Homepagina » Gezondheid » Dierenarts: “Iedere dag sterven duizenden huisdieren door vaccins die ze niet nodig hebben”
Dierenarts: "Iedere dag sterven duizenden huisdieren door vaccins die ze niet nodig hebben"

Dierenarts: “Iedere dag sterven duizenden huisdieren door vaccins die ze niet nodig hebben”

Dierenarts John Robb uit de Amerikaanse staat Connecticut is al 30 jaar erg begaan met het lot van dieren.

Hij heeft zijn leven gewijd aan het redden van huisdieren en dat is niet altijd makkelijk geweest.

Leven lang

Hij maakt zich vooral zorgen over het hondsdolheidvaccin, dat volgens fabrikanten jaarlijks moet worden toegediend.

In werkelijkheid beschermen deze vaccins een leven lang tegen de ziekte, aldus de dierenarts.

Dr. Robb zegt dat hij heeft gezien hoe huisdieren overgeven, ziek worden en immuunaandoeningen of kanker krijgen na de prik. Sommige dieren zijn na het vaccin zelfs overleden.

Veranderen

Alle dieren krijgen dezelfde prik. Een chihuahua krijgt bijvoorbeeld hetzelfde vaccin toegediend als een buldog.

Robb is van mening dat kleinere huisdieren kleinere doses zouden moeten krijgen, om op die manier het risico op bijwerkingen terug te dringen.

Eind vorige maand drong hij er bij staatsfunctionarissen op aan om te overwegen de wetgeving rond het vaccineren van huisdieren te veranderen.

Uitgelachen

Hij adviseerde de staat te luisteren naar de verhalen van andere dierenartsen en naar het onderzoek te kijken.

Dr. Robb liet 45 documenten zien waaruit bleek dat vaccins dodelijk kunnen zijn voor dieren en soms onnodig zijn omdat ze geen extra bescherming bieden.

Hij werd uitgelachen en genegeerd.

Gek

De wet schrijft voor dat iedere hond een volledige dosis van het hondsdolheidvaccin krijgt, ook al is zo’n dosis mogelijk dodelijk.

“Dus als er een wet is die mij dwingt om mijn patiënt te doden, dan moet ik dat doen?” vroeg dr. Robb de beleidsmakers. “Ja,” antwoordden ze.

“Ik zei dat ze gek zijn,” reageerde de dierenarts.

Wetsvoorstel

Hij besloot kleinere honden halve doses te geven om te voorkomen dat ze zouden sterven. Als gevolg daarvan mag hij zelf niet langer vaccinaties toedienen omdat hij de wet heeft overtreden.

Dierenrechtenactiviste Monica Capozziello zei dat haar hond was overleden na het hondsdolheidvaccin.

Twee beleidsmakers komen nu met een wetsvoorstel om de omstreden wet alsnog te veranderen.

Gezonde verstand

Zodoende willen ze voorkomen dat dierenartsen als dr. Robb in de problemen komen, simpelweg omdat ze hun gezonde verstand gebruiken.

Bekijk hieronder hoe de dierenarts wordt uitgelachen en genegeerd door de beleidsmakers:

[News 12 Connecticut]


Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. maarten vananderoye

  En iedere dag sterven 100 duizenden huisdieren omdat ze niet ingeënt zijn… (je kunt het dus ook in dit ander perspectief bekijken).

  ─ Net zoals bij de vaccinaties bij mensen waarin de overgrote meerderheid van de mensen er wel gebaad mee zijn. Een klein aantal mensen die ofwel allergisch waren of een andere probleem hadden die de anti-vaccinatie-lobby links laten liggen, wegens te complex het te onderzoeken.
  Het is maar hoe je het bekijkt. De gifstoffen in zo een spuitje zijn zo minimaal dat het het lichaam niet schaadt. De lucht die we inademen langs een drukke autoweg is in feite vele keren gevaarlijker(als ook het geblinddoekt oversteken van zo een drukke weg). ─

  11 likes
  • Tsss, dus het is gewoon Russische roulette. Dus een gezond dier moet dood, opdat een ander dier met een lagere weerstand niet ziek wordt en mogelijkerwijs dood gaat (want als de weerstand niet te laag was, werd het niet ziek). Wat een logica. Misschien weet je nog niet dat statines niet helpen en juist problemen in het brein veroorzaken, dat diclofenac dodelijk is, dat griepvaccins niet werken en vol met rotzooi zirtten, en dat Ritalin een zombie van je kind maakt, terwijl het niet helpt, en dat is allemaal wetenschappelijk aangetoond. Er zijn zelfs documentaires over gemaakt. Toch blijven artsen het voorschrijven, omdat het protocol is en de farmaceutische industrie, die hen schoolt en provisie betaalt en het protocol heeft geschreven, er zo lekker aan verdient. Geen wonder dat de zorgpremie steeds hoger wordt. Dat jij je huisdier naar de kloten wilt helpen, moet je zelf maar weten (ik heb er alleen wel erg veel medelijden mee), maar ik gebruik mijn verstand liever. Oh, en lees dit eens, zou ik zeggen: https://nieuwstrend.com/huisarts-onthult-we-worden-voortdurend-bedonderd-farmaceutische-industrie/

   6 likes
 2. De wet boek is een satanisch boek ¨thelema¨ the book of law by Aleister Crowley.
  Wat dit boek doet is duistere magie tot leven brengen.
  Het beïnvloed en controleert mensen als de malle het laat mensen totaal niet in haar/zijn waarde en vergeten zo hun medemens die naast hun staat en ook een leven hebben zoals jij en ik.

  Ik ben ervan overtuigd dat wij mensen helemaal niks nodig hebben dan onszelf.
  Jij zelf weet namelijk heel goed voor jezelf wat goed en slecht is en dus heb je eigen verantwoordelijkheid. geen wet voor nodig. Ik kan je zeggen zolang mensen dit boek aanbidden zijn we nog lang niet wakker kwa mensheid. Mij hoor je dan ook niet zeggen dat we wakker aan het worden zijn. was het maar zon feest dan had ik dit niet hoeven zeggen.

  Bekijk eens de video`s van Mark Passio
  https://www.youtube.com/watch?v=XxvVI_MF4iI&t=1645s

  Deze man heeft veel informatie over het occulte aspect het is zijn specialiteit.

  6 likes
 3. poor hopeless dog, with sad eyes, he cannot expect mercy from anywhere.

  0 likes
 4. Gelukkig woon ik in Nederland en hoef alleen maar de vaccin tegen hondsdolheid aan de honden te laten geven als ze naar het buitenland gaan. Dus nooit. In Amerika zijn ze toch niet normaal in de regering dat weet toch iedereen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lockdownprotest

Arts houdt emotionele speech tijdens lockdownprotest Eindhoven: ‘Onvoorstelbaar wat er nu gebeurt’

Afgelopen weekend vond op het 18 Septemberplein ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...