Homepagina » Spiritueel » Kind herinnert zich vorig leven als WOII-piloot, wijst crashplek aan
Kind herinnert zich vorig leven als WOII-piloot, wijst crashplek aan

Kind herinnert zich vorig leven als WOII-piloot, wijst crashplek aan

Toen James Leininger uit Louisiana twee jaar oud was had hij vaak nachtmerries waarin hij als piloot een vliegtuigongeluk kreeg. Het jongetje zei dat hij was neergeschoten door de Japanners en was opgestegen vanaf het vliegdekschip de Natoma. Hij wist ook te vertellen dat hij een vriend had die Jack Larson heette. Hij wees op de kaart de plek aan waar hij was gecrasht: Iwo Jima.

Iwo Jima is een eiland dat Amerika in 1945 probeerde te veroveren. De Natoma bleek inderdaad betrokken te zijn geweest bij de slag om Iwo Jima. Eén van de piloten was omgekomen tijdens de strijd en Jack Larson was ook aan boord van de Natoma.

Leininger begon te vertellen dat hij de derde James was. De piloot die was gesneuveld tijdens de slag om Iwo Jima droeg de naam James Huston jr. Dat zou James Leininger de derde James maken als hij inderdaad de reïncarnatie van deze piloot blijkt te zijn.

Dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia, een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van reïncarnatie, heeft het verhaal van James uitvoerig bestudeerd. Een scepticus merkte op dat de jongen was meegenomen naar een legermuseum, waar hij geobsedeerd raakte door vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Kort daarop kreeg hij last van de nachtmerries, meldde de Pittsburgh Daily Courier.

De scepticus stelde dat het museumbezoek verantwoordelijk was voor de nachtmerries. Hij gaf toe dat het moeilijk is om de namen te verklaren die het jongetje zich herinnerde. Dr. Tucker zei dat de vader van de jongen een evangelisch christen is en in eerste instantie niets wilde weten van reïncarnatie. Tijdens zijn onderzoek kijkt dr. Tucker ook naar het enthousiasme van de ouders. Hij merkte op dat kinderen met ongeïnteresseerde ouders toch vaak indrukwekkende verhalen te vertellen hebben.

[Epoch Times]


Vind je dit waardevol? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. Als je de metafysische wetten leert kennen geschreven door Jozef Rulof.org dan leer je dat er geen dood is. Er zijn twee mogelijkheden na de dood: als je vrij bent van karma ga je verder in je eigen afstemming. Als je een liefdevol persoon bent en je op de lichtsferen afstemt ga je ga je verder in de geestelijke wereld van de lichtsferen (waarschijnlijk de eerste geestelijke lichtsfeer) Je gaat dan aan je ontwikkeling werken om uiteindelijk weer geboren in een fysiek lichaam in de vierde kosmische graad. Als je echter niet een persoon bent die op liefde afgestemd is ga je verder in de onbewuste donkere werelden en wel in die wereld waar je afstemming op hebt.
  De tweede mogelijkheid is, als je op moeder aarde nog karma uit heb staan dan dien je opnieuw geboren te worden op de derde kosmisch graad, moeder aarde genaamd.
  Zo zijn we keer na keer weer geboren op moeder aarde en hebben we al miljoenen levens (inclusief de eerste en tweede kosmische graden) geleefd…
  Een goed boek om mee te beginnen is het boek een blik in het hiernamaals deze kan men als e-boek downloaden op rulof.org

  4 likes
 2. Begrijp niet welke velden dan open staan ivm mijn email het staat er toch duidelijk
  Uiteraard is reincarnatie een feit, maar voor nog de teveel denkende en onbewuste
  zielen die maar bewijzen moeten hebben blijft dat voor hun een probleem
  kwestie van bewust leven en like;;life is strickt ,but if you follow teachings you will have
  a better and longer life hands

  0 likes
 3. berend willem hietbrink

  Hietbrink in bed sliep en om 2 uur werd hij wakker en stond zijn huisgenoot aan bed in geestelijke verschijning…. Wist daar door dat Atoine gestorven… Kerstnacht 1976 Maastricht. Bewijs van uit treden door nabestaande.
  Dus… Dat kan ook!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...