Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer onder vuur genomen in de media. Hij zou Amerikaanse militairen die hun leven gaven voor hun land ‘losers’ en ‘sukkels’ hebben genoemd. Zijn tegenstander Joe Biden probeerde garen te spinnen bij de heisa. Volgens vier getuigen van tijdschrift The Atlantic zou Trump een gepland bezoek aan een oorlogskerkhof in Frankrijk in 2018 hebben overgeslagen. “Waarom zou ik daarnaartoe gaan? Daar liggen alleen losers,” had Trump volgens de ‘getuigen’ gezegd. Al snel bleek dat The Atlantic eigendom is van een megadonateur van Biden.

Maandag gaf Trump in het Witte Huis een toespraak over de steun die hij geniet van het leger. “Ik zeg niet dat het leger van me houdt; de soldaten houden van me, de hoge piefen in het Pentagon waarschijnlijk niet omdat ze alleen maar oorlog willen voeren om al die bedrijven die bommen en vliegtuigen maken tevreden te houden.”

Hij richtte zich rechtstreeks tot de media: “Jullie moeten je schamen. Biden liet onze jeugd meevechten in bizarre, eindeloze oorlogen. Maar wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen.”

“We hebben het IS-kalifaat verslagen. 100 procent. Toen ik het stokje overnam, was het een puinhoop. Een jaar later vroeg ik: ‘Waar zijn ze?’ Ik kreeg horen: ‘Ze zijn allemaal weg. Dankzij u.’ Vanwege mijn filosofie. Helemaal weggevaagd. Ik zei: ‘Dat is mooi. Laten we onze soldaten naar huis halen’. Maar sommige mensen willen niet naar huis. Sommige mensen willen geld blijven uitgeven. De ene na de andere kille globalist heeft zichzelf verraden.”

Waarlijk historisch moment

Eerder deze maand maakte de president bekend dat Israël en de Verenigde Arabische Emiraten hebben besloten een vredesakkoord te sluiten. De aankondiging kwam onverwacht. Het akkoord is een succes voor het vredesteam van Trump, dat zijn adviseur en schoonzoon Jared Kushner leidt.

Hij zei te verwachten dat meer Arabische en islamitische landen in de voetsporen van de Emiraten zullen volgen. “Dit is een waarlijk historisch moment,” twitterde hij.

Vorige week kondigde Trump daarnaast een akkoord aan tussen Servië en Kosovo, die zijn overeengekomen om de banden tussen beide landen aan te halen. De Amerikaanse president bemiddelde tussen de twee landen, die sinds de onafhankelijkheid van Kosovo in 2008 op gespannen voet stonden met elkaar.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Trump for president.

André
André
1 jaar geleden

Je moet altijd voorzichtig zijn in deze tijd me wat je zegt…maar als dit Trump is wat hij zegt mogen we blij met hem zijn ,!

Philip
Philip
1 jaar geleden

” Israël en de Verenigde Arabische Emiraten hebben besloten een vredesakkoord te sluiten”

Dat is een scam, het zijn alleen de Palestijnen die slechter worden van zulke verdragen..er zit altijd een addertje onder het gras.
De Israelite (Zionisten) zitten nog steeds met de Amerikanen op de schoot en Jared Kushner (Jood) word aangestuurd door de Zionisten…er zit altijd een addertje onder het gras.

Ondertussen lopen de spanningen in de Chinese Zuidzee op, zowel China en de VS zitten heen en weer te provoceren.
Beide grootmachten hebben op dit moment daar een grote zee vloot aanwezig, er is niet veel meer nodig, een klein vonkje is genoeg.

Men moet Trump ook niet mooier laten lijken dan hij daadwerkelijk is!!

Piet
Piet
1 jaar geleden

Niet alles wat hij doet is verkeerd.

Eerste president die het heeft over ‘de deep state’, eerste president die geen grootschalige oorlog(en) is begonnen.
President die goedkope medicijnen heeft mogelijk gemaakt.

In beginperiode vond ik Trump maar een simpel figuur: Als het maar geld oplevert, dan ging hij ervoor.

B.v. dat ie tegen wapenverbod was in US. Mede om de industrie te ondersteunen (dacht ik).

Maar hij lijkt almeer ‘de goede’ weg in te gaan.

US is toch al failliet. Geld bijdrukken is enige oplossing momenteel. Dus ach ja.

x

Check Also

florida

Florida: Meer dan helft patiënten die levensreddende covidbehandeling krijgen, is volledig ingeënt

Een woordvoerster van het kantoor van Ron ...

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x