Bewustzijn

Spirit Science: Bronenergie (video)

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is lastig om wetenschappers te vinden die zich bezighouden met de ziel. Er zijn wel een paar, maar het worden er steeds minder.

Binnen grote delen van de wetenschap is het min of meer taboe om over bijvoorbeeld de ziel te praten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tijdens onderzoek naar bewustzijn in het brein werd ontdekt dat bewustzijn ook buiten het brein kan bestaan. In deze video, getiteld ‘The Extended Mind’, legt dr. Rupert Sheldrake uit hoe gedachten buiten het brein bestaan als een veld waar iedereen mee verbonden is.

Onze gedachten en emoties manifesteren zich niet als fysieke voorwerpen om ons heen. Wat is de bron van onze emoties? Een dergelijke vraag past goed thuis in het rijtje ‘Wie zijn we, waar komen we vandaan en waarom zijn we hier?’

Bron: Jordanpearce.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

We zijn hier om ons zelf en de ander te redden van grote rampen. We hebben recht op wetenschappelijk onderzoek daar naar en zodat niet langer centra voor Rampenbestrijdingen worden vernietigd, dat is nml. pas tegen de ZIEL.

r
r
10 jaren geleden

Wat is een ziel? Waar komen we vandaan?
Ziel is een woord het verwijst naar iets toe ..gewoon een woord ZIEL ..
maar wat is het .neem bijvoorbeeld het woordje zielig..dat verwijst naar zielig zijn of doen…termen van wat een zielenpoot is zij of hij toch, komt vaak voor een verwijzing naar iemand toe waar men over spreekt zeg maar een afkeuring van een persoon…wat vind ik dat zielig of ik vind het zielig dat kan betrekking hebben op een mens of dier..
dus ziel geeft gewoon een verwijzing naar een levend wezen…een levende ziel of lichaam.
en meer niet , wie zijn wij en waar komen we vandaan. Ziel/lichaam is een verwijzing naar het levende wezen dat bestaat uit de energie van het totale opbouw van de gehele kosmos in het micro en op macro zijn we alles al, je kan zeggen ik ben de kosmos want deze is gezien hetzelfde als een levende lichaam die bestaat uit atomen..
deze vraag houd de wetenschap bezig maar word een taboe.. dat is heel begrijpelijk wat het is niet te vinden in of een plek waar men heen kan verwijzen het is alles al…
de natuur van de [ziel]de kosmos zelf zit in alles verweven.. gedachten en emoties is een concept die de kosmos bezit, het brein van de mens vertaalt de hele kosmos in woorden en getallen en men berekent deze gewoon daarmee om orde te scheppen, gewoon een evenwicht daarin te vinden..dat is wat we zijn ..WAAROM zijn we hier .gewoon we zijn er omdat de kosmos aan een levende wezen de mens met zijn brein geschikt is om naar zichzelf .de kosmos om te kijken te zien en zichzelf waar te nemen door de ogen van de mens..net als de mens die in een spiegel staat en zichzelf ziet als een lichaam .. ziet de kosmos zichzelf door het brein van de mens ..en deze word vertaalt in woorden en getallen.
daar horen ook emoties bij,emotioneel gezien is waterstof de tranen van de kosmos..

Aly
Aly
10 jaren geleden

Het enige wezenlijke wat een aards mens bezit is zijn ziel, of eigenlijk ziels’aspect. Hier zijn we mee verbonden vanaf onze eerste incarnatie als mens. Elk leven laat een stukje achter in het “veld” waar Sheldrake het over heeft. Wat door C.J. Jung geduid werd als het collectieve onbewuste en door Ervin Laszlo (wetenschapper met een breed perspectief) als het Akasha veld. Vandaar kunnen we contact krijgen met ons hoger Zelf, dat zich idd. buiten ons brein bevind. Daarom kunnen we de wijsheid, onze eigen waarheid ook niet buiten onszelf om vinden. Via onze ziel maken we contact met dat alles omvattende veld. AL-DAT-IS. Hier ligt wijsheid van eeuwen opgeslagen. Inzichten komen immers tot ons, als het ware uit het niets. Ze gaan ons verstand te boven, dat zegt toch genoeg. Wel staan we dan open voor dit soort van inzichten, ze passen bij ons, bij dat waar we mee bezig zijn. En zeggen we iets als “toeval bestaat niet” Het is de synchroniciteit waar Jung het over heeft. Het komt uit dit Akasha veld. Dat de hoofdstroom wetenschap hieraan voorbij gaat is niet te begrijpen, er zijn plenty onderzoeken op dit gebied en veel artikelen en boeken over geschreven. Vorige levens zeggen zoveel, en kinderen worden niet blanco geboren, hoe zouden we dan kunnen evolueren? In de conventionele geneeskunde houden ze ook geen rekening met de ziel, omdat deze nog de mechanistische wetenschap aanhangt, vandaar dat veel mensen tussen wal en schip raken. Geen wonder als je meest wezenlijke deel wordt ontkend. Er zijn echt bewijzen te over, en toch houdt de starre wetenschap hun zienswijze vast. Omdat het bewijs op een andere manier wordt verkregen dan zij gewend zijn misschien? Of omdat ze een flinke draai moeten maken in hun denkwijze? Dat is ook wel moeilijk natuurlijk als je denkt dat alles in jouw eigen brein zit, dat is behoorlijk begrensd. Ik gun ze met Hart en Ziel een andere en bredere zienswijze.

Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Alles is verbonden met bronenergie.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x