Binnenland

GGD-medewerker: ‘Gevaccineerden testen vaker positief en hebben ernstigere klachten dan ongevaccineerden’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sam werkt sinds begin dit jaar als bron- en contactonderzoekmedewerker bij de GGD. Het is haar taak om mensen te bellen die een positieve PCR-test hebben gehad. Ze heeft haar bevindingen gedeeld met Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

Bron- en contactonderzoek is onderzoek dat gezondheidsdiensten uitvoeren als er een melding binnenkomt dat iemand een besmettelijke infectieziekte heeft, in dit geval corona. In december 2020 bemanden zeker 8500 mensen de telefoon om bron- en contactonderzoek te doen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
82 procent was gevaccineerd

“In de loop van de tijd begon het mij steeds meer op te vallen dat ik voornamelijk gevaccineerden aan de telefoon had die positief waren getest,” laat de GGD-medewerker weten.

“Ik ben toen een tijdje gaan bijhouden of de index (degene die besmet is) die ik moest bellen gevaccineerd of niet gevaccineerd is,” schrijft Sam. “Dit heb ik een tijdje volgehouden met als resultaat: 82 procent van degenen die positief zijn getest die ik moest bellen, was gevaccineerd!”

“Ook viel mij op dat gevaccineerden ernstigere klachten hebben dan ongevaccineerden, tenzij de ongevaccineerden een onderliggende ziekte hebben,” vervolgt ze. “Vaak hebben ongevaccineerden een paar dagen symptomen, maar niet heel erge, en bij gevaccineerden duurde het langer voordat de symptomen over waren (die vaak ook erger waren).”

Zelfs ietsje erger

De GGD-medewerker zegt nu te zijn gestopt met bijhouden, maar ‘zoals het er nu naar uitziet, is het hetzelfde gebleven of zelfs ietsje erger geworden’.

[Zorgmedewerkers Verenigd]

4.7 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
2 jaren geleden

er staat weliswaar Sam, maar dat maakt haar nog niet tot een man/medewerker:
medewerkster dus!

Peters
Peters
2 jaren geleden

Dat cijfer van rond de 82% zie ik overal opduiken,gelukkig voor de beleidsmakers en farmaceuten kijken die gevaccineerden alleen naar het fake-news.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

HÉ HERSENLOZE GEVACCINEERDE COLLABORATEURS…Wie hielden ook al weer alle Ziekenhuisbedden BEZET? Misschien wordt het de hoogste tijd voor een Excuus?

Kan je nagaan 82% van de Hersenloze Gevaccineerde Kudde Collaborateurs Test POSITIEF…en dat terwijl ze maar 60% vertegenwoordigen van alle Nederlanders…hoe kan dat nou? Zullen de overige Ernstig Vertwijfelde Bange Hersenloze Gevaccineerde Schaapjes op dit moment bij zichzelf denken…We waren toch VEILIG? Wat een SCHOK moet dat straks worden als de Ziekenhuizen & IC’s voor 85% Afgeladen liggen met GEVACCINEERDEN en blijkt dat ZIJ juist ALLE BEDDEN BEZET HOUDEN…Zodat er géén Bed meer Beschikbaar is voor een Ongevaccineerde die zijn Been heeft gebroken tijdens een potje voetbal…

Jelle
Jelle
2 jaren geleden

Dit zou het eerste topic in het 8 uur journaal moeten zijn, maar helaas…

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x