CoronaBuitenland

‘Onbekende doodsoorzaak’ is inmiddels de grootste killer: wat gebeurt hier in vredesnaam?

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

In de Canadese provincie Alberta is ‘onbekende doodsoorzaak’ inmiddels de grootste killer. In 2019 belandden zo’n 500 overlijdens in deze categorie, in 2020 waren dat er 1500 en vorig jaar al bijna 3500.

Het gaat hierbij om mensen die plotseling zijn gestorven: onverklaarbaar, onbekend, overleden in hun slaap, niet bekend waarom het is gebeurd, kan natuurlijk niet aan het vaccin liggen dat bij iedereen wordt ingespoten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er is dus een compleet nieuwe categorie ontstaan: we weten het niet, we zijn artsen, maar we zijn niet in staat om te achterhalen wat deze mensen is overkomen. Wat gebeurt er in vredesnaam met de inwoners van Alberta?

In 2019 was deze nieuwe categorie de tiende doodsoorzaak, in 2020 de vierde doodsoorzaak en sinds vorig jaar is ‘onbekende doodsoorzaak’ dus de grootste killer.

Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’

De Canadese investeerder Kelly Brown heeft onderzoek gedaan naar de oversterfte in Canada en is zich rot geschrokken. Hij spreekt van een alarmerende toename van de oversterfte in de leeftijdsgroep 0-44 jaar.

Na de vaccinatiemandaten versnelde de stijging van de oversterftecijfers. In Alberta bedroeg de oversterfte in 2021 in deze leeftijdsgroep maar liefst 70 procent. “Dit is de echte ‘sterfte-tsunami’,” zei Brown.

Hij vindt dat deze gezondheidscrisis onmiddellijk moet worden onderzocht.

Verbijsterende cijfers

Begin dit jaar bleek uit verbijsterende cijfers uit Alberta dat het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen ‘door corona’ piekt na vaccinatie. De cijfers laten zien dat het aantal ‘besmettingen’, ziekenhuisopnames en overlijdens omhoog schiet in de dagen en weken nadat mensen hun eerste dosis krijgen, schreef voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson op Substack.

5 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Het klimaat zal er de oorzaak van zijn zeker want van corona zijn we niet bang genoeg meer…

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 jaar geleden

De vaccinatie doet precies waarvoor het is ontwikkelt, alleen mag je dat niet zeggen.

Harald.
Harald.
1 jaar geleden

Ik denk Poetin ;=]

Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Komt omdat ik aan het bier zit! nou goed! Stop toch ’s met vragen waardoor het komt! We weten al vanaf het begon dat het die prikken zijn.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x