Buitenland

‘Dictator’ Trudeau verklaart op Valentijnsdag de oorlog aan vreedzame Canadezen

Help door dit met iedereen op je social media te delen!

De Canadese premier Justin Trudeau heeft een noodwet ingezet in een poging het truckersprotest in hoofdstad Ottawa te beëindigen. De wet, die nog nooit eerder is ingezet, biedt de premier onder meer de mogelijkheid om het protest illegaal te verklaren en de vrachtwagens weg te slepen.

Daarnaast zou hij het leger kunnen inzetten, maar hij zei dat hij dat niet van plan is. De premiers van diverse provincies spraken zich uit tegen de noodwet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In Ottawa staan al bijna drie weken lang duizenden trucks geparkeerd. De vrijheidstruckers worden met open armen ontvangen door de lokale bewoners en krijgen eten, brandstof en onderdak aangeboden. Ook worden ze gesteund door de lokale politie. Canadezen reizen massaal af naar de hoofdstad om de truckers steun te betuigen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Terrorist

In binnen- en buitenland wordt met ontsteltenis gereageerd op het besluit van de Canadese premier. “Trudeau is het type leider waarvan we dachten dat die alleen in Oost-Europa (tot en met 1989) bestond en in het verre Oosten nog steeds bestaat,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen.

Daarover gesproken:

(Video verwijderd? Klik hier...)


“Trudeau verklaart de oorlog aan vreedzame Canadezen,” twittert journalist Annelies Strikkers.

Jurist en publicist Sietske Bergsma waarschuwt: “Het label ‘terrorist’ dat tiran Trudeau nu op de ‘fringe minority’ (blijkbaar toch niet zo klein hè) heeft geplakt, is helemaal niet ver van ons bed in Nederland. NCTV en AIVD flirten al langer met het idee.”

Dictator

Bestsellerschrijfster Candace Owens schrijft dat alle Canadezen de truckers nu moeten steunen. “Justin Trudeau heeft zichzelf uitgeroepen tot de dictator van Canada en zijn regering bestempelt vreedzame burgers als terroristen.”

“Trudeau stort Canada dieper in de totalitaire ellende,” stelt mediadirecteur van Ongehoord Nederland TV Peter Vlemmix. Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) reageert: “Als dit Hongarije was geweest, was Nederland al druk bezig met het voorbereiden van sancties.”

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
philippe vdf de coensel
philippe vdf de coensel
2 jaren geleden

deze man geeft oplossingen https://youtu.be/qO0ZpXaYZX4
hoor hem uit je kan het nodig hebben ook hier

Rene Smit
Rene Smit
2 jaren geleden

Dit is het politieke einde voor deze handlanger van het WEF.
Wie volgt?

Netty Kersseboom
Netty Kersseboom
2 jaren geleden

Machtswellusteling.

H M
H M
2 jaren geleden

De vraag is of dit wel juridisch haalbaar is in Canada want de voorwaarden voor inzetten van deze wet zijn niet behaald. Indien Trudeau wel doorzet is hij strafbaar.

Ondertussen moet de politie zich achter de oren gaan krabben of deze zichzelf nog wel recht kunnen aankijken in de spiegel indien dit beleid wordt doorgezet.

Meer info:

https://threadreaderapp.com/thread/1492920481896443907.html

https://rumble.com/vuqehu-justin-trudeau-is-going-to-prison-but-what-will-it-cost-canada-and-canadian.html

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x