Homepagina » Binnenland » Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’
faber

Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’

PVV-senator Marjolein Faber las de 12-jarige ‘klimaatactivist’ Lars Westra uit Nijmegen de les. Hij laat zich indoctrineren door zijn ouders, zei ze.

Ze kreeg steun, maar ook felle kritiek, vooral uit linkse hoek.

“Hoe ver gaat de provincie nog zakken?” vroeg Faber zich af.

Schaamteloos

“Het Gelderse college trekt een 12-jarig naïef kind-klimaatsoldaatje voor de camera van het Jeugdjournaal in de strijd om uw belastinggeld schaamteloos door het klimaatputje te spoelen,” zei ze.

De organisatie achter dit kind is de provincie zelf. Zijn vader is Jan Westra, ingehuurde ambtenaar projectleider circulaire economie onder de GroenLinks-gedeputeerde Jan van der Meer voor Energie en Klimaat, aldus Faber.

“Je reinste manipulatie,” benadrukte ze.


Greta Thunberg

Jan Westra vertoont dus eigenlijk precies hetzelfde gedrag als de ouders van het Zweedse klimaatmeisje Greta Thunberg, dat ook misbruikt wordt om de bankrekening van de familie te spekken.

Zoals gezegd kwam de kritiek vooral uit linkse hoek.

Columnist Ozcan Akyol schreef dat Faber ‘het niveau heeft van een dronken hooligan’.

Keek weg

“Akyol zat in de gevangenis voor inbraken, vechtpartijen en vandalisme, en noemt nu een politica niet handelingsbekwaam,” tweette PVV-voorman Geert Wilders. “Loser.”

Ook GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee uitte kritiek. Diezelfde Van der Lee keek overigens weg bij Oxfam Novib toen aan het licht kwam dat medewerkers van de organisatie zich schuldig hadden gemaakt aan seksueel misbruik van kinderen.

Via RTL Nieuws:

GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee was als directielid van Oxfam Novib in algemene zin op de hoogte van het ernstige wangedrag van Britse medewerkers. In een interview met RTL Nieuws zegt hij dat hij niet doorvroeg naar de ernst van het wangedrag.

Beide heren hebben dus boter op hun hoofd.

Mevrouw Faber schoof aan bij Op1 om haar zegje te doen.

Kijk het item hieronder terug, en let vooral even op de zure gezichten van de andere tafelgasten:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Laten we allemaal stoppen met autorijden in ver-nederland (ook nu weer geen hoofdletter waardig)
dan komt het met de hele wereld wel goed???

exegese
exegese
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

Ja, en het best stoppen we ook met ademhalen, ook daar zit weer dat “vervloekte” co2 in.
Nederland moet economisch helemaal gesloopt gaan worden met als doel het opnieuw in te kunnen richten. The new world order heeft heel andere plannen met ons land en daar moeten wij “democratisch” mee instemmen dus eerst slopen, met de grondgelijk maken en dan volgens de nieuwe richtlijnen met bloed zweet en tranen op laten bouwen door het domme plebs.

Barry
Barry
Reactie op  PREDATOR
1 jaar geleden

Nederlanders ( en andere landen ) gaan echt niet stoppen met autorijden. Het laatste wat er gaat gebeuren is dat men de auto weg doet. Wacht maar als de prijzen in Kw aan de pomp voor elektrisch rijden worden verhoogd met een factor 10! Ik wil nog wel eens zien wat er dan gebeurt. Ik wil nog wel eens zien als er echt betaald moet gaan worden. ik wil nog wel eens zien wat er gebeurt als er massa ontslagen vallen in diverse sectoren. In Duitsland is de auto industrie op een alarmerend punt belandt, en vreest men voor werkloosheid in diverse sectoren. Men komt dan met het antwoord: ontslagen personeel uit deze sectoren zullen snel weer aan het werk kunnen vanwege krapte op de arbeidsmarkt. O ja? waar dan, wil ik nog wel eens zien als er vele duizenden mensen uit fabrieken, toeleveranciers en grondstoffen op straat komen te staan. En dat onder het mom van “een groene aarde”. De groene kletspraat is gewoon een greep naar uw portemonnee, herverdeling van welvaart ( communisme) en absolute macht. Gooi ze eruit en laat deze internationale kliek nooit meer enige stem krijgen.

IIS
IIS
1 jaar geleden

Weinig tot geen verschil tussen pedofilie en de bijbehorende netwerken of uitbuiten en misbruik maken van je kind voor de zogenaamde klimaatverandering (gewin) tot aan je kind van kleins af aan hersenspoelen met een middeleeuwse religie of politieke kleur waar vooral de linkse/groene zelfpijpers goed in zijn. Daarbij je kind met leugens, haat of angst de wereld insturen is gelijk aan wat de tv mainstream media constant doet met de zombieaanse kijkers.

Deze wereld is een stinkende sinkhole in het heelal geworden. En dan te bedenken dat dit alles hoofdzakelijk draait om de nep jiddische geldfabriek. Meer geld en meer waanzin in de wereld waarin de mens vergeten is hoe (eenmalig) te leven met liefde en warmte en de groten der aarde schijnbaar denken hun roof- en bloedgeld aan miljarden te kunnen meenemen naar een hiernamaals.

hadjemaar
hadjemaar
1 jaar geleden

Die meid is pas goed bezig dan de rest die het wel goed vindt, nu ze een riant salaris genieten door de broodheren gunstig te stemmen?

frans
frans
1 jaar geleden

Faber zegt dat Lars’ vader misbruik heeft gemaakt van de vertrouwensband tussen vader en kind.

En hij wordt weer gedragen door de industrie en die wordt weer gedragen door de duistere garde waaronder de elite en timmermans.

freddy
freddy
1 jaar geleden

kinderen denken heel vaak in dezelfde trant als hun ouders, dat zal onder pvv-ers niet veel anders zijn dan onder klimaatkritische mensen. hetzevoering en zwartmakerij.

freddy
freddy
1 jaar geleden

en van ontmaskering is al zeker geen sprake. er wordt alleen gezegd dat het zo is, indoctrinatie. misleidend.

x

Check Also

gates

Groene Reset: Bill Gates vergelijkt strijd tegen broeikasgassen met ‘wereldoorlog’

Wie dacht dat de rust na de ...

duits

Opgepast! Het is koud buiten: ‘Groene’ energie faalt in Duitsland, kolen en gas bieden redding

Als het aan partijen als D66 en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x