinnig.

    inderdaad louise hoop ik dat als ze wakker worden met zichzelf geen raad meer weten.
    inderdaad humor moet er zijn.

    prettige dag verder.

    6 likes
  • CO2 is nog maar een kleine ramp vergeleken met Methaan welke nu vrijkomt doordat het Poolijs smelt (..kuch…). Indien het poolijs zóu smelten,, wat volgens de voorspellingen allang weg had moeten zijn omdat het warmer wordt, zal het methaan wat daarbij vrijkomt een veel groter gevaar zijn.

   0 likes
 8. Foute man, die Baudet, die ongenuanceerd allerlei schadelijk dingen verteld alleen maar voor politiek gewin. Dat is heel gevaarlijk en kortzichtig. Hij maakt mensen die niet werkelijk verstand hebben van de klimaatproblematiek wat wijs dat in hun straatje past. Er zijn echt goede onderzoeken gedaan naar klimaatverandering. Verdiep je ook eens in en leg dat naast t verhaal van Baudet en oordeel dan….

  9 likes
  • @Keu

   …”Verstand hebben van klimaatproblematiek”?…

   Het aantal idioten in de wereld lijkt nog steeds te groeien….Tot nu toe ziet het weldenkende deel van de mensheid alleen ‘wetenschappelijke’ zakkenvullers die subjectieve these’s verkopen als hele waarheden en met wc-eend onderzoeken onderbouwen ten gunste van de “groene” maffia industrie de boel zwaar lopen te verneuken. Maar daar waar werkelijk mondiale problemen zijn zwijgt men in alle toonaarden.

   4 likes
   • Hoe is het mogelijk weg met ons?

    Jij bent weer de allesweter, de ziener. En mensen die anders denken zijn idioten. Kun je wel leven met jouw karakter? Je kan nog veranderen hoor, in een nederig mens die ook maar wat roept en dit van zichzelf weet…

    Wat mij bij klimaatontkenners altijd opvalt is dat het om geld gaat. Zouden de mensen de ernstige klimaatproblemen ook ontkennen als het geen geld zou kosten?

    Wel tegen zaken als onkruidbestrijding zijn (kost de gewone mens immers geen geld) maar niet zijn tegen andere klimaatvervuilende zaken? Doet mij denken dat op de plek waar normaal gesproken het hart zit bij deze mensen een portefeuille zit.

    Baudet is trouwens een lulletje rozenkatoen, die niet weet dat er in een bal lucht zit maar wel enorm loopt te koketteren op zijn onwetendheid. Alles voor de stemmen zeg maar.

    3 likes
    • @Foppe
     Neen ik reageer niet in de plaats van ,, weg met ons ,,
     Het woord klimaat vervuiling of ontkenning is een algemeenheid geworden, iedereen haalt alles door elkaar…. Er is een klimaat van moeder aarde wat af en toe verandert…. Maar er is ook een milieu vervuilend klimaat wat de mens zelf produceert, we stikken in onze eigen rotzooi zeg maar…….Dat is het meest vervuilende, Politici heffen daar te pas en onpas belasting op, ..terwijl zij zelf helemaal niets ten goede voor de milieu vervuiling doen… ik ga een voorbeeld geven, ik woon in een oud huis, heel mooi, maar geen isolatie……toen ik hier 30 jaar geleden kwam wonen, kon ik gewoon stoken, nu staat de CV op 19 grdn, waarom ? Omdat de politici daar 800 e milieu overheen heffen ….. zo stoken we minder door afstraffing overheid, terwijl de overheid de grootste vervuiler subsidieert…… ik wil maar zeggen, dit is een graai cultuur van politici…..ik word nergens voor beloond….Overigens hebben we ook een leefklimaat en dat ziet er ook niet al te best uit 😢

     3 likes
 9. Ach @ Henk Azië , het gaat allemaal om geld, veel geld……we leven in een weg gooi maatschappij…
  Als we allemaal een stapje terug zouden gaan zag de wereld er al beter uit, ik vrees dat het voorlopig nog niet ophoudt. Baudet is een roepende in de woestijn… Aangezien de mens niet uit zichzelf verandert , is het wachten op een grote klap, een lesje nederigheid …..

  13 likes
 10. Ik geloof ook niet in het CO2 verhaal maar ook niet in de FvD die keer op keer de industrie steunt, ze waren ook voor verlenging van het gebruik van Roundup van Monsanto en kiezen keer op keer voor de belangen van multinationals. Het is de VVD met een PVV sausje dus geen alternatief voor de andere kartels. Ze zijn ook voorstander van het zwaar vervuilende schaliegas en waren voorstander van de Wajong korting, dus gehandicapten nog minder uitkering geven, dus 70% ipv 75% van het minimum inkomen etc.

  9 likes
 11. PS. Henk Azië. Kijk eens op http://www.ipsnews.be
  Leuke site met interessante weetjes…..

  4 likes
 12. Het is ook niet te bewijzen.

  3 likes
 13. Nou dan mogen we met z’n allen ook wel gaan stoppen met ademhalen aangezien de mens en dier ook Co2 uitstoten, worden we daar straks ook nog eens op belast !!!

  2 likes
 14. Binnenkort zal het kabinet ook belasting gaan heffen over het laten van scheten.
  Bij elke scheet stoot je CO2 uit.
  Mensen, denk aan het klimaat en eet bewust zodat je niet zoveel scheten laat!
  Dus geen bruine bonen meer met uien, of erwtensoep.

  de wereld ligt in onze handen

  1 likes
 15. Kaalplukken die hap met keiharde sion protocols tot iedereen op de knieën gaat, wellicht dat ze dan eens wakker worden.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister

Minister De Jonge spreekt zichzelf tegen. Hoe menselijk is hij nu echt?

Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge noemde ...

verpleegster

Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Je beschadigt je lichaam’

Verpleegster Danika Bueno plaatste onlangs een filmpje ...