Homepagina » Buitenaards » ‘Witte Huis verbergt bewijsmateriaal over buitenaards bezoek’ (video)
Witte Huis verbergt bewijsmateriaal over buitenaards bezoek

‘Witte Huis verbergt bewijsmateriaal over buitenaards bezoek’ (video)

Verbergt de Amerikaanse overheid bewijs voor buitenaards bezoek? Eén oud-presidentskandidaat zegt van wel. Volgens hem zijn de hoogste regionen betrokken bij de samenzwering.

Oud-senator Mike Gravel zegt dat de waarheid over de ‘buitenaardse invloed die onze planeet onderzoekt’ door het Witte Huis is weggehouden bij het volk.

Gravel is één van de zes oud-congresleden die deelnamen aan de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) in Washington, waar getuigen werden gehoord over UFO-waarnemingen en buitenaards bezoek.

Kernwapens

Gravel raakte vooral onder de indruk van de getuigeverklaringen van oud-officieren, waaronder Robert Salas die verklaarde dat kernwapens op een militaire basis waar hij werkte tijdelijk werden uitgeschakeld door UFO’s.

De oud-militairen zagen ruimteschepen boven de raketsilo’s in Wyoming en South Dakota waarna de raketten werden uitgeschakeld, aldus Gravel. Hij voegde toe dat de media ook een rol spelen in het geheel door de getuigeverklaringen over buitenaards bezoek niet serieus te nemen.

Compensatie

Volgens Gravel proberen de overheid en de media mensen met concrete kennis vooral weg te duwen in hoekjes en belachelijk te maken.

Gravel benadrukte dat de compensatie die hij heeft gekregen niet van invloed is geweest op zijn beslissing om de hoorzitting te leiden. Hij wilde deze kans naar eigen zeggen vooral pakken om meer over het fenomeen te weten te komen.

Bron: Yahoo.com, Abcnews.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Volgens Gravel proberen de overheid en de media mensen met concrete kennis vooral weg te duwen in hoekjes, en belachelijk te maken.DOOR een UFO melding te doen bij de reguliere media was ik hier ook achter gekomen.Vooral als ze je achternaam en straat erbij vermelden, waardoor de media zelf slechts 1 reaktie kreeg, en mijn telefoon thuis roodgloeiend stond.

  0 likes
 2. Wat een toneelspel,duidelijk aangeven dat de buiten aardsen onze wapens uit schakelen ,dus gaat de mensheid meteen ook de conclusie trekken een bedreiging?Dit is waar de elite op zinspeelt geeft hun weer vrij spel uit naam van een ander, straks gaan ze nog vertellen dat we worden overgenomen dat ze daarom alles hebben verzwegen het is weer voorop gezet plan.Kunnen ze hun eigen ruimte schepen gaan inzetten.

  0 likes
 3. #1 Hunting Wolf 11-05-2013 14:26

  Hieronder een opname welke eerder op Niburu te vinden was dus hier nogmaals.
  De persoon Kapmman in het interview is volgens mij een oud rechercheur, ook iemand met een opleiding om te observeren etc.

  http://www.youtube.com/watch?v=Z5dV2MGlr48

  0 likes
 4. De laatste kaart die gespeeld gaat worden volgens de in 1977 overleden Dr von Braun.

  0 likes
 5. Ach, die kerel heeft 20.000 dollar gekregen om daar een praatje te houden.
  Zolang als dat de grote motivator moet zijn om te spreken, weet ik niet wat de waarde is van hetgeen hij vertelt.

  0 likes
 6. Oké…, wist niet dat jij dat was?!
  Hunting Wolf 🙂

  achternaam en straat erbij vermelden, waardoor de media zelf slechts 1 reaktie kreeg, en mijn telefoon thuis roodgloeiend stond.[/quote]

  0 likes
 7. [quote name=”Blup”]Ach, die kerel heeft 20.000 dollar gekregen om daar een praatje te houden.
  Zolang als dat de grote motivator moet zijn om te spreken, weet ik niet wat de waarde is van hetgeen hij vertelt.[/quote]
  Nou, ik hecht hier meer waarde aan als wat jij hier nu verkondigd…

  0 likes
 8. Wat ik wel merk is, dat er steeds meer en meer loskomt, ook mensen die een hogere positie bekleden komen nu met hun ervaringen naar buiten.
  Wat toen door de zg. Men in Black werd verboden word nu toch geopenbaard, men heeft dus wel degelijk iets te vertellen wat heel belangrijk is.
  Ik ben heel erg benieuwd en geinteresseerd hoe dit balletje zich verder gaat ontwikkelen..

  0 likes
 9. [quote name=”Plien”]De laatste kaart die gespeeld gaat worden volgens de in 1977 overleden Dr von Braun.[/quote]
  Ja dit zal nu in gang worden gezet alles lijkt erop.

  0 likes
 10. [quote name=”Blup”]Ach, die kerel heeft 20.000 dollar gekregen om daar een praatje te houden.
  Zolang als dat de grote motivator moet zijn om te spreken, weet ik niet wat de waarde is van hetgeen hij vertelt.[/quote]

  Ik denk niet dat ex-senators en congresleden zitten te wachten op 20.000 dollars. Vrijwel al deze mensen zijn namelijk reeds miljonair. Ik heb het idee dat deze mensen zich in deze zaak vastbijten omdat dit zich ook politiek in de toekomst kan uitbetalen door stemmenwinst in hun verdere loopbaan, gecombineerd met hun voornemen om een zeer ongewenste doofpotsituatie te beëindigen. Dus een win-win situatie voor de voorstanders van disclosure en de betrokken ex-politici.

  0 likes
 11. [quote name=”Lowietje”]Wat ik wel merk is, dat er steeds meer en meer loskomt, ook mensen die een hogere positie bekleden komen nu met hun ervaringen naar buiten.
  Wat toen door de zg. Men in Black werd verboden word nu toch geopenbaard, men heeft dus wel degelijk iets te vertellen wat heel belangrijk is.
  Ik ben heel erg benieuwd en geinteresseerd hoe dit balletje zich verder gaat ontwikkelen..[/quote]
  Het spel word nog steeds gespeeld zoals hun dit willen let er maar op er komen steeds meer dingen naar buiten uit het verleden het heden hebben ze het niet over want dan komt de waarheid naar boven . Ze zullen het opvoeren tot een buitenaardse invasie dat het niet is. Steeds chaos brengen onder de mensen en dan de oplossing geven .Totale slavernij want de mens weet niet beter.

  0 likes
 12. Weer iemand die wat zegt. Prima dat zulke dingen opeens nieuws zijn , ook in de reguliere media. Maar vaak kun je er niks mee.

  0 likes
 13. Dat ‘Aliens’ niet massaal landen is een schande en dit terwijl er voldoende mensen zijn die al voor UFO-‘disclosure’ garant hebben gestaan en waarmee het ‘Witte Huis’ deze zaak ook niet langer in de doofpot zou kunnen houden.

  0 likes
 14. Ik word pas echt blij als ik het op het 8 uur journaal zie of half 8 rtl4.

  Wel merk ik dat heleboel mensen meer open minded worden. Er is echter een ng groter gedeelte mensen dat juist krampachtiger vast begint te houden aan het oude, ze willen het niet zien lijkt het wel.

  Merken jullie dit ook of is dit misschien wishfull thinking van mij?

  0 likes
 15. In het begin stond alles van deze Citizen Hearing die 3 dagen heeft geduurd op internet. Maar binnen een paar uur was het er afgehaald. Toen stond een stuk ervan nog een dag op youtube en ook dat is er af gehaald. Jammer hoor.

  0 likes
 16. [quote name=”Jasper”]Ik word pas echt blij als ik het op het 8 uur journaal zie of half 8 rtl4.

  Wel merk ik dat heleboel mensen meer open minded worden. Er is echter een ng groter gedeelte mensen dat juist krampachtiger vast begint te houden aan het oude, ze willen het niet zien lijkt het wel.

  Merken jullie dit ook of is dit misschien wishfull thinking van mij?[/quote]
  Geloof je nog in het sprookje dat MSM de waarheid vertelt?

  0 likes
 17. [quote name=”Jasper”]Ik word pas echt blij als ik het op het 8 uur journaal zie of half 8 rtl4.

  Wel merk ik dat heleboel mensen meer open minded worden. Er is echter een ng groter gedeelte mensen dat juist krampachtiger vast begint te houden aan het oude, ze willen het niet zien lijkt het wel.

  Merken jullie dit ook of is dit misschien wishfull thinking van mij?[/quote]
  Alles wat je geleerd is door ouders onderwijzend (personeel)de kerk.regeringen ,is voor heel veel mensen een dilemma,,het is veel makkelijker iets te leren .Dan wel af te leren.maar nu blijkt dat wat zij jouw geleerd(op de mouw gespeld hebben)helemaal niet klopt en onwaar is.krijgen veel mensen een flinke dreun te verwerken.en wie of wat nog te geloven.maar het grootste probleem is dat zij niet meer naar hun eigen gevoel luisteren(kunnen)Want dat zit te diep weggestopt,al beweren de meeste van niet.klein voorbeeld(geschiedenis) de keizer van het Romeinse rijk was NERO dus in die donkere tijd was de naam van de keizer “”ZWART””,zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. dus gewoon Bullshit.of te wel gelul in de ruimte..voorbeeld van een keer niet luisteren ,Rechts AF hier ,nee ik ga lekker rechtdoor naar de volgende afslag 2,5 km verder .En ja hoor bijna 3,5 uur later was ik daar .en dat stemmetje in mij ha,ha lekker phu,had je maar moeten luisteren.

  0 likes
 18. En weer komen we een stap dichter bij de bewapening van de ruimte. Ook dit toneelspel draagt daar toe bij. Oud senatoren en andere mensen die in het verleden een hoge positie hadden, hielden toen netjes hun mond omdat ze geen toestemming kregen het UFO-fenomeen t openbaren. Blijkbaar hebben ze die toestemming nu wel gekregen, anders hadden ze zich nu niet uitgesproken. Over hypocriet gesproken. Zoals bij zoveel onderwerpen, geldt ook hier, dat niets over UFO’s openbaar zal worden zonder dat het een bepaalde agenda dient.

  0 likes
 19. [quote name=”DroneT1″]En weer komen we een stap dichter bij de bewapening van de ruimte. Ook dit toneelspel draagt daar toe bij. Oud senatoren en andere mensen die in het verleden een hoge positie hadden, hielden toen netjes hun mond omdat ze geen toestemming kregen het UFO-fenomeen t openbaren. Blijkbaar hebben ze die toestemming nu wel gekregen, anders hadden ze zich nu niet uitgesproken. Over hypocriet gesproken. Zoals bij zoveel onderwerpen, geldt ook hier, dat niets over UFO’s openbaar zal worden zonder dat het een bepaalde agenda dient.[/quote]

  Ik denk constant aan de waarschuwing van Werner von Braun… vind het allemaal maar dubbel, waarschijnlijk zijn er inderdaad buitenaardse die Servico To Others hanteren maar ik gok dat dit gekaapt gaat worden door het heersende Cabal en de Servico To Self aliens….

  0 likes
 20. Dit filmpje is veel beter! Hier hoor je veel meer. Kijken mensen!!

  http://www.youtube.com/watch?v=C9UhNY8P2vo

  0 likes
 21. iemand dit filmpje al gezien? for your consideration…
  https://www.youtube.com/watch?v=vZwj_URKfz0

  0 likes
 22. days of our lives

  [quote name=”Roger Lousberg”]

  Ik denk constant aan de waarschuwing van Werner von Braun… vind het allemaal maar dubbel, waarschijnlijk zijn er inderdaad buitenaardse die Servico To Others hanteren maar ik gok dat dit gekaapt gaat worden door het heersende Cabal en de Servico To Self aliens….[/quote]

  Niet Werner von Braun, maar zijn toenmalige secretaresse die zei dat “van hem te hebben gehoord”.

  0 likes
 23. iemand wel eens over negedacht dat ook het witte huis niet (volledig) op de hoogte zou kunnen zijn van het geheime programma dat door een hogere machthebber wordt geleid?

  waat mij trouwens ook opvalt is dat als het pentagon het midden van een jodenster vormt.

  0 likes
 24. [quote name=”blabla”]iemand wel eens over negedacht dat ook het witte huis niet (volledig) op de hoogte zou kunnen zijn van het geheime programma dat door een hogere machthebber wordt geleid?

  waat mij trouwens ook opvalt is dat als het pentagon het midden van een jodenster vormt.[/quote]

  Eh het pentagon is een vijfhoek, het midden van een daivdsster niet.. Tel de hoeken maar.

  0 likes
 25. [quote name=”liitle rascal”][quote name=”blabla”]iemand wel eens over negedacht dat ook het witte huis niet (volledig) op de hoogte zou kunnen zijn van het geheime programma dat door een hogere machthebber wordt geleid?

  waat mij trouwens ook opvalt is dat als het pentagon het midden van een jodenster vormt.[/quote]

  Eh het pentagon is een vijfhoek, het midden van een daivdsster niet.. Tel de hoeken maar.[/quote]

  Inderdaad, een Davidster of zegel van Solomon is in feite 2 driehoeken in elkaar. Een opwaartse kracht en een neerwaartse, vrouwelijk en mannelijk in elkaar dus de bedoeling van dit heilige teken is om EENHEID te laten zien. Gebrek aan afscheiding.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...

vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite ...