Homepagina » Gezondheid » Studie: “Vaccins wel degelijk oorzaak van autisme”
Studie: "Vaccins wel degelijk oorzaak van autisme"

Studie: “Vaccins wel degelijk oorzaak van autisme”

Het aantal nieuwe gevallen van autisme is volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC sinds het jaar 2000 verdriedubbeld. Een verband met vaccinatie is altijd ontkend.

Een nieuwe studie doet echter vermoeden dat autisme wordt veroorzaakt door het gebruik van foetale cellen bij de ontwikkeling van vaccins. Theresa Deisher, oprichtster van het Sound Choice Pharmaceutical Institute in de Amerikaanse stad Seattle, zegt dat het tijd is om wakker te worden.

Er lijkt een duidelijk verband te zijn tussen autisme bij kinderen en vaccins tegen waterpokken en hepatitis A. “Deze foetale cellen worden niet alleen in verband gebracht met autisme, maar ook met kinderleukemie en lymfomen,” zegt Deisher.

Volgens haar is uit een groot aantal publicaties gebleken dat ‘het humaan endogeen retrovirus kan worden gelinkt aan lymfomen’ en dat ‘vaccins tegen hepatitis A en waterpokken worden gemaakt met een cellijn die besmet is met dit retrovirus’. De cellijn is afkomstig uit de longcellen van geaborteerde foetussen.

Het team van Deisher analyseerde gegevens uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Denemarken en Australië en kwam tot de ontdekking dat de snelle toename van het aantal gevallen van autisme begin jaren negentig samenvalt met de introductie van verschillende vaccins met foetaal DNA en retrovirussen.

Foetaal weefsel is gemakkelijker tot een cellijn te kweken dan volwassen weefsel. Bovendien lokt dit weefsel minder auto-immuunreacties uit dan dierlijk weefsel, aldus hoofdonderzoekster Katie Doan. Het onderzoek is verschenen in het Journal of Public Health and Epidemiology.

[Katholiek Nieuwsblad, LifeSiteNews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pleiadian schreef:

  In Nederland wordt niet standaard gevaccineerd tegen waterpokken of hepatitis A.

  7 likes
  • pleiadian schreef:

   Overigens ben ik zelf een Asperger. Ik wijt mijn ‘aandoening’ nergens aan. Ik ben wie ik ben en dat ben ik altijd al geweest. Niet beter of slechter, het is gewoon zoals het is.

   8 likes
   • vivian schreef:

    Dat kan je wel zeggen maar als ik nu hoor dat je bv Door bepaalde Dingen en niet alleen Door wat je hier leest maar ook andere oorzaken zoals chemische stoffen in plastic het kon voorkomen dat mijn dochter dat heeft had ik er alles aan gedaan om het te voorkomen want hoe geweldig ze ook is het is makelijker als je het niet hebt

    2 likes
 • Hawks schreef:

  Hmmmm, mijn alarmbellen gaan af:

  1. De hoofdonderzoekster is Katholiek opgevoed, heeft daarna door een traumatische ervaring wetenschap als kompas gekozen, en heeft zich daarna, wederom door een traumatische ervaring, wederbekeerd tot het Katholicisme. Je mag dan vraagtekens plaatsen en je afvragen of de onderzoekster naar bepaalde conclusies toewerkt, gegeven hoe de kerk zich opstelt over het gebruik van pre-nataal materiaal, omdat dit weer gebruikt kan worden voor stamcel onderzoek.

  2. Ik kan geen reviewers vinden. Niet in het rapport, en ook niet in andere bronnen.

  3. Zie de reactie van pleiadian. In aanvulling daarop: ook in landen waar niet of nauwelijks gevaccineerd wordt, of in landen waar met vaccins op een andere basis dan foetaal materiaal wordt gebruikt is er een toename in het aantal diagnoses binnen het PDD spectrum.

  Ben geen expert, helaas wel ervaringsdeskundige. Ik kan tot nu toe alleen maar concluderen dat de toename van deze diagnoses het gevolg is van voortschrijdend inzicht. Wat eerder als ‘iets anders’ werd benoemd, daarvan wordt nu een subgroep gediagnosticeerd als autist.

  8 likes
  • madelief2013 schreef:

   er was laatst een jongen op het progamma van johnny de mol …hij was ook naar een vaccin zo geworden darvoor was het een heel normaal jongetje ..

   3 likes
   • madelief2013 schreef:

    down with johhny heet het progamma ..

    0 likes
    • Norat schreef:

     Nou ik wil nou niet veel zeggen hoor, maar dat programma, zoals de naam al zegt gaat over mensen met het syndroom van down. Dat wordt al bepaald bij de geboorte, 3 keer chromosoom 21. Dat heb ik zelf laatst nog gezien bij het bioproefwerk van mijn zoon.

     Denk dat je je vergist

     3 likes
 • Arwijn schreef:

  Maar de dokter zei dat het veilig was?… 😛

  1 likes
 • x

  Check Also

  italiaanse

  Italiaanse professor: Coronavirus gemaakt in Chinees lab, reken niet op effectief vaccin

  Het nieuwe coronavirus is gemaakt in een ...

  arts

  Arts legt in 2 minuten uit waarom bestaande coronabehandelingen verboden zijn: ‘Dit is ongelooflijk bizar’

  Afgelopen maand hield een groep artsen een ...

  >