UFO

Er vloog iets over ons heen: piloten spotten ‘sterk reflecterende’ UFO op grote hoogte. Wat hebben ze gezien?

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Piloten van twee verschillende vliegtuigen hebben afgelopen maand melding gemaakt van een UFO in de lucht boven Arizona.

Eén van de piloten, die een toestel van American Airlines vloog, zei dat het object zich op een hoogte van zo’n 12 kilometer bevond en ‘sterk reflecteerde’.

De piloot van een Learjet meldde het object bij de luchtverkeersleiding. “Ik weet niet wat het is geweest,” zei hij. “Het was in ieder geval geen vliegtuig.”

Tegengestelde richting

Luchtverkeersleiders vroegen de piloot van het American Airlines-vliegtuig, die in de buurt was, of hij het object ook kon zien.

Enkele minuten later zag hij het object verschijnen. “Er vloog iets over ons heen,” zei hij. “Ik weet niet wat het was, maar het vloog recht over ons heen.”

De American Airlines-piloot zei dat hij niet goed kon zien hoe het eruitzag. Wel zag hij dat het object sterk reflecterend was en in de tegengestelde richting vloog.

Niet duidelijk

“Was het een Google-ballon?” vroeg een stem. “Dat betwijfel ik,” antwoordde de piloot. “UFO,” merkte iemand op.

Het is nog steeds niet duidelijk wat de piloten hebben gezien. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA liet weten dat de luchtverkeersleiding verder geen andere vliegtuigen in het gebied kon zien.

Het gesprek tussen de piloot en de luchtverkeersleiding is hieronder te beluisteren:

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x