Homepagina » Mens en Dier » Oud-topmedewerker: ‘Bill Clinton bezocht pedo-eiland Jeffrey Epstein’
clinton
Foto: CC0

Oud-topmedewerker: ‘Bill Clinton bezocht pedo-eiland Jeffrey Epstein’

Een voormalige topmedewerker van Bill Clinton heeft tegen Vanity Fair gezegd dat de ex-president het pedo-eiland van Jeffrey Epstein wel degelijk heeft bezocht. Doug Band zei dat Bill in januari 2003 een bezoekje heeft gebracht aan het eiland. Hij zei ook dat Clinton in 2002 meevloog aan boord van de privéjet van de pedofiel, die ook wel de ‘Lolita Express’ wordt genoemd.

Band wist indertijd nog niet wat Epstein allemaal had uitgespookt, maar kreeg wel een naar gevoel bij hem en adviseerde zijn baas om alle banden te verbreken. Die sloeg het advies in de wind en bleef omgaan met Epstein en zijn geld aannemen. In 2006 doneerde Epstein 25.000 dollar aan de Clinton Foundation. Uit vluchtgegevens blijkt dat Clinton in die periode bijna 30 keer aan boord was van Epsteins vliegtuig.

Chelsea

De voormalige medewerker onthulde eerder dat Chelsea Clinton een greep uit de kas had gedaan van de Clinton Foundation om haar trouwerij te bekostigen. Hij zei dat ook Chelsea bevriend was met Epstein en zijn handlanger Ghislaine Maxwell. Hij toonde Vanity Fair een foto met daarop Bill, Chelsea, Epstein en Maxwell. De foto was gemaakt tijdens de bruiloft van de koning van Marokko.

Ook nadat de media hadden onthuld dat Maxwell de handlanger was van Epstein, bleef Chelsea bevriend met haar. Zo nodigde Chelsea haar in 2010 uit op haar bruiloft. Epstein had toen al bekend dat hij seks had gehad met een minderjarige.

“Ghislaine had toegang tot jachten en mooie huizen. Chelsea had dat nodig,” zei Band.


[Zero Hedge]

4.7 14 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robbie
Robbie
10 maanden geleden

Maar ze zullen hem nooit pakken!
Satanisten hebben de wereld en daar doe je niets tegen.

rop
rop
10 maanden geleden

Ach ja, je moet zo maar denken ,mensen met een hogere opleiding en een top functie behalen, zijn de grootste hoereerders, en dat kunnen ze haarfijn bedekken met een functie waarvan de gewone mensen denken en verwachten dat zij een voorbeeld functie zijn voor een samenleving, bovendien hebben ze de middelen van hun topinkomen die ze daarmee waar kunnen maken, besef maar eens goed dat vele, vele daar gebruik van maken. en dat alles onder de dekmantel van hun functie. het zijn meestal de grootste hoereerders

Jenne Sr.
Jenne Sr.
10 maanden geleden

Ik zou niet alles over de zelfde kam willen scheren, Epstein is de Mossad, en die regeren de wereld met doogewone chantage, ze vangen ze in hun net en dan worden ze levens lang gebruikt om de politiek van de Mossad – Israel uit te dragen, en dan ja bijna in ieder mens huist een viespeuk, in gegeven omstandig heden ontpoppen vele mensen zich als ziek, sexueel ziek, machts ziek, niet normaal dus !

Petrus
Petrus
10 maanden geleden

Ze komen allemaal aan de beurt.

x

Check Also

epstein

Namen op vluchtmanifesten Epstein binnenkort onthuld: ‘Paniek onder rijken en machtigen’

De Amerikaanse Maagdeneilanden, waar Jeffrey Epstein een ...

bill clinton

Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x