CoronaBinnenland

Minister Dijkstra organiseert COVID-19-vaccinatieronde, zwangere vrouwen vallen onder doelgroep

Help door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Demissionair minister voor Medische Zorg Pia Dijkstra heeft besloten ook in 2024 een COVID-19-najaarsronde te organiseren met de meest recente vaccins. Dat schrijft ze in een brief aan de Kamer.

De Gezondheidsraad zal naar verwachting eind maart een uitspraak doen over eventuele aanpassing van de doelgroepen voor de COVID-19-vaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op dit moment omvat de doelgroep voor de najaarsronde: mensen van 60 jaar en ouder, volwassenen uit medische risicogroepen die jaarlijks een uitnodiging krijgen voor de griepprik, volwassenen en kinderen uit medische hoog-risicogroepen, zorgmedewerkers met direct contact met kwetsbare mensen, en zwangeren.

Er moeten wat woningen vrijkomen lijkt het wel

“De dood is een bijwerking van COVID-19 volgens de bijsluiter van Pfizer,” merkt FVD-fractievoorzitter in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans op. “De COVID-19-najaarsronde is injectie zeven voor sommige doelgroepen. Er moeten wat woningen vrijkomen lijkt het wel.”

BVNL-partijleider Wybren van Haga reageert: “Steeds meer bijwerkingen en onderzoeken die ernstige, langdurige bijwerkingen laten zien. Aanhoudende oversterfte, die wordt weggemoffeld. Maar er wordt gewoon doorgeprikt. Kwetsbare kinderen en zwangeren worden actief opgeroepen.”

Moet stoppen

“Dit onverantwoorde massale medische experiment en het spelen met de publieke gezondheid moet stoppen,” vindt Van Haga.

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons hoopt dat mensen zelf nadenken over het nut. “Want ‘baat het niet, dan schaadt het niet’ gaat in dit geval niet op.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

224 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

kan die niet weer gwwoon gaan nieuwslezen

Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
1 maand geleden

Ik ben klaar met de groep die nu nog zo’n prik gaat halen. Deze groep kunnen we missen als kiespijn. Ze hebben ook nog stemrecht en als zij van mening zijn dat die prikken-des-doods helpen dan vrees ik dat zij niet stemmen op ‘onze’ partijen. Ga die prik dus vooral halen!!! Massaal!!! En neem die van mij er ook gratis bij!!! Doe het voor een ander. Je draagt bij aan de oplossing van het woningen tekort en het verlagen van het aantal stemmen op politieke partijen die de maatschappij naar de kl..te willen helpen. Namens ons, hartelijk dank!

Alex Shao
Alex Shao
1 maand geleden

Najaarsronde? Het wordt alweer voorjaar!

Rose
Rose
1 maand geleden
Back to top button
224
0
We lezen graag je reactie!x