Homepagina » Buitenland » Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten
coronapaspoort
Foto: Pixabay

Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten

Verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel aan een coronapaspoort. Het ligt in de lijn der verwachting dat een digitaal document gelinkt aan je vaccinatiestatus op den duur nodig zal zijn om te kunnen reizen en toegang te krijgen tot bepaalde diensten.

De groep techbedrijven noemt zichzelf het Vaccination Credential Initiative (VCI). Het wordt ook wel ‘het belangrijkste vaccinatieproject uit de geschiedenis van de Verenigde Staten’ genoemd.

Het paspoort werkt als volgt: als je gevaccineerd bent, krijg je een QR-code die je met een app op je mobiele telefoon kunt scannen.

“Het doel van het Vaccination Credential Initiative is om individuen digitale toegang te verschaffen tot hun vaccinatiegegevens,” zei directeur Paul Meyer van The Commons Project, die ook betrokken is bij het project.

Verplicht

Meyer zei dat het document mensen in staat stelt ‘om weer veilig te reizen, werken en naar school te gaan’. Hij voegde toe dat de coalitie samenwerkt met verschillende overheden en verwacht dat een negatieve coronatest of een vaccinatie uiteindelijk verplicht zal worden om weer te kunnen deelnemen aan de samenleving.

De Financial Times schrijft dat The Commons Project onder meer wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en dat de drie grote luchtvaartallianties meedoen aan het project.

Dit alles zou betekenen dat mensen zonder coronapaspoort niet kunnen reizen en geen toegang krijgen tot evenementen.

Extreem

De Zweedse mensenrechtengroep International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA) heeft gewaarschuwd dat 61 procent van de overheden coronabeperkingen heeft opgelegd die vanuit democratisch perspectief bekeken ‘zorgwekkend’ zijn.

En Wojciech Wiewiorowski, de Europese toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS), heeft gezegd dat een coronapaspoort ‘extreem, alarmerend en walgelijk’ is.


[Zero Hedge via Summit News]

4.7 26 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
10 maanden geleden

En dat alles gebaseerd op criminele leugens. De pcr test mag niet gebruikt worden voor dit soort diagnoses. De inmiddels overleden uitvinder heeft dat zelf verklaard. En toch wordt dat massaal gedaan. Alleen al uit respect voor hem: nooit laten testen.

rop
rop
10 maanden geleden

Wat een onzin, corona paspoort, wat als er nog meer virussen op komen dagen, dan loopt men straks met tientallen met gechipte paspoorten in het rond tegen elke virus, en natuurlijk ook weer de nodige prik. of is het toch allemaal de bedoeling dat iedereen gewoon te volgen waar of hij/zij rond wandelt voor totale controle, mooi excuus om dit nu wereldwijd door te drukken, via de weg van het corona gebeuren. in ieder geval ze zijn mensonterend bezig. de menselijkheid vervalt aan het mechanische technologische overdreven voort schrijnende techniek en vervalt zo tot een robot van de staat.

Jeroen
Jeroen
10 maanden geleden

Wij gaan gewoon evenementen organiseren voor niet-gevaccineerden

Ertje
Ertje
10 maanden geleden

uiteindelijk gaat het er komen, heel langzaam, zoals zoveel er is gekomen waarvan men dacht dat het er niet zou komen. we worden gehersenspoeld zonder dat we het door hebben

x

Check Also

arts

SEH-arts: ‘We moeten stoppen met aanwijzen van ongevaccineerden als zondebok’

We moeten stoppen met het aanwijzen van ...

spong

Advocaat Spong oogst kritiek met uitspraken over vaccinatieplicht: ‘Giftig betoog’

Strafadvocaat Gerard Spong pleit voor een vaccinatieplicht. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

73
0
We lezen graag je reactie!x