Homepagina » Gezondheid » Is een wortel het geneesmiddel voor diabetes? Deze combi is veilig, heeft geen bijwerkingen en is net zo effectief als medicijnen
Is een wortel het geneesmiddel voor diabetes? Deze combi is veilig, heeft geen bijwerkingen en is net zo effectief als medicijnen

Is een wortel het geneesmiddel voor diabetes? Deze combi is veilig, heeft geen bijwerkingen en is net zo effectief als medicijnen

Ieder jaar worden miljarden geïnvesteerd in de bestrijding van diabetes, maar nog altijd is er geen medicijn. Of groeit een goedkope en veilige oplossing recht onder onze voeten?

Diabetes is big business. Big Pharma verdient er ieder jaar tientallen miljarden aan.

Upton Sinclair verwoordde het als volgt: “Het is moeilijk iemand iets te doen begrijpen wanneer zijn salaris afhangt van het niet-begrijpen ervan.”

Genegeerd

Het medische systeem heeft er dus geen enkele baat bij om de oorzaak van en het medicijn tegen diabetes te ontdekken.

Er zijn genoeg natuurlijke oplossingen beschikbaar, maar omdat de mainstream media worden gefinancierd door Big Pharma, worden ze vrijwel altijd genegeerd.

In 2012 werd bijvoorbeeld een onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Diabetes Care waaruit blijkt dat curcumine, de gele kleurstof in kurkuma, diabetes kan helpen voorkomen.

Ontsteking

En onlangs nog stelde professor Manohar Garg van de Universiteit van Newcastle in Australië dat kurkuma tegen diabetes helpt vanwege de ontstekingsremmende werking die de specerij heeft.

“De oorzaak van diabetes type 2 is systematische ontsteking, die de aanmaak van insuline beïnvloedt,” legde professor Garg uit.

Hij doet momenteel onderzoek naar de effecten van kurkuma en omega 3-vetzuren op diabetes.

Net zo effectief

Garg zei dat curcumine en omega 3-vetzuren op verschillende manieren reageren op ontstekingen en dat hij wil kijken of ze elkaar aanvullen.

“Deze combinatie is veilig, heeft geen bijwerkingen en is mogelijk net zo effectief als de huidige medicijnen,” zei hij.

[GreenMedInfo]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. Het is heerlijk in sommige gerechten. In vitro is van kurkuma een kankerwerende werking aangetoond en in mindere mate in laboratoriummuizen. Dat zegt nog niets over de werking bij mensen. Daarnaast is het zo dan kurkuma te kort in het lichaam verblijft en de actieve bestanddelen te slecht worden opgenomen om echt effectief te kunnen zijn. Er zal dus nog de nodige chemie aan te pas moeten komen om er een effectief medicijn van te maken.

  De speciaal beetje supplementen zijn er wel maar dan praat je over 120 euries voor een weekdosis. Beetje prijzig dus.

  2 likes
  • Az-ra-el oftewel Is-ra-el what´s in a name, het valt me op dat je vaak en sceptisch reageert. Dat doet mij denken aan gedrag van een trol.
   Wanneer je serieus bent dan hierbij mijn antwoord voor het gebruik van kurkuma, ook voor de overige lezers.
   Kurkuma is in zakjes van 1 tot 2 ons te verkrijgen bij de toko, en gewoon net zo duur als andere kruiden. Om door het lichaam opgenomen te worden vermeng je het met zwarte peper en wanneer je het door je eten mengt gebruik dan altijd een gezonde olie Je kan het bijv. ook strooien over een stukje avocado op cracker. Een gezond tussendoortje en in één keer klaar.

   6 likes
 2. Tsja, secptici heb je overal eb altijd, want, de reguliere geneestkunde Is De Enige Weg en De Enige Waarheid. Gelukkig weten veel mensen al beter en ook uit de reguliere geneeskunde hoek zien er mensen het licht. Zoald Casper van Eijk, een oncoloog die een goed onderzoek wilde doen naar de werking van kurkuma (curcumine) als middel tegen kanker. Dat werd hem door de farmaceutische industrie onmogelijk gemaakt. Het gaat niet om uw gezondheid, enkel om uw geld. Bah.
  De natuur heeft voor elk probleem een oplossing, echter die oplossingen worden door het reguliere systeem voor ons verborgen gehouden, belachelijk gemaakt en / of verboden. Homeopathische middelen wil men nog verder in de verdomhoek duwen, het gaat ze niet meer lukken, de mens wordt wakker en pikt het niet langer!

  6 likes
 3. Paardenbloem wortel komt ook in aanmerking als geneesmiddel.

  2 likes
 4. Daar is dan het bewijs dat de mens zijn eigen geneesheer kan zijn?

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...