BuitenlandCorona

Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel aan een coronapaspoort. Het ligt in de lijn der verwachting dat een digitaal document gelinkt aan je vaccinatiestatus op den duur nodig zal zijn om te kunnen reizen en toegang te krijgen tot bepaalde diensten.

De groep techbedrijven noemt zichzelf het Vaccination Credential Initiative (VCI). Het wordt ook wel ‘het belangrijkste vaccinatieproject uit de geschiedenis van de Verenigde Staten’ genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het paspoort werkt als volgt: als je gevaccineerd bent, krijg je een QR-code die je met een app op je mobiele telefoon kunt scannen.

“Het doel van het Vaccination Credential Initiative is om individuen digitale toegang te verschaffen tot hun vaccinatiegegevens,” zei directeur Paul Meyer van The Commons Project, die ook betrokken is bij het project.

Verplicht

Meyer zei dat het document mensen in staat stelt ‘om weer veilig te reizen, werken en naar school te gaan’. Hij voegde toe dat de coalitie samenwerkt met verschillende overheden en verwacht dat een negatieve coronatest of een vaccinatie uiteindelijk verplicht zal worden om weer te kunnen deelnemen aan de samenleving.

De Financial Times schrijft dat The Commons Project onder meer wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en dat de drie grote luchtvaartallianties meedoen aan het project.

Dit alles zou betekenen dat mensen zonder coronapaspoort niet kunnen reizen en geen toegang krijgen tot evenementen.

Extreem

De Zweedse mensenrechtengroep International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA) heeft gewaarschuwd dat 61 procent van de overheden coronabeperkingen heeft opgelegd die vanuit democratisch perspectief bekeken ‘zorgwekkend’ zijn.

En Wojciech Wiewiorowski, de Europese toezichthouder voor gegevensbescherming (EDPS), heeft gezegd dat een coronapaspoort ‘extreem, alarmerend en walgelijk’ is.


[Zero Hedge via Summit News]

4.7 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
3 jaren geleden

En dat alles gebaseerd op criminele leugens. De pcr test mag niet gebruikt worden voor dit soort diagnoses. De inmiddels overleden uitvinder heeft dat zelf verklaard. En toch wordt dat massaal gedaan. Alleen al uit respect voor hem: nooit laten testen.

rop
rop
3 jaren geleden

Wat een onzin, corona paspoort, wat als er nog meer virussen op komen dagen, dan loopt men straks met tientallen met gechipte paspoorten in het rond tegen elke virus, en natuurlijk ook weer de nodige prik. of is het toch allemaal de bedoeling dat iedereen gewoon te volgen waar of hij/zij rond wandelt voor totale controle, mooi excuus om dit nu wereldwijd door te drukken, via de weg van het corona gebeuren. in ieder geval ze zijn mensonterend bezig. de menselijkheid vervalt aan het mechanische technologische overdreven voort schrijnende techniek en vervalt zo tot een robot van de staat.

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Wij gaan gewoon evenementen organiseren voor niet-gevaccineerden

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

uiteindelijk gaat het er komen, heel langzaam, zoals zoveel er is gekomen waarvan men dacht dat het er niet zou komen. we worden gehersenspoeld zonder dat we het door hebben

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x