Homepagina » Mens en Dier » Microbioloog: Coronavaccin ‘is ronduit gevaarlijk’ en ‘leidt tot jullie ondergang’
coronavaccin

Microbioloog: Coronavaccin ‘is ronduit gevaarlijk’ en ‘leidt tot jullie ondergang’

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, zei op Fox News dat 75 procent van de Amerikanen het coronavaccin moet krijgen om groepsimmuniteit te bereiken. Presentatrice Laura Ingraham vroeg aan microbioloog Sucharit Bhakdi of hij het daarmee eens is. “Dat is klinkklare onzin,” zei hij.

“Ik weet dat dr. Fauci een gerenommeerde medische wetenschapper en immunoloog is, maar wat hij zegt klopt niet. Iemand die zoiets zegt, snapt helemaal niets van immunologie. Ik vind het heel erg verrassend dat iemand als dr. Fauci dit heeft gezegd. Ik zou zijn uitspraken op ieder moment van de dag overal ter wereld willen weerleggen, maar ik kan dat niet in 2 minuten doen.”

Ondergang

Op de vraag van Ingraham of hij van mening is dat het coronavaccin niet nodig is, antwoordde hij: “Ik denk dat het ronduit gevaarlijk is. En ik waarschuw jullie: als jullie hiermee doorgaan, leidt dat tot jullie ondergang. Het is absoluut niet nodig.”

Dr. Bhakdi, die aan het hoofd stond van het Instituut van Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, is auteur van het boek ‘Corona: vals alarm?’ dat in Duitsland een bestseller werd. Al in maart dit jaar zei hij dat de reactie op het coronavirus ‘grotesk, absurd en heel erg gevaarlijk’ is.

Volgens Bhakdi wordt er onterecht gesproken van ‘coronadoden’ omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn.

[Media Matters]
5 43 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marleen
Marleen
1 maand geleden

Fauci is vooral een “glorie”zot, al die titels zijn hem naar het hoofd gestegen en hij waant zich god.

Pieter
Pieter
Reactie op  Marleen
1 maand geleden

Nee hoor geld doet rare dingen met mensen. Elke beslisser over lockdowns zou financieel onderzocht moeten worden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Marleen
1 maand geleden

Fauci is an close frend of Bill Gates, very vert close ! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Fauci en Gates are partners in crime.

Robert Bloem
Robert Bloem
1 maand geleden

Zoals met de PCR Testen TALLOZE FOUTEN ZIJN GEMAAKT, maken de pharmaceuten NU OOK talloze fouten, om maar de 1e te zijn op de markt !!!! De vaccins zijn in een RECORDTIJD gemaakt, zonder dat er studie (minstens een paar jaar NODIG) is gemaakt naar de UITWERKING hiervan op LANGERE TERMIJN !!!
Er is al gebleken, dat veel proefpersonen reeds ernstige bijwerkingen hebben ervaren en dat er al 2 proefpersonen zijn overleden.
Dat de regering haast maakt met het vaccineren van groepen mensen (met name VERSTANDELIJK GEHANDICAPTEN) doet bij mij de ALARMBELLEN RINKELEN !!!!
Wil de regering die mensen het EERST DOEN LIJDEN ????
Begin met de LEDEN VAN HET KABINET en hun familieleden ALS EERSTE !!! Wacht dan 2 jaar en bekijk dan wat de uitkomsten zijn !
Het corona-virus is trouwens OOK GOED TE BEHANDELEN MET HYDROXYCHLOROQUINE,
ZINK EN VITAMINE D, GEZONDE VOEDING EN BEWEGING !!!

Thom
Thom
Reactie op  Robert Bloem
1 maand geleden

En Frisse lucht !
Dus weg met die vieze muilkorven.

Peter
Peter
Reactie op  Thom
1 maand geleden

En niet te fris graag. We helpen ons immuunsysteem compleet naar z’n grootje.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Robert Bloem
1 maand geleden

De farmaceuten maken geen fouten. Zij staan, net als de PCR-test, onder totale controle van Bill Gates, het WHO en het World Economic Forum. Bijwerkingen of niet, doden of niet, het maakt allemaal niet uit, de agenda wordt ten koste van alles doorgevoerd, daar hebben regeringen wereldwijd niets over te zeggen. Aan alle alternatieve oplossingen hebben zij geen boodschap, die worden bij voorbaat in de prullenmand gestopt.

Het gaat om het vaccineren van de mensen wereldwijd, met maar 1 doel: mensen ziek maken en/of te elimineren. De zogenaamde vaccins die ontwikkeld worden, is een afleidingsmanoeuvre, om het daadwerkelijke plan (Rockefeller – Lockstep 2010) te realiseren.

Er wordt niet op een paar miljoen, c.q. miljarden, meer of minder doden gekeken. Dat is geen bijzaak, maar het hoofddoel en dat is nog maar een bescheiden opvatting.

Agenda “Lockstep 2010” wordt wereldwijd doorgevoerd, of je als regering wel of niet wilt, het maakt allemaal niets uit. De macht van de kwaadwillende is heel groot en de regeringen hebben maar de bevelen en het uit te voeren agenda op te volgen. Zo niet, dan zijn de politici als 1e aan de beurt om voor eeuwig te worden opgesloten.

Hoe goed het ook bedoeld is met alternatieve geneeswijzen, het hoofddoel is van een heel ander niveau. Wetten en afspraken gelden niet meer, ga daar maar van uit, en het komt steeds dichterbij, alleen de meeste mensen hebben dit nog niet door.

Ruud
Ruud
Reactie op  serieuze aangelegenheid
13 dagen geleden

Uitvoer Agenda 2030
Depopulation worldwide.
Bill gates zegt dit grijnzend in vele interviews dat het nodig is om 350.000 mensen te doden per dag om de
wereld te redden.
Uiteraard met zijn vaccins.
Ze doen er niet eens meer geheimzinnig over.
Onder het mom van een
Nep Plandamie wordt een Totalitaire Dictatuur
uitgerold naar model China.
Wij raken alles kwijt en moeten enkel ons Bek houden en gehoorzamen.

Ruud
Ruud
Reactie op  serieuze aangelegenheid
6 dagen geleden

Alles staat en valt met het plan om wereldwijd Bevolkingen uit te roeien dmv van het nepvaccin die voor dood en verderf gaat zorgen.
Waarschijnlijk sterven de mensen pas na 3 mnd door het 2 tot 3x vaccineren.
Uiteraard geven ze daar het nep virus de schuld van!
De gevreesde nep varriant!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Robert Bloem
1 maand geleden

you are preaching to the choir…

mikkie
mikkie
Reactie op  Robert Bloem
1 maand geleden

Natuurlijk gaan ze geestelijk gehandicapten en demente bejaarden het eerst inenten.. die stribbelen niet tegen en zijn een financiele strop voor onze overheid. Daarna zijn de niet-demente bejaarden aan de beurt onder het mom van zwakke ouderen.. Ja, die zijn al verzwakt omdat ze al jaren worden geprikt voor de gewone griep…dat ruimt lekker op…
Waar doet me dit toch aan denken…..zo´n 70 jaar geleden…..

Over enkele tientallen jaren komt de volgende zorggroep…de autistische kinderen van nu, die zich vervolgens na 10tallen jaren struggle for life, zich niet kunnen redden en dan ook naar een woonzorgvorm moeten… mark my words..

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

Mensen met autisme, net als veel andere ziektes (auto-immuunziektes), hebben deze aandoening als gevolg van verplichte inentingen. Het is weliswaar een gevolg, maar het is ook juist de bedoeling om mensen via verplichte inentingen ziek te maken. Dat is een onderdeel van het plan van de farmaceutische industrie om aan zieke mensen eerst veel geld te verdienen en daarna af te schrijven.

Ruud
Ruud
Reactie op  mikkie
3 dagen geleden

Waar wij nu mee te maken krijgen is de grootste in de geschiedenis allemaal onder het mom van een niet bestaand virus!
De constante Covid Angst Propaganda en Censuur heeft 2/3 van de bevolking zo angstig gemaakt voor een niet aangetoond virus!
Ik kan totaal niet begrijpen dat er zo veel mensen zijn die hun verstand compleet verloren zijn.
En meelopen met de Massa.
En als gedweeen schapen achter dit Corrupte Kabinet wat nu wel heel duidelijk last doorschemeren dat het een totaal andere Agenda volgt.
Rutte krijgt opdracht van Hogerhand om ons te chanteren met een niet werkende PCR test/ die een explosie van nep besmettingen veroorzaakt waardoor dit Corrupte Kabinet de meest ongelofelijke Nazi Maatregels uit de kast tovert.
En deze rechtvaardigt terwijl het zo overduidelijk is dat Rutte/Doorgesnoven Hugo ons wil chanteren met dit Nep Vaccin wat veel slachtoffers gaat maken en een normaal leven totaal onmogelijk gaat maken!
Exact wat de bedoeling is.
Strengere langdurige Lockdowns met nog extremere maatregelen moeten ons op de knieën dwingen om de spuit te accepteren!
Zoniet ben u uitgesloten van verdere deelname aan een Totalitaire Dictatuur!
De President van Wit-Rusland die door Rutte weggezet word als Dictator(Rutte had dit waarschijnlijk tegen zich zelf corrupte rotzak) had het lef om NEE te zeggen tegen de NWO.
Zijn Moto is.
Liever Rechtop Sterven dan op de Knieën te moeten leven!
Mensen word Wakker.
Pshyopaat Rutte en die doorgesnoven Gestoorde Hugo willen ons in opdracht van Bill Mengele Gates inspuiten met een of ander smerig goedje wat dood en verderf gaat zaaien.
Dit zal het levens werk worden van de zwaar gestoorde Pshyopaat Bill Mengele Gates die op alle Bevolkingen wil Experimenteren.
Onze Hele Corrupte Regering werkt hier aan mee.
Er komt geen terug naar normaal.

Ruud
Ruud
Reactie op  Robert Bloem
13 dagen geleden

Wat deed Hitler in de 2de Wereldoorlog?
Wie gingen het eerst op transport naar de vernietigingskampen?
De Gehandicapten,daarna de Ouderen en Zieken.
Deze werden het eerst vergast!!!
Dit nepvaccin zal exact het zelfde doen!
Depopulatie Bevolking.

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Dat hele gedoe over besmettelijkheid is naar mijn idee onzin. Wat ik keer op keer merk (en ik leef al lang op deze aarde), is dat wanneer je immuunsysteem verzwakt is, je ziek wordt, maar anders niet. Als je te weinig slaapt of te weinig gezonde voeding eet, kan je ziek worden. Mijn dochter was vroeger altijd ziek. We aten volkorenbrood van de AH. Ik ben toen zelf brood gaan bakken met meel van de molen. Sindsdien is ze nooit meer ziek. Biologische volkoren (spelt) met gist zit ram vol B vitaminen en dat is het geheim van een ijzersterk immuunsysteem, dan ineens zijn er geen besmettelijke ziektes meer, althans, niet voor jou. Hetzelfde zie met de pest vroeger, enkel de arme en ondervoedde mensen kregen de pest. Vaccinaties niet nodig, gezond eten en voldoende slaap wel!

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Vergeet niet vit. D en C.
De belangrijkste bron van vit. D is de zon die in je huid deze vit. aanmaakt, daar is wel cholesterol voor nodig! Dus hou daar rekening mee als je die (verdomde) statines slikt. Niet voor niets is bij ons de winter het griepseizoen, te weinig zon. Dus veel vette vis eten of vit D supplement. (In Japan heel weinig Covid doden, daar eten ze veel vis).
Als je ziek bent vraagt je lijf om grote hoeveelheden vit. C, enkele grammen per dag.
Dan is ook vit. K belangrijk, zit in groene groentes zoals boerenkool (typische wintergroente) en broccoli.

rop
rop
1 maand geleden

De virus waanzin, en de mensen achter deze virus waanzin, zijn in feite het virus zelf, zo denken ze het te bestrijden, met een in elkaar gefrommeld en snel geknutseld medicijn, maar in werkelijkheid is dat de overheden deze toelaten en de mensen achter het medicijn volledig vertrouwen en daar baseren ze de maatregels erop, en nu het mooiste ervan, of het lelijkste legt er maar aan hoe het word bekeken, als het straks een mislukking word, kunnen ze straks weinig verweten worden, overheden baseren zich op de wetenschap die achter het medicijn staat ,nemen daaruit de beslissingen en als het het medicijn toch blijkt dat het veel negatieve gevolgen heeft, dat ze dan met de vinger naar de wetenschap wijzen, en andersom verwijst de wetenschap dan naar de overheden, want er moest zo gouw mogelijk een medicijn op de markt komen om de corona virus te vernietigen, maar de gevolgen komen pas als er straks massaal ingeënt gaat worden en jaren later, en voor vele eerder het ligt er maar aan of het lichaam er genoeg weerstand heeft om dat het te overbruggen, ik zal een voorbeeld nemen van een kennis die ik heb gekend, die zou op vakantie gaan naar India, kreeg een paar weken ervoor een injectie voor ziekte die men kan oplopen daarzo, het was een gezonde man 40 jaar gewerkt op een bedrijf nooit ziek geweest was 58 jaar, en vlak voor zijn vertrek viel hij op zijn werk in elkaar dood, bewijs maar eens of het daar doorkomt, maar wel toevallig dan, na in injectie, nooit ziek en twee of drie weken later DOOD, dus weet waar je aan begint.

Jan
Jan
Reactie op  rop
1 maand geleden

Het lijkt wel of Dr. Mengele de kamparts is teruggekomen. Experimenten met gevangenen die allerlei troep ingespoten kregen. Ze kregen helse pijnen tot dat de dood er op volgde. Sommigen spoot hij benzine in tot dat er een hartaanval op volgde. Dat Coronavaccin is ook zo iets.In enkele maanden in elkaar geknutseld en word zomaar op de bevolking losgelaten.
Normaal duurt de ontwikkeling van een vaccin 5 jaar. Zelfs voor het Aids-virus heeft men na 30 jaar nog steeds geen vaccin.
De fabrikanten van die vaccins hebben zich juridisch ingedekt zo dat ze na excessen niet aangesproken kunnen worden. De samenstelling van zo’n vaccin is een geheim. Heeft men kritische vragen erover, dan word men uitgemaakt voor een complotdenker. Na lang zoeken op internet bekwam ik toch de samenstelling van dit zware gif; Een verzwakte virusstam (voor een virus wat al 3x gemuteerd is), het zware metaal Kwik, Aluminium, DNA bestanddelen van geaborteerde baby’s, en tot slot kankercellen die het vaccin actief moeten houden. Ik weet wel wie zich niet laat inenten….

Ikke
Ikke
1 maand geleden

OPROEP:
Regelmatig hoor je mensen zeggen: wat duurt het lang voordat iedereen “wakker” is. Ik ben inmiddels van mening dat verruit de meeste mensen wakker genoeg zijn en zich realiseren dat deze Corona-maatregelen situatie niet klopt. Het probleem is echter dat men geen lef heeft; lef om deze martelgangen NIET uit te voeren, lef om er tegenin te gaan, lef om zonder mondkapje op de winkel binnen te lopen. Mensen zijn geen helden meer. Dat zie ik ook tijdens demonstraties; mensen nemen het niet voor elkaar op als de politie mensen er tussenuit plukt. Ze zijn met zo veel en niemand doet wat.

Laten we de spits afbijten, laten we massaal de ongrondwettelijke, eeuwig durende maatregelen NEGEREN. We gaan terug naar normaal, we gebruiken onze grondrechten weer, die zijn er niet voor niets!

Kom op mensen, we gaan er nu mee kappen gewoon, we gaan weer mens zijn en angst begraven we. Liever dood als een held dan je ziel verkopen aan de duivel. Ruggengraat tonen, voor jezelf opkomen en ook voor onze medemensen.

Zullen we? Wie sluit aan?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Ik!

salvar
salvar
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

je bereikt elkaar niet .
we kennen elkaar niet.
probeer maar iets neer te zetten zoiets van we ontmoeten elkaar ………..
dit is een illusie.

Ikke
Ikke
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Ik hoop dat mensen dit, net als ik, gewoon solo uitvoeren, gewoon terug naar normaal. Hoe meer mensen het goede voorbeeld geven, hoe meer de anderen ook durven om dit te doen.

Bamboe
Bamboe
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Dan moet je toch een beetje beter opletten, Salvar…..mensen verenigen zich juist steeds meer, gelukkig !! Demonstraties genoeg in binnen- en buitenland, brandbrieven worden geschreven, rechtzaken worden gevoerd door verenigde artsen en anderen. Kijk maar even op http://www.newscloud.nl…….

ozymandius
ozymandius
Reactie op  Bamboe
1 maand geleden

Ik denk dat Demonstrerende mensen exact doen wat van ze verwacht wordt door deze duistere figuren aan de top.

Deze demonstraties worden dan weer gebruikt als een wig om de bevolking nóg verder in 2 te splijten.

Martin
Martin
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Ik !! Mijn vraag is alleen : “Hoe komen we verder met elkaar in contact?” Ik heb al een grote stap genomen maar sta op dit moment ook alleen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Martin
1 maand geleden

Ik heb sinds 1 dec ook een mondlap voor. maar ik laat hem onder mijn kin hangen. als statement.
Ik heb nog geen commentaar gehad. Mensen kijken ook niet onvriendelijk. Mocht iemand er iets van zeggen, dan zeg ik dat ik er onwel van word. Of ze me liever van de vloer rapen omdat ik flauw gevallen ben. Door hem onder mijn kin te hangen laat ik zien dat ik de wet ken. Maar dat ik hem niet accepteer.

salvar
salvar
Reactie op  Martin
1 maand geleden

dat bedoel ik , hoe

Martin
Martin
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Wie heeft er een idee ?

Ruud
Ruud
Reactie op  Ikke
3 dagen geleden

Waarneer beginnen we?

exegese
exegese
1 maand geleden

Corona is overduidelijk een vals alarm en toch wil men nog even snel van de gelegenheid gebruik maken iedereen te verzieken met een vaccin en trachten een grote reset van de wereldeconomie te bewerkstelligen. Als dat met al die gemaakte blunders nog steeds zou gaan lukken moet de mensheid zich diep gaan schamen wegens onnoemelijke schaapachtigheid !

Ron
Ron
1 maand geleden

Geen enkel vaccin volgt de natuurlijke weg van besmetting indien ingespoten. Fauci maakt zich wetenschappelijk belachelijk.Uw ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten uw ziekteverzekering zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld.Momenteel is dr. Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergies and Infectious Diseases en het gezicht van de coronavirus-taskforce, te zien in de sectie “Homeroom News” in een cartoon / videomix. De cartoonsectie prijst Fauci aan als een leidende adviseur van elke president sinds Ronald Reagan, en promoot zijn “successen” met HIV / AIDS, SARS, Mexicaanse griep en ebola – zonder te vermelden dat hij bij elke stap faalde bij het verkrijgen van een vaccin voor die ziekten.
Terwijl Fauci in een video vertelt over het belang van handen wassen, fysieke afstand bewaren en het dragen van een gezichtsmasker, moedigt hij kinderen ook aan om naar huis te gaan en hun ouders te vertellen dat ze ook maskers moeten dragen en dat ze thuis moeten blijven en niet naar binnen moeten gaan in menigten.
Fauci vertelt kinderen ook dat het belangrijk is om dit te doen totdat er een vaccin uitkomt. “We zouden allemaal gevaccineerd moeten worden”, zegt Fauci.
Hiervoor vertelt hij kinderen ook dat ‘anti-wetenschappelijk’ denken (vermoedelijk alles dat niet overeenkomt met wat Fauci zegt of doet) ‘gevaarlijk’ is.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Zojuist binnen uit Meckelenburg Vorpommern, Duitsland.
Politiek actieve mensen wordt de toegang tot Meckelenburg Vorpommern geweigerd, ondanks telefoongesprek met hun advocaat, mogen zij niet verder reizen. De politieagenten weigerden dit schriftelijk te bevestigen. Het lijkt er op dat het reizen tussen de verschillende Bundeslaender met ingang van vanavond niet meer mogelijk is en verboden is. Dit is waarschijnlijk het begin van de totale reisbeperking in Duitsland. Het is een kwestie van tijd, dan kunnen wij dit ook in Nederland verwachten.

https://www.youtube.com/watch?v=5HbWmrTXayo&feature=youtu.be

Conclusie; de grondrechten gelden niet meer!

Dat is rechtstreeks uit het uitgelekte Canadese schema: Complete and total secondary lock down (much stricter than the first and second rolling phase restrictions). Expected by end of December 2020 – early January 2021

lotfi
lotfi
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

In Marokko is dat het geval al, men mag niet meer naar een ander provincie reizen.

Pieter
Pieter
Reactie op  lotfi
1 maand geleden

In Spanje mogen ze al 4 weken zelfs niet buiten de gemeente grenzen komen. En er wordt flink gecontroleerd en boetes uitgeschreven.
https://nerjadigitaal.com/2020/12/02/bekeuringen-in-nerja-wegens-negeren-covid-regels/

Doet er niet toe
Doet er niet toe
1 maand geleden

Gevaarlijk of ongevaarlijk. Het komt niet in mijn lijf. En ook niet met de gemuteerde versie als die er komt. Die met mortaliteit rond de 30‰.

Net Belgische nieuws. De regering werkt aan verandering in de wet om het mogelijk te maken dat organisatoren, vliegmaatschappijen, etc ongestoord ongevaccineerden kunnen weigeren..

Jullie hadden gelijk… Jammer dat de massa nog steeds in slaap is gesust.

cerberus
cerberus
Reactie op  Doet er niet toe
1 maand geleden

massa wil niet wakker worden, dit heet cognitieve dissonantie

Martin
Martin
Reactie op  cerberus
1 maand geleden

Ik denk dat je een vergissing maakt. Wel is het zo dat veel mensen zich niet durven uiten omdat ze bang zijn voor eventuele consequenties. Je angst opzij zetten is een proces dat langzaam moet groeien. Het is wel te hopen dat het dan niet al te laat is en we al volledig in een dictatuur zijn terechtgekomen. Menselijkerwijs is er dan geen weg meer terug.

salvar
salvar
1 maand geleden

oke dat weten we nu ook weer.
de enigste die dit geouwehoer tegen kunnen zijn we zelf en als we werkelijk willen hebben we niemand nodig.
integriteit van ons zelf.
eigenwaarde en menselijkheid van de wappies.

x

Check Also

coronavaccin

Ernstige bijwerkingen coronavaccin Pfizer leiden tot onderzoek

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Louisiana ...

coronavaccin

2 mensen in India overleden na coronavaccin: ‘Voor sommigen te riskant’

In India zijn de eerste zorgmedewerkers ingeënt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x