Homepagina » Gezondheid » MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins”
MIT-wetenschapper: "Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins"

MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins”

Rond 2025 zal de helft van alle Amerikaanse kinderen gediagnosticeerd zijn met autisme. Dat zegt dr. Stephanie Seneff, werkzaam als wetenschapper bij het Massachusetts Institute of Technology. Ze zegt dat autisme geen erfelijke oorzaken heeft, maar wordt veroorzaakt door omgevingsfactoren.

Dr. Seneff noemt het landbouwgif glyfosaat van Monsanto en blootstelling aan een cocktail van zware metalen, waaronder aluminium, als oorzaken. Ze doet al meer dan zeven jaar onderzoek naar autisme en de omgevingsfactoren die de ziekte zouden veroorzaken. Haar werk is hier te vinden.

In een twee uur durende presentatie legt ze uit dat de snelle stijging van het aantal gevallen van autisme is te wijten aan een verminderde blootstelling aan zonlicht, slechte voeding, vaccins en glyfosaat in Roundup.

Aluminium en glyfosaat verstoren volgens dr. Seneff de werking van de pijnappelklier. Bovendien chelateert glyfosaat mangaan. Als het lichaam over onvoldoende mangaan beschikt, kan autisme ontstaan. Glyfosaat zorgt er ook voor dat ons weefsel gemakkelijker aluminium opneemt. Het verstoort daarnaast de opname van belangrijke aminozuren.

Hoewel het onderzoek van dr. Seneff nog in de kinderschoenen staat, zijn er genoeg gezinnen met autistische kinderen die alle voedingsproducten met pesticiden, herbiciden en neurotoxinen inmiddels weglaten uit het dieet, soms met opzienbarende resultaten.

Vorig jaar werd de aanwezigheid van het veelgebruikte landbouwgif glyfosaat voor het eerst in het menselijk lichaam aangetoond. Een onderzoek van Milieudefensie en Friends for the Earth liet zien dat bij 60 procent van de onderzochte Nederlanders glyfosaat is aangetroffen in hun urine.

Bij onderzoek in 17 andere Europese landen is het bij 44 procent van de proefpersonen geconstateerd. Glyfosaat wordt veel gebruikt door boeren, tuinders en lokale overheden om onkruid te bestrijden. Het wordt ook veelvuldig toegepast in landen buiten Europa bij de teelt van genetisch gemodificeerde gewassen.

Vanaf eind 2015 mag het gevaarlijke landbouwgif glyfosaat in Nederland niet langer verkocht worden aan particulieren. Glyfosaat wordt in toenemende mate in verband gebracht met gezondheidsproblemen als onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, aantastingen van het zenuwstelsel, ziekte van Parkinson en verschillende vormen van kanker.

[Natural Society]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Van het Trimbos instituut:
“Erfelijkheid speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van autismespectrum stoornissen.

Als 1 kind uit een eeneiige tweeling autistisch is, is de kans zeer groot (91%) dat de ander dat ook is. Bij twee-eiige tweelingen is die kans veel lager.
Broertjes en zusjes van een kind met een autismespectrum stoornis hebben 20 tot 60 maal zoveel kans zelf ook een dergelijke stoornis te hebben als andere kinderen.
Autistische symptomen komen bij familieleden van iemand met autismespectrum stoornissen 6 à 7 keer vaker voor dan bij andere families. ”

Vanzelfsprekend zullen omgevingsfactoren OOK een rol spelen. Maar iemand die beweert dat erfelijkheid helemaal geen rol speelt kan ik niet serieus nemen.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

MEER! We hebben meer van dit soort out-comingsnodig van wetenschappers nodig!
De waarheid kan niet langer verstopt worden!

trackback
MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins” | JDreport.com
6 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Aan de roependen in de woestijn: zolang er nog mensen zijn die willens en weten blijven geloven in de correctheid van onze regeringen en die willen blijven geloven dat vaccins er zijn voor de gezondheid van onze kinderen, tot zolang zullen jullie geen poot aan de grond krijgen. Daarvoor is het schaap gehalte nog steeds te hoog.
Tevergeefs probeer ik “enkelingen”ervan te doordringen dat bv. Chem Trails de achterdeur uit zijn.
Steevast hetzelfde antwoord; ach nee, zo slecht zijn ze niet, dat kan ik niet geloven.
Beeeeeeeeeehhhh.

x

Check Also

verpleegkundige

CCU-verpleegkundige: ‘Ik heb het afgelopen halfjaar meer patiënten met deze klachten gehad dan in de 24 jaar ervoor’

CCU-verpleegkundige Myrthe heeft aan de werkgroep Zorgmedewerkers ...

wetenschapper

Poolse wetenschapper ontdekt aluminium parasieten en eitjes in coronaprik: ‘Ontstellend’

Een Poolse wetenschapper heeft aluminium parasieten ontdekt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x