Homepagina » Binnenland » MH17: Een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan
MH17: Een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal staat

MH17: Een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan

Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA) houdt zich al drie jaar intensief bezig met het onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17 van Malaysia Airlines.

Hij stelt voorop dat het geen ramp was, omdat er geen sprake was van bijvoorbeeld een technisch mankement of menselijk falen. Het vliegtuig is neergeschoten.

Premier Rutte en Frans Timmermans beloofden de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek. De onderste steen zal boven komen, aldus Rutte.

Nederland lijkt spel mee te spelen

Na drie jaar blijkt dit onderzoek niets anders dan een slecht geregisseerde politieke operette waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan.

De vele Kamervragen die Omtzigt heeft gesteld aan de regering over MH17 blijven grotendeels onbeantwoord en roepen vaak juist meer vragen op.

Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek, lijkt zij het spel mee te spelen.

Grove geschiedvervalsing

De Nederlandse regering maakt zich daarmee medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing.

Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.

Café Weltschmerz hoopt dat door dit interview een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden, namelijk waarheidsvinding, centraal te gaan stellen.

[Café Weltschmerz]


Vond je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. “Omtzigt bijt zich vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid en dat de waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van geopolitieke belangen.”

  Aha, en daar komen de snode plannen van de Elite weer boven drijven.
  Kortom de waarheid zal nooit onthuld worden omdat geopolitieke belangen voor gaan boven die van de nabestaanden.

  43 likes
  • Inderdaad geopolitieke belangen.
   Wie deze tragische soap bijna 3 jaar heeft gevolgd, moet wel tot de conclusie komen, dat deze MH 17 beerput ontzettend blijft stinken.
   Iedere keer,dat er iets bekend of ontdekt gaat worden over de MH 17, ,weet de politieke elite niet hoe snel zij op het deksel moet gaan zitten.
   Naar mijn mening,is deze hele onderneming opgezet om de Russen buiten de deur te houden,en om economische en strategisch militaire redenen de kaart op Oekraiene te zetten.
   Dit land krijgt als mogelijke verdachte vetorecht en de Oekraïense veiligheidsdienst bepaalt de schuldige van het neerschieten.
   Ben benieuwd of Omzigt nog iets van de onderste steen boven krijgt, maar ik betwijfel het ten zeerste.
   Een blamage voor de slachtoffers.

   23 likes
   • De gehele Oekraïne kwestie is een groot geopolitiek schouwspel net zoals Syrië en Irak hierin betrokken werden en nog steeds onderdeel uitmaken van dat proces. Neem bijv. en voor het moment de strijd tussen Irakese en Amerikaanse special forces enerzijds, en IS aanhangers anderzijds met als inzet de noord Irakese stad Mosoel. Deze strijd heeft van alles te maken met het getouwtrek om de olie en het gas in de regio. Het Amerikaanse oliebedrijf exxon-mobile heeft hier van alles mee te maken terwijl ze er in feite helemaal niks te zoeken hebben. De staat Texas doet dan misschien denken aan Syrië of Irak? maar het ligt toch echt niet in Amerika.

    Ik vind het ook een enorme teleurstelling voor de slachtoffers van MH17 naast het feit dat ik het een grote blamage vind dat westerse media er mede voor zorgdragen dat ze iedereen en alles maar wat pogen wijs te maken. Er is duidelijk een rage gaande, een agenda, om de publieke opinie te beïnvloeden door mensen voor zich te winnen. Door dit proces zijn we inmiddels zo ver dat er steeds meer landen aan mee doen. Hierdoor is de media verworden tot een vorm van als je de ander maar goed genoeg weg zet.

    Je kunt het ook geen trend mee noemen om dat hetgeen al lange tijd gaande was alleen wordt het steeds fanatieker. We hebben het over fanatici die bezig zijn om desinformatie te verspreiden, anderen te besmeuren tot aan haat zaaien toe. Naast dat dit een slechte eigenschap is lijkt het mij niet bepaald bevorderlijk voor de democratie van peace en justice. Ze hebben het zo ver gebracht dat we het er morgen weer over hebben terwijl de meeste mensen er niks mee te maken hebben.

    De mainstream media doet duidelijk en structureel aan stemmingmakerij en wel in die mate dat het aanstekelijk lijkt te zijn. Zie maar eens wat ze tegenwoordig bij een doodnormale spelprogramma te melden hebben of volg eens een loterij, of een quizprogramma waar van alles een staartje krijgt.

    Dergelijke praktijken zouden verboden moeten worden. Gezien de bewegingen denk ik dat dit met de tijd ook gaat gebeuren. Amerika zoals gewoonlijk voorop want daar ligt de mainstream media al in diggelen. Het absolute dieptepunt is daar wel bereikt en uiteindelijk zal dat effect ook Nederland bereiken. Wat dat aangaat zullen rechters steeds belangrijker worden om stemmingsmakerij te verbieden. Doe het maar in naam van de gezondheid voor iedereen, en voor zover dergelijke fanatici de rechters al niet omgekocht hebben om daar een stokje voor te steken.

    De woorden van Myron C. Fagan dat de Bar association gecontroleerd word door de illuminati heeft mij in ieder geval aan het denken gezet. Ten eerste waarom hij tot deze conclusie kwam? Het draait ook allemaal om bepaalde zaken die in feite logisch en snel zouden moeten kunnen worden opgelost maar in principe enorme vertragingen opliepen of ter niet werden gedaan. Het zou veel en van alles verklaren.

    7 likes
  • @Loki

   Helemaal waar, Omtzigt is niets anders dan controlled opposition.

   1 likes
  • Bij de vorige verkiezingen heb ik mijn voorkeur stem gegeven aan Pieter Omtzigt. Hij was toen door het CDA op een onverkiesbare lage plek gezet!! Door genoeg voorkeurstemmen is hij toen toch in de kamer gebleven.

   Inmiddels zijn de ogen geopend bij het CDA en stond Pieter Omtzigt deze verkiezingen op de vierde plek.
   Wederom is mijn voorkeurstem naar hem gegaan omdat ik vind dat Pieter Omtzigt een vasthoudende politicus is ( vooral MH-17) wat je van iedere politicus mag verwachten.

   Ik realiseer mij dat ik hiermee dus op het CDA gestemd heb. Dat zou ik zonder P.Omtzigt niet gedaan hebben. En nee ik woon niet in het oosten van het land waar hij vooral zijn voorkeurstemmen heeft gekregen.

   1 likes
 2. deze man bewonder ik al een tijdje.. hij is altijd scherp, integer en bovenal beheerst
  hij is de enige die zich tot nu toe blijft handhaven om ” de ( naakte) waarheid uit de onderste steen van meneer ruttelpruttel te persen, het zal hem niet makkelijk lukken maar hij gaat er tenminste voor !!!
  er is veel goed mis met deze zaak, zo als veel dingen niet kloppen die we krijgen voorgelogen..

  omtzigt gaat nog eens hele hoge scores behalen, jammer dat hij in de ” verkeerde ” club zit ( niet kwaad bedoelende, maar ik heb nope met cda) zou mooi zijn als hij met de frisse nieuwkomer als Baudet en Hiddema dit verder zal open graven, want er is ons een grote leugen voorgehouden in die hele ramp, er klopt geen reet van en we gaan het nog beleven welke formatie er straks in de 1e en 2e kamer de lakens verder denkt uit te delen, in ieder geval : het zal een raar en naar verloop hebben

  omtzigt mag best meer in de picture!

  23 likes
 3. Was het toeval dat Israël een kwartier na de ramp de Gaza strook binnen viel? Het lijkt me niet, twee vliegen in een klap, een nieuwe vijand voor het volk erbij en een geweldige media afleiding voor Israël. Hier hoor je niemand over.

  17 likes
 4. Waarheids vinding,maatschappelijke druk , ik vrees van niet! Daar doet de Hollander niet aan, altijd meelopers geweest…..helaas, t klinkt negatief maar helaas de realiteit..wel heb ik respect en mededogen voor mensen zoals Pieter Omtzigt.,,maar zulke mensen zijn schaars hier en anders wordt het ze wel moeilijk gemaakt..

  12 likes
 5. MH-170 is gecontroleerd neergestort in de Oekraïne vol met geconserveerde lijken van passagiers uit de MH-370? De MH-370 staat nog steeds in een hangar in Tel Aviv? De reden van dit gewaagde stuk was een schuldkwestie te leggen bij de Russen? En een vliegtuig verdwijnt zomaar van de radar en wordt nooit meer teruggevonden? En dat men beweert onderdelen van de MH-370 te hebben gevonden is helemaal lachwekkende als je de verschillen ziet tussen onderstaande foto’s.

  Zo ziet een brokstuk eruit die lang in zee heeft gelegen http://www.apparata.nl/nieuws/brokstuk-spacexs-falcon-9-raket-ligt-in-de-uk-op-het-strand-15944

  En men wil beweren dat een brokstuk wat maanden in zee heeft gedreven er zo uit ziet http://nos.nl/artikel/2049533-complottheorieen-rondom-mh370-mogelijk-eindelijk-ten-einde.html

  Het was een snode plan en een typische smerig spel vol leugens wat niet helemaal goed is uitgepakt. De nep joden en VS elite proberen nog steeds aan hun eigen achterlijke verhalen een geloofwaardig punt te draaien. Het verhaal klopt van geen kanten. En waar de passagiers, als die er al waren, zijn gebleven van de MH-17? Waar zijn de passagiers gebleven van de MH-370?…..

  5 likes
  • Precies wat je schrjift @weg met ons, een smerig spel vol met leugens en bedrog.

   Johan Oldekamp heeft zich er terdege in verdiept wat er niet klopt en wat er naar alle waarschijnlijkheid wel is gebeurd wat overeenkomt met jouw stelling dat er sprake was van geconserveerde lijken aan boord van het neergeschoten vliegtuig.

   https://www.youtube.com/watch?v=L1F_D02BfEg

   4 likes
 6. De bevolking accepteert liever een comfortabele leugen, dan een confronterende waarheid. En de balans van het je geweten, heb jezelf in de hand.

  6 likes
 7. Verhulling? Een grote censuur stikker die men politiek overal op plakt om de aandacht te verleggen: “Russia did it.”

  6 likes
 8. In augustus vlak na het neerstorten van MH17 stuurde Rusland wel degelijk de radarbeelden naar de onderzoekscommissie, de waarheid word bewust ook in dit gesprek politiek verdraaid.
  https://www.rt.com/politics/official-word/331834-mh17-russia-storchevoy-letter/

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Terwijl Nederland kampt met schreeuwend woningtekort, wordt op deze plek een luxe woonwijk voor asielzoekers uit de grond gestampt

Nederland heeft een schreeuwend tekort aan woningen. ...

gepensioneerde

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt ...