Homepagina » Gezondheid » MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins”
MIT-wetenschapper: "Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins"

MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins”

Rond 2025 zal de helft van alle Amerikaanse kinderen gediagnosticeerd zijn met autisme. Dat zegt dr. Stephanie Seneff, werkzaam als wetenschapper bij het Massachusetts Institute of Technology. Ze zegt dat autisme geen erfelijke oorzaken heeft, maar wordt veroorzaakt door omgevingsfactoren.

Dr. Seneff noemt het landbouwgif glyfosaat van Monsanto en blootstelling aan een cocktail van zware metalen, waaronder aluminium, als oorzaken. Ze doet al meer dan zeven jaar onderzoek naar autisme en de omgevingsfactoren die de ziekte zouden veroorzaken. Haar werk is hier te vinden.

In een twee uur durende presentatie legt ze uit dat de snelle stijging van het aantal gevallen van autisme is te wijten aan een verminderde blootstelling aan zonlicht, slechte voeding, vaccins en glyfosaat in Roundup.

Aluminium en glyfosaat verstoren volgens dr. Seneff de werking van de pijnappelklier. Bovendien chelateert glyfosaat mangaan. Als het lichaam over onvoldoende mangaan beschikt, kan autisme ontstaan. Glyfosaat zorgt er ook voor dat ons weefsel gemakkelijker aluminium opneemt. Het verstoort daarnaast de opname van belangrijke aminozuren.

Hoewel het onderzoek van dr. Seneff nog in de kinderschoenen staat, zijn er genoeg gezinnen met autistische kinderen die alle voedingsproducten met pesticiden, herbiciden en neurotoxinen inmiddels weglaten uit het dieet, soms met opzienbarende resultaten.

Vorig jaar werd de aanwezigheid van het veelgebruikte landbouwgif glyfosaat voor het eerst in het menselijk lichaam aangetoond. Een onderzoek van Milieudefensie en Friends for the Earth liet zien dat bij 60 procent van de onderzochte Nederlanders glyfosaat is aangetroffen in hun urine.

Bij onderzoek in 17 andere Europese landen is het bij 44 procent van de proefpersonen geconstateerd. Glyfosaat wordt veel gebruikt door boeren, tuinders en lokale overheden om onkruid te bestrijden. Het wordt ook veelvuldig toegepast in landen buiten Europa bij de teelt van genetisch gemodificeerde gewassen.

Vanaf eind 2015 mag het gevaarlijke landbouwgif glyfosaat in Nederland niet langer verkocht worden aan particulieren. Glyfosaat wordt in toenemende mate in verband gebracht met gezondheidsproblemen als onvruchtbaarheid, geboorteafwijkingen, aantastingen van het zenuwstelsel, ziekte van Parkinson en verschillende vormen van kanker.

[Natural Society]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
6 jaren geleden

Van het Trimbos instituut:
“Erfelijkheid speelt een belangrijke rol bij het ontstaan van autismespectrum stoornissen.

Als 1 kind uit een eeneiige tweeling autistisch is, is de kans zeer groot (91%) dat de ander dat ook is. Bij twee-eiige tweelingen is die kans veel lager.
Broertjes en zusjes van een kind met een autismespectrum stoornis hebben 20 tot 60 maal zoveel kans zelf ook een dergelijke stoornis te hebben als andere kinderen.
Autistische symptomen komen bij familieleden van iemand met autismespectrum stoornissen 6 à 7 keer vaker voor dan bij andere families. ”

Vanzelfsprekend zullen omgevingsfactoren OOK een rol spelen. Maar iemand die beweert dat erfelijkheid helemaal geen rol speelt kan ik niet serieus nemen.

niko
niko
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

logisch, die hebben die troep ook binnengekregen

Arwijn
Arwijn
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Gif (GMO, bestrijdingsmiddelen) en straling zowel mobiele en radioactief (oa Medische Scanners) beinvloeden de genen. Het is vanaf dat moment dat deze ziekten zo uit de hand zijn gaan lopen in hoeveelheden. Dat het genetisch word voortgezet betekend niet dat de genetische opmaak altijd zo geweest is bij de voorouders. Invloeden van buitenaf brengen heel vaak genetische veranderingen en ‘switches’ teweeg.

Norat
Norat
Reactie op  Arwijn
6 jaren geleden

Ik weet dan niet alles van natuurkunde maar ik weet genoeg dat een MRI niet op straling is gebaseerd maar op de banen van elektronen die naar een hoger niveau springen ofzo.
En er worden zoveel röntgenfoto’s of CT-scans gemaakt, ook bij mijn broertje omdat hij al vanaf heel jong scoliose had en die is toch echt niet dom of autistisch.

Volgens mij valt dat laatste onder evolutie?

Stefan
Stefan
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Het is ook mogelijk dat die giffen in vaccins juist zo zijn geconstrueerd om juist die doelgroep met kwetsbaarheid aan te vallen.

Nieuwetijdskinderen hebben vaak autisme of aanverwanten. Iemand al nagedacht waarom juist zij dat hebben?

No_Abbo
No_Abbo
Reactie op  Henk001
6 jaren geleden

Daarmee sluit je niet uit dat de ouders of zelfs eerdere generaties beïnvloed zijn door omgevingsfactoren.

Denk ook aan de effecten van Agent Orange op het nageslacht. Lijkt me een duidelijk voorbeeld van hoe bepaalde stoffen niet enkel invloed op de huidige generatie hebben (Roundup is trouwens op Agent Orange gebaseerd).

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

MEER! We hebben meer van dit soort out-comingsnodig van wetenschappers nodig!
De waarheid kan niet langer verstopt worden!

EllenB
EllenB
Reactie op  Arwijn
6 jaren geleden

Als je meer van dit soort onthullingen wilt horen, moet je naar Infowars kijken.
Deze informatie over autisme, was mij bijv.allang bekend, omdat ik dagelijks naar Alex Jones luister.

Hier een link van YouTube.

https://www.youtube.com/channel/UCYv-5LsUyc_P8KMo7YGPFPA

Pascal
Pascal
Reactie op  EllenB
6 jaren geleden

Alex Jones dient ook de Elite met zijn show en site waar hij broodjes aap verkoopt.

De Elite illusie leeft voort!!

Diederik
Diederik
Reactie op  EllenB
6 jaren geleden

Dan zal ik infowars juist niet bekijken. Hij is net als menig “journalist” niet kritisch op zijn bronnen waardoor er ook grote onzin tussen zijn artikelen zit. Hij mist daarmee geloofwaardigheid, en dat maakt zijn kanaal meer propaganda dan waarheid.

De enige die ik tot nu toe betrouwbaar vind is SCGNews, die is ook heel voorzichtig met het uitbrengen van een goed artikel.

trackback
MIT-wetenschapper: “Autisme veroorzaakt door landbouwgif van Monsanto en vaccins” | JDreport.com
6 jaren geleden

[…] Lees verder via NineForNews.nl. […]

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Aan de roependen in de woestijn: zolang er nog mensen zijn die willens en weten blijven geloven in de correctheid van onze regeringen en die willen blijven geloven dat vaccins er zijn voor de gezondheid van onze kinderen, tot zolang zullen jullie geen poot aan de grond krijgen. Daarvoor is het schaap gehalte nog steeds te hoog.
Tevergeefs probeer ik “enkelingen”ervan te doordringen dat bv. Chem Trails de achterdeur uit zijn.
Steevast hetzelfde antwoord; ach nee, zo slecht zijn ze niet, dat kan ik niet geloven.
Beeeeeeeeeehhhh.

EllenB
EllenB
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Als jij wilt dat mensen naar je luisteren, kun je beter een andere toon aanslaan.
Iedereen voor schaap uitmaken, zal alleen maar, nog meer weerstand oproepen.

Bartelo
Bartelo
Reactie op  EllenB
6 jaren geleden

Soms is het lekker om even je hart te kunnen luchten en je frustraties te uiten onder de wakkeren 🙂

Pascal
Pascal
6 jaren geleden

Monsanto is het beste wat je kan bedenken maar jullie worden weer bezig gehouden met een broodje aap.

Bartelo
Bartelo
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Leg dat maar eens uit aan de boeren in India, waarvan er ijaarlijks vele duizenden zelfmoord plegen vanwege de misoogsten en veel te dure aanschaf van gmo’s van Monsanto.

Pascal
Pascal
Reactie op  Bartelo
6 jaren geleden

@Bartelo

Dat is heel simpel.
Wat jij ziet en hoort over India is een verzonnen iets van de Donald Duck media. Wie zegt dat het waar is, je moet niet alles geloven joh!!

De wereld leeft op angst en emotie en daarom slikken jullie alles en maken jullie desnoods zelf wel een verhaal. De mens verzint er gerust een hoop bij wat zo de wereld doorgaat en verder verkocht word als zoete koek.

Dat moet nu toch wel een keer duidelijk zijn.

Bartelo
Bartelo
Reactie op  Pascal
6 jaren geleden

Aha… Pascal valt duidelijk onder de categorie overheidstrol. Maar goed, ondanks dat gegeven doe ik hierbij toch maar even een linkje met een artikel uit de Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1082559/The-GM-genocide-Thousands-Indian-farmers-committing-suicide-using-genetically-modified-crops.html

Pascal
Pascal
Reactie op  Bartelo
6 jaren geleden

@Bartelo

Beste Bartelo,

Ik kom maar tot 1 conclusie en dat is dat jij wellicht denkt dat jij tot de wakkere behoord maar dat je met je uitdrukking (overheidstrol) volledig denk in het gemanipuleerde geheel. Ik bedoel daarmee te zeggen dat je een eigen wereld heb gemaakt in het gemanipuleerde geheel.

Bram Vermeulen kan dat zo mooi zeggen, Je moet er klaar voor zijn. Jij nog niet!!!

Je heb nog weinig tijd om het te gaan zien want het word binnenkort keihard zichtbaar.

Hawks
Hawks
6 jaren geleden

OK, deze studie werd uitgevoerd met Anthony Samsel en Stephanie Seneff. Seneff is een Senior Research Scientist in Computer Science en Artificial Intelligence Lab bij MIT. Heeft haar graad behaalt in electric engineering. Beschrijft zichzelf als ‘recentelijk geinteresseerd geraakt in het effect van medicijnen en dieet op gezondheid en voeding’. Samsel vindt zichzelf een’onafhankelijke wetenschapper en consultant’. Heeft leiding gegeven, en doet dat nog steeds, aan Anthony Samsel Environmental and Public Health Services, die zich inzet voor ‘liefdadigheids initiatieven voor het onderzoek naar industriele vervuilers’. Je mag je kritische denkhoed opzetten en je afvragen hoe objectief deze co-onderzoekers zijn. Daarnaast heeft Henk001 een zeeeeer goed punt.

Norat
Norat
Reactie op  Hawks
6 jaren geleden

Oh ik had net gegoogled en wou precies hetzelfde zeggen. Ik snap dan ook niet waarom deze mevrouw dan direct geloofd moet worden.
Het lijkt net een beetje op dat verhaal met de brug. Als heel veel wetenschappers zeggen dat de brug veilig is maar eentje zegt van niet. Deze man is de enige die ooit vals beschuldigd is.
Wie moet je dan geloven? Juist degene die zeggen dat de brug veilig is.

Maar dan zeggen heel veel mensen: zij zijn omgekocht…. ja daaaaaaaaag, er zijn ook gewoon mensen met een geweten. Als je mij 100 miljard biedt om iemand te vermoorden doe ik het ook niet.

Ik denk niet dat vaccins autisme veroorzaken. Ik ben vroeger ook gewoon gevaccineerd en heb niks opgelopen.
Goed punt Hawks

Bartelo
Bartelo
Reactie op  Norat
6 jaren geleden

De samenstelling van de vaccins die vroeger werden gebruikt, is niet te vergelijken met de hedendaagse vaccins. Daarbij kregen wij tot zo’n 30 jaar terug nog niet eens de helft van het aantal vaccinaties dan dat de kinderen vandaag toegediend krijgen.

In vaccins van vandaag zit o.a. aluminium en vaak ook kwik. Verder worden er stamcellen van apen gebruikt en ook kankercellen zijn een onderdeel van vaccins. En dat is nog maar een kleine greep uit die beerput.

Wat me ook zo verbaast is dat de consument straks glyfosaat niet meer kan gebruiken. Maar daar waar dit gif met karrenvrachten vol gebruikt kan vrolijk door blijven gaan. Mooi uit het zicht van iedereen blijft het grootverbruik leuk doorgaan. En iedereen maar denken dat er goeie maatregelen worden getroffen. Wat een zieke lui zijn het toch het voor het zeggen hebben.

Zimmermann
Zimmermann
6 jaren geleden

Overtuigender bewijs is hier te vinden, in de KIGGS-studie 2012;
bestudeer de grafiek maar eens:
http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html
Er worden jarenlang on-gevaccineerden met gevaccineerden vergeleken. Studie is nog gaande, maar de tussenresultaten spreken voor zich.

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Zimmermann
6 jaren geleden

@zimmermann: Het gaat hier om een enquete die gebruikers zelf kunnen invullen op een site die vaccine *injury* heet. Geen objectief wetenschappelijk onderzoek dus.

Els
Els
6 jaren geleden

Glyfosaat (round up) al 40 jaar succesproduct van Monsanto (octrooi verlopen)!
Glyfosaat volop in het Zuidelijke rivierwater (= drinkwater)!
Glyfosaat volop in onze bodem (en breekt zeer moeilijk af).
Glyfosaat volop in de Zuid Amerikaanse bonen en vele andere producten, omdat het daar zoveel is gebruikt moeten de residunormen in deze en andere producten ook worden verhoogd.
Glyfosaat normen in bonen en andere producten door Monsanto lobbyisten door Brussel op 2 gezet, zie
http://ec.europa.eu/sanco_pesticides/public/?event=pesticide.residue.CurrentMRL&language=EN,
wat minimaal een vertienvoudiging (was 0.2) van de “laatste / veilige norm” is van de geweest afgelopen jaren (ik heb er niemand over gehoord), terwijl het middel bekend staat als zeer schadelijk voor de ongeboren vrucht in de baarmoeder (afwijkingen veroorzaakt).
Glyfosaat niet in de standaard analyse van de levensmiddelen industrie (wel 100+ andere pesticiden, insectiden e.a. Het zit niet in dit pakket, dus zal het ook niet worden gevonden (en alle afwijkingen hierop).

Het geeft je te denken…

x

Check Also

vaccin

Land dat vaccinatieklassement aanvoert kampt met hoge besmettingsgolf: ‘Werken die vaccins wel?’

Op de Seychellen, die meer mensen hebben ...

artsen

Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden

De artsen van America’s Frontline Doctors waarschuwen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x