UFO

Zweedse tv op zoek naar onbekende vliegende objecten

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Zweedse televisie meent dat Fresno in de staat Californië een broedplaats voor paranormale activiteit is.

Een cameraploeg ging vrijdag in de heuvels rond de stad op zoek naar onbekende vliegende objecten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Zweedse televisie gaat in drie verschillende Amerikaanse staten speuren naar tekenen van paranormale activiteit. Presentator Adam Alsing hoopt voor het eerst van zijn leven een UFO te zien.

DNA

“We bezoeken dit gebied omdat er vaak melding is gedaan van paranormale zaken,” zei hij. “Ongeïdentificeerde vliegende objecten, Bigfoot. We hopen iets te zien.”

Het gezelschap reisde eerst af naar de woning van Jeffrey Gonzalez, oprichter van de Sanger Paranormal Society. Zijn groep heeft al diverse waarnemingen van onbekende vliegende objecten op YouTube geplaatst. Hij stelt daarnaast DNA te hebben gevonden dat toebehoort aan Bigfoot.

Luchtverkeersleiding

“Nu de Zweedse televisie hier is wordt dit deel van de wereld hopelijk op de kaart gezet, want er worden hier vliegende objecten in het luchtruim gezien waarvan we de herkomst niet kunnen vaststellen,” zei Gonzalez.

Volgens Alsing zijn veel Zweden geïnteresseerd in paranormale verschijnselen. “In Zweden is de regering meer open,” legde hij uit. “We kunnen de luchtverkeersleiding vragen of ze iets vreemds hebben gezien en je krijgt nog antwoord ook. Als je de Amerikaanse luchtverkeersleiding vraagt of ze iets boven Fresno hebben zien vliegen, lachen ze je uit.”

Bron: Fox26

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
11 jaren geleden

Wat hebben aliens in Fresno te zoeken?

Wat een smerige troosteloze stad is dat zeg! De helft van de inwoners is verslaafd aan crystal meth en de andere helft is hopeloos volk dat weg wil maar niet kan.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Wesley”]Wat hebben aliens in Fresno te zoeken?

Wat een smerige troosteloze stad is dat zeg! De helft van de inwoners is verslaafd aan crystal meth en de andere helft is hopeloos volk dat weg wil maar niet kan.[/quote]
Dan weet je je eigen gestelde vraag wat buitenaardsen daar te zoeken hebben gelijk,maar stelt je vraag toch.Vreemd je had het zelf kunnen bedenken.En de Zweden zijn inderdaad meer open voor dit soort zaken, dan onze politieagent Amerika!

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Wesley”]Wat hebben aliens in Fresno te zoeken?

Wat een smerige troosteloze stad is dat zeg! De helft van de inwoners is verslaafd aan crystal meth en de andere helft is hopeloos volk dat weg wil maar niet kan.[/quote]
Dan weet je je eigen gestelde vraag wat buitenaardsen daar te zoeken hebben gelijk,maar stelt je vraag toch.Vreemd je had het zelf kunnen bedenken.En de Zweden zijn inderdaad meer open voor dit soort zaken, dan onze politieagent Amerika![/quote]
Wellicht dat er iets te vinden is buiten meth heads en wanhopige inwoners waar ik geen weet van heb?

lauke
lauke
11 jaren geleden

Vind dat meerdere tv stations daar meer aandacht aan moet besteden,, maar goed assange heeft onlangs ook cabels vrijgegeven over een geheime oorlog tegen een buitenaartse basis in de pasific ,,denk dat er veel meer aan de hand is en dat niet alles goed is aan de vele buitenaartse rassen,, plus dat assange contacten heeft met de rothchild familie oa de advocaat,, mischien wel doelbewust desinformatie de wereld in gooien!! Wie zou het zeggen

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x