Mens en DierCorona

Microbioloog: Coronavaccin ‘is ronduit gevaarlijk’ en ‘leidt tot jullie ondergang’

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, zei op Fox News dat 75 procent van de Amerikanen het coronavaccin moet krijgen om groepsimmuniteit te bereiken. Presentatrice Laura Ingraham vroeg aan microbioloog Sucharit Bhakdi of hij het daarmee eens is. “Dat is klinkklare onzin,” zei hij.

“Ik weet dat dr. Fauci een gerenommeerde medische wetenschapper en immunoloog is, maar wat hij zegt klopt niet. Iemand die zoiets zegt, snapt helemaal niets van immunologie. Ik vind het heel erg verrassend dat iemand als dr. Fauci dit heeft gezegd. Ik zou zijn uitspraken op ieder moment van de dag overal ter wereld willen weerleggen, maar ik kan dat niet in 2 minuten doen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Ondergang

Op de vraag van Ingraham of hij van mening is dat het coronavaccin niet nodig is, antwoordde hij: “Ik denk dat het ronduit gevaarlijk is. En ik waarschuw jullie: als jullie hiermee doorgaan, leidt dat tot jullie ondergang. Het is absoluut niet nodig.”

Dr. Bhakdi, die aan het hoofd stond van het Instituut van Medische Microbiologie van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, is auteur van het boek ‘Corona: vals alarm?’ dat in Duitsland een bestseller werd. Al in maart dit jaar zei hij dat de reactie op het coronavirus ‘grotesk, absurd en heel erg gevaarlijk’ is.

Volgens Bhakdi wordt er onterecht gesproken van ‘coronadoden’ omdat virussen normaal gesproken niet de uiteindelijke doodsoorzaak zijn.

[Media Matters]

5 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marleen
Marleen
3 jaren geleden

Fauci is vooral een “glorie”zot, al die titels zijn hem naar het hoofd gestegen en hij waant zich god.

Robert Bloem
Robert Bloem
3 jaren geleden

Zoals met de PCR Testen TALLOZE FOUTEN ZIJN GEMAAKT, maken de pharmaceuten NU OOK talloze fouten, om maar de 1e te zijn op de markt !!!! De vaccins zijn in een RECORDTIJD gemaakt, zonder dat er studie (minstens een paar jaar NODIG) is gemaakt naar de UITWERKING hiervan op LANGERE TERMIJN !!!
Er is al gebleken, dat veel proefpersonen reeds ernstige bijwerkingen hebben ervaren en dat er al 2 proefpersonen zijn overleden.
Dat de regering haast maakt met het vaccineren van groepen mensen (met name VERSTANDELIJK GEHANDICAPTEN) doet bij mij de ALARMBELLEN RINKELEN !!!!
Wil de regering die mensen het EERST DOEN LIJDEN ????
Begin met de LEDEN VAN HET KABINET en hun familieleden ALS EERSTE !!! Wacht dan 2 jaar en bekijk dan wat de uitkomsten zijn !
Het corona-virus is trouwens OOK GOED TE BEHANDELEN MET HYDROXYCHLOROQUINE,
ZINK EN VITAMINE D, GEZONDE VOEDING EN BEWEGING !!!

Ikke
Ikke
3 jaren geleden

Dat hele gedoe over besmettelijkheid is naar mijn idee onzin. Wat ik keer op keer merk (en ik leef al lang op deze aarde), is dat wanneer je immuunsysteem verzwakt is, je ziek wordt, maar anders niet. Als je te weinig slaapt of te weinig gezonde voeding eet, kan je ziek worden. Mijn dochter was vroeger altijd ziek. We aten volkorenbrood van de AH. Ik ben toen zelf brood gaan bakken met meel van de molen. Sindsdien is ze nooit meer ziek. Biologische volkoren (spelt) met gist zit ram vol B vitaminen en dat is het geheim van een ijzersterk immuunsysteem, dan ineens zijn er geen besmettelijke ziektes meer, althans, niet voor jou. Hetzelfde zie met de pest vroeger, enkel de arme en ondervoedde mensen kregen de pest. Vaccinaties niet nodig, gezond eten en voldoende slaap wel!

rop
rop
3 jaren geleden

De virus waanzin, en de mensen achter deze virus waanzin, zijn in feite het virus zelf, zo denken ze het te bestrijden, met een in elkaar gefrommeld en snel geknutseld medicijn, maar in werkelijkheid is dat de overheden deze toelaten en de mensen achter het medicijn volledig vertrouwen en daar baseren ze de maatregels erop, en nu het mooiste ervan, of het lelijkste legt er maar aan hoe het word bekeken, als het straks een mislukking word, kunnen ze straks weinig verweten worden, overheden baseren zich op de wetenschap die achter het medicijn staat ,nemen daaruit de beslissingen en als het het medicijn toch blijkt dat het veel negatieve gevolgen heeft, dat ze dan met de vinger naar de wetenschap wijzen, en andersom verwijst de wetenschap dan naar de overheden, want er moest zo gouw mogelijk een medicijn op de markt komen om de corona virus te vernietigen, maar de gevolgen komen pas als er straks massaal ingeënt gaat worden en jaren later, en voor vele eerder het ligt er maar aan of het lichaam er genoeg weerstand heeft om dat het te overbruggen, ik zal een voorbeeld nemen van een kennis die ik heb gekend, die zou op vakantie gaan naar India, kreeg een paar weken ervoor een injectie voor ziekte die men kan oplopen daarzo, het was een gezonde man 40 jaar gewerkt op een bedrijf nooit ziek geweest was 58 jaar, en vlak voor zijn vertrek viel hij op zijn werk in elkaar dood, bewijs maar eens of het daar doorkomt, maar wel toevallig dan, na in injectie, nooit ziek en twee of drie weken later DOOD, dus weet waar je aan begint.

Back to top button
55
0
We lezen graag je reactie!x