Mens en Dier

VIDEO: Het meisje dat met dolfijnen praatte

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens een bizar experiment uit 1965 werd onderzocht of dolfijnen in staat zijn Engels te leren. Tien weken lang leefde een jonge vrouw bijna continu samen met een dolfijn. Het experiment werd bedacht door John Lilley, een excentrieke Amerikaanse wetenschapper die was geobsedeerd door dolfijnen.

Hoofdpersonen in deze waargebeurde geschiedenis waren Peter, een volwassen dolfijn, in gevangenschap grootgebracht, en Margaret Howe, 24 jaar, liefhebster van dolfijnen en medewerkster van Lilley.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Margaret leefde al die tijd zijn aan zij met Peter. Ze at met hem, sliep naast hem, speelde met hem en probeerde hem via verschillende spelvormen Engels te leren. De tuimelaar werd hopeloos verliefd op zijn trainster. Na het experiment werden dier en mens gescheiden, waarna de dolfijn volgens de dierenarts stierf aan een gebroken hart.

Tot nu toe spraken de onderzoekers nooit in het openbaar over hun project, maar nu, 50 jaar na dato, verbreken zij hun stilzwijgen. Eergisteravond zond de NTR de documentaire met hun verhaal uit.

Dolfijnen werden door mensen gezien als één van de intelligentste wezens en na recente ontdekkingen over het dierenbrein, geloofden twee wetenschappers dat er communicatie mogelijk was tussen mensen en een andere diersoort.

De ambities van het duo waren groot: ze geloofden dat als ze met dolfijnen konden praten, de mens ook met buitenaardse wezens zou kunnen praten. Het project werd al met belangstelling gevolgd door wetenschappers en pers, maar er was één groep bijzonder geïnteresseerd in de uitkomsten van het experiment: ruimtevaarders.

[NTR]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Carlijn
Carlijn
9 jaren geleden

Dolfijnen (en walvissen) komen oorspronkelijk van de planeten rond Sirius en Orion en zijn hier door buitenaardsen heen gebracht om de energiestromingen van de oceanen stabiel te houden. Oorspronkelijk stammen dolfijnen af van vogelachtige-humanoids. De Illuminati is zich bewust van de reinigende werking van dolfijnen en is het de reden waarom ze hen systematisch willen uitroeien door jacht en vervuilingen van de oceanen. Deze chemische vervuiling produceren te veel warmte in de oceanen.
De reden waarom sommige dolfijnen massaal op stranden hun einde zoeken is om de mensheid te laten weten dat ze beter voor de oceanen, milieu en natuur moeten zorgen.
Er is ook nog een andere wereld in de aarde via de oceanen waar dolfijnen de toegangen van weten.
Ook hebben dolfijnen een lange traditie van telepatisch connectie met bomen op het land (geloof het of niet). Dolfijnen zijn zeer nieuwsgierig naar mensen en hebben graag contact met ons.
Omdat wij mensen meer in frequentie (blue ray) veranderen is telepatisch contact met dieren steeds meer mogelijk. Met dolfijnen is het makkelijker om mee te communiceren omdat dolfijnen graag met ons willen communiceren en een connectie van 2 kanten nou eenmaal erg handig is.
Dolfijnen willen NIET gevangen of opgesloten worden omdat dit hun functie van energiereinigers belemmerd. Ze zijn zich zeer bewust van deze groepstaak. En net zoals mensen hebben dolfijnen en walvissen spirituele gidsen en een hogere Zelf en vaak te zien als sferen van licht.
Dolfijnen hebben liefdesrelaties maar hebben geen twin flames zoals wij mensen dat hebben.
Dolfijnen en walvissen behoren allemaal tot een zielengroep en dienen een groepsevolutie en hebben dus geen individuele evolutie zoals mensen die hebben.
Dolfijnen waren hier al veel eerder voor Atlantis en hebben een connectie met andere dimensionale wezens in de oceanen en hebben een connectie met de mineralen in de aarde.
Al met al, een zeer bijzonder dier waar wij mensen veel aan te danken hebben en veel van kunnen leren.

Bob
Bob
9 jaren geleden

Carlijn.. Hoe weet jij dit?

Padja
Padja
9 jaren geleden

Zolang mensen het leuk vinden blijven dieren in gevangenschap.
De wereld dat zijn wij.
Wij hebben al jaren geleden besloten; geen ritjes op een kameel, niet leuk op een olifant, niet gezellig zwemmen met dolfijnen. Mijd de dierentuinen.
Misschien als we allemaal meedoen en het niet meer lonend is zijn dieren weer vrij!
Het maakt mij niet uit of ze van Orion of weetikveel komen en hoger of lager worden genoemd; alle dieren zijn mij even waardevol.
Juist omdat er zoveel mystiek over dolfijnen wordt bedacht wil iedereen opeens met ze “contacten” en zwemmen. En moeten ze leuk in bassins gehouden worden. Het maakt het alleen maar erger voor ze.

anoniempje
anoniempje
9 jaren geleden

ik heb de uitzending op NTR gezien. Ik vond het een heel opmerkelijke uitzending, heel apart! De onderzoeker Lilley heeft zich later in zijn leven erg ingezet voor het welzijn van de dolfijnen over de hele wereld.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x