Mens en Dier

Mike Yeadon geeft tijdens demonstratie 2 belangrijke adviezen

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Zaterdag werd in Londen gedemonstreerd om aandacht te vragen voor de vaccinatiedoden. De initiatiefnemers hadden mensen gevraagd om een rode roos mee te nemen. Onder anderen parlementslid Andrew Bridgen en voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon liepen mee in een mars, die langs het gebouw van de BBC voerde.

“They lied, people died!” scandeerden de betogers. Oftewel: ze hebben gelogen, er zijn mensen gestorven. “Mensen worden in rap tempo wakker,” constateerde Bridgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Yeadon had twee belangrijke adviezen voor de mensen, die zich tijdens het protest om hem heen verzamelden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Crimineel

Ten eerste: blijf contant betalen. Hoe meer transacties worden afgehandeld met contant geld, hoe meer onzekerheid er heerst onder de mensen die dit organiseren, zei Yeadon. “Zij hebben een hekel aan onzekerheid.”

“Als iedereen in de stad de komende twee dagen alleen contant geld gebruikt, zouden de lichten uitgaan. Ze zouden geen idee hebben wat je aan het doen bent en daar hebben ze een hekel aan,” aldus Yeadon, die ook een rode roos bij zich had.

“Zouden ze contant geld afschaffen als ze geen idee hadden wat er zou gebeuren? Nee,” benadrukte hij. “Iedere politicus of technocraat die ervoor pleit om contant geld af te schaffen, is een crimineel.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neem ze niet

Het tweede advies: vermijd alles waar het woord ‘vaccin’ op staat, met name als ze zijn goedgekeurd voor noodgebruik of mRNA bevatten.

“Neem ze niet,” waarschuwde Yeadon. “Ze liegen tegen je over de noodzaak.”

“Als je het narratief, het officiële verhaal volgt en ik heb gelijk, dan bekoop je dat met je vrijheid en waarschijnlijk je leven. Als je iemand als ik volgt en ik zit ernaast, dan word je in het ergste geval uitgelachen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Reigerzeik
Reigerzeik
1 jaar geleden

🖒🖒👌👌

Ton Nuiten
Ton Nuiten
1 jaar geleden

Dat is natuurlijk ook het beste: je kunt er beter naast zitten met de giftigheid van die vaccins en uitgelachen worden als een “wappie” en “complotdenker” dan dat je, nadat je dat vaccin genomen zou hebben, er vervolgens dan niet meer zou zijn! Intussen is het echter al meer dan afdoende bewezen dat die mRNA-vaccins zowel giftig als dodelijk zijn…

Dubito
Dubito
1 jaar geleden

Hij zou ons land niet inkomen, wegens opruiing, verspreiden van nep-nieuws en samenzweringstheorieën, ondermijning van de prikbereidheid en een slechte kapper. Vraag maar aan de NCTV en het OM.
En uiteraard wegens ernstig, verregaand en bedreigend gelijkhebben.

Jammer
Jammer
1 jaar geleden

Ja, steeds meer mensen zien dat de banken & overheid een criminele organisatie is, in dienst van enkele nog grotere criminelen. Ik geef hierbij dan ook drie gratis adviezen, 1 haal je spaargeld van de bank, 2 betaal in de winkel alleen nog met contant geld, 3 laat alleen geld staan voor je vaste lasten.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x