Homepagina » Mens en Dier » Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’
trump
Foto: CC0

Trump: ‘Wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen’

President Trump werd enkele dagen geleden weer onder vuur genomen in de media. Hij zou Amerikaanse militairen die hun leven gaven voor hun land ‘losers’ en ‘sukkels’ hebben genoemd. Zijn tegenstander Joe Biden probeerde garen te spinnen bij de heisa. Volgens vier getuigen van tijdschrift The Atlantic zou Trump een gepland bezoek aan een oorlogskerkhof in Frankrijk in 2018 hebben overgeslagen. “Waarom zou ik daarnaartoe gaan? Daar liggen alleen losers,” had Trump volgens de ‘getuigen’ gezegd. Al snel bleek dat The Atlantic eigendom is van een megadonateur van Biden.

Maandag gaf Trump in het Witte Huis een toespraak over de steun die hij geniet van het leger. “Ik zeg niet dat het leger van me houdt; de soldaten houden van me, de hoge piefen in het Pentagon waarschijnlijk niet omdat ze alleen maar oorlog willen voeren om al die bedrijven die bommen en vliegtuigen maken tevreden te houden.”

Hij richtte zich rechtstreeks tot de media: “Jullie moeten je schamen. Biden liet onze jeugd meevechten in bizarre, eindeloze oorlogen. Maar wij doen niet meer mee aan die eindeloze oorlogen.”

“We hebben het IS-kalifaat verslagen. 100 procent. Toen ik het stokje overnam, was het een puinhoop. Een jaar later vroeg ik: ‘Waar zijn ze?’ Ik kreeg horen: ‘Ze zijn allemaal weg. Dankzij u.’ Vanwege mijn filosofie. Helemaal weggevaagd. Ik zei: ‘Dat is mooi. Laten we onze soldaten naar huis halen’. Maar sommige mensen willen niet naar huis. Sommige mensen willen geld blijven uitgeven. De ene na de andere kille globalist heeft zichzelf verraden.”

Waarlijk historisch moment

Eerder deze maand maakte de president bekend dat Israël en de Verenigde Arabische Emiraten hebben besloten een vredesakkoord te sluiten. De aankondiging kwam onverwacht. Het akkoord is een succes voor het vredesteam van Trump, dat zijn adviseur en schoonzoon Jared Kushner leidt.

Hij zei te verwachten dat meer Arabische en islamitische landen in de voetsporen van de Emiraten zullen volgen. “Dit is een waarlijk historisch moment,” twitterde hij.

Vorige week kondigde Trump daarnaast een akkoord aan tussen Servië en Kosovo, die zijn overeengekomen om de banden tussen beide landen aan te halen. De Amerikaanse president bemiddelde tussen de twee landen, die sinds de onafhankelijkheid van Kosovo in 2008 op gespannen voet stonden met elkaar.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

Trump for president.

André
André
5 maanden geleden

Je moet altijd voorzichtig zijn in deze tijd me wat je zegt…maar als dit Trump is wat hij zegt mogen we blij met hem zijn ,!

Frans Wolbert
Frans Wolbert
Reactie op  André
5 maanden geleden

Ja! Hij is de grote opruimer.
Daarna komt de vrijheid.

Elise
Elise
Reactie op  Frans Wolbert
5 maanden geleden

Met een chip?

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  André
5 maanden geleden

4moreyears

Silbereye
Silbereye
Reactie op  André
5 maanden geleden

Zo is het, maar toch lijkt hij mij het boegbeeld van een Narcist

Peters
Peters
Reactie op  Silbereye
5 maanden geleden

Hoeveel mensen hebben narcistische trekjes ? dat wil je niet weten, in elke familie (ook in de mijne) en een ijdeltuit is het ook vast wel en de beste president is hij die weer wordt herkozen over 2 maanden. Trump 2020.

Zoë In het Panhuis
Zoë In het Panhuis
Reactie op  Peters
5 maanden geleden

Trump is een bouwer, een vredesmaker.
Hij is een sterke persoonlijkheid en misschien een narsist met een grote mond, maar zijn rede en hart staan op de juiste plaats.
vote for Trump 2020 !

kannibaal
kannibaal
Reactie op  Peters
2 maanden geleden

hij die zonder zonde is gooien de eerste steen!!

kannibaal
kannibaal
Reactie op  Silbereye
2 maanden geleden

het is ook nooit goed genoeg!!!

Philip
Philip
5 maanden geleden

” Israël en de Verenigde Arabische Emiraten hebben besloten een vredesakkoord te sluiten”

Dat is een scam, het zijn alleen de Palestijnen die slechter worden van zulke verdragen..er zit altijd een addertje onder het gras.
De Israelite (Zionisten) zitten nog steeds met de Amerikanen op de schoot en Jared Kushner (Jood) word aangestuurd door de Zionisten…er zit altijd een addertje onder het gras.

Ondertussen lopen de spanningen in de Chinese Zuidzee op, zowel China en de VS zitten heen en weer te provoceren.
Beide grootmachten hebben op dit moment daar een grote zee vloot aanwezig, er is niet veel meer nodig, een klein vonkje is genoeg.

Men moet Trump ook niet mooier laten lijken dan hij daadwerkelijk is!!

jenne
jenne
Reactie op  Philip
5 maanden geleden

Ja ze houden altijd iets achter de hand, ook Trump natuurlijk, maar hij kan de Joden niet botweg voor hun kop stoten, daar hebben ze teveel macht voor, maar in wezen heb je niet een echte kans van overleven, tegen deze zieke geesten, en Trump weet dit als geen ander, van uit zijn vorige leven als ondernemer, en hij is zeker geen engel, maar misschien !

Piet
Piet
5 maanden geleden

Niet alles wat hij doet is verkeerd.

Eerste president die het heeft over ‘de deep state’, eerste president die geen grootschalige oorlog(en) is begonnen.
President die goedkope medicijnen heeft mogelijk gemaakt.

In beginperiode vond ik Trump maar een simpel figuur: Als het maar geld oplevert, dan ging hij ervoor.

B.v. dat ie tegen wapenverbod was in US. Mede om de industrie te ondersteunen (dacht ik).

Maar hij lijkt almeer ‘de goede’ weg in te gaan.

US is toch al failliet. Geld bijdrukken is enige oplossing momenteel. Dus ach ja.

jenne
jenne
5 maanden geleden

Ik weet nog niet hoe ze het gaan doen, als de in volle gang zijnde revolutie van de democraten niet werkt, zal Trump en zijn familie het zelfde lot onder gaan als de Kennedy familie, hun haat is diep en heel groot, hij speeld het goed, Maaar ?

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Jammer dat Trump en republikeinen zo eindeloos dwars liggen bij de Nord Stream 2 pijplijn. Begrijpelijk ook wel weer, omdat Amerika, zoals blijkt, ergens anders zijn revenuen vandaan moet halen i.p.v. uit proxy oorlogen voeren en miljoenen mensen de dood in jagen of arm en dakloos maken. Zijn voorgangers, het tuig van de richel, hadden daar echter vele malen minder moeite mee.

Duidelijk ook dat de VS zijn revenuen dan uit zoveel andere zaken meer moet halen en daarbij probeert o.a. Europa op te zadelen met verplicht zakelijke betrekkingen te onderhouden? Met VS verplichtingen van o.a. jarenlange vaccinatie golf en Tesla gesubsidieerd op de weg en militair fabriekstuig?

Europa is sowieso al gekke Henkie met lijers als Merkel, Macron, Rutte, Sánchez en verdere linkse chantabelen, aardsleugenaars, zio puppets en zakkenvullers. Die dragen zo, zonder moeite, de hele portfolio over aan de de zionisten geleide VS.

Trump is leuk, is recht voor de raap, is zakelijk, is voor een andere VS koers, maar hoeveel beter voor Europa of de wereld als de gekke EU en wereldlijers precies dat doen wat de VS wil.

Nederland is daarbij koploper in de verheiliging van de zio VS en buigen bij iedere scheet onmiddellijk voorover en lopen NL politici de deuren op commando plat in Washington. Nederland en de EU zijn de vazallen van de zio VS.

jenne
jenne
5 maanden geleden

Even terug komen op wat ik heb geschreven, bijna oorlog met China, en wat doen Trump zijn troepen in Lithuania aan de grens van Belarusie, wat doen zijn troepen in Polen, misschien iets anders doen, als gezegt, éénmaal een boef altijd een boef !

Silbereye
Silbereye
Reactie op  jenne
5 maanden geleden

Wat dacht je momenteel van wat er in de middellandse zee gaande is?
De Nederlandse media heeft weer eens een publicatie verbod, misschien dat er een paar druppeltjes nieuws de censuur zal passeren.
We gaan het zien binnenkort uiteindelijk kan onze overheid het gebeuren niet verbergen.

Tony
Tony
5 maanden geleden

Ik ben benieuwd of Trump ook de hele “Corona Scam” uit de wereld gaat helpen. Zou hij op de hoogte zijn dat het Corona virus, zoals ons dat tot nu toe is wijsgemaakt, helemaal niet bestaat? Dat niet alleen hij, maar de hele wereld voor de gek is gehouden?

Speelt hij het spelletje mee tot hij er genoeg van heeft?

Hij laat zich niet voor de gek houden, dat is 1 ding wat zeker is. Wat dat betreft heb ik vertrouwen in hem.

Dan moet hij uiteindelijk Bill en Melinda Gates, maar ook Fauci, het WHO en de farmaceutische industrie aanpakken. Bovendien moet hij de wet, die de farmaceutische industrie vrijwaart voor alle gevolgen van inentingen, ongeldig maken.

Dat is een oorlog van een ander niveau, want daar zit heel wat meer achter, want zij zijn slechts de uitvoerenden. Zij worden niet alleen gebruikt, maar menen het nog serieus ook. Dat is het gevaar en tevens het probleem.

RayOfLight
RayOfLight
5 maanden geleden

Trump(Admin) is ‘the best we got’ de lynchpin. Het lot van de mensheid hangt van hem af. Hij voert echt een strijd met ‘biblical’ Evil. Lot van de wereld en dus Nederland hangt van hem af. CCP valt uit elkaar.

Man’s schemes are inferior to those made in Heaven.

Tony
Tony
5 maanden geleden

Trump zegt hier letterlijk, jullie militairen aan de top zijn ongeneselijk ziek. Feitelijk weten jullie niet beter, want jullie hebben andere belangen. Jullie behartigen de belangen van de wapenindustrie, in al zijn vormen. Dat komt feitelijk neer op eeuwig oorlog voeren, daar voelen jullie je gelukkig bij. Net als de meeste andere politici in de wereld, jullie willen geen vrede, want dan worden jullie werkeloos en worden jullie ongelukkig. Dat is voor jullie niet te verteren. Jullie moeten je diep schamen.

M.a.w. jullie zijn allemaal (oorlog)ziek en verslaafd daar aan. Daar is niets menselijks aan, maar daar liggen jullie niet wakker van. Jullie kunnen mij wat, want dat is niet de toekomst die ik voor ogen heb, en ik niet alleen.

Trump je hebt volkomen gelijk! Nu de rest van de wereld nog. Ik hoop dat vele regeringen/leiders je voorbeeld volgen. Laten wij eens in Nederland beginnen, bijv. met het opheffen van de Corona-maatregelen. Dat zou een mooi begin zijn.

x

Check Also

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x