Buitenaards

‘Witte Huis verbergt bewijsmateriaal over buitenaards bezoek’ (video)

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verbergt de Amerikaanse overheid bewijs voor buitenaards bezoek? Eén oud-presidentskandidaat zegt van wel. Volgens hem zijn de hoogste regionen betrokken bij de samenzwering.

Oud-senator Mike Gravel zegt dat de waarheid over de ‘buitenaardse invloed die onze planeet onderzoekt’ door het Witte Huis is weggehouden bij het volk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Gravel is één van de zes oud-congresleden die deelnamen aan de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington, waar getuigen werden gehoord over UFO-waarnemingen en buitenaards bezoek.

Kernwapens

Gravel raakte vooral onder de indruk van de getuigeverklaringen van oud-officieren, waaronder Robert Salas die verklaarde dat kernwapens op een militaire basis waar hij werkte tijdelijk werden uitgeschakeld door UFO’s.

De oud-militairen zagen ruimteschepen boven de raketsilo’s in Wyoming en South Dakota waarna de raketten werden uitgeschakeld, aldus Gravel. Hij voegde toe dat de media ook een rol spelen in het geheel door de getuigeverklaringen over buitenaards bezoek niet serieus te nemen.

Compensatie

Volgens Gravel proberen de overheid en de media mensen met concrete kennis vooral weg te duwen in hoekjes en belachelijk te maken.

Gravel benadrukte dat de compensatie die hij heeft gekregen niet van invloed is geweest op zijn beslissing om de hoorzitting te leiden. Hij wilde deze kans naar eigen zeggen vooral pakken om meer over het fenomeen te weten te komen.

Bron: Yahoo.com, Abcnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Volgens Gravel proberen de overheid en de media mensen met concrete kennis vooral weg te duwen in hoekjes, en belachelijk te maken.DOOR een UFO melding te doen bij de reguliere media was ik hier ook achter gekomen.Vooral als ze je achternaam en straat erbij vermelden, waardoor de media zelf slechts 1 reaktie kreeg, en mijn telefoon thuis roodgloeiend stond.

magda
magda
11 jaren geleden

Wat een toneelspel,duidelijk aangeven dat de buiten aardsen onze wapens uit schakelen ,dus gaat de mensheid meteen ook de conclusie trekken een bedreiging?Dit is waar de elite op zinspeelt geeft hun weer vrij spel uit naam van een ander, straks gaan ze nog vertellen dat we worden overgenomen dat ze daarom alles hebben verzwegen het is weer voorop gezet plan.Kunnen ze hun eigen ruimte schepen gaan inzetten.

Plien
Plien
11 jaren geleden

#1 Hunting Wolf 11-05-2013 14:26

Hieronder een opname welke eerder op Niburu te vinden was dus hier nogmaals.
De persoon Kapmman in het interview is volgens mij een oud rechercheur, ook iemand met een opleiding om te observeren etc.

http://www.youtube.com/watch?v=Z5dV2MGlr48

Plien
Plien
11 jaren geleden

De laatste kaart die gespeeld gaat worden volgens de in 1977 overleden Dr von Braun.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x