Great ResetMens en Dier

Oud-premier Balkenende ontevreden over uitrol WEF-agenda: ‘We zijn niet on track’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Oud-premier Jan Peter Balkenende is ontevreden over de uitrol van de Sustainable Development Goals, ook wel de Great Reset-doelen genoemd. Dat liet hij weten aan klokkenluider Huig Plug. “Balkenende heeft altijd haast als hij mij ziet.”

De voormalig premier is voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition, een samenwerkingsverband van acht multinationals die zich gaan inzetten voor ‘duurzame groei’. Het doel van deze organisatie is Nederland op de kaart zetten als ‘Sustainable Valley’. Je zou kunnen zeggen dat hij de aanjager van de WEF-agenda is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

We moeten de zaak versnellen

“Meneer Balkenende, mag ik u een vraagje stellen?” vroeg Plug hem op het Plein in Den Haag. “Nee, nee, nee,” riep hij. Plug deed toch een poging: “Hoe gaat het met de uitrol van de SDG-agenda? Goed?”

“Nee, nog helemaal niet goed,” antwoordde de oud-premier. “We moeten de zaak versnellen. Ik ben een groot voorstander van de SDG’s, maar de kernvraag is nu: are we on track? En dat zijn we niet. En we moeten veel meer opstuwen. Meer doen. Meer actie.”

Doofpotten

Terwijl hij wegliep, resumeerde Plug: “Jan Peter Balkenende, groot voorstander van de Sustainable Development Goals, kennisdrager van alle doofpotten.”

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik HOOP voor de gehele Nederlandse bevolking, dat deze Jan Peter Balkenende héél erg ontevreden zal BLIJVEN over de uitrol van de Sustainable Development Goals.

DAT is mijn ultieme wens, naast vele andere, voor het jaar 2023.

Dus deze lamzak, als voorzitter van de Dutch Sustainable Growing Coalition, een samenwerkingsverband van ACHT multinationals, heeft het over DUURZAME GROEI.

Dan weet je het wel: daarmee bedoelt hij “duurzame groei” van de multinationals, samen met een klein groepje rijken, die hierdoor nog een beetje boel “rijker” zullen worden.

En WIE gaat dat betalen, zoete lieve Gerritje? Juist…. WIJ met z’n allen.

Iedere dag komt er méér aan het licht. En dit is ook weer een goed voorbeeld van waar wij met z’n allen op afstevenen.

Ik heb zelf die Jan Peter Balkenende nooit een sympathieke vent gevonden. Hij kijkt, althans in mijn optiek, gluiperig uit zijn ogen. Jullie weten wel… denk aan het liedje van Malle Babbe van Rob de Nijs: hij zit vooraan in de kerk als een zogenaamd eerlijk christen, maar de rest van de week haalt hij de meest gore dingen uit. Zoiets.

Wat ik eigenlijk nog het allerergste vind: het wordt allemaal voorgesteld, en dan bedoel ik natuurlijk die SDG’s, als een fantastisch initiatief voor ons allemaal.

DAT is het natuurlijk allerminst: het is een initiatief om ons allemaal aan de bedelstaf te krijgen en HUN een hemel op aarde te geven. Over onze ruggen welteverstaan!

Dat ze daar maar NOOIT in mogen slagen.

Bep
Bep
1 jaar geleden

SDG’s het nieuwe geloof! De kerken lopen leeg, dan maar het “nieuwe normaal geloof”. WEF de christelijke vervanging voor een betere aarde behalve voor de mens. Schwab als de Heer en Harriri als de Zoon. Het kartel zijn de apostelen, wij de zondaars.
Stap nooit in een sekte!

Marijke
Marijke
1 jaar geleden

Huig Plug heeft ontzettend veel aan de kaak gesteld. En kent de betrokkenen allemaal bij naam en toenaam. Dit is een van zijn vele Haagse filmpjes en al wat ouder? En zeker niet minder actueel. Een grote slangenkuil!

King of light
King of light
1 jaar geleden

Dutch Sustainable Growth Coalition = AkzoNobel, DSM, FrieslandCampina, Heineken, KLM, Philips, Shell and Unilever.

En dus lieve kijkbuis kindertjes, zijn het deze bedrijven die Nederland richting een communistische controle staat brengen.
Dat wil dus zeggen dat Balkenellende een tussenpersoon is tussen politiek en bedrijfsleden.
Eveneens houd het ook in dat Herr Ruttler liegt over het WEF als een gewoon praatgroepje.

Maar we hebben nog tijd tot april om de boel af te straffen bij de provinciale verkiezingen.

En voor nu oogjes open en blijf wakker en een fijne jaarwisseling

Back to top button
150
0
We lezen graag je reactie!x