Spiritueel

Kind herinnert zich vorig leven als WOII-piloot, wijst crashplek aan

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen James Leininger uit Louisiana twee jaar oud was had hij vaak nachtmerries waarin hij als piloot een vliegtuigongeluk kreeg. Het jongetje zei dat hij was neergeschoten door de Japanners en was opgestegen vanaf het vliegdekschip de Natoma. Hij wist ook te vertellen dat hij een vriend had die Jack Larson heette. Hij wees op de kaart de plek aan waar hij was gecrasht: Iwo Jima.

Iwo Jima is een eiland dat Amerika in 1945 probeerde te veroveren. De Natoma bleek inderdaad betrokken te zijn geweest bij de slag om Iwo Jima. Eén van de piloten was omgekomen tijdens de strijd en Jack Larson was ook aan boord van de Natoma.

Leininger begon te vertellen dat hij de derde James was. De piloot die was gesneuveld tijdens de slag om Iwo Jima droeg de naam James Huston jr. Dat zou James Leininger de derde James maken als hij inderdaad de reïncarnatie van deze piloot blijkt te zijn.

Dr. Jim Tucker van de Universiteit van Virginia, een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van reïncarnatie, heeft het verhaal van James uitvoerig bestudeerd. Een scepticus merkte op dat de jongen was meegenomen naar een legermuseum, waar hij geobsedeerd raakte door vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Kort daarop kreeg hij last van de nachtmerries, meldde de Pittsburgh Daily Courier.

De scepticus stelde dat het museumbezoek verantwoordelijk was voor de nachtmerries. Hij gaf toe dat het moeilijk is om de namen te verklaren die het jongetje zich herinnerde. Dr. Tucker zei dat de vader van de jongen een evangelisch christen is en in eerste instantie niets wilde weten van reïncarnatie. Tijdens zijn onderzoek kijkt dr. Tucker ook naar het enthousiasme van de ouders. Hij merkte op dat kinderen met ongeïnteresseerde ouders toch vaak indrukwekkende verhalen te vertellen hebben.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lichtwezen
Lichtwezen
8 jaren geleden

Als je de metafysische wetten leert kennen geschreven door Jozef Rulof.org dan leer je dat er geen dood is. Er zijn twee mogelijkheden na de dood: als je vrij bent van karma ga je verder in je eigen afstemming. Als je een liefdevol persoon bent en je op de lichtsferen afstemt ga je ga je verder in de geestelijke wereld van de lichtsferen (waarschijnlijk de eerste geestelijke lichtsfeer) Je gaat dan aan je ontwikkeling werken om uiteindelijk weer geboren in een fysiek lichaam in de vierde kosmische graad. Als je echter niet een persoon bent die op liefde afgestemd is ga je verder in de onbewuste donkere werelden en wel in die wereld waar je afstemming op hebt.
De tweede mogelijkheid is, als je op moeder aarde nog karma uit heb staan dan dien je opnieuw geboren te worden op de derde kosmisch graad, moeder aarde genaamd.
Zo zijn we keer na keer weer geboren op moeder aarde en hebben we al miljoenen levens (inclusief de eerste en tweede kosmische graden) geleefd…
Een goed boek om mee te beginnen is het boek een blik in het hiernamaals deze kan men als e-boek downloaden op rulof.org

hands
hands
8 jaren geleden

Begrijp niet welke velden dan open staan ivm mijn email het staat er toch duidelijk
Uiteraard is reincarnatie een feit, maar voor nog de teveel denkende en onbewuste
zielen die maar bewijzen moeten hebben blijft dat voor hun een probleem
kwestie van bewust leven en like;;life is strickt ,but if you follow teachings you will have
a better and longer life hands

berend willem hietbrink
berend willem hietbrink
3 jaren geleden

Hietbrink in bed sliep en om 2 uur werd hij wakker en stond zijn huisgenoot aan bed in geestelijke verschijning…. Wist daar door dat Atoine gestorven… Kerstnacht 1976 Maastricht. Bewijs van uit treden door nabestaande.
Dus… Dat kan ook!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

5
0
We lezen graag je reactie!x