Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer onder vuur genomen in de media. Hij zou Amerikaanse militairen die hun leven gaven voor hun land ‘losers’ en ‘sukkels’ hebben genoemd. Zijn tegenstander Joe Biden probeerde garen te spinnen bij de heisa. Volgens vier getuigen van tijdschrift The Atlantic zou Trump een gepland bezoek aan een oorlogskerkhof in Frankrijk in 2018 hebben overgeslagen. “Waarom zou ik daarnaartoe gaan? Daar liggen alleen losers,” had Trump volgens de ‘getuigen’ gezegd. Al snel bleek dat The Atlantic eigendom is van een megadonateur van Biden.

Maandag gaf Trump in het Witte Huis een toespraak over de steun die hij geniet van het leger. “Ik zeg niet dat het leger van me houdt; de soldaten houden van me, de hoge piefen in het Pentagon waarschijnlijk niet omdat ze alleen maar oorlog willen voeren om al die bedrijven die bommen en vliegtuigen maken tevreden te houden.”

Hij richtte zich rechtstreeks tot de media: “Jullie moeten je schamen. Biden liet onze jeugd meevechten in bizarre, eindeloze oorlogen. Maar wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen.”

“We hebben het IS-kalifaat verslagen. 100 procent. Toen ik het stokje overnam, was het een puinhoop. Een jaar later vroeg ik: ‘Waar zijn ze?’ Ik kreeg horen: ‘Ze zijn allemaal weg. Dankzij u.’ Vanwege mijn filosofie. Helemaal weggevaagd. Ik zei: ‘Dat is mooi. Laten we onze soldaten naar huis halen’. Maar sommige mensen willen niet naar huis. Sommige mensen willen geld blijven uitgeven. De ene na de andere kille globalist heeft zichzelf verraden.”

Waarlijk historisch moment

Eerder deze maand maakte de president bekend dat Israël en de Verenigde Arabische Emiraten hebben besloten een vredesakkoord te sluiten. De aankondiging kwam onverwacht. Het akkoord is een succes voor het vredesteam van Trump, dat zijn adviseur en schoonzoon Jared Kushner leidt.

Hij zei te verwachten dat meer Arabische en islamitische landen in de voetsporen van de Emiraten zullen volgen. “Dit is een waarlijk historisch moment,” twitterde hij.

Vorige week kondigde Trump daarnaast een akkoord aan tussen Servië en Kosovo, die zijn overeengekomen om de banden tussen beide landen aan te halen. De Amerikaanse president bemiddelde tussen de twee landen, die sinds de onafhankelijkheid van Kosovo in 2008 op gespannen voet stonden met elkaar.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • wolfje168 schreef:

  Trump for president.

  0 likes
 • André schreef:

  Je moet altijd voorzichtig zijn in deze tijd me wat je zegt…maar als dit Trump is wat hij zegt mogen we blij met hem zijn ,!

  0 likes
 • Philip schreef:

  ” Israël en de Verenigde Arabische Emiraten hebben besloten een vredesakkoord te sluiten”

  Dat is een scam, het zijn alleen de Palestijnen die slechter worden van zulke verdragen..er zit altijd een addertje onder het gras.
  De Israelite (Zionisten) zitten nog steeds met de Amerikanen op de schoot en Jared Kushner (Jood) word aangestuurd door de Zionisten…er zit altijd een addertje onder het gras.

  Ondertussen lopen de spanningen in de Chinese Zuidzee op, zowel China en de VS zitten heen en weer te provoceren.
  Beide grootmachten hebben op dit moment daar een grote zee vloot aanwezig, er is niet veel meer nodig, een klein vonkje is genoeg.

  Men moet Trump ook niet mooier laten lijken dan hij daadwerkelijk is!!

  0 likes
  • jenne schreef:

   Ja ze houden altijd iets achter de hand, ook Trump natuurlijk, maar hij kan de Joden niet botweg voor hun kop stoten, daar hebben ze teveel macht voor, maar in wezen heb je niet een echte kans van overleven, tegen deze zieke geesten, en Trump weet dit als geen ander, van uit zijn vorige leven als ondernemer, en hij is zeker geen engel, maar misschien !

   0 likes
 • Piet schreef:

  Niet alles wat hij doet is verkeerd.

  Eerste president die het heeft over ‘de deep state’, eerste president die geen grootschalige oorlog(en) is begonnen.
  President die goedkope medicijnen heeft mogelijk gemaakt.

  In beginperiode vond ik Trump maar een simpel figuur: Als het maar geld oplevert, dan ging hij ervoor.

  B.v. dat ie tegen wapenverbod was in US. Mede om de industrie te ondersteunen (dacht ik).

  Maar hij lijkt almeer ‘de goede’ weg in te gaan.

  US is toch al failliet. Geld bijdrukken is enige oplossing momenteel. Dus ach ja.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Ik weet nog niet hoe ze het gaan doen, als de in volle gang zijnde revolutie van de democraten niet werkt, zal Trump en zijn familie het zelfde lot onder gaan als de Kennedy familie, hun haat is diep en heel groot, hij speeld het goed, Maaar ?

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Jammer dat Trump en republikeinen zo eindeloos dwars liggen bij de Nord Stream 2 pijplijn. Begrijpelijk ook wel weer, omdat Amerika, zoals blijkt, ergens anders zijn revenuen vandaan moet halen i.p.v. uit proxy oorlogen voeren en miljoenen mensen de dood in jagen of arm en dakloos maken. Zijn voorgangers, het tuig van de richel, hadden daar echter vele malen minder moeite mee.

  Duidelijk ook dat de VS zijn revenuen dan uit zoveel andere zaken meer moet halen en daarbij probeert o.a. Europa op te zadelen met verplicht zakelijke betrekkingen te onderhouden? Met VS verplichtingen van o.a. jarenlange vaccinatie golf en Tesla gesubsidieerd op de weg en militair fabriekstuig?

  Europa is sowieso al gekke Henkie met lijers als Merkel, Macron, Rutte, Sánchez en verdere linkse chantabelen, aardsleugenaars, zio puppets en zakkenvullers. Die dragen zo, zonder moeite, de hele portfolio over aan de de zionisten geleide VS.

  Trump is leuk, is recht voor de raap, is zakelijk, is voor een andere VS koers, maar hoeveel beter voor Europa of de wereld als de gekke EU en wereldlijers precies dat doen wat de VS wil.

  Nederland is daarbij koploper in de verheiliging van de zio VS en buigen bij iedere scheet onmiddellijk voorover en lopen NL politici de deuren op commando plat in Washington. Nederland en de EU zijn de vazallen van de zio VS.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Even terug komen op wat ik heb geschreven, bijna oorlog met China, en wat doen Trump zijn troepen in Lithuania aan de grens van Belarusie, wat doen zijn troepen in Polen, misschien iets anders doen, als gezegt, éénmaal een boef altijd een boef !

  0 likes
  • Silbereye schreef:

   Wat dacht je momenteel van wat er in de middellandse zee gaande is?
   De Nederlandse media heeft weer eens een publicatie verbod, misschien dat er een paar druppeltjes nieuws de censuur zal passeren.
   We gaan het zien binnenkort uiteindelijk kan onze overheid het gebeuren niet verbergen.

   0 likes
 • Tony schreef:

  Ik ben benieuwd of Trump ook de hele “Corona Scam” uit de wereld gaat helpen. Zou hij op de hoogte zijn dat het Corona virus, zoals ons dat tot nu toe is wijsgemaakt, helemaal niet bestaat? Dat niet alleen hij, maar de hele wereld voor de gek is gehouden?

  Speelt hij het spelletje mee tot hij er genoeg van heeft?

  Hij laat zich niet voor de gek houden, dat is 1 ding wat zeker is. Wat dat betreft heb ik vertrouwen in hem.

  Dan moet hij uiteindelijk Bill en Melinda Gates, maar ook Fauci, het WHO en de farmaceutische industrie aanpakken. Bovendien moet hij de wet, die de farmaceutische industrie vrijwaart voor alle gevolgen van inentingen, ongeldig maken.

  Dat is een oorlog van een ander niveau, want daar zit heel wat meer achter, want zij zijn slechts de uitvoerenden. Zij worden niet alleen gebruikt, maar menen het nog serieus ook. Dat is het gevaar en tevens het probleem.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Trump(Admin) is ‘the best we got’ de lynchpin. Het lot van de mensheid hangt van hem af. Hij voert echt een strijd met ‘biblical’ Evil. Lot van de wereld en dus Nederland hangt van hem af. CCP valt uit elkaar.

  Man’s schemes are inferior to those made in Heaven.

  0 likes
 • Tony schreef:

  Trump zegt hier letterlijk, jullie militairen aan de top zijn ongeneselijk ziek. Feitelijk weten jullie niet beter, want jullie hebben andere belangen. Jullie behartigen de belangen van de wapenindustrie, in al zijn vormen. Dat komt feitelijk neer op eeuwig oorlog voeren, daar voelen jullie je gelukkig bij. Net als de meeste andere politici in de wereld, jullie willen geen vrede, want dan worden jullie werkeloos en worden jullie ongelukkig. Dat is voor jullie niet te verteren. Jullie moeten je diep schamen.

  M.a.w. jullie zijn allemaal (oorlog)ziek en verslaafd daar aan. Daar is niets menselijks aan, maar daar liggen jullie niet wakker van. Jullie kunnen mij wat, want dat is niet de toekomst die ik voor ogen heb, en ik niet alleen.

  Trump je hebt volkomen gelijk! Nu de rest van de wereld nog. Ik hoop dat vele regeringen/leiders je voorbeeld volgen. Laten wij eens in Nederland beginnen, bijv. met het opheffen van de Corona-maatregelen. Dat zou een mooi begin zijn.

  0 likes
 • Doeterniettoe schreef:

  Hoe je het draait of keert, ik geloof er weinig van. 4 jaar geleden had ik nog hoop toen hij tijdens een conferentie in Orlando, (dacht ik) begon over 9-11 dat hij wist wie achter de aanslagen zat en dat hij ze zo blootleggen. We wachten nog altijd. Dan het bezoek aan de Queen, zo in scène gezet.

  Dit is puur propaganda, en wie weet komt er mss wel een grotere oorlog aan. Geen idee. Laat ons hopen van niet. Maar vertrouw dit zaakje niet. Het zijn dikwijls allemaal dezelfde.

  0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  President Trump heeft tot nu toe HEEL VEEL kinderen bevrijd !! En heeft heel veel pedos gearresteerd !! De childtraffic netwerk is enorm groot !

  0 likes
 • Jo Bidon schreef:

  Trump weet niet echt veel, he.
  De ISIS zit nu in Turkije, Afghanistan en Pakistan en knapt allerlei vuil werk op voor de Turken en de Pakistani.

  0 likes
 • Ahmed schreef:

  Haha, en nog steeds zijn de mensen naïef. Je moet niemand vertrouwen en zeker geen president van een apeland waar ze stikken van de problemen (zelfmoord, moord, armoede, enz) En trouwens waar valt nog oorlog te voeren, ze hebben het midden oosten volledig in handen daarom is er ook geen ‘terrorisme’ meer. Wake up.

  0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Trump & Consorten beginnen alleen maar eindeloze oorlogen waarvan ze er geen een gewonnen hebben met miljoenen doden als gevolg…

  0 likes
 • jenne schreef:

  Beste mensen, je kunt oorlog voeren op duizende verschillende manieren, de Cia Mossad weten daar alles van, de gewone Amerikaanse burgers zijn het zat, links of recht dat betekend verdeel en heers, 5% van de Amerikanen ( Joden ), hebben 50% van de welvaart, geld bezittingen industrie etc. in handen in wezen is the USA een fasal staat van Israël, en Trump een zetbaas, kijk maar wat ze doen met mensen die zich verzetten, heb het niet over vijanden, maar goed je kunt ook constand de andere kans uit kijken !

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  249

  Fabrikant van ‘ons’ coronamedicijn stopt 249 sterfgevallen in doofpot

  Enkele jaren geleden is de Amerikaanse farmaceut ...

  >