Gezondheid

Studie: “Vaccins wel degelijk oorzaak van autisme”

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal nieuwe gevallen van autisme is volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC sinds het jaar 2000 verdriedubbeld. Een verband met vaccinatie is altijd ontkend.

Een nieuwe studie doet echter vermoeden dat autisme wordt veroorzaakt door het gebruik van foetale cellen bij de ontwikkeling van vaccins. Theresa Deisher, oprichtster van het Sound Choice Pharmaceutical Institute in de Amerikaanse stad Seattle, zegt dat het tijd is om wakker te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er lijkt een duidelijk verband te zijn tussen autisme bij kinderen en vaccins tegen waterpokken en hepatitis A. “Deze foetale cellen worden niet alleen in verband gebracht met autisme, maar ook met kinderleukemie en lymfomen,” zegt Deisher.

Volgens haar is uit een groot aantal publicaties gebleken dat ‘het humaan endogeen retrovirus kan worden gelinkt aan lymfomen’ en dat ‘vaccins tegen hepatitis A en waterpokken worden gemaakt met een cellijn die besmet is met dit retrovirus’. De cellijn is afkomstig uit de longcellen van geaborteerde foetussen.

Het team van Deisher analyseerde gegevens uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Denemarken en Australië en kwam tot de ontdekking dat de snelle toename van het aantal gevallen van autisme begin jaren negentig samenvalt met de introductie van verschillende vaccins met foetaal DNA en retrovirussen.

Foetaal weefsel is gemakkelijker tot een cellijn te kweken dan volwassen weefsel. Bovendien lokt dit weefsel minder auto-immuunreacties uit dan dierlijk weefsel, aldus hoofdonderzoekster Katie Doan. Het onderzoek is verschenen in het Journal of Public Health and Epidemiology.

[Katholiek Nieuwsblad, LifeSiteNews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
9 jaren geleden

In Nederland wordt niet standaard gevaccineerd tegen waterpokken of hepatitis A.

Hawks
Hawks
9 jaren geleden

Hmmmm, mijn alarmbellen gaan af:

1. De hoofdonderzoekster is Katholiek opgevoed, heeft daarna door een traumatische ervaring wetenschap als kompas gekozen, en heeft zich daarna, wederom door een traumatische ervaring, wederbekeerd tot het Katholicisme. Je mag dan vraagtekens plaatsen en je afvragen of de onderzoekster naar bepaalde conclusies toewerkt, gegeven hoe de kerk zich opstelt over het gebruik van pre-nataal materiaal, omdat dit weer gebruikt kan worden voor stamcel onderzoek.

2. Ik kan geen reviewers vinden. Niet in het rapport, en ook niet in andere bronnen.

3. Zie de reactie van pleiadian. In aanvulling daarop: ook in landen waar niet of nauwelijks gevaccineerd wordt, of in landen waar met vaccins op een andere basis dan foetaal materiaal wordt gebruikt is er een toename in het aantal diagnoses binnen het PDD spectrum.

Ben geen expert, helaas wel ervaringsdeskundige. Ik kan tot nu toe alleen maar concluderen dat de toename van deze diagnoses het gevolg is van voortschrijdend inzicht. Wat eerder als ‘iets anders’ werd benoemd, daarvan wordt nu een subgroep gediagnosticeerd als autist.

Arwijn
Arwijn
9 jaren geleden

Maar de dokter zei dat het veilig was?… 😛

Back to top button
8
0
We lezen graag je reactie!x