Binnenland

Mevrouw Faber ontmaskert klimaatactivist Lars (12) als naïef kindsoldaatje: ‘Je reinste manipulatie!’

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

PVV-senator Marjolein Faber las de 12-jarige ‘klimaatactivist’ Lars Westra uit Nijmegen de les. Hij laat zich indoctrineren door zijn ouders, zei ze.

Ze kreeg steun, maar ook felle kritiek, vooral uit linkse hoek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Hoe ver gaat de provincie nog zakken?” vroeg Faber zich af.

Schaamteloos

“Het Gelderse college trekt een 12-jarig naïef kind-klimaatsoldaatje voor de camera van het Jeugdjournaal in de strijd om uw belastinggeld schaamteloos door het klimaatputje te spoelen,” zei ze.

De organisatie achter dit kind is de provincie zelf. Zijn vader is Jan Westra, ingehuurde ambtenaar projectleider circulaire economie onder de GroenLinks-gedeputeerde Jan van der Meer voor Energie en Klimaat, aldus Faber.

“Je reinste manipulatie,” benadrukte ze.


Greta Thunberg

Jan Westra vertoont dus eigenlijk precies hetzelfde gedrag als de ouders van het Zweedse klimaatmeisje Greta Thunberg, dat ook misbruikt wordt om de bankrekening van de familie te spekken.

Zoals gezegd kwam de kritiek vooral uit linkse hoek.

Columnist Ozcan Akyol schreef dat Faber ‘het niveau heeft van een dronken hooligan’.

Keek weg

“Akyol zat in de gevangenis voor inbraken, vechtpartijen en vandalisme, en noemt nu een politica niet handelingsbekwaam,” tweette PVV-voorman Geert Wilders. “Loser.”

Ook GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee uitte kritiek. Diezelfde Van der Lee keek overigens weg bij Oxfam Novib toen aan het licht kwam dat medewerkers van de organisatie zich schuldig hadden gemaakt aan seksueel misbruik van kinderen.

Via RTL Nieuws:

GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee was als directielid van Oxfam Novib in algemene zin op de hoogte van het ernstige wangedrag van Britse medewerkers. In een interview met RTL Nieuws zegt hij dat hij niet doorvroeg naar de ernst van het wangedrag.

Beide heren hebben dus boter op hun hoofd.

Mevrouw Faber schoof aan bij Op1 om haar zegje te doen.

Kijk het item hieronder terug, en let vooral even op de zure gezichten van de andere tafelgasten:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

Laten we allemaal stoppen met autorijden in ver-nederland (ook nu weer geen hoofdletter waardig)
dan komt het met de hele wereld wel goed???

IIS
IIS
4 jaren geleden

Weinig tot geen verschil tussen pedofilie en de bijbehorende netwerken of uitbuiten en misbruik maken van je kind voor de zogenaamde klimaatverandering (gewin) tot aan je kind van kleins af aan hersenspoelen met een middeleeuwse religie of politieke kleur waar vooral de linkse/groene zelfpijpers goed in zijn. Daarbij je kind met leugens, haat of angst de wereld insturen is gelijk aan wat de tv mainstream media constant doet met de zombieaanse kijkers.

Deze wereld is een stinkende sinkhole in het heelal geworden. En dan te bedenken dat dit alles hoofdzakelijk draait om de nep jiddische geldfabriek. Meer geld en meer waanzin in de wereld waarin de mens vergeten is hoe (eenmalig) te leven met liefde en warmte en de groten der aarde schijnbaar denken hun roof- en bloedgeld aan miljarden te kunnen meenemen naar een hiernamaals.

hadjemaar
hadjemaar
4 jaren geleden

Die meid is pas goed bezig dan de rest die het wel goed vindt, nu ze een riant salaris genieten door de broodheren gunstig te stemmen?

frans
frans
4 jaren geleden

Faber zegt dat Lars’ vader misbruik heeft gemaakt van de vertrouwensband tussen vader en kind.

En hij wordt weer gedragen door de industrie en die wordt weer gedragen door de duistere garde waaronder de elite en timmermans.

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x