Mens en Dier

Minister De Jonge gesommeerd om het prikken onmiddellijk stil te leggen

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De advocaat van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie heeft zorgminister Hugo de Jonge vandaag per brief gesommeerd de prikcampagne onmiddellijk stil te leggen. Bij gebreke wordt een kortgedingprocedure opgestart en gaan alle bewijsstukken naar de voorzieningenrechter.

Het gaat daarbij om meer dan 2000 meldingen die zijn gedaan bij het meldpunt vaccinatie van de commissie, waaronder 1137 sterfgevallen, en een onderzoeksrapport waaruit zal blijken dat de vaccinaties tot ernstige gezondheidsschade en sterfte kunnen leiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

De advocaat wijst minister De Jonge er in een brief op dat de BPOC2020 dagelijks persoonlijke verklaringen van mensen ontvangt over overlijdens en ernstige bijwerkingen na de coronavaccinatie.

Uiterst zorgelijk

De advocaat schrijft dat de inhoud van de verklaringen ‘uiterst zorgelijk’ is. “Uit deze verklaringen volgt dat na de vaccinatie onder meer verlammingsverschijnselen, hersenbloedingen, hartfalen en in zeer veel gevallen zelfs (uiteindelijk) overlijdens optreden.” Meerdere nabestaanden hebben al aangegeven dat ze willen overgaan tot obductie via een lijkschouwer. De advocaat voegt toe dat de vaccins mogelijk schadelijke stoffen bevatten, die niet op de bijsluiter vermeld staan.

“Gezien deze ontwikkelingen, verzoek ik en voor zover nodig sommeer ik u om uw vaccinatiebeleid per direct te beëindigen en daartoe al het nodige te ondernemen,” schrijft de advocaat in de brief aan De Jonge. “Op zijn minst verzoek en sommeer ik u om uw beleid tijdelijk op te schorten.”

Media sluiten ogen voor deze feiten

De BPOC2020 spoort alle personen aan om hun ervaringen zoveel mogelijk met derden te delen en zal al deze feiten onder de aandacht van het publiek brengen, met als doel de mensen te waarschuwen voor de risico’s.

“Helaas hebben de media vooralsnog ervoor gekozen om de ogen te sluiten voor deze feiten,” constateert de advocaat, die een kopie van de brief naar het RIVM heeft gestuurd.

[BPOC]

4.7 277 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

218 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Fantastisch nieuws, maar of die omhoog gevallen clown hier ook naar zal luisteren? Ik heb mijn twijfels. Maar goed, nooit geschoten is sowieso altijd mis.
Trouwens, terecht natuurlijk dat de BPOC2020 nu naar de rechter stapt. Laten wij met zijn allen er op hopen, dat deze rechter een keertje echt een eerlijke uitspraak zal doen. Dat is zo langzamerhand hard nodig. Het kalf is al bijna verdronken. Alleen zijn kopje steekt nog boven water.
Ik heb dat artikel in de Volkskrant ook gelezen (op deze site hoor, ik koop dat vod niet!) en het is hartverscheurend om de aperte leugens te lezen. Deze journalisten zouden direct door de bliksem getroffen moeten worden wegens pure misleiding.
Eén ding is zeker: bij deze rechtszaak zullen dan alle schrijnende verhalen (die tot nu toe door MSM en anderen onder het tapijt zijn geschoven) boven water komen.
Hugo de Jonge schijnt 2 dagen te krijgen om adequaat te reageren. Doet hij dat niet, dan doemt de rechtbank voor hem op. Als IK het in moet schatten, dan wordt het het laatste.
Deze arrogante bal gaat tot het uiterste om zijn zin door te drammen.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Dit is nog al wat, dit is geen kattenpis, dit is gewoon een pure aanklacht tegen een Minister die bezig is om mensen niet beter te maken maar om deze mensen ………..
Verschrikkelijk en deze Rutte en de Jonge doen niets met deze wetenschap.
Deze twee zijn vlgs de aanklacht gewoon bezig, om mensenlevens op het spel te zetten

Maria
Maria
2 jaren geleden

Waarschijnlijk geen reactie van prikkebeen!

Ongevacineerde
Ongevacineerde
2 jaren geleden

Eindelijk actie! Sta ik volledig achter. Aanpakken dit waanzinnige, idiote en tirannieke overheidsbeleid.
Stop deze onzinnige maatschappelijke tweedeling van gevaccineerd en ongevaccineerd.
Bovendien zijn de serums levensgevaarlijk. Men moest eens weten wat men zich in zijn of haar lijf laat spuiten.
Rutte en De Jonge weten dit. Zij hebben gegarandeerd een placebo gekregen.

Back to top button
218
0
We lezen graag je reactie!x