Homepagina » Buitenland » Nobelprijswinnaar onderzocht corona-besmettingen in 78 landen. Dit is zijn opmerkelijke conclusie
corona

Nobelprijswinnaar onderzocht corona-besmettingen in 78 landen. Dit is zijn opmerkelijke conclusie

Nobelprijswinnaar en biofysicus Michael Levitt deed een nauwkeurige voorspelling over het verloop van de corona-uitbraak in China.

Hoewel veel epidemiologen waarschuwen dat de samenleving nog maanden of zelfs jaren ontregeld zal zijn en dat er miljoenen mensen zullen sterven, zegt Levitt dat een dergelijk scenario hoogst onwaarschijnlijk is.

“We moeten de paniek onder controle krijgen,” zei hij. “Het komt goed.”

Erg nauwkeurig

Levitt merkte dat er op 31 januari 46 nieuwe sterfgevallen waren bijgekomen in China. Een dag eerder waren dat er nog 42.

Hij zag dat het aantal nieuwe sterfgevallen minder snel steeg en voorspelde dat het aantal spoedig zou dalen.

Drie weken later zei Levitt tegen de China Daily News dat het aantal corona-besmettingen had gepiekt en dat het totale aantal bevestigde besmettingsgevallen zou uitkomen rond de 80.000, met zo’n 3250 doden.

Zijn voorspelling bleek erg nauwkeurig: op 16 maart telde China 80.298 gevallen en 3245 doden, in een land met bijna 1,4 miljard mensen waar ieder jaar ongeveer 10 miljoen mensen sterven.

Tekenen van herstel

Levitt ziet nu in andere landen hetzelfde keerpunt, zelfs in landen waar geen draconische maatregelen zijn genomen zoals in China.

Hij analyseerde gegevens van 78 landen en ziet in de meeste daarvan ‘tekenen van herstel’.

Levitt richt zich niet op de absolute aantallen per land, maar op het aantal nieuwe bevestigde gevallen.

Groei stokt

“Er zijn duidelijke aanwijzingen dat de groei stokt,” zei hij.

Zo blijft het aantal nieuwe besmettingen in Zuid-Korea al weken onder de 200 steken, wat erop wijst dat de uitbraak over het hoogtepunt heen is.

In Iran is daarnaast een lichte daling te zien in het aantal nieuwe coronagevallen per dag, aldus Levitt.

[Los Angeles Times]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kikoe
Kikoe
8 maanden geleden

Dus we kunnen gerust met zijn allen weer naar buiten. Het is lente mensen !!!

Willem
Willem
Reactie op  Kikoe
8 maanden geleden

Nou hier in Oss N Brabant is het een spookstad, ben er nu een week om familie te helpen en je weet niet wat je ziet, mensen blijven echt een eind bij elkaar vandaan zelfs in de supermarkt.

Ikke
Ikke
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Waarom draagt niemand mondkapjes en handschoenen in de supermarkt?

Willem
Willem
Reactie op  Ikke
8 maanden geleden

Goeie mondkapjes zijn niet te krijgen en de meeste mensen vinden dat te ver gaan, je ziet een enkeling met een stofmaskertje lopen. Handschoenen heeft weinig zin omdat een virus ook daar aan kleeft en je dan toch aan je gezicht zit. Het is niet te stuiten, die maatregelen zijn eigenlijk overbodig. Virussen gaan door de lucht, iedereen krijgt het binnen en sommigen worden ziek maar de meesten niet. Er is ook geen enkel medicijn tegen een virus, dat bestaat gewoon niet.

Ikke
Ikke
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Ik heb al jaren de FFP2 kapjes. Bril en handschoenen.
Blijkbaar zijn ze in al die andere landen en in de gezondheidszorg overbodig bezig!

Philip
Philip
Reactie op  Ikke
8 maanden geleden

Hier in de supermarkt wel, ze hebben zelfs plexiglas geplaatst (belgië)

Karel
Karel
Reactie op  Ikke
8 maanden geleden

10 April mensen…..

Willem
Willem
Reactie op  Karel
8 maanden geleden

Ook een insider Karel?

Nico
Nico
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Eigenlijk best wel eng dat we ZO bang zijn (gemaakt) dat je niet meer in elkaars buurt durft te komen. Ook als je maar een klein kuchje of ff hoest kijken mensen je angstig aan en lopen ze om je heen. Overal zie je op de grond in winkels afgeplakte vloeren met 1,5 meter hokjes . Dranghekken op markten , flessen met onsmettingsmiddelen om de handen 20 keer per dag mee te reinigen( wat volgens mij echt niet goed is voor alle gezonde bacteriën die op je handen leven) ik zie mensen die de hele dag met handschoentjes aan lopen en mensen die bang zijn om deuren te openen met hun handen.
Het is echt angstig om dat te zien.
Mensen besef dat angst en onwetendheid je grootste vijand is Bang voor het onbekende .
En wie maken daar gretig gebruik van………… vul de rest maar zelf in.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

@Willem, dat doen ze niet werkelijk vanwege het virus maar door de angstzaaierij van de MSM en de politiek met zijn diefstalmethoden van 400 euro boete. Je kunt aan de mensen merken hoe volgzaai geïndoctrineerd worden. Ik was in de supermrkt waar ze schermen tussen de kassamedewerkers en de klanten hadden geplaatst en de kassamedewerkers handschoenen dragen. Ik stond naast een man die wat ouder was dan ik. Ik vroeg hem gewoon wat hij er van vond. Hij werd boos en we moesten maar doen wat ons gezegd wordt. Compleet gebrainwashed.

Willem
Willem
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Ja ik weet er alles van Rob, dit is een van de weinige sites waar nog aardig wat gezond verstand heerst gelukkig.

frans
frans
Reactie op  Kikoe
8 maanden geleden

Dat heeft alle dagen al gekund WILLEM.
Maar we moesten van Rutte.
Maar er moet en er zal en lockdown komen. want `het plan` moet doorgaan, wat dat ook moge zijn.
Bv het plaatsen van 5G.

Dolex
Dolex
Reactie op  frans
8 maanden geleden

Het plaatsen van 5G kan niet ongemerkt. Er moeten in elke straat antennes komen.

Axel M.
Axel M.
8 maanden geleden

Dit wat hier beschreven wordt probeerde ik met al mijn ondergeschrifte allang duidelijk te maken.
Er is nog iets anders belangrijks dat speeld; een groot gedeelte van de wereldbevolking en ZEKER de Nederlandse bevolking lijdt aan een pappa mamma syndroom.

Wat is een pappa mamma syndroom ?
Mensen die niet volwassen durven te zijn en/of geen verantwoording durven nemen voor hun volwassen beslissingen en uitvoering, MAAR altijd met een schuin hoofd ” net zoals kinderen dat doen naar hun pappa en mamma ” naar een NEP autoriteit ( politie en/of de staat ” wat het zelfde is ” ) kijken of iets wel of niet mag !
Waarom NEP autoriteit ? omdat ieder mens op deze aarde VRIJ geboren is en er GEEN autoriteit bestaat die hen/ons van onze volwassen beslissingen kan ontnemen !!!
Dat begint bij NIET alles te geloven wat de autoriteit ( wat in werkelijkheid een zooitje tuig is ) je probeert op je mouw te spelden maar je eigen onderzoek te doen waarna je bij jouw uitkomst blijft tot anders BEWEZEN ! daardoor verantwoording kan en mag nemen voor JOUW manier van handelen.
Ik weet dat ik nu veel mensen op hun zieltje trap, dan nog ga hier eens rustig , zonder gelijk een mening te vormen, overna denken.

Axel M.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Axel M.
8 maanden geleden

dankje wel voor het papa en mama syndroom mooi verwoord ik geef je het volgende:

ieder mens op deze planeet is ergens afstammeling van iedere slaaf en iedere koning, ieder nieuw geborenen als mens met al dat DNA, is geboren als vrij mens art.1 UVRM art. 2 BW 1.. toch onder dwang, buiten zijn wil art. 33 BW 3 zich in een 2de hands natuurlijk persoon laat contracteren, ondanks zijn recht in art. 6 URVM en onmogelijk volgens art. 285b SR en laat zich overal gewetenloos systeem ketenen zonder te vragen wat art. 27c SV omschrijft..

“ieder nieuw mens is met recht vrij geboren, enkel binnen 3 dagen vals in dwang, buiten eigen wil, gemaakt tot 2de hands eigendom onder buiten rechtelijke juristrictie in natuurlijk persoon..:a-j..”

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Axel M.
8 maanden geleden

De mens begrijpt niet dat ze een zelfstandig individu zijn, en verantwoording moeten afleggen over hun leven. Hierbij zal het :’ maar er werd gezegd dat ik dit moest doen’ niet als excuus worden geaccepteerd.
Een ieder moet zijn eigen paradijs creeeren, natuurlijk wel aangepast aan je leefomgeving. Helaas staat een overheid vaak in de weg. Voorheen was dit religie en dat is dus vervangen door nieuwe schoften.

wimzel
wimzel
Reactie op  Axel M.
8 maanden geleden

Eindelijk iemand die de koe bij de hoorns pakt, 100% gelijk ik wacht ook niet af wat er gaande is, wat de meeste mensen wel doend wachten wat de ouders Papa of Mamma zeggen.
nuchter na denken zelf je conclusies trekken hier in.

Stefan Gybels
Stefan Gybels
8 maanden geleden

Zeg er dan ook bij dat de daling in deze landen er gekomen is doordat de bevolking de zeer cordate en strenge maatregelingen van de regering en uit hun eigen plichtbewuszijnn toe te passen, wij hadden een voorbeeld en toch was ons regering bewust te laks, en als de mensen hier zolang nonchalant blijven doen, gaan we een volledige lock down krijgen, uwe best manier om je middelvinger naar de huidige machtleiders of illuminaties, is zelf u gedrag en hygiëne aanpassen, afstandhouden enzv, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naaste en die met een zwakkere gestel. De gene die beweren dat dit alles een hoax is, zeg ik dit, ben je zo zeker wat echt en fake nieuws is, en wat als jullie toch mis zijn, wat dan, dan neem ik liever het zeker voor het onzekere en doe er niemand kwaad mee, maar het tegen overgestelde is als Russische roulette spelen, alleen is de kogel niet alleen voor jouw, maar kan ook voor al wie u dierbaar is

vladi
vladi
Reactie op  Stefan Gybels
8 maanden geleden

fear based mind control,stel dat dat de waarheid is,wil je daar dan aan mee doen.
zo kun je niet leven.
ze kunnen je alles wijsmaken.

sterkte verder met bang zijn.

fff

Hans
Hans
8 maanden geleden

Is dit soms een expiriment van bepaalde regeringen om te kijken hoe dit corona zich gaat uitpakken . Bedoel ook die zeer merkwaardige vliegbewegingen die op Niburu staan vermeld . Je kan niemand meer vertrouwen en laat staan leiders en regeringen van landen . Is dit goedje boven onze koppen verspreid vanuit vliegtuigen want het is zo in snel tempo over de hele wereld onderhand verspreid . Ik zoek nog steeds naar een verklaring/antwoord erop waarom . Maar goed het laatste woord is er nog niet over gezegt uiteraard .

Rob
Rob
Reactie op  Hans
8 maanden geleden

@Hans. Over die merkwaardige vliegbewegingen zeggen sommigen ook dat het cartografische vluchten zijn om bijvoorbeeld Google maps te updaten. Ik heb op de websight van flightradar die bewegingen ook gezien en zag vandaag (dinsdag) een vlucht die aangeduid werd als een ‘bioflight’. Opvallend is wel dat het, voor zover ik heb heb gezien, boven Nederland plaats vindt. Ik heb nog geen vluchten boven andere landen gezien.

Elise
Elise
8 maanden geleden

En heel toevallig was er een pandemie oefening hier in Nederland op 13 en 14 november 2019. Dus net voor de China uitbraak.
https://www.ggdkennemerland.nl/ghor/ghor-kennemerland-in-beeld/december-2019/pandemie-oefening-met-zorgcontinuiteitsmodel
Onder foto staat: GGD Kennemerland heeft op 13 en 14 november in de ochtend geoefend met de volgende thema’s: de continuïteit van de GGD-processen en de voorbereiding op massavaccinatie.

Nico
Nico
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

Event201 zoek maar op ,18 oktober vorig jaar. The Johns Hopkins Center for Health Security .Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201.

De serie Pandemic op Netflix geplaatst 20 september vorig jaar.
Is dat allemaal toeval of niet.

Elise
Elise
Reactie op  Nico
8 maanden geleden

Alles is voor gestuurd. Niet voor niks hebben alle landen de agenda21/30 ondertekend.
De mensen die op deze posities zitten sturen de wereld.
Ik lees nergens een terug analyse.
Wat is er zoal gebeurt de laatste tijd?
Vrijwel alles: follow the money system.
Het geld systeem was alles op aan het eten.(begon jaren 80 door uitbesteden) China werd te machtig(heeft ook veel schulden van ons op papier) Gedoe in midden oosten zorgde voor gedoe rondom olieprijs/dollar/macht. Het westen was aan het vallen. Rusland heeft alles zelf, dus die kan vrijwel onafhankelijk bestuurd worden.(daarom die anti ruslandpraat, die nog steeds door aan het gaan is). Iedereen voelde wel aan dat dit niet langer door kon gaan. Het zou in een oorlog belanden.(kan nog steeds, want na deze crisis, val van het systeem, moeten de schulden op papier worden vereffend, gebeurt dat niet, krijgen we alsnog een oorlog.
Even voor de mensen, die al jaren vanalles bijhouden(mandela denken/alle lijntjes hebben met elkaar iets te maken /ik noem het maar even zo).
Via sterrenhemel(maagd met kroon/planeet kwam langs en zag eruit als een bevalling enz.(weet effe niet meer, wanneer dat was/kun je zelf opzoeken)werd de shemitah wet(lees wat dit inhoudt) ingevoerd. Men begon toen al met voedsel op te slaan.
Veel berichten over zadenbanken enz.
Legerpropaganda om erbij te komen: rampenbestrijding enz.
Religieuze leiders zijn jaren geleden al bij elkaar gekomen.
En zo kun je in grote lijnen zien hoe het tot stand is gekomen.
NWO wil: 1 wereldregering, 1 wereldmunt, 1 religie(saamhorigheid hierin) enz.
Bij mij blijft de vraag: wat is uiteindelijk de bedoeling van dit alles(wereldgedoe/agenda21/30). Wat zit hierachter?
Is het puur macht(overname mens/opruimen van mensen) of zit daar ook nog een natuurlijke grote event aanvast? Dat het met de aardecycli zelf te maken heeft/grote aarde verstoringen door heelalcycli? Bij dit laatste dan snap ik de agenda21(zie uitleg) wel, maar dan nog vind ik het onmenselijk wat er allemaal gebeurt. Laat het dan gewoon gebeuren, dan beslist de natuur over ons en niet de mens. Met andere woorden: ben open en eerlijk. Ben dat sneaky wereld gedoe wel zat.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
8 maanden geleden

beschermengelen bestaan, vraag het menig verplegende, arts, specialist, en vrijwilliger maar, vele komen ongeschonden door crisissen heen of is dit de praktische opleiding die hun genieten..(zie de link verderop)
de geneeskunde heeft zo’n enorme ontwikkeling doorgemaakt dat er nagenoeg geen gezond mens meer is, wil de gezondheidszorg wel een gezonde mens, die heeft wel duizend wensen, een zieke mens maar één..

wanneer een mens de corona pandemie heeft ontworpen, hoe kijken muizen dan naar de muis, die zelf ook een val ontwerpt..

“heeft de mens dus de corona ontworpen? als het aan de muis ligt wel.. geen muis op de wereld is ooit op de gedachte gekomen van welk soort muizen val dan ook er zelf een te ontwerpen..:a-j..” onthou vooral de muizen die deze muis zouden loven, in het oog..!

Axel M.
Axel M.
8 maanden geleden

Aan adrianus-johannes.

Dank je voor het uitgebreide antwoord, daar heb ik wat aan.
heb ik er nog één voor je die jij waarschijnlijk al kent ( nu de rest nog )

Er is geen betere slaaf dan een slaaf die denkt vrij te zijn !

oh trouwens nog iets, wist je dat er op de geboorteacte van elk nieuwgeboren kind niet alleen het bsn ( burger slaven nummer ) staat maar dat aan de achterkant je lichaamsnummer staat ?!
Zodra de ouder het met hoofdletter tekend heeft ( iets met hoofdletters tekenen betekend voor de wet dat de ouder eens gaat met het volgende ..) is het kind eigendom van het Vaticaan ( zoek het maar op ) dus nooit iets met Hoofdletter ondertekenen !!!
Zodra de staat een lening afsluit krijgt de bank zoveel als nodig lichaamsnummers toegewezen die voldoende zijn om de lening met hun belastinggeld voor zoveel jaar als nodig af kunnen betalen.
Dat is nog steeds slaven/mensenhandel

Axel M.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Axel M.
8 maanden geleden

hai alex,

nee wist ik niet.. het bsn is niet op die kopie (nooit het origineel) van mijn geboorte akte te vinden wel een administratief GBA nummer (let op dit is niet de BRP) ik zie graag hier bewijs van daar ik te oud ben om nog zelf kleine kinderen te maken om ze op te voeden.. zal kijken of ik kan vinden anders graag kontakt.. bsn wordt aangemaakt in de schaduwboekhouding gemeente/belastingdienst dat nu BRP heet..
hoofd of kleine letters bestaan niet tenzij dit schriftelijk wordt aan gegeven zo de notaris schrijft in den minute
https://nl.wikipedia.org/wiki/Authentieke_akte schrift komt van spreken de worden worden op papier gezet en hoe spreek jij hooft letters uit!

homo consumentus leeft in een illusie van geluk, maar lijdt ondertussen aan verveling en passiviteit.. hoe meer macht hij heeft over technologie en machines, hoe machtelozer hij wordt als mens, hoe meer hij consumeert, hoe meer hij slaaf wordt van zijn toenemende behoeften en hoe meer hij gemanipuleerd wordt door het industriële en multinationale systeem.. corona maakt er hopende het economische einde aan..
Onze taak moet zijn dat we onze cirkel van compassie vergroten, zodat alle levende wezens en de gehele planeet in al haar schoonheid erdoor omvat mag worden.. het paradijs hebben we gekregen en deze tering zooi hebben we er voorlopig van gemaakt.. waren wij slaven wilde dan niet alles zuiver en schoon zijn of hebben wij zulk een smerige meesters..

het praktische recht zal dus als volgt zijn: handel zo dat gij de mensheid, zowel in je eigen mens zijn en je persoon, als ook in die van ieder ander, steeds mede als doel, nooit onzuiver als middel te gebruiken of behandelen..(belasting is zo’n middel oorlog zo,n behandeling)
wanneer een democratische samenleving alleen maar naar een verhoging van, sommige hun eigen levens peil, overheid of industriële en multinationale systeem brengt, wanneer zij niet leid tot de betere mens voor de mens door die mens, interesseert die democratie mij totaal niet..

ontevredenheid is de eerste stap naar voortgang van een mens of volk.. wel ervaren we ontevredenheid?

de gehele wetgeving is eigenlijk niets anders dan een verband tussen verschijnselen en regels; er mag nergens blijk van willekeur gevoeld, uitgesloten het gebruik van art.120 GW meineed.. handel slechts volgens die stelregel, waarvan u tegelijk in empathie wil dat deze tot algemene wet wordt.. het geweten is het bewust zijn van je zielsgestuurde ethisch innerlijke kompas als rechtbank.. iedereen moet instemmen dat een wet, als het op morele wijze, d.w.z. als grond van een plicht, gelden mag, absolute noodzakelijkheid in zich dragen moet; zodat het gebod: u mag niet liegen, niet stelen, niet dwingen.. niet slechts voor mensen geldt, alsof ook andere redelijke wezens zich daar niet aan zouden moeten schikken; plicht is de noodzaak van een handeling uit respect voor die wet..
het is jou recht dus https://youtu.be/pyjQoUXT78c

namaste

Straalmans
Straalmans
8 maanden geleden

Corona gaat nooit meer verdwijnen? Net als de griep, dat elk jaar terugkeert?

Axel M
Axel M
8 maanden geleden

hoi adrianus-johannes.

Wat me even ontgaat in jouw schrijven is of je nou voor of tegenstander bent van ” de wet ” ?

Justitie betekend letterlijk jus-stitie recht-schrijven, iets wat krom is recht-schrijven. één schrijft iets op papier waar de rest van de bevolking zich kosten wat het kost aan moet houden en is dus wederom een dictatuur.
Dan zeggen sommige ” we hebben regels en wetten nodig om te kunnen leven ” ten éérste is dat nogsteeds het pappa mamma syndroom ” het altijd een ander nodig hebben om te vertellen wat wel of niet mag ” het blind geloven in autoriteit en niet begrijpen dat deze wetten worden geschreven door criminele psychopathen die niets anders voorhebben dat ons met hun ” loze ” wetten en regelgeving onder hun controle te houden door oa ons voor hen te laten werken ” belastingen “. even tussendoor wist je dat je door alle belastingen die je betaald 6 maanden per jaar gratis voor de staat werkt ?!
Er is maar één regel waar we ons aan moeten houden en niet vanaf geweken kan worden de dat zijn de natuur regels !!!

Axel M.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
Reactie op  Axel M
8 maanden geleden

hai alex,

ik kan mij niet vinden in voor wet zijn, net zo ik mij niet kan vinden tegen de wet te zijn.. het is heel simpel ken de wet en je kan hem niet overtreden of een tegenstander versla jij door gebruik te maken van zijn kracht..
schaak spel is het eenzelfde als wet dien ten verstande je dat met 2 mensen speelt en beiden rechter bent en door regels laat leiden..
wanneer iedereen door rood gaat rijden durf ik niet meer door groen rijden, dit is bijna een natuurwet de afspraak is natuurlijk, niet door rood rijden rood is stilstaan oranje is stoppen groen is rijden net als bij schaken hier hebben we opvolging nodig handhaving wanneer wie dan ook deze spelregel niet nakomt.. als je mij tot zover kan volgen..
dit door roodrijden kan op heterdaadje of in gemak met een beeld-digitaaltje je heb het geleerd maakt een foutje en deze is niet gratis..
nu wel de politie kan mij staande houden(vroeger hielden zij je ook stil) en om informatie vragen (stel de agent is de weg kwijt voor) of hij wil weten WIE jij bent omdat jij art. 27c SV heb overtreden dan heeft hij dat recht jou dat te vragen, de gevolgen zijn een bekeuring.. wanneer hij jou niet op art.27c SV kan wijzen ben jij binnen jou recht, je heb geen wet-regel overtreden en kan jou niet bekeuren wel een advies geven (het stilhouden) hoe hij er overdenkt maar dat heeft niks met wet te maken..
alex het is dus schaak stukken verzetten in het speelveld dat samenleving heet.. is echt niet zo moeilijk iedere nederlander dient de wet te kennen, hoe veel art. uit wet boeken ken jij.. om in het verkeer me te doen haal je al een verkeersdiploma op jongen leeftijd een rijexamen voor scooter auto ed. waarom leren wij de grondwetten van nederland niet op school? ieder dient toch de wet te kennen.. en de overheid verplicht wel leren maar nooit ook maar iets van de wet in deze samenleving..
heel interesand is het om burger wet boek 9 te lezen en dan 10 want er zijn er 10..
nu ik heb het al geschreven art 120 heb je dat gelezen dan doet elke rechter ook een eed om rechter te zijn en dat zweert of belooft deze, deze eed en art 120 geleed toont dat de rechter geen bevoegdheid heeft om uitspraken te doen over de wet..
dus nederland en finland zijn de 2 landen zonder rechter (heten nu ook voorzitter) door art 120 en de eed!
alle andere lande hebben een constitutioneel hof en constitutionele rechters die wel wettige uitspraken vonissen ed kunnen doen.. in nederland doen we buiten de rechtbank of er wel wet is en daarbinnen vertel ik de rechter dat er door hem geen recht in de bank kan worden gesproken wraking op meineed einde rechter en zaak..
het is zo simpel als je weet..
lees de stukken van anton van putten Proces verbaal – HollandPromote.com
tot horens..

x

Check Also

osterhaus

Ab Osterhaus waarschuwt dat er andere virussen in aantocht zijn: ‘Dit houdt nooit meer op, want Ab zegt het’

Viroloog Ab Osterhaus heeft samen met biochemicus ...

coronatest

22 experts ontdekken 10 dodelijke fouten in de coronatest

Peter Borger heeft samen met nog 21 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x