Binnenland

MH17: Een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) houdt zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Hij stelt voorop dat het geen ramp was, omdat er geen sprake was van bijvoorbeeld een technisch mankement of menselijk falen. Het vliegtuig is neergeschoten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Premier Rutte en Frans Timmermans beloofden de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek. De onderste steen zal boven komen, aldus Rutte.

Nederland lijkt spel mee te spelen

Na drie jaar blijkt dit onderzoek niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan.

De vele Kamervragen die Omtzigt heeft gesteld aan de regering over MH17 blijven grotendeels onbeantwoord en roepen vaak juist meer vragen op.

Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek, lijkt zij het spel mee te spelen.

Grove geschiedvervalsing

De Nederlandse regering maakt zich daarmee medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing.

Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.

Café Weltschmerz hoopt dat door dit interview een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden, namelijk waarheidsvinding, centraal te gaan stellen.

[Café Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loki
Loki
7 jaren geleden

“Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.”

Aha, en daar komen de snode plannen van de Elite weer boven drijven.
Kortom de waarheid zal nooit onthuld worden omdat geopolitieke belangen voor gaan boven die van de nabestaanden.

Louise
Louise
7 jaren geleden

Waarheids vinding,maatschappelijke druk , ik vrees van niet! Daar doet de Hollander niet aan, altijd meelopers geweest…..helaas, t klinkt negatief maar helaas de realiteit..wel heb ik respect en mededogen voor mensen zoals Pieter Omtzigt.,,maar zulke mensen zijn schaars hier en anders wordt het ze wel moeilijk gemaakt..

bert s
bert s
7 jaren geleden

Was het toeval dat Israël een kwartier na de ramp de Gaza strook binnen viel? Het lijkt me niet, twee vliegen in een klap, een nieuwe vijand voor het volk erbij en een geweldige media afleiding voor Israël. Hier hoor je niemand over.

luna
luna
7 jaren geleden

deze man bewonder ik al een tijdje.. hij is altijd scherp, integer en bovenal beheerst
hij is de enige die zich tot nu toe blijft handhaven om ” de ( naakte) waarheid uit de onderste steen van meneer ruttelpruttel te persen, het zal hem niet makkelijk lukken maar hij gaat er tenminste voor !!!
er is veel goed mis met deze zaak, zo als veel dingen niet kloppen die we krijgen voorgelogen..

omtzigt gaat nog eens hele hoge scores behalen, jammer dat hij in de ” verkeerde ” club zit ( niet kwaad bedoelende, maar ik heb nope met cda) zou mooi zijn als hij met de frisse nieuwkomer als Baudet en Hiddema dit verder zal open graven, want er is ons een grote leugen voorgehouden in die hele ramp, er klopt geen reet van en we gaan het nog beleven welke formatie er straks in de 1e en 2e kamer de lakens verder denkt uit te delen, in ieder geval : het zal een raar en naar verloop hebben

omtzigt mag best meer in de picture!

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x