Mens en Dier

Arts haalt uit naar Klaus Schwab in discussie over vaccineren: ‘Over mijn lijk’

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is. Dat zei Klaus Schwab, de grote baas van het World Economic Forum, begin dit jaar tijdens de Davos Agenda. De bedenker van de Grote Reset is erop gebrand om de hele wereld te vaccineren.

Lang niet iedereen is van plan een prik te halen. Ook artsen komen in het verweer. Zo deelde arts Carrie Madej op Twitter een sneer aan hem uit: “Over mijn lijk, Klaus.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


De arts leidde 19 jaar lang twee klinieken in Amerika. Ze raakte erg gefascineerd door vaccins, met name het tetanusvaccin. Tijdens haar onderzoek ontdekte ze tot haar grote verbazing een stof in het vaccin die vrouwen onvruchtbaar maakte.

Alarmklok

Ook het coronavaccin is volgens haar niet zonder gevaar omdat de ontwikkelaars gebruikmaken van nieuwe technologieën waar nog maar heel weinig over bekend is. Ze luidde de alarmklok en werd gecensureerd door YouTube.

“Mensen moeten weten dat dit geen veilig vaccin is,” zei ze. Madej verwacht meer sterfte en meer aandoeningen als gevolg van het vaccin. “Ze knoeien met het RNA en het DNA, het genoom, de genen.”

Gelijk

Het duurde niet lang voordat de arts gelijk kreeg. Vandaag nog werd bekend dat farmaceut Johnson & Johnson aan landen in de EU heeft gevraagd om Janssen-vaccins die al zijn geleverd voorlopig niet toe te dienen. Dat gebeurde na meldingen van mensen die na inenting met Janssen bloedstolsels en een lager aantal bloedplaatjes hadden. Minstens één van hen overleed. Nederland heeft 80.000 doses liggen.

Vandaag maakte Denemarken daarnaast bekend helemaal te stoppen met het inenten met AstraZeneca. Er wordt al sinds 11 maart niet met AstraZeneca gevaccineerd in het land nadat bij een aantal gevaccineerden ernstige bijwerkingen waren ontstaan. Diverse mensen zijn gestorven.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Het is maar dat u het weet.

Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Het besef moet indalen dat overheden onder invloed staan van georganiseerde misdaad.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Geen enkel vaccine is veilig !! Covid-19 vaccine is voor de depopulatie plan!!

Danny
Danny
3 jaren geleden

Opsluiten die Schwab ….en inderdaad mensen familie vrienden een spuitje geven ?over my death body! groeten aan wakker Nederland vanuit nog altijd zo slapend Belgie helaas …..respekt voor jullie opstand overal top !! ex cop Danny

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x