BuitenlandCorona

Nobelprijswinnaar onderzocht corona-besmettingen in 78 landen. Dit is zijn opmerkelijke conclusie

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nobelprijswinnaar en biofysicus Michael Levitt deed een nauwkeurige voorspelling over het verloop van de corona-uitbraak in China.

Hoewel veel epidemiologen waarschuwen dat de samenleving nog maanden of zelfs jaren ontregeld zal zijn en dat er miljoenen mensen zullen sterven, zegt Levitt dat een dergelijk scenario hoogst onwaarschijnlijk is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“We moeten de paniek onder controle krijgen,” zei hij. “Het komt goed.”

Erg nauwkeurig

Levitt merkte dat er op 31 januari 46 nieuwe sterfgevallen waren bijgekomen in China. Een dag eerder waren dat er nog 42.

Hij zag dat het aantal nieuwe sterfgevallen minder snel steeg en voorspelde dat het aantal spoedig zou dalen.

Drie weken later zei Levitt tegen de China Daily News dat het aantal corona-besmettingen had gepiekt en dat het totale aantal bevestigde besmettingsgevallen zou uitkomen rond de 80.000, met zo’n 3250 doden.

Zijn voorspelling bleek erg nauwkeurig: op 16 maart telde China 80.298 gevallen en 3245 doden, in een land met bijna 1,4 miljard mensen waar ieder jaar ongeveer 10 miljoen mensen sterven.

Tekenen van herstel

Levitt ziet nu in andere landen hetzelfde keerpunt, zelfs in landen waar geen draconische maatregelen zijn genomen zoals in China.

Hij analyseerde gegevens van 78 landen en ziet in de meeste daarvan ‘tekenen van herstel’.

Levitt richt zich niet op de absolute aantallen per land, maar op het aantal nieuwe bevestigde gevallen.

Groei stokt

“Er zijn duidelijke aanwijzingen dat de groei stokt,” zei hij.

Zo blijft het aantal nieuwe besmettingen in Zuid-Korea al weken onder de 200 steken, wat erop wijst dat de uitbraak over het hoogtepunt heen is.

In Iran is daarnaast een lichte daling te zien in het aantal nieuwe coronagevallen per dag, aldus Levitt.

[Los Angeles Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kikoe
Kikoe
4 jaren geleden

Dus we kunnen gerust met zijn allen weer naar buiten. Het is lente mensen !!!

Axel M.
Axel M.
4 jaren geleden

Dit wat hier beschreven wordt probeerde ik met al mijn ondergeschrifte allang duidelijk te maken.
Er is nog iets anders belangrijks dat speeld; een groot gedeelte van de wereldbevolking en ZEKER de Nederlandse bevolking lijdt aan een pappa mamma syndroom.

Wat is een pappa mamma syndroom ?
Mensen die niet volwassen durven te zijn en/of geen verantwoording durven nemen voor hun volwassen beslissingen en uitvoering, MAAR altijd met een schuin hoofd ” net zoals kinderen dat doen naar hun pappa en mamma ” naar een NEP autoriteit ( politie en/of de staat ” wat het zelfde is ” ) kijken of iets wel of niet mag !
Waarom NEP autoriteit ? omdat ieder mens op deze aarde VRIJ geboren is en er GEEN autoriteit bestaat die hen/ons van onze volwassen beslissingen kan ontnemen !!!
Dat begint bij NIET alles te geloven wat de autoriteit ( wat in werkelijkheid een zooitje tuig is ) je probeert op je mouw te spelden maar je eigen onderzoek te doen waarna je bij jouw uitkomst blijft tot anders BEWEZEN ! daardoor verantwoording kan en mag nemen voor JOUW manier van handelen.
Ik weet dat ik nu veel mensen op hun zieltje trap, dan nog ga hier eens rustig , zonder gelijk een mening te vormen, overna denken.

Axel M.

Stefan Gybels
Stefan Gybels
4 jaren geleden

Zeg er dan ook bij dat de daling in deze landen er gekomen is doordat de bevolking de zeer cordate en strenge maatregelingen van de regering en uit hun eigen plichtbewuszijnn toe te passen, wij hadden een voorbeeld en toch was ons regering bewust te laks, en als de mensen hier zolang nonchalant blijven doen, gaan we een volledige lock down krijgen, uwe best manier om je middelvinger naar de huidige machtleiders of illuminaties, is zelf u gedrag en hygiëne aanpassen, afstandhouden enzv, niet alleen voor jezelf, maar ook voor je naaste en die met een zwakkere gestel. De gene die beweren dat dit alles een hoax is, zeg ik dit, ben je zo zeker wat echt en fake nieuws is, en wat als jullie toch mis zijn, wat dan, dan neem ik liever het zeker voor het onzekere en doe er niemand kwaad mee, maar het tegen overgestelde is als Russische roulette spelen, alleen is de kogel niet alleen voor jouw, maar kan ook voor al wie u dierbaar is

Hans
Hans
4 jaren geleden

Is dit soms een expiriment van bepaalde regeringen om te kijken hoe dit corona zich gaat uitpakken . Bedoel ook die zeer merkwaardige vliegbewegingen die op Niburu staan vermeld . Je kan niemand meer vertrouwen en laat staan leiders en regeringen van landen . Is dit goedje boven onze koppen verspreid vanuit vliegtuigen want het is zo in snel tempo over de hele wereld onderhand verspreid . Ik zoek nog steeds naar een verklaring/antwoord erop waarom . Maar goed het laatste woord is er nog niet over gezegt uiteraard .

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x