Buitenland

Miljoenen weten nu wat er echt gebeurd is: ‘Dit is ongelooflijk schokkend, dit was opzet’

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Tucker Carlson heeft een schokkend interview met voormalig politiechef van het Capitool Steven Sund uitgezonden. Daarin vertelt Sund tot in detail wat er is gebeurd tijdens de bestorming van het Capitool in 2021.

Het interview is opgenomen voor Fox News, maar werd nooit uitgezonden. Miljoenen mensen hebben het inmiddels gezien op X, het voormalige Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De grootste onthulling is misschien wel dat toenmalig Speaker of the House Nancy Pelosi weigerde de Nationale Garde in te zetten tijdens de bestorming, terwijl Sund daar nadrukkelijk om had gevraagd. Ook hielden federale agentschappen informatie achter.

Uren later

Mensen toonden weinig interesse om de zaak tot op de bodem uit te zoeken, benadrukte de oud-politiechef.

Pas om 14.09 uur lokale tijd kreeg hij toestemming om de Nationale Garde in te zetten. Hij had diverse generaals, waaronder Michael Flynn, gesmeekt om de Nationale Garde te sturen.

Pas rond 18.00 uur, uren nadat Ashli Babbitt was doodgeschoten in het Capitool, verscheen de Nationale Garde ten tonele.

Valstrik

Sund zei ook dat het Pentagon mensen naar de huizen van de generaals had gestuurd, maar niet naar het Capitool.

“Dit klinkt als een valstrik,” zei Carlson.

Publiciste Maaike van Charante reageert: “Dit is ongelooflijk schokkend. Het hoofd van de Capitol Police op 6 januari 2021 werd op alle mogelijke manieren tegengewerkt. De bestorming van het Capitool werd onvermijdelijk. Dit was opzet.”

4.9 240 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Nancy Pelosi,gelukkig is die mummie van n madame van het toneel verdwenen,zitten wij hier in nederland met die schoonzoon van haar opgescheept,ook zo,n marie die blij is in de spotlights te staan gaat ie van kwijlen,enfin of je nu Trump neemt of Biden,wat een horrorscenario,zo,n inmens land moet toch iets fatsoenlijks als president kunnen leveren,met een gezond verstand,ipv een vette beurs…….

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Nancy Polisie,voor de liefhebber van “necrofilie” brbrbrbr eng tombe- wijf,ook met dat optreden in Taiwan,zal nu wel ad opiaten zitten ivm heimwee naar de auwe functie……

Speelman .lj
Speelman .lj
9 maanden geleden

Het was alleen maar list en bedrog in het Capitol en dan tevens TRUMP de schuld geven , bovendien heeft de hele wereld gezien dat een bewaker de deur open deed met een sleutel allemaal voor op gezet doel om TRUMP zwaar te beschadigen , ook in Amerika het kan lang of kort duren de WAARHEID komt iedere keer boven water , die BIDDEN en ZOON zijn een paar RATTEN die door allerlei mensen worden gedekt .

Charlotte
Charlotte
9 maanden geleden

Pelosi is een alcoholist!.. Ook haar ega, en tevens is hij Gay, lekker stel bij elkaar!..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤷

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x