Buitenaards

‘Mensen uit andere dimensies bezoeken de aarde’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende soorten buitenaardse wezens zijn hier op aarde geweest. Na klimaatverandering en de hervorming van het monetaire systeem is dit de belangrijkste kwestie waar de mensheid mee te maken heeft.

Dat stelt de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer. Volgens hem werkte de Amerikaanse overheid met één of twee rassen samen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In sommige gevallen gaat het om technologieën die het Amerikaanse ministerie van Defensie geheim wil houden, waaronder antizwaartekracht en verschillende soorten wapens.

Gewinkeld

Waarom stelde Hellyer geen vragen toen hij minister van Defensie was? “Toendertijd wist ik hier nog niets van,” legde hij uit. “Er zijn mensen uit andere dimensies en velen van hen hebben de aarde bezocht en doen dat nog steeds. Sommigen van hen lijken heel erg op ons. De soort die we de tall whites noemen heeft bijvoorbeeld wel eens gewinkeld in Las Vegas.”

Afgelopen maand bleek uit een peiling in North Carolina dat 21 procent van de ondervraagden meende dat de overheid veel informatie over het Roswellincident in 1947 heeft verdoezeld. Daarnaast zei 29 procent dat ‘buitenaardsen bestaan’.

Hellyer is momenteel aanwezig bij de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington D.C. Daar getuigen tientallen mensen uit overheidskringen en de militaire wereld voor een zestal oud-congresleden over hun ervaringen met betrekking tot UFO’s en buitenaards contact.

Metusalem

De oud-minister vindt ook dat de Verenigde Naties betrokken zouden moeten zijn bij het onderzoek naar intergalactische aangelegenheden. Dit pad werd al eerder bewandeld. In 1978 zei de toenmalige minister-president van Grenada Eric Gairy tijdens de Algemene Vergadering van de VN: “Waarom moet informatie over UFO’s worden weggehouden bij de mens, terwijl hij tegelijkertijd zo veel onbeduidende dingen gevoerd krijgt die niets bijdragen aan zijn persoonlijke verrijking?” Toen Gairy in New York een ontmoeting had met secretaris-generaal Kurt Waldheim werd hij plotseling afgezet tijdens een linkse coup.

Hebben de buitenaardsen de dood inmiddels weten te overwinnen? “Sommige [buitenaardse] soorten leven 900 jaar,” zei oud-minister Hellyer. “In de tijd van Metusalem liepen er mogelijk ook al een aantal rond. Persoonlijk heb ik er geen belang bij om 900 jaar oud te worden. Ik hoef zelfs de 100 niet te halen.”

Bron: Calgaryherald.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doler
doler
10 jaren geleden

waarom brengen ze ons alleen maar wapens?
wat willen ze van ons?

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
10 jaren geleden

Alsjeblieft… dit is zoooo ongeloofwaardig…

Gerard van Oosten
Gerard van Oosten
10 jaren geleden

weet je wat ik leuk vind als ik lees over buiten aardsen.
Dat mensen buitenaarsen ook als mensen zien maar van een ander ras is dat wel zo? Als je iemand spreekt die christen is vraagt geloof je in buitenaards leven dat ze dan nee zeggen . Geloof je in engelen ja . Is dat geen buitenaards leven.
Er zijn zoveel aards en buitenaard leven wat we nog nooit gezien of gevoelt of geroken hebben

Coeus
Coeus
10 jaren geleden

Het zou toch leuk zijn als meneer Hellyer vertelt waarop zijn kennis is gebaseerd.Buitenaardsen die winkelen in Las Vegas of 900 jaar kunnen worden is zulke specifieke informatie dat hij daar een bron voor moet hebben. Wat is die bron?

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x