Homepagina » Binnenland » Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’
faber

Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’

PVV-senator Marjolein Faber las de 12-jarige ‘klimaatactivist’ Lars Westra uit Nijmegen de les. Hij laat zich indoctrineren door zijn ouders, zei ze.

Ze kreeg steun, maar ook felle kritiek, vooral uit linkse hoek.

“Hoe ver gaat de provincie nog zakken?” vroeg Faber zich af.

Schaamteloos

“Het Gelderse college trekt een 12-jarig naïef kind-klimaatsoldaatje voor de camera van het Jeugdjournaal in de strijd om uw belastinggeld schaamteloos door het klimaatputje te spoelen,” zei ze.

De organisatie achter dit kind is de provincie zelf. Zijn vader is Jan Westra, ingehuurde ambtenaar projectleider circulaire economie onder de GroenLinks-gedeputeerde Jan van der Meer voor Energie en Klimaat, aldus Faber.

“Je reinste manipulatie,” benadrukte ze.


Greta Thunberg

Jan Westra vertoont dus eigenlijk precies hetzelfde gedrag als de ouders van het Zweedse klimaatmeisje Greta Thunberg, dat ook misbruikt wordt om de bankrekening van de familie te spekken.

Zoals gezegd kwam de kritiek vooral uit linkse hoek.

Columnist Ozcan Akyol schreef dat Faber ‘het niveau heeft van een dronken hooligan’.

Keek weg

“Akyol zat in de gevangenis voor inbraken, vechtpartijen en vandalisme, en noemt nu een politica niet handelingsbekwaam,” tweette PVV-voorman Geert Wilders. “Loser.”

Ook GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee uitte kritiek. Diezelfde Van der Lee keek overigens weg bij Oxfam Novib toen aan het licht kwam dat medewerkers van de organisatie zich schuldig hadden gemaakt aan seksueel misbruik van kinderen.

Via RTL Nieuws:

GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee was als directielid van Oxfam Novib in algemene zin op de hoogte van het ernstige wangedrag van Britse medewerkers. In een interview met RTL Nieuws zegt hij dat hij niet doorvroeg naar de ernst van het wangedrag.

Beide heren hebben dus boter op hun hoofd.

Mevrouw Faber schoof aan bij Op1 om haar zegje te doen.

Kijk het item hieronder terug, en let vooral even op de zure gezichten van de andere tafelgasten:Vind je deze info interessant? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Weinig tot geen verschil tussen pedofilie en de bijbehorende netwerken of uitbuiten en misbruik maken van je kind voor de zogenaamde klimaatverandering (gewin) tot aan je kind van kleins af aan hersenspoelen met een middeleeuwse religie of politieke kleur waar vooral de linkse/groene zelfpijpers goed in zijn. Daarbij je kind met leugens, haat of angst de wereld insturen is gelijk aan wat de tv mainstream media constant doet met de zombieaanse kijkers.

  Deze wereld is een stinkende sinkhole in het heelal geworden. En dan te bedenken dat dit alles hoofdzakelijk draait om de nep jiddische geldfabriek. Meer geld en meer waanzin in de wereld waarin de mens vergeten is hoe (eenmalig) te leven met liefde en warmte en de groten der aarde schijnbaar denken hun roof- en bloedgeld aan miljarden te kunnen meenemen naar een hiernamaals.

  11 likes
 2. Laten we allemaal stoppen met autorijden in ver-nederland (ook nu weer geen hoofdletter waardig)
  dan komt het met de hele wereld wel goed???

  6 likes
  • Nederlanders ( en andere landen ) gaan echt niet stoppen met autorijden. Het laatste wat er gaat gebeuren is dat men de auto weg doet. Wacht maar als de prijzen in Kw aan de pomp voor elektrisch rijden worden verhoogd met een factor 10! Ik wil nog wel eens zien wat er dan gebeurt. Ik wil nog wel eens zien als er echt betaald moet gaan worden. ik wil nog wel eens zien wat er gebeurt als er massa ontslagen vallen in diverse sectoren. In Duitsland is de auto industrie op een alarmerend punt belandt, en vreest men voor werkloosheid in diverse sectoren. Men komt dan met het antwoord: ontslagen personeel uit deze sectoren zullen snel weer aan het werk kunnen vanwege krapte op de arbeidsmarkt. O ja? waar dan, wil ik nog wel eens zien als er vele duizenden mensen uit fabrieken, toeleveranciers en grondstoffen op straat komen te staan. En dat onder het mom van “een groene aarde”. De groene kletspraat is gewoon een greep naar uw portemonnee, herverdeling van welvaart ( communisme) en absolute macht. Gooi ze eruit en laat deze internationale kliek nooit meer enige stem krijgen.

   15 likes
  • Ja, en het best stoppen we ook met ademhalen, ook daar zit weer dat “vervloekte” co2 in.
   Nederland moet economisch helemaal gesloopt gaan worden met als doel het opnieuw in te kunnen richten. The new world order heeft heel andere plannen met ons land en daar moeten wij “democratisch” mee instemmen dus eerst slopen, met de grondgelijk maken en dan volgens de nieuwe richtlijnen met bloed zweet en tranen op laten bouwen door het domme plebs.

   7 likes
 3. Die meid is pas goed bezig dan de rest die het wel goed vindt, nu ze een riant salaris genieten door de broodheren gunstig te stemmen?

  2 likes
 4. Faber zegt dat Lars’ vader misbruik heeft gemaakt van de vertrouwensband tussen vader en kind.

  En hij wordt weer gedragen door de industrie en die wordt weer gedragen door de duistere garde waaronder de elite en timmermans.

  2 likes
 5. kinderen denken heel vaak in dezelfde trant als hun ouders, dat zal onder pvv-ers niet veel anders zijn dan onder klimaatkritische mensen. hetzevoering en zwartmakerij.

  0 likes
 6. en van ontmaskering is al zeker geen sprake. er wordt alleen gezegd dat het zo is, indoctrinatie. misleidend.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

pandemie

Duitse overheid werd in 2013 al gewaarschuwd voor corona-pandemie. Zo reageerde de regering-Merkel

De Duitse overheid is meer dan zeven ...

coronavirus

Duitse staats-tv ‘viert’ dat coronavirus mensen doodt. Kijk en huiver

In een ‘satirisch’ item voor de Duitse ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.