Het Complot

Je verwacht het niet! ‘Bomterrorist’ Cesar Sayoc heeft connecties met de CIA (en Blackwater). Zo lopen de lijntjes

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een artikel op Investment Watch blijkt dat ‘bomterrorist’ Cesar Sayoc, die ervan wordt verdacht bompakketten naar diverse prominente Democraten en CNN te hebben verstuurd, opschepte over zijn connecties met een CIA-agent genaamd Enrique Prado.

“Sayocs social media-accounts zijn inmiddels verwijderd van het internet,” schrijft de auteur van het artikel.

“Maar een oplettende internetgebruiker wist een screenshot te maken van een bericht uit 2016,” klinkt het.

Je verwacht het niet! 'Bomterrorist' Cesar Sayoc heeft connecties met de CIA (en Blackwater). Zo lopen de lijntjes

Blackwater

Prado werkte nauw samen met Cofer Black, een voormalige hooggeplaatste CIA-functionaris die de vicevoorzitter werd van Blackwater USA.

Volgens schrijver Evan Wright stond Prado aan het hoofd van het moordprogramma van de spionagedienst. Uiteindelijk sloot hij zich ook aan bij de beruchte huurmoordenaarsclub, die inmiddels Academi heet.

Prado werkte daarnaast samen met de Contra’s, die in Nicaragua leraren executeerden.

Nadat hij Blackwater had verlaten, richtte Black zijn eigen bedrijf op, The Black Group, onder andere voor CIA-operaties.

Zeer verdacht

Blacks bedrijf fuseerde met Total Intelligence Solutions, waar Prado de CCO van is.

Het is niet bekend hoe goed Sayoc bevriend was met Prado, maar deze connectie is natuurlijk zeer verdacht, schrijft journalist Kurt Nimmo.

In 2010 claimden legerveteranen dat de CIA, de militaire inlichtingendienst en wetenschappers apparaatjes probeerden te implanteren in het brein van mensen waarmee ze op afstand bestuurbare moordenaars konden creëren.

De persoonlijkheid van Sayoc veranderde door de jaren heen ingrijpend, zo meldde persbureau AP.

Veel vijanden

Volgens dr. Colin A. Ross heeft dit programma echt bestaan en werd tussen 1950 en 1975 geëxperimenteerd op dieren in het Edgewood Arsenal in Maryland.

Het is bekend dat Trump veel vijanden heeft bij de CIA, met name oud-directeur John Brennan.

Vorige maand trok de president de veiligheidsmachtiging van de ex-CIA-baas in nadat was gebleken dat Brennan zijn status had misbruikt.

[Kurt Nimmo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
4 jaren geleden

Een bom maken begint bij een gedachten, een gedachten waarmee die bommenmaker loopt dat het niet eens is met een situatie waarin dingen zijn of gebeuren die niet overheen komen met zijn gedachten ..daarom maken mensen explosief materiaal om er iets mee op te blazen het is de menselijke brein die dit op vele gebied van explosief materiaal heeft bedacht en uit gevonden .. het brein zelf bestaat ook uit een miniatuur van explosies ,net als in het universum ontploft er genoeg om iets nieuws creëren zo probeert een gedachten ook een gebeuren of wat er staat te gebeuren het een en ander te veranderen of het nu een bom is of een vloed van woorden het gaat om een verandering waarmee men het niets eens is, dat is al duizenden jaren aan de gang en dat zal ook zo wel blijven ook achter elk gedachten zit een doel men wil eenheid creëren terwijl die eenheid er al is ,rondom een ieder is deze al aanwezig maar het valt niet op bij
de mensheid om dat men niet Ziet bestrijd men elkaar met explosief materiaal verbonden in woorden en daden juist om die eenheid te bereiken men zit in een visuele cirkel [gedachten]en denkt het te bereiken door zich op te stellen met explosiviteit van gedachten en/of woorden die natuurlijk alleen maar kan leven van dat explosieve gedrag van de mens ..het menselijke explosieve Brein blijft er wel door actief..en daar volgt genoeg actie op en in het wereld gebeuren .. er zijn genoeg lijntjes naar een te kort lontje..die elke dag gebeuren een ieder krijgt er dagelijks weleens er mee te maken wilt men dat niet geeft het dan ook geen energie want gedachten energie is een vorm van explosiviteit.alleen men moet het niet zo opkloppen dan word het zeer explosief..daarom heeft vele mensen zichzelf niet mee onder controle..

johan den haag
johan den haag
4 jaren geleden

Het is een grote machtsstrijd in VS, hopelijk met een goede afloop.

Al de connecties die er continue zijn zorgen voor een mistige waas waarin het moeilijk waarheid vinden is.
Soms zijn we getuigen van machtsverschuivingen, als er wel of niet een nieuwe rechter wordt benoemd of dat er weer iemand moet opstappen.
Maar hoe de machtsbalans achter de schermen is en veranderd, komen we nooit achter. Dat is vermoeden en achteraf grote gebeurtenissen analyseren.

Daarom sluit ik altijd maar weer af door uit te spreken , dat God het al in de hand heeft en we daarop moeten vertrouwen, dat sluit helaas zoals we weten geen oorlogen uit.

Albert
Albert
4 jaren geleden

CiA altijd een onftpris zootje geweest. Althans de pundits daarvan. Voorbeeld:
CIA Traitor Colby: “The CIA owns everyone of any significance in the major media”. “The intelligence ‘deep state’ did in fact go to war with Trump”.
CIA Director Traitor Casey (1981): “We know our Disinformation Program is complete when everything the American public believes it is false”
Et cetera.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
4 jaren geleden

Ik had het toch geschreven FALSE FLAG: geef het een paar dagen en het komt uit .
Nog even wachten want de klapper komt nog!
In de VS is het ook klaar met links en soros die die vluchtelingen caravan financiert geloof dat er een 5000-6000 VS militairen ze opwachten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x