Homepagina » Mens en Dier » Is Ab Osterhaus belanghebbende bij de productie van coronavaccins? ‘Hier gaat het om’
osterhaus
Foto: WAidid CC BY 3.0

Is Ab Osterhaus belanghebbende bij de productie van coronavaccins? ‘Hier gaat het om’

Afgelopen week bleek dat Ab Osterhaus, die dit jaar al 25 keer aanschoof aan tafel bij Op1, in 2018 opeens 5,5 miljoen euro op de rekening van zijn bedrijf Admeos gestort kreeg. Waar kwam dit geld vandaan? Ondernemer Yves Gijrath is er verder ingedoken en komt tot de conclusie dat de balansen van de viroloog niet kloppen. Een fiscalist zei tegen hem: ‘Dit is een klassiek voorbeeld van een kasrondje om de box 3-heffing te ontwijken’. “Ziekelijk ordinair,” zegt Gijrath in zijn podcast The GYGS.

Wat veel ernstiger is: de jaarrekeningen kloppen niet. “Hij loopt gewoon te rommelen.” Ook de deskundigen die hij ernaar liet kijken, zeggen: “Het is niet te begrijpen, er klopt iets niet.”

Gijrath nam contact op met Jort Kelder, presentator van Op1. Die zei over Osterhaus: “Het is een rampzalige man, hij maakt alles ondergeschikt aan zijn eigen ego en ik blokkeer hem op mijn donderdag.”

Hier gaat het natuurlijk om

Vervolgens vroeg Gijrath aan de redactie van Op1 of Osterhaus, die enkele dagen geleden op de radio weer opriep tot een totale lockdown, betaald krijgt voor zijn tv-optredens. Dat bleek niet het geval te zijn.

Hij vroeg ook of de tv-viroloog van andere partijen weleens een vergoeding ontvangt voor zijn aanwezigheid bij Op1, bijvoorbeeld van het RIVM of de farmaceutische industrie. De redactie kreeg bovendien de vraag voorgelegd of Osterhaus belanghebbende is bij de productie van coronavaccins of eigenaar is van patenten die betrekking hebben op het coronavaccin. Op deze vragen kwam geen antwoord.

“Zwak,” reageert Gijrath. “Hier gaat het natuurlijk om.”

Hij moet niet meer op tv komen

Erik de Vlieger, medepresentator van de podcast, voegt toe: “Hij is 25 keer als influencer bij Op1 geweest, hoogstwaarschijnlijk om te advocateren voor eigen zaak. En als hij dat ontkent, dan hebben wij gewoon die jaarcijfers van 2017 en 2018, en wie weet heeft hij nog meer. Dit is alleen maar een transactie van 5,5 miljoen euro. Wat zijn dit voor mensen?”

“Ab Osterhaus is de Famke Louise van 2020, maar dan op de foute manier. Hij heeft er groot belang bij dat er vaccins worden geproduceerd,” zegt Gijrath. “Hij moet niet meer op tv komen.”

De Vlieger en Gijrath proberen ondertussen nog steeds te achterhalen of het klopt dat RIVM-topman Jaap van Dissel beschikt over een vermogen van 6 miljoen euro en hoe hij aan dat geld is gekomen. Het RIVM houdt de kaken vooralsnog stijf op elkaar.

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pluis
Pluis
1 maand geleden

Zeer, zeer kwalijke zaak!
Daar moet het coruptie team van de Belastingdienst eens naar kijken. Dat wordt een schandaal!!!
Wij kunnen nooit meet met droge ogen beweren dat een ander land een bananenrepubliek is. Nederland is zelf zo corrupt als de neten. Soort van Pakistan aan de Noordzee…
De schade die moedwillig is aangericht, is zo groot, dat een nieuw Neurenberg tribunaal op zijn plaats zou zijn.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Pluis
1 maand geleden

Dat Neurenberg tribunaal ben ik mee eens. Alleen wie regelt zoiets en wie is er verantwoordelijk voor de naleving van de regels? Zitten die figuren niet ook in zak en as?

Ben er bang voor dat we dit zelf als bevolking moeten oplossen.

Rob
Rob
Reactie op  Pluis
1 maand geleden

Als je geen antwoorden op vragen krijgt dan kun je er wel vanuit gaan dat je het aardig goed hebt wat er gaande is. Ze zwijgen alleen maar om te ontkennen. En alleen de waarheid kun je ontkennen dus zit je aardig goed. Wat dat betreft: geen antwoord is ook een antwoord. Als je het verkeerd had dan kreeg je wel een antwoord.

jan
jan
Reactie op  Pluis
1 maand geleden

Komt er aan…..
Duits-amerikaanse advokaat Dr. Reiner Fuellmich werkt er heel hard aan !!!!

rien
rien
1 maand geleden

hahaha dat ga je aan npo1 vragen…..wat denk je dat ze gaan antwoorden…denk na 🙂

Margie
Margie
Reactie op  rien
1 maand geleden

De slager keurt zijn eigen vlees 😉

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Margie
1 maand geleden

Slimme slager.

Ron
Ron
1 maand geleden

In België komen er ook zakkenvullers getuigen over het belang van vaccinatie en dat noemt men bij ons experten ook al ben je viroloog voor dierenziekten. Of is mensen houden de nieuwe vorm van veehouderij voor de rijken nu ze de boerderijen viseren als vervuiler?

Rob
Rob
Reactie op  Ron
1 maand geleden

Je moest eens weten hoe dicht je bij ede waarheid zit als je het over veehouderij hebt. In de top van de macht op deze planeet beschouwen ze de mens als beesten, varkens, vee. En waarom denk je dat het boek van George Orwell ‘Animal Farm’ heet? Dat komt toch behoorlijk met elkaar overeen. Maar ja, dat is hun visie en dat zegt meer over henzelf. Alleen beesten hebben een beestachtige visie over de buitenwereld. Zij zijn het die zich als beesten gedragen en van de wereld de Ánimal Farm’ hebben gemaakt, niet wij. En zij martelen, verkrachten en vermoorden kinderen in rituelen. In hu beleving ervaren ze dan de ultieme macht maar in feite zijn het de grootste beesten en lafaards die er zijn. Ze kunnen alleen maar de meest kwetsbare aan met hun walgelijkheid maar voor e rest hebben ze anderen nodig om het voor hen te doen omdat ze zelf nergens toe in staat zijn.

Stay Positive
Stay Positive
1 maand geleden

Wat een heerlijk nieuws is dit. Zo doorgaan, laat ze zweten en ontmantel dit soort randdebielen.

Helena
Helena
1 maand geleden

Eindelijk komt er over deze man nog meer naar buiten, dat hier zaken niet kloppen. Ik hoop juist dat dit op de gewone media eens medegedeeld gaat worden.

RIA
RIA
Reactie op  Helena
1 maand geleden

gewone media??eerlijke media??? waar zijn die?Dit soort berichten zullen we niet op tv of krant zien

Marischu.
Marischu.
Reactie op  Helena
1 maand geleden

GEWONE MEDIA ??????

mikkie
mikkie
Reactie op  Helena
1 maand geleden

stuur weer naar ALLE kranten…

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
1 maand geleden

Ook de geldstromen van alles en iedereen rondom Hugo de Jonge, zoals zijn broer, vrouw en evt. familie en vrienden (heeft ie die?) moeten goed in de gaten worden gehouden.
Want ook daar zullen binnekort grote bedragen kunnen opduiken.

Bij Rutte verwacht ik eerder chantage (sexuele geaardheid) of de belofte van een mooi baantje in de wereldregering van Klaus Schwab.

Dirk
Dirk
1 maand geleden

Dit is niet de eerste keer dat ik dit lees. In mijn beleving een controversieel iemand met een doel er beter van worden wat het de gemeenschap aan mentale en financiële schade ook kost. Een strafrechtelijke onderzoek met eventuele vervolging zou m.i. op z’n plaats zijn. Dus OM kwijt u van uw taak in navolging van de Trias Politica..

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Dirk
1 maand geleden

Zou wel moeten maar ten tijde van de Mexicaanse griep kwamen ze niet verder dan kamervragen.

Dat het zo met een sisser afloopt is voor mij genoeg reden om aan te nemen dat meneer een dubbelleven leid. Deze man werkt ook gewoon in dienst van de satanisten.

klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Stay Positive
1 maand geleden

mensen ze zien het niet en lopen gewoon mee,macht!!!!! en vele zullen misleid worden.

William
William
1 maand geleden

Alles hangt van corruptie, voorkennis en zakkenvullen aan elkaar… en het volk maar denken dat deze mensen het met ze goed voorhebben… hoezo gezondheid.. het gaat alleen om het geld.. en wat is nu een paar miljoen voor de pharma, daar lachen ze om.. er worden miljarden verdient met hun gifcocktails…

Pieter Gelens
Pieter Gelens
1 maand geleden

Mensen, slapen jullie nog? Ik weet dat het moeilijk is met dat media geweld en angst cultuur. Maar ik kan jullie helpen. Alle media, ik denk alle, wereldwijd, krijgen jaarlijks enkele tonnen tot miljoenen van het fonds van Gates. Dat is veel geld, maar wat denk je dat er nu al met ‘vaccins’ wordt verdiend. Die investering is peanuts. Zoek maar op 5 G. 60 GHz en dan begrijp je dat er geen echt Covid19 bestaat, Maar dat er straks een chip voor trac en trace aankomt en een ‘vaccin’ met nanotechnologie u genetisch gaat modificeren. Zoek maar op transfectie.

Stay Positive
Stay Positive
Reactie op  Pieter Gelens
1 maand geleden

Denk dat 9 van de 10 hiervan op de hoogte zijn beste Peter.

Margie
Margie
1 maand geleden

Marion Koopmans Heeft in 2018 2,5 miljoen euro ontvangen (Stevinprijs) wellicht heeft zij wat aan Ab doorgeschoven om er samen nog wat aan te verdienen
Allebei bezeten…

Gina
Gina
Reactie op  Margie
1 maand geleden

Volkverlakkers zijn het. Eerste klas. Op pakken deze landverraders en berechten

x

Check Also

italiaanse

Zo kan het ook: 30.000 Italiaanse horecaondernemers negeren lockdown

Officieel is in Italië nog steeds een ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x