CoronaBuitenland

Coronasterfte was bijna nergens in Europa zo laag als in Zweden, dat weigerde in lockdown te gaan

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Uit nieuwe cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt dat de coronasterfte in Zweden lager was dan in de meeste andere landen in Europa. Dat terwijl het land in tegenstelling tot veel andere Europese landen weigerde om strenge lockdowns in te voeren.

In 2020 en 2021 bedroeg de gemiddelde oversterfte in Zweden 56 per 100.000, in Groot-Brittannië 109, 111 in Spanje, 116 in Duitsland en 133 in Italië, meldt de Daily Telegraph.

We weten natuurlijk al enige tijd dat er genoeg bewijs is om vraagtekens te zetten bij de effectiviteit van lockdowns, schrijft Zero Hedge.

Grote gevolgen

In februari bracht de Johns Hopkins-universiteit een studie naar buiten die concludeerde dat lockdowns de samenleving vooral schade toebrengen. De onderzoekers zeggen dat ze niet moeten worden ingezet bij pandemiebestrijding.

Deze meta-analyse concludeert dat lockdowns grote economische en sociale gevolgen hebben op plekken waar ze worden ingesteld, aldus de onderzoekers.

Zo goed als voorbij

Enkele maanden geleden kondigde Zweden aan dat de coronapandemie zo goed als voorbij is. Het Scandinavische land voerde geen strenge mondkapplicht in. De architect van de Zweedse corona-aanpak, Anders Tegnell, zei dat mondkapjes ‘gevaarlijk’ zijn omdat ze mensen een gevoel van schijnveiligheid geven.

In oktober 2020 weigerde Zweden opnieuw om een lockdown af te kondigen. De autoriteiten zeiden dat mensen genoeg hadden geleden.

[Summit News]

4.9 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 maand geleden

Lees je even mee, Ernst en Marc?

T,A
T,A
1 maand geleden

VERGETEN ZE HIER ERBIJ TE ZEGGEN DAT DE GR PAS DAAR DOORGEDUWT WORD EN DEMOS ZIJN HIER TEGEN

Evert
Evert
1 maand geleden

Het is duidelijk dat zweden het wel goed voor heeft met de burgers , heel anders dan hier en de andere europese landen.

Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
1 maand geleden

En bij een volgende plandemie worden dus weer lockdowns ingesteld

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x