Gezondheid

MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins”

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rond 2025 zal de helft van alle Amerikaanse kinderen gediagnosticeerd zijn met autisme. Dat zegt dr. Stephanie Seneff, werkzaam als wetenschapper bij het Massachusetts Institute of Technology. Ze zegt dat autisme geen erfelijke oorzaken heeft, maar wordt veroorzaakt door omgevingsfactoren.

Dr. Seneff noemt het landbouwgif glyfosaat van Monsanto en blootstelling aan een cocktail van zware metalen, waaronder aluminium, als oorzaken. Ze doet al meer dan zeven jaar onderzoek naar autisme en de omgevingsfactoren die de ziekte zouden veroorzaken. Haar werk is hier te vinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

In een twee uur durende presentatie legt ze uit dat de snelle stijging van het aantal gevallen van autisme is te wijten aan een verminderde blootstelling aan zonlicht, slechte voeding, vaccins en glyfosaat in Roundup.

Aluminium en glyfosaat verstoren volgens dr. Seneff de werking van de pijnappelklier. Bovendien chelateert glyfosaat mangaan. Als het lichaam over onvoldoende mangaan beschikt, kan autisme ontstaan. Glyfosaat zorgt er ook voor dat ons weefsel gemakkelijker aluminium opneemt. Het verstoort daarnaast de opname van belangrijke aminozuren.

Hoewel het onderzoek van dr. Seneff nog in de kinderschoenen staat, zijn er genoeg gezinnen met autistische kinderen die alle voedingsproducten met pesticiden, herbiciden en neurotoxinen inmiddels weglaten uit het dieet, soms met opzienbarende resultaten.

Vorig jaar werd de aanwezigheid van het veelgebruikte landbouwgif glyfosaat voor het eerst in het menselijk lichaam aangetoond. Een onderzoek van Milieudefensie en Friends for the Earth liet zien dat bij 60 procent van de onderzochte Nederlanders glyfosaat is aangetroffen in hun urine.

Bij onderzoek in 17 andere Europese landen is het bij 44 procent van de proefpersonen geconstateerd. Glyfosaat wordt veel gebruikt door boeren, tuinders en lokale overheden om onkruid te bestrijden. Het wordt ook veelvuldig toegepast in landen buiten Europa bij de teelt van genetisch gemodificeerde gewassen.

Vanaf eind 2015 mag het gevaarlijke landbouwgif glyfosaat in Nederland niet langer verkocht worden aan particulieren. Glyfosaat wordt in toenemende mate in verband gebracht met gezondheidsproblemen als onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, aantastingen van het zenuwstelsel, ziekte van Parkinson en verschillende vormen van kanker.

[Natural Society]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Van het Trimbos instituut:
“Erfelijkheid speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van autismespectrum stoornissen.

Als 1 kind uit een eeneiige tweeling autistisch is, is de kans zeer groot (91%) dat de ander dat ook is. Bij twee-eiige tweelingen is die kans veel lager.
Broertjes en zusjes van een kind met een autismespectrum stoornis hebben 20 tot 60 maal zoveel kans zelf ook een dergelijke stoornis te hebben als andere kinderen.
Autistische symptomen komen bij familieleden van iemand met autismespectrum stoornissen 6 à 7 keer vaker voor dan bij andere families. ”

Vanzelfsprekend zullen omgevingsfactoren OOK een rol spelen. Maar iemand die beweert dat erfelijkheid helemaal geen rol speelt kan ik niet serieus nemen.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

MEER! We hebben meer van dit soort out-comingsnodig van wetenschappers nodig!
De waarheid kan niet langer verstopt worden!

trackback
MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins” | JDreport.com
9 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Aan de roependen in de woestijn: zolang er nog mensen zijn die willens en weten blijven geloven in de correctheid van onze regeringen en die willen blijven geloven dat vaccins er zijn voor de gezondheid van onze kinderen, tot zolang zullen jullie geen poot aan de grond krijgen. Daarvoor is het schaap gehalte nog steeds te hoog.
Tevergeefs probeer ik “enkelingen”ervan te doordringen dat bv. Chem Trails de achterdeur uit zijn.
Steevast hetzelfde antwoord; ach nee, zo slecht zijn ze niet, dat kan ik niet geloven.
Beeeeeeeeeehhhh.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x