Homepagina » Buitenland » Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten
coronapaspoort
Foto: Pixabay

Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten

Verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel aan een coronapaspoort. Het ligt in de lijn der verwachting dat een digitaal document gelinkt aan je vaccinatiestatus op den duur nodig zal zijn om te kunnen reizen en toegang te krijgen tot bepaalde diensten.

De groep techbedrijven noemt zichzelf het Vaccination Credential Initiative (VCI). Het wordt ook wel ‘het belangrijkste vaccinatieproject uit de geschiedenis van de Verenigde Staten’ genoemd.

Het paspoort werkt als volgt: als je gevaccineerd bent, krijg je een QR-code die je met een app op je mobiele telefoon kunt scannen.

“Het doel van het Vaccination Credential Initiative is om individuen digitale toegang te verschaffen tot hun vaccinatiegegevens,” zei directeur Paul Meyer van The Commons Project, die ook betrokken is bij het project.

Verplicht

Meyer zei dat het document mensen in staat stelt ‘om weer veilig te reizen, werken en naar school te gaan’. Hij voegde toe dat de coalitie samenwerkt met verschillende overheden en verwacht dat een negatieve coronatest of een vaccinatie uiteindelijk verplicht zal worden om weer te kunnen deelnemen aan de samenleving.

De Financial Times schrijft dat The Commons Project onder meer wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en dat de drie grote luchtvaartallianties meedoen aan het project.

Dit alles zou betekenen dat mensen zonder coronapaspoort niet kunnen reizen en geen toegang krijgen tot evenementen.

Extreem

De Zweedse mensenrechtengroep International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA) heeft gewaarschuwd dat 61 procent van de overheden coronabeperkingen heeft opgelegd die vanuit democratisch perspectief bekeken ‘zorgwekkend’ zijn.

En Wojciech Wiewiorowski, de Europese toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS), heeft gezegd dat een coronapaspoort ‘extreem, alarmerend en walgelijk’ is.


[Zero Hedge via Summit News]

4.7 26 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 maand geleden

En dat alles gebaseerd op criminele leugens. De pcr test mag niet gebruikt worden voor dit soort diagnoses. De inmiddels overleden uitvinder heeft dat zelf verklaard. En toch wordt dat massaal gedaan. Alleen al uit respect voor hem: nooit laten testen.

peter
peter
Reactie op  Hans
1 maand geleden

de uitvinder heeft dat nooit verklaard, dat is uit z’n verband getrokken, de uitspraak was bedoelt dat het niet voor b.v. hiv getest kon worden, maar op internet knippen ze vaak een stukje uit een video en vanaf daar gaat het z’n eigen leven leiden

jtprf
jtprf
Reactie op  peter
1 maand geleden

goed gezien, want dat word vaak niet gezien. Men neemt de stukjes en niet het gehele plaatje. Tja, moet ik je gelijk in geven, zo lijdt dat vaak een eigen leven, en weer word je op een vals spoor gezet. Het is uitkijken, ook op alternatieve media. Mij gebeurde dit ook wel eens, te snel ergens op happen.

Elise
Elise
Reactie op  peter
1 maand geleden

Het is toch echt een achteraf test. De test ziet geen virus, maar een stofje die je aanmaakt als je ziek bent geweest of bezig bent te herstellen. Dus de maatregelingen hebben geen effect.

https://www.hpdetijd.nl/2020-12-08/waarom-het-nieuwe-massatestbeleid-niet-deugt/

Sterker nog: mensen die niet ziek zijn worden in quarantaine gezet. Gevolg: steeds minder mensen op de werkvloer. Gevolg mensen worden overspannen door te weinig personeel of patiënten gaan dood door slechte/geen zorg.
En bij welk virus heb je dit stofje aangemaakt? Sowieso heb je meerdere coronavirussen en daarnaast heb nog legio andere virussen.

Mensen opsluiten/beperken zorgt er weer voor dat je geen weerstand opbouwt. Er bestaan ook nog andere virussen, bacteriën en schimmels.

enz enz. Het hele beleid houdt geen rekening met basiskennis over gezondheid. Dus ben je aan de ene kant mensen aan het redden en aan de andere kant sterven mensen door de maatregelingen. Dan ben je gewoon verkeerd bezig.

Toestand nu: Heel veel mensen, waaronder veel kinderen zijn hun zingeving van hun leven aan het verliezen. Het belangrijkste gegeven waarom je gezond blijft. Kan echt niet.

Wat nog erger is: Er waren vele mensen, ook hoogopgeleide mensen/medici die in het begin al zorgelijk waren en die werden weggezet als domme mensen.

Gezond blijf je als je geestelijk en lichamelijk in balans bent. En volgens mij is dat niemand meer. Gewoon door de maatregelingen zelf. Alleen de angst die gecreëerd is, is al heel slecht voor de gezondheid.
Boetes krijgen, omdat er een ziekte heerst, dat alleen al is not done.
Als mensen niet overtuigt zijn van de bedoelingen van de maatregelingen, dan zul je er toch echt open over moeten gaan praten en dat gebeurt maar niet.

Het virus gedoe is een dictator gedoe geworden, net zoals het geld/politieke systeem zelf.

Als iets echt goed is, dan doen mensen dat vanzelf wel. Zonder dwang.

jtprf
jtprf
Reactie op  Elise
1 maand geleden

Wij zijn continue onder bacterieel en viraal infect aanvallen het gehele jaar door onderhevig. Het is het immuun systeem dat meestal de ziekte verwekkers, de schimmels ect. afweert. Tenzij bv het corona virus lab-technisch gefabriceerd is. Ook daar kan een gezond immuun systeem op anticiperen.
Wij hebben op natuurlijke ziekte verwekkers nu eenmaal het besef verloren, dat de balans geregeld is door natuur, en de acceptatie van dood. Mens wil voor god spelen, en dat gaat niet! Accepteer het leven, en neem het zo.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Elise
1 maand geleden

De uitvinder van de PCR-test Kary Mullins had kort voor z’n dood in augustus 2019 een flinke aanvaring met de latere Amerikaanse coronatsaar en satanist Anthony Fauci over de daadwerkelijke waarde van deze test. De resultaten van de PCR-test zijn een grote flagrante leugen en alle maatregelen wereldwijd zijn gebaseerd op de uitkomsten van deze test.

Ton Teurlings
Ton Teurlings
Reactie op  peter
1 maand geleden

Mullis, de uitvinder van de test, heeft wel degelijk herhaaldelijk gezegd dat de PCR-test niet mag worden misbruikt voor diagnose van ziekte (zoals momenteel op grote schaalt gebeurt).
Een van de keren dat hij zich uitsprak tegen dit misbruik vanuit de farmaceutische industrie, was in een interview waarin hij zei:
”It is just a proces that is used to make a whole lot of something out of something. It doesn’t tell you that you are sick and it doesn’t tell you that the thing ended up with really was gonna hurt you or anything like that”
https://twitter.com/fmeeus1/status/1317441569830719490

Jap
Jap
Reactie op  peter
1 maand geleden

Mis! De uitvinder heeft gezegd dat je heel voorzichtig moet zijn met de interpretatie. En juist hier gaat het om. Het is niet de test zelf wat ter discussie staat, maar wat gemeten wordt en de interpretatie daarvan. De corona test is gebaseerd op het wetenschappelijk discutabele drosten/corman paper. Ook met de uitvoering van de test is bijna alles mis. De cycli, één molecuul, de prevalentie-waarde, geen steriele afname omgeving enz.

Al met al is dit precies waar de uitvinder voor waarschuwde.

Henk.
Henk.
Reactie op  peter
1 maand geleden

Als er ergens wel veel geknipt en geplakt word dan is dat wel bij de msm

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Hans
1 maand geleden

volgens myn bescheiden mening…..haha..hebben ze daar teveel s f films gekeken……!

rop
rop
1 maand geleden

Wat een onzin, corona paspoort, wat als er nog meer virussen op komen dagen, dan loopt men straks met tientallen met gechipte paspoorten in het rond tegen elke virus, en natuurlijk ook weer de nodige prik. of is het toch allemaal de bedoeling dat iedereen gewoon te volgen waar of hij/zij rond wandelt voor totale controle, mooi excuus om dit nu wereldwijd door te drukken, via de weg van het corona gebeuren. in ieder geval ze zijn mensonterend bezig. de menselijkheid vervalt aan het mechanische technologische overdreven voort schrijnende techniek en vervalt zo tot een robot van de staat.

Edward
Edward
Reactie op  rop
1 maand geleden

Welk gevaar vormen de niet-gevaccineerde voor de wel-gevaccineerde. Die laatste groep is beschermd, toch ? Ik begrijp de logica achter dit paspoort niet. Het is dus een pressiemiddel.

Dubito
Dubito
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Laatst zei iemand tegen me: ‘als ik als gevaccineerde in het vliegtuig stap dan weiger ik naast een niet gevaccineerde te gaan zitten’.
Ik stelde hem dezelfde vraag als jij hierboven: ‘je hebt toch niets meer te vrezen na je vaccinatie?’
Het bleef even stil….. en toen zei hij: ‘en toch weiger ik naast zo’n asociaal stuk vreten te gaan zitten.’
Nog een kopje koffie?

Rob
Rob
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik zou hebben gezegd ‘als je het na je vaccinatie überhaupt nog kunt navertellen. De kans is groot dat je dan nooit meer in een vliegtuig stapt. Dan maak je alleen nog een enkele reis naar de eeuwige jachtvelden. Goeie reis alvast’.

Antje
Antje
Reactie op  rop
1 maand geleden

En dat allemaal door 1% van de totale bevolking die dat bewerkstelligt

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Antje
1 maand geleden

Dan wordt het tijd dat 99% van de bevolking kiest voor vliegmaatschappijen, reisorganisaties en landen die niet meedoen met zo’n vaccin paspoort.

Net zoals met de mondvodjesplicht, gewoon niet opzetten dat ding. Als genoeg mensen dat doen is het zo over.

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
Reactie op  Klaas Vaak
1 maand geleden

Ook al doe je als bedrijf niet mee en accepteer je alleen mensen zonder vaccinatie, dan komt de overheid wel met verzekeringen die niet mogelijk zijn omdat je medewerkers niet gevaccineerd zijn of andere gekoppelde eisen.
Veel bedrijven zijn al onderdeel van een groter concern en scholen horen bij een overkoepelende organisatie, die beslissen, niet jij als bedrijf. Echte zelfstandige willen ze met deze crisis uitroeien. Op een of andere manier is straks alles gekoppeld aan de overheid, die alles bepalende eisen neerlegt om mee te doen aan die communistische samenleving.

Klaas Vaak
Klaas Vaak
Reactie op  Waar gaat het naar toe met ons land.
1 maand geleden

Ik denk niet langer in termen van instituties of abstracties, alleen nog in termen van “wat een mens doet”. Als “de mensen” massaal niet meedoen, is het klaar met ieder systeem wat opgelegd wordt.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Klaas Vaak
1 maand geleden

#IkHebNooitMeeGedaan

Loeske
Loeske
Reactie op  Klaas Vaak
1 maand geleden

Stel dat straks jouw ziektekostenverzekering zegt dat je je alleen nog kunt verzekeren als je gevaccineerd bent, wat dan? Of je baas zegt, je hoeft niet meer te komen als je niet gevaccineerd bent. Heb je niet zo heel veel keus he, met je hypotheek, en je auto voor de deur.

Edward
Edward
Reactie op  Klaas Vaak
1 maand geleden

Dat is juist het probleem, alle vliegmaatschappijen gaan vaccine paspoorten invoeren. De piramide van macht is te ver doorgeschoten.
Dit is het plan van de elite:
https://www.bitchute.com/video/NCF94LZZZEGr/

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Klaas Vaak
1 maand geleden

We gaan straks een 2e economie creëren voor niet-gevaccineerden: cafe’s bar’s, restaurants, vliegmaatschappijen en feesten

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
Reactie op  rop
1 maand geleden

Een paspoort met al je gegevens, vaccinaties, persoonlijke gegevens, id, medisch dossier, puntengedrag systeem, diploma’s kortom alles komt er op termijn in. Vanaf jan dit jaar wordt je nieuwe id al aan digi d gekoppeld, je medisch dossier staat al op googlecloud etc etc etc etc.

Wakker
Wakker
Reactie op  rop
1 maand geleden

Als je mazzel hebt dan blijf je nog overeind staan bij één vaccinatieprik. Wie zegt dat je na een tweede prik het gaat overleven?

Die smerige satanische sekte van elite heb het juist op deze manier bedacht om zoveel mensen uit te schakelen. Door bij te houden hoeveel vaccinaties ze hebben gehad door middel van paspoortje. Ze gaan verder tot dat ze hun doel heb behaald, namelijk van 6,8 miljard mensen terugbrengen naar 500 miljoen. Dit heeft voor hun een lange adem om dit doel te behalen. Of mensen staan op massaal om deze satanische elite voor de rechter te brengen. Mensen ga eens document van Janet Ossbaart zien. Janet Ossebaard: Val van de Cabal – Complete reeks [Nederlands] (bitchute.com)

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Wij gaan gewoon evenementen organiseren voor niet-gevaccineerden

Ertje
Ertje
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

dat gaat niet lukken want voor elk evenement moet er een vergunning zijn. Waar is die waanzin begonnen dat we eerst ergens een vergunning voor moeten hebben?
Nederland claimt democraties te zijn maar wat betekent dat woord eigenlijk?

Barry
Barry
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Niets.

Joop
Joop
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

We hebben al 75 jaar geen democratie

Loeske
Loeske
Reactie op  Joop
1 maand geleden

Democratie is in het leven geroepen om mensen het idee te geven dat ze er toe doen. Dat ze een stem hebben. Wat dus in de praktijk niet zo is. Nooit geweest ook.

Jill
Jill
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Daarom dat ze illegale lockdownfeestjes houden he…

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Vroeger waren feesten standaard underground, 100x gezelliger en 10x goedkoper.
Daar gaan we nu weer naar terug 😉

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

dat is n hele goede…..top

Bibi
Bibi
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

Super goed idee!!
Dan kan de gevaccineerde politiek correct georganiseerde maffia wel opdoeken. . . . . .
Want ik ken ondertussen heel veel mensen voor wie de verplichte spuit een stap te ver is

Waar gaat het naar toe met ons land.
Waar gaat het naar toe met ons land.
Reactie op  Bibi
1 maand geleden

Maar als ze moeten omdat de werkgever ze er uitgooit, of je extra moet betalen om verzekerd te zijn, gaan er veel mensen overstag, zo niet allemaal. Misschien alleen de oudere garde die niet zo veel meer te vrezen heeft, niet meer reist, geen nieuw paspoort meer nodig heeft, niet zo afhankelijk is van anderen, misschien dat zij het een paar jaar uitzingen zonder vaccin, maar de rest…….

Jill
Jill
Reactie op  Waar gaat het naar toe met ons land.
1 maand geleden

Ja want je werk verliezen als je doodgaat of vanalle misvormingen krijgt door een nauwelijks getest vaccin is je grootste zorg. Ik verlies nog liever mijn job dan gedwongen spuit te zetten. Werkgevers gaan dat echt niet doen hoor, want dan krijgen ze processen aan hun broek. Van mij toch alleszins wel, als ze me daarvoor ontslaan, span ik een zaak aan. Het is gewoonweg niet wettelijk om mensen gedwongen te vaccineren, en laat staan dat het door een werkgever kan geist worden. Zelfs als je een griep hebt ben je je werkgever niet verplicht te vertellen dat je een griep hebt, iedereen doet het, maar het is helemaal prive. Dus ze hebben ook geen zaken met je vaccinaties. Dan moeten ze heel de privacywetgeving aanpassen, gezondheidswetgeving enzovoort, en wetgeving op racisme ook, want je sluit bewust bepaalde bevolkingsgroepen uit, dat is toch waar ze zogezegd voor staan ‘iedereen gelijk’….ze kunnen het allesins nooit op een ‘legale’ manier doen. Enige manier is als je dom genoeg bent om het te laten doen ‘omdat iedereen het nu doet’. Dan wordt het zo gewoon dat er niemand nog bij stilstaat dat het tegen de wet is.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Waar gaat het naar toe met ons land.
1 maand geleden

Laat de werkgever iedereen maar ontslaan, dan kan hij ze klote zaakje opdoeken 😂

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

goed plan jeroen…..!

Ertje
Ertje
1 maand geleden

uiteindelijk gaat het er komen, heel langzaam, zoals zoveel er is gekomen waarvan men dacht dat het er niet zou komen. we worden gehersenspoeld zonder dat we het door hebben

Anne
Anne
1 maand geleden

Dit kan niet waar zijn.
Komen de burgerrechten hiermee niet in het geding? Gaan we af op een echte tweedeling in de maatschappij? Willen we dit met z’n allen, nee toch!!!

Trix
Trix
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Burgerrechten? Heb je onder een steen geleefd ? Dat is allang afgeschaft… Hahaha

Edward
Edward
1 maand geleden

Dit is neo-nazisme, wat een walgelijke psychopaten. Dit is niet meer te stoppen.

Alex
Alex
1 maand geleden

Yeah well, Fuck ‘M All. How’s that for an answer!

jtprf
jtprf
Reactie op  Alex
1 maand geleden

yep, aint nobody giving me the shot from the devil. thats for sure

H.J.
H.J.
1 maand geleden

Trump noemde alle beestjes bij de juiste naam, daarom is hij kapot gemaakt.

Dubito
Dubito
Reactie op  H.J.
1 maand geleden

Ik noem ratten ook altijd gewoon ratten.

Marion
Marion
1 maand geleden

Kunnen dit soort berichten niet ergens via de MSM uitlekken? Dit gaat niet alleen over evenementen, dit gaat ook over werk en let op of je zorg krijgt of niet. Wat leven we in n corrupte Wereld!

Marcel
Marcel
1 maand geleden

Wat is daar mis mee?

Weetniet
Weetniet
Reactie op  Marcel
1 maand geleden

Alles.

x

Check Also

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

de jonge

Komen we ooit nog van Hugo de Jonge af?

Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

73
0
We lezen graag je reactie!x